Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (2 μέλη και 10 επισκέπτες)

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.868
Πόντοι
19.795
Λίγη υπομονή και ολα θα γινουν

Δύο ωρες περιπου απόσταση εκτος πρωτευούσης ζω πλεον. και κουμπαροι μπορει να μην γιναμε αλλά γάμος θα γίνει τον Δεκεμβριο.  :helpsos:
Χωρίς κουμπάρο; :S  :grin:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.868
Πόντοι
19.795

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Εγω φιλοι μου επειδη μεγαλωσα αρκετα και πλεον θεωρω αγαθο μεγαλο την ψυχικη μου ηρεμια εχω σταματησει να αντιδρω στη καθε παπαρια του καθε αρπαγμενου.
Και μαλλον ετσι περναω καλλυτερα.

Εγώ πάλι χρόνια τώρα παίρνω μια ειδική αγωγή και έχω θεαματικά αποτελέσματα !! :grin: :grin:

Συνημμένα

• 3fda4b6663157911ac5d-1428189817.jpg
    3fda4b6663157911ac5d-1428189817.jpg
    14,2 KB · Εμφανίσεις: 33

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
:hi:
Συντροφοι ζω. Στα ζεα σας, το ξερω :) αλλα συντομα κλεινω 4 χρονια ταυλανδη και λεω να κανω συντομα μια γενικη ανασκοπηση και ειπα να μπω σιγα σιγα στο κλιμα..

Welcome back soldier of fortune !! :hi:

rFactor

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2014
Like
217
Πόντοι
21
Για Βιρμανία χρειαζόμαστε βίζα ή απλά έχει κι εκεί on arrival, όπως στην Ταϋλάνδη;

Το οδικό δίκτυο της χώρας είναι κακό;

parmeniwn81

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2018
Like
340
Πόντοι
21
δεν σας εχω ξεχασει. Εχω γυρισει απο την περασμενη παρασκευη αλλα ειμαι σε φαση καταθλιψης :P . Προσπαθω να συνελθω και να μπω στην εικονικη πραγματικοτητα της καθημερινοτητας μου ενω παραλληλα δρομολογω στο μυαλο μου την επομενη πτηση για την γη της επαγγελιας. Οταν ισορροπησω αναμεσα στο ονειρο και την πραγματικοτητα θα προσπαθησω να μοιραστω την εμπειρια μου. Προς το παρων παιδες δεν ειμαι σε φαση καταλληλη ακομα :P :P :P  :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.069
Πόντοι
6.256
δεν σας εχω ξεχασει. Εχω γυρισει απο την περασμενη παρασκευη αλλα ειμαι σε φαση καταθλιψης :P . Προσπαθω να συνελθω και να μπω στην εικονικη πραγματικοτητα της καθημερινοτητας μου ενω παραλληλα δρομολογω στο μυαλο μου την επομενη πτηση για την γη της επαγγελιας. Οταν ισορροπησω αναμεσα στο ονειρο και την πραγματικοτητα θα προσπαθησω να μοιραστω την εμπειρια μου. Προς το παρων παιδες δεν ειμαι σε φαση καταλληλη ακομα :P :P :P  :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:
Ακόμα ένα ´θύμα ´ της ταιλάνδης,
Δε θα συνέλθεις ποτέ φίλε.

parmeniwn81

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2018
Like
340
Πόντοι
21
Ακόμα ένα ´θύμα ´ της ταιλάνδης,
Δε θα συνέλθεις ποτέ φίλε.

να σου πω την αληθεια φιλε μου, με την πραγματικοτητα που ζουμε εδω στο ελλαδισταν καλυτερα να μην συνελθω ποτε, και να ζω ολο μου το χρονο σχεδιαζοντας τετοια ταξιδια. Ειναι σκοπος ζωης τελικα. ΖΩΗΣ

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.868
Πόντοι
19.795
να σου πω την αληθεια φιλε μου, με την πραγματικοτητα που ζουμε εδω στο ελλαδισταν καλυτερα να μην συνελθω ποτε, και να ζω ολο μου το χρονο σχεδιαζοντας τετοια ταξιδια. Ειναι σκοπος ζωης τελικα. ΖΩΗΣ
Ταξίδι χωρίς γυρισμό. Συνήθως γυρίζει ένα άδειο κορμί. Άδειο από ψυχή και από καρδιά.

Καλώς ήρθες στο κλαμπ. :hi:

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.695
Πόντοι
38.177

dim international

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2016
Κριτικές
5
Like
127
Πόντοι
280
θα είναι κανείς phuket απο 1 έως 15 αυγουστου 2019?

σκεφτόμουν να ξανακάνω το ίδιο τουρ , ένα δυο βράδια bangog, kai ισως με μια στάση στο ko samui για 2-3 μερες kai μετα
patong.

Άλλη ενναλακτική santo Domingo στην καραιβική αλλα δεν ειδα πολύ πραγματα στο forum.

parmeniwn81

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2018
Like
340
Πόντοι
21
κατι ασχετο ρε παιδες. Υπαρχει καποιοσ σχετικος εδω μεσα ( οικονομολογος κλπ) να μας πει τι γινετε με αυτο το μπατ?... Μεγαλη και συνεχομενη ανοδος. Για παραδειγμα περσυ τετοιο καιρο που προετοιμαζα την πρωτη μουτ επισκεψη στην Ταυλανδη η ισοτιμια ηταν 1 προς 38 , κατεβαινε ολη τη χρονια, μια βδομαδα πριν παω ηταν 1 προς 35,5 πηγε 1 προς 35 την εβδομαδα που ημουν εκει και μολις 10 μερες μετα που επεστρεψα βρισκετα στο 1 προς 34.5. Πρεπει οπωσδηποτε ο βασιλιας να κανει υποτιμηση γιατι χανει τουρισμο και θα χασει ακομα περισσοτερο κυριως απο Ευρωπη. Θα βολευεται με ινδους πακια κλπ ασιατες. Θα ηθελα ν ακουσω τις αποψεις σας

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
Ναι το ειδα και εγω υπερβολικα χαμηλο... πλεον ακριβο για να πεταει κανεις τα 1000 μπατα ετσι για πλακα.
Εγω ηθελα να ρωτησω επειδη την τελευταια φορα που ειχα παει ειχα θεματα με την κινητη τηλεφωνια εκει, ποιες ειναι οι εταιρειες που παιζουν τωρα
και ποιες ειναι οι καλυτερες για φωνη και ποιες για Ιντερνετ. Να διευκρινισω οτι ΔΕ με ενδιαφερει κληση προς ελλαδα αλλα να μιλαω εκει με 1
φιλαρακι που θα ειμαι καποιες φορες παρεα και να απανταω στα μωρα σε εφαρμογες τυπου viber ktl και να μην ψαχνω wifi.
Θυμαμαι τοτε που ημουν οτι κοβοταν συνεχως το σημα, δεν επαιρνε τηλεφωνο, και δε θυμαμαι την εταιρεια. true ισως?

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.868
Πόντοι
19.795
Ναι το ειδα και εγω υπερβολικα χαμηλο... πλεον ακριβο για να πεταει κανεις τα 1000 μπατα ετσι για πλακα.
Εγω ηθελα να ρωτησω επειδη την τελευταια φορα που ειχα παει ειχα θεματα με την κινητη τηλεφωνια εκει, ποιες ειναι οι εταιρειες που παιζουν τωρα
και ποιες ειναι οι καλυτερες για φωνη και ποιες για Ιντερνετ. Να διευκρινισω οτι ΔΕ με ενδιαφερει κληση προς ελλαδα αλλα να μιλαω εκει με 1
φιλαρακι που θα ειμαι καποιες φορες παρεα και να απανταω στα μωρα σε εφαρμογες τυπου viber ktl και να μην ψαχνω wifi.
Θυμαμαι τοτε που ημουν οτι κοβοταν συνεχως το σημα, δεν επαιρνε τηλεφωνο, και δε θυμαμαι την εταιρεια. true ισως?
True η καλύτερη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom