Νέα

ταινιες online

• Μέλος που άνοιξε το νήμα milfslover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 17
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
ρε παιδια υπαρχει αυτο το site το οποιο πριν 3 μερες δουλευε κανονικα βλεπεις οποια ταινια θες με υποτιτλους τωρα βγαζει κατι ρωσικα.μηπως γνωριζει κανεις τι εγινε΄μηπως αλλαξε διευθυνση;

imipos

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
32
Πόντοι
0
Φίλε και γω έψαχνα καμιά απάντηση αλλά το μόνο που βρήκα είναι εδώ:
στα σχόλια διάφορα "ράδιο αρβύλα". Τώρα αν ισχύει κάτι από αυτά δε ξέρω. Κάποιοι προτείνουν και εναλλακτικές διευθύνσεις, αλλά το site είχε πολύ πράγμα, αν δε ξανανοίξει κρίμα.

spanky

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16
εχει και αλλες τετοιες σελιδες με ταινιες online

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
ρε παιδια υπαρχει αυτο το site το οποιο πριν 3 μερες δουλευε κανονικα βλεπεις οποια ταινια θες με υποτιτλους τωρα βγαζει κατι ρωσικα.μηπως γνωριζει κανεις τι εγινε΄μηπως αλλαξε διευθυνση;

Μα καλα! Δεν πηρες γραμμη τι εγινε???

Αρχισε η ενωση τυπε!  :rockon: :rockon: :rockon:

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.221
Πόντοι
506
popcorn time.κατεβαζετε την εφαρμογη και βλεπετε ONLIE ταινιες.εχει πολυ μεγαλη γκαμα.παραλληλα τις κατεβαζει κιολας.τωρα τελευταια το χρησιμοποιω παντα οταν θελω να δω ταινια

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Γαλλικες και γερμανικες τσοντες με αγγλικους υποτιτλους που μπορουμε να βρουμε?  :think:

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.854
Πόντοι
5.975
popcorn time.κατεβαζετε την εφαρμογη και βλεπετε ONLIE ταινιες.εχει πολυ μεγαλη γκαμα.παραλληλα τις κατεβαζει κιολας.τωρα τελευταια το χρησιμοποιω παντα οταν θελω να δω ταινια
Ομολογουμένως, φαίνεται πολύ ενδιαφέρουσα εφαρμογή! Μπράβο παιχταρά μου!

drclaw

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2014
Like
21
Πόντοι
16

+1 για το popcorn time. Με έχει σώσει τον τελευταίο καιρό. Έχει κάποιες φορές προβλήματα αλλά γενικά δουλεύει τέλεια - είναι σα να έχεις βίντεοκλαμπ στο σπίτι σου (τζαμπέ!!!)  :rockon: :rockon: :rockon:

Α και είναι και open source το popcorn οπότε δε κινδυνεύουμε με ιούς και τέτοια όταν το χρησιμοποιούμε  :dancing:

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.221
Πόντοι
506
κατεβασε την αξιζει.εχει σωσει κοσμο.επιλειγεις σε τι ποιοτητα θα δεις την ταινια ( 720 ή 1080 ) επιλεγεις υποτιτλους και ολα αυτα κατεβαινουν και σχετικα γριγορα.

alfreewind

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2012
Κριτικές
32
Like
220
Πόντοι
616
Δουλευει κανονικα νομιζω...

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.798
Πόντοι
41.129

κολλαει κατα την αναπαραγωγη της ταινιας αν ειναι πολλοι νοματεοι μεσα και την βλεπουν ?

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.854
Πόντοι
5.975
κολλαει κατα την αναπαραγωγη της ταινιας αν ειναι πολλοι νοματεοι μεσα και την βλεπουν ?
Μέχρι στιγμής, στις (πολύ) περισσότρες ταινίες που έχω παρακολουθήσει δεν έχω κάποιο πρόβλημα! Είναι πολύ "ελαφριά" και εύχρηστη εφαρμογή! Προσωπικά, συνιστώ τη δοκιμή της!

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.221
Πόντοι
506
Μέχρι στιγμής, στις (πολύ) περισσότρες ταινίες που έχω παρακολουθήσει δεν έχω κάποιο πρόβλημα! Είναι πολύ "ελαφριά" και εύχρηστη εφαρμογή! Προσωπικά, συνιστώ τη δοκιμή της!
ισχυει αυτο αλλα παιζει και το τι pc  εχει ο καθενας.παντος σε περιπτωση που κολαει ( μιλαω παντα για 720p ) μπορεις να την βαλειις να παιζει - κατεβαινει και να πατισεις pause.σε κανενα 10λεπτο το πολυ τεταρτο εχει κατεβει η ταινια με ξεχοριστο αρχειο υποτιττλων οποτε τι βλεπεις στο vlc

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom