Love you sort time
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2012
- Like
- 1.156
- Πόντοι
- 216
Προς παλαιούς μερακλήδες της χώρας.Πως μπορώ να συναντήσω αυτό το πιθηκάκι;
Καποτε ειχες βαλει μια φωτο σε αλλο νημα, και σουκανε εντυπωση που βρηκα με την μια απο που ειχε τραβηχτει. Παρε και μια απο μενα τραβηγμενη προσφατα απο το ιδιο ακριβως σημειο (εστιατοριο). Αφιερωμενη σε αυτους που το μεγαλυτερο ταξιδι που εχουν κανει ειναι μεχρι το περιπτερο της γειτονιας τους, αλλα το παιζουνε ταξιδιαριδες....Όλοι οι "ανώτεροι" αεροαγριογαμήκουλες που δεν "καταδέχονται" τιποτα αλλο εκτός απο Σλάβες.
Οι οποίες Σλάβες ως έμπειρα πλέον αρπακτικά τους ξεπουπουλιάζουν !!!
Συνήθως πρόκειται για βλαχαδερά που ξεμυτάνε από τα καστιχοχώρια τους μόνο για να πάνε σε δουλειές επιπέδου λαντζέρηδων στη Γερμανία και αίφνης το παίζουν και "διεθνείς".
Αυτοί συνήθως αναφέρονται στις Ασιατισες ως μαϊμούδες.
Βέβαια αν ποτέ κάνουν μια βόλτα από την Σιγκαπούρη η την Κουάλα Λουμπουρ ( χλωμό βέβαια ) θα καταλάβουν έκπληκτοι ότι σε λίγο θα κατοικούν στον... "Πλανήτη των Πιθήκων" !!
ΥΓ. Οποιαδήποτε ομοιότης με πρόσωπα ή καταστάσεις είναι απολύτως συμπτωματική !!
Στο αττικό πάρκο μπορεί να πάρει και την ελληνίδα γκομενά του και να την αφήσει εκει
Εγώ πάλι πρωτοστατώ στο κίνημα του σεξουαλικού διεθνισμού !!Εγω γαμαω ασιατισες και έχω ασιατισα γκομενα. Αλλα αν μου καθοντουσαν οι καλες λευκές εννοειται θα τις προτιμούσα.
Μια φορά βγήκα μόνο με ρωσσιδα και έφαγα τη χειροτερη φολα της ζωης μου. Απο τοτε τις διεγραψα οριστικά.
Άντε πέστα ντε hi:Καποτε ειχες βαλει μια φωτο σε αλλο νημα, και σουκανε εντυπωση που βρηκα με την μια απο που ειχε τραβηχτει. Παρε και μια απο μενα τραβηγμενη προσφατα απο το ιδιο ακριβως σημειο (εστιατοριο). Αφιερωμενη σε αυτους που το μεγαλυτερο ταξιδι που εχουν κανει ειναι μεχρι το περιπτερο της γειτονιας τους, αλλα το παιζουνε ταξιδιαριδες....
Πριν από λιγες σελίδες, σε αυτό το θρεντ, είχα βγάλει τα εσώψυχα μου, την εμπειρία μου από το φετινό μου ταξίδι, για το τι παραπάνω προσφέρουν οι Ταυλανδεζες σε σχέση με τις Σλάβες.
Φίλε εσύ έκανες πράγματι κατάθεση ψυχής !!
Καλά έκανες και κάποιοι μεταξύ των οποίων και εγώ καταλαβαίνουμε τι λες και σε κάποιο βαθμό ( τουλάχιστον εγώ προσωπικά ) έστω και εν μέρει συμφωνούμε !!
Εκτός όμως από αυτούς που κάνουν κατάθεση ψυχής υπάρχουν και οι αρκουδόμαγκες ( που παρεμπιπτόντως παιρνιούνται και για ξύπνιοι ενώ κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου ) που τελικά κάνουν κατάθεση ψολής!! Αυτής που κουβαλάνε αντί για μυαλό στο κεφάλι τους !!
Αυτοί είναι που χωρίς να έχουν ιδέα αποκαλούν ανθρώπους μαϊμούδες!!
Τέλος πάντων πολλά έγραψα !!
Όλοι οι "ανώτεροι" αεροαγριογαμήκουλες που δεν "καταδέχονται" τιποτα αλλο εκτός απο Σλάβες.
Οι οποίες Σλάβες ως έμπειρα πλέον αρπακτικά τους ξεπουπουλιάζουν !!!
Συνήθως πρόκειται για βλαχαδερά που ξεμυτάνε από τα καστιχοχώρια τους μόνο για να πάνε σε δουλειές επιπέδου λαντζέρηδων στη Γερμανία και αίφνης το παίζουν και "διεθνείς".
Αυτοί συνήθως αναφέρονται στις Ασιατισες ως μαϊμούδες.
Βέβαια αν ποτέ κάνουν μια βόλτα από την Σιγκαπούρη η την Κουάλα Λουμπουρ ( χλωμό βέβαια ) θα καταλάβουν έκπληκτοι ότι σε λίγο θα κατοικούν στον... "Πλανήτη των Πιθήκων" !!
ΥΓ. Οποιαδήποτε ομοιότης με πρόσωπα ή καταστάσεις είναι απολύτως συμπτωματική !!
διαφωνω οριζοντια καθετα τεθλασμενα και διαγωνιαΦίλε εσύ έκανες πράγματι κατάθεση ψυχής !!
Καλά έκανες και κάποιοι μεταξύ των οποίων και εγώ καταλαβαίνουμε τι λες και σε κάποιο βαθμό ( τουλάχιστον εγώ προσωπικά ) έστω και εν μέρει συμφωνούμε !!
Εκτός όμως από αυτούς που κάνουν κατάθεση ψυχής υπάρχουν και οι αρκουδόμαγκες ( που παρεμπιπτόντως παιρνιούνται και για ξύπνιοι ενώ κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου ) που τελικά κάνουν κατάθεση ψολής!! Αυτής που κουβαλάνε αντί για μυαλό στο κεφάλι τους !!
Αυτοί είναι που χωρίς να έχουν ιδέα αποκαλούν ανθρώπους μαϊμούδες!!
Τέλος πάντων πολλά έγραψα !!
διαφωνω οριζοντια καθετα τεθλασμενα και διαγωνια
θα το λαβεις αυτο υποψη σου απο 30/07 και μετα
κι εγω εχω παει λιγο πιο μακρια απο το περιπτερο της γειτονιας μου, εφτασα εως το ψιλικατζιδικο