Νέα

Τάνια trans

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Krotor
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 91
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Βαλε star channel εχει μια κοπελα που εχει μαντρες στην Μανδρα Αττικης παρε και τον γνωστο σου να του το πεις  ;)

8anasis

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
δουλεύει κόσμο πάλι η Τάνια, μάλλον δεν έχει λεφτά και θα ξαναβγεί στη πιάτσα.
Πολλοί θα ρωτήσετε τι εννοώ με το ότι κοροϊδεύει.
Πολύ απλά δεν έχει κάνει αλλαγή φύλου και μάλιστα ούτε θα κάνει ποτέ. Είναι από αυτές που το απολαμβάνουν και μάλιστα το ψάχνουν να το κάνουν ενεργητικά. Μάλιστα υπάρχει βρώμα μεταξύ των "κοριτσιών" ότι έχει ζητήσει και σε άλλες τρανς να βρεθούν μετα ξύ τους με αυτήν στον ενεργητικό ρόλο....!

wild__25

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
πολυ καλη ειναι παντως.... παρα πολυ καλη!!!!

LOVERTRANSS_GR

Νέο Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
0
θα μου στειλει κανεις το τηλ της ΤΑΝΙΑΣ?

nick791

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ξέρει κανείς αν αυτή η Τάνια έμενε ποτέ στα Κάτω Πατήσια σε μια τεράστια Πολυκατοικία; Aν ναι μήπως έχει κανείς το τηλέφωνό της γιατί από κάποιο σημείο και μετά την έχασα γιατι άλλαξε τηλέφωνο.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
52
Πόντοι
166
Ρε κολητε που εισαι σημερις ;;;;;;;;;;;
ψαχνη ο συναγωνιστης το τηλ της Τανιας........ ακομα κοιμασαι.;;;;;;;;;;;

Φιλαράκι.... κι εγώ το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω με το συναγωνιστή nick791. Κι εγώ το ψάχνωωωωωωωωωωωω  κάθε βοήθεια δεκτή! Απάντηση μόνο με p.m. παρακαλώ.
Ευχαριστώ.

nick791

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδιά κανεις το τηλέφωνο της Τάνιας και την πληροφορία αν κάποτε έμενε Κάτω Πατήσια για να ξέρω αν είναι αυτή
Ευχαριστώ

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
Ρε παιδιά κανεις το τηλέφωνο της Τάνιας και την πληροφορία αν κάποτε έμενε Κάτω Πατήσια για να ξέρω αν είναι αυτή
Ευχαριστώ
οχι ποτε δεν εμενε πατησια ...εμενε κεσσαριανη πριν πολλα χρονια και τωρα καπου καληθεα.....τηλεφωνο δεν θα βρεις εφωσον δεν δουλευει πια....τα εχουμε πει ξανα διαβαστε και λιγο τις προηγουμενες σελιδες..ολα ετοιμα τα θελετε? :idiot: :idiot:

guru_gr

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
16
Πόντοι
1
Για αυτην την Τανια γραφετε  ?

:lheel:

:humpleg:

First Lady

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Η κοπέλα απλά ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ.Για να πει γι' αυτην καποιος κατι κακο πρεπει να ειναι πολυ κομπλεξικος και μιζερος.

vroomidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Παιδια καλησπερα,δεν εχω ξαναγραψει απλα θελω να σας πω πως η συγκεκριμενη "κοπελα" εχει προφιλ στο badoo και εχω μιλησει μαζι της...οποιος ενδιαφερετε απο κει...

I_Love_Shemales

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Παιδια καλησπερα,δεν εχω ξαναγραψει απλα θελω να σας πω πως η συγκεκριμενη "κοπελα" εχει προφιλ στο badoo και εχω μιλησει μαζι της...οποιος ενδιαφερετε απο κει...

Mε τι nick είναι στο Badoo ?

I_Love_Shemales

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
καλε χθες γραφτηκες στο σιτε απο την πρωτη μερα θες να τις μαθεις ολες?αχχχχχχχ :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

Γλυκιά μου transsilvia οποιαδήποτε πληροφορία για τις transs εντός, και εκτός Ελλάδος είναι σημαντική!  :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: Ετσι αποφεύγονται τυχών παρεξηγήσεις!!  Εχω και μία μικρή τάση να τα θέλω όλα όσο γίνεται ποιό γρήγορα!!  ;) ;) :) :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom