PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
Παρε τον γνωστο σου τηλεφωνο και πες του τα μαντατα βοθρετιν Τανια τιν ΤΙΡ ψαχνι ενασ γνοστος μοντελο βολβο φ16 χρομα λεφκο
Παρε τον γνωστο σου τηλεφωνο και πες του τα μαντατα βοθρετιν Τανια τιν ΤΙΡ ψαχνι ενασ γνοστος μοντελο βολβο φ16 χρομα λεφκο
Παρουσιαστηκε λεει στο μεγαλο πευκοΒαλε star channel εχει μια κοπελα που εχει μαντρες στην Μανδρα Αττικης παρε και τον γνωστο σου να του το πεις ;)
Ρε κολητε που εισαι σημερις ;;;;;;;;;;;
ψαχνη ο συναγωνιστης το τηλ της Τανιας........ ακομα κοιμασαι.;;;;;;;;;;;
οχι ποτε δεν εμενε πατησια ...εμενε κεσσαριανη πριν πολλα χρονια και τωρα καπου καληθεα.....τηλεφωνο δεν θα βρεις εφωσον δεν δουλευει πια....τα εχουμε πει ξανα διαβαστε και λιγο τις προηγουμενες σελιδες..ολα ετοιμα τα θελετε?Ρε παιδιά κανεις το τηλέφωνο της Τάνιας και την πληροφορία αν κάποτε έμενε Κάτω Πατήσια για να ξέρω αν είναι αυτή
Ευχαριστώ
Παιδια καλησπερα,δεν εχω ξαναγραψει απλα θελω να σας πω πως η συγκεκριμενη "κοπελα" εχει προφιλ στο badoo και εχω μιλησει μαζι της...οποιος ενδιαφερετε απο κει...
καλε χθες γραφτηκες στο σιτε απο την πρωτη μερα θες να τις μαθεις ολες?αχχχχχχχMε τι nick είναι στο Badoo ?
καλε χθες γραφτηκες στο σιτε απο την πρωτη μερα θες να τις μαθεις ολες?αχχχχχχχ