Νέα

Τάνια trans

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Krotor
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 91
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

playerxxx

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Δεν ξέρω τι να κάνω εσύ μου λες πως το Σάββατο που πήγες στις κούκλες δεν ήταν εκεί και πως ειναι ενεργητική μόνο η Σίλβια ισχυρίζεται ακριβώς τα αντίθετα,δεν έχω σαφείς πληροφορίες. Ελπίζω κάποιος άλλος που να ξέρει καλύτερα βοηθήσει λιγο την κατάσταση  :helpplea:

το θεμα ειναι απλο πηγαινε και ρωτα την οταν τη βρεις και θα δεις ποιος λεει την αληθεια!!!
ολες μεταξυ τους σφαζονται μην τις πιστευεις!!!

playerxxx

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
αν την πετυχεις στις κουκλες!!εν τω μεταξυ θα εχω το νου μου :idiot:

restful44

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
εγω γνωριζω παντωσ οτι ειναι παθητικη ετσι τουλαχιστον μου εχουν πει ατομα που γνωριζουν.τα περι ενεργητικησ πρωτη φορα το ακουω.

playerxxx

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
εγω γνωριζω παντωσ οτι ειναι παθητικη ετσι τουλαχιστον μου εχουν πει ατομα που γνωριζουν.τα περι ενεργητικησ πρωτη φορα το ακουω.

εμενα μου το εχει πει η ιδια πως ειναι ενεργητικη μια δοκιμη θα πεισει το συναγωνιστη!!!

ANTONYSS

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
;) Καλως σας βρηκα συντροφοι.Οποιος εχει τηλεφωνο απο καποιο καλο τρανς και ενεργητικο αν θελει ας μου το δωσει.Ευχαριστω εκ των προτέρων :birdman:

* Παρακαλώ να χρησιμοποιείς μικρούς χαρακτήρες

partuzas

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
η τανια ειναι απο τα ομορφοτερα κοριτσια που κυκλοφορησαν στη συγγρου, οντως ειναι "περισσοτερο" ενεργητικη, το παιχνιδι παιζεται στο να μη σου παρει τον αερα γιατι στον καρφωσε!

partuzas

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Καθε περιοδος εχει και το αστερι της. Νομιζω λοιπον οτι το αναδυομενο αστερι ειναι η Σίσσυ (Συγγρου).
Την εχω παρει επανειλημένα και δε βλεπω την ωρα να την ξαναδω. Και λογικες τιμες.
Απο καυλες... γουσταρει και η ιδια πολυ. Κυριως δουλευει στο αυτοκινητο αλλα εχει και σπιτι οπου δεν εχω παει ποτε.
Σιγουρα την εχει μεγαλυτερη απο εσενα, αν δε σε κανει να νοιωθεις ασχημα!!!

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Καθε περιοδος εχει και το αστερι της. Νομιζω λοιπον οτι το αναδυομενο αστερι ειναι η Σίσσυ (Συγγρου).
Την εχω παρει επανειλημένα και δε βλεπω την ωρα να την ξαναδω. Και λογικες τιμες.
Απο καυλες... γουσταρει και η ιδια πολυ. Κυριως δουλευει στο αυτοκινητο αλλα εχει και σπιτι οπου δεν εχω παει ποτε.
Σιγουρα την εχει μεγαλυτερη απο εσενα, αν δε σε κανει να νοιωθεις ασχημα!!!

Θα ηρεμησεις καμια φορα παιδακι μου; Τι εχεις παθει σημερα;;; Τωρα γυρνας στα αλλα θρεντ για να πεις τη μαλακια σου;;;

partuzas

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Θα ηρεμησεις καμια φορα παιδακι μου; Τι εχεις παθει σημερα;;; Τωρα γυρνας στα αλλα θρεντ για να πεις τη μαλακια σου;;;

μαλλον δεν ειμαι αυτος που νομιζεις. Πρωτ φορα καταθετω την αποψη μου.

partuzas

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Σε ευχαριστω για τις συμβουλες αλλα ολη η πιατσα ειναι επικινδυνη.
Τωρα, πως γινεται να εισαι παντου και να εχεις αποψη για ολα, δεν το εχω καταλαβει ακομα.
Τελος παντων, απαλλασεσαι.

Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Σε ευχαριστω για τις συμβουλες αλλα ολη η πιατσα ειναι επικινδυνη.
Τωρα, πως γινεται να εισαι παντου και να εχεις αποψη για ολα, δεν το εχω καταλαβει ακομα.
Τελος παντων, απαλλασεσαι.

περα απο τη πλακα εχει γεμισει aids η συγγρου και η καβαλας!!!!γιατι νομιζεις πως αυτοκτονησε η στελλα???
απο εκει και περα ο καθενας ειναι υπευθηνος του εαυτου του βαλεντινε μου!!!!

partuzas

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
πες μου λιγο, ποια ειναι η στελλα και πως δεν ακουσαμε κατι σε δελτια κλπ?

Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
η στελλα ηταν μια τρανς απο τη συγγρου που αυτοκτονησε γιατι ειχε ειντς!!! πιστευεις οτι ολα θα τα μαθαινεις απο τα καναλια???? νομιζεις πως το λενε ολες τους???? το ξερεις πως σπανε τις καποτες με τροπο πριν τις το βαλεις?????
στην πλατεια βαθης υπαρχει αυτη τη στιγμη αλβανιδα τρανς με μεγαλα βυζια ξανθια που ειναι φορεας!!!!!

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
η στελλα ηταν μια τρανς απο τη συγγρου που αυτοκτονησε γιατι ειχε ειντς!!! πιστευεις οτι ολα θα τα μαθαινεις απο τα καναλια???? νομιζεις πως το λενε ολες τους???? το ξερεις πως σπανε τις καποτες με τροπο πριν τις το βαλεις?????
στην πλατεια βαθης υπαρχει αυτη τη στιγμη αλβανιδα τρανς με μεγαλα βυζια ξανθια που ειναι φορεας!!!!!

H κακοηθεια σου δεν εχει ορια. Βαρεθηκες τωρα να πουλας τρελα και το γυρισες παλι στις κακογουστες φημες. Μετα μας πειραζει που μας λενε πουστηδες, γιατι ακομη και αληθεια να ειναι αυτα που λες ΔΕ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΦΟΣ.

Εισαι η πιο θλιβερη περιπτωση τραβελου που εχω γνωρισει. Καλη συνεχεια στο ρεσιταλ καλιαρντοσυνης  :coffee:

arxideboras

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
....... παντως καλο ειναι να μαθαινουμε ποια εχει αρρωστειες!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom