Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
2 ερωτησεις
1)εαν χρειαζεται τουριστικη βιζα ποσο ειναι το ανωτερο που μπορεις να μεινεις ταυλανδη?
2)εαν υπαρχουν κοπελλες γυρω στο 1,75 υψος

Bajas

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Κο Σαμουι δεν υστερει καθολου εναντι του Πουκετ για σεξοτουρισμο, απο οτι ομως λενε, ειναι πολυ πιο ομορφο.
Η διαφορα τους ειναι στην ποσοτητα, δεν γινεται ο χαμος της bangla, απο ποιοτητα πανω κατω τα ιδια.Επισης τιμές πιο κάτω. Και δεν ειναι απλά πιο όμορφο ειναι ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ σε σχεση με πουκετ, Πανγκαν ακόμη πιο όμορφο!

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
συγνωμη κιολας. Εσυ περιμενεις απο εαν ατομο με 1 ποστ να σου δωσει πληροφοριες τετοιες????

δεν ψυχολογεις το ποστ του κ τι θελει να μαθει?

τον ρωτησα επειδη γραφει οτι προσφατα γυρισε απο παταγια και αυτος ειναι και ο δικος μου προορισμος. οι περισσοτεροι εδω γραφουν πιο πολυ για τα νησια της ταυλανδης, για το πως θα φτιαξεις φρικασε και για Ελληνες με τσιγαρα και φραπεδες.

Bajas

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Τιμες μπανγκαλοους το φθηνότερο που πληρωσα 6ευρώ, το ακριβότερο 14. Ολα με ζεστό νερό,τουαλέτα,ρευμα,Α/C ή ανεμιστήρα .
Φαγητό 40-50 μπατ το πιάτο.

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
2 ερωτησεις
1)εαν χρειαζεται τουριστικη βιζα ποσο ειναι το ανωτερο που μπορεις να μεινεις ταυλανδη?

Galletti 7

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Νομίζω ότι είναι κινέζικη συνήθεια . Πιστεύουν ότι το αίμα του φιδιού έχει αφροδισιακές ή θεραπευτικές ιδιότητες. Υπάρχουν λοιπόν στο Λουμπίνι Παρκ διάφοροι πλανόδιοι που βγάζουν φιδάκια από ένα πανέρι τα σφαζουν και χύνουν το αίμα τους σε ένα πλαστικό ποτηράκι και το προσφέρουν στους ενδιαφερόμενους (σερβίρεται χωρίς παγο). Μπλιάχ. :S
Τα δε λικεράκια θα τα βρεις εύκολα στην Τσάτουτσακ (όσο εύκολο είναι να βρεις κάτι συγκεκριμένο εκεί) και στα μπακάλικα της Τσαϊνα Τάουν.
Όπως αντιλαμβάνεσαι πίνω μόνο Singha.  :sunglasses:
Συντροφε vonmakoulis τι ειναι το singha κανα αιμα Νυχτεριδας! καμια τοπικη μπυρα?

Bajas

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
1. 30 ημέρες,αν δε σου φτάνουν άλλες 15 απο γειτονικα σύνορα.
2. σε πειράζει αν κατουράνε όρθιες..? Αν οχι, τότε ναι υπάρχουν! :grin:

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
τον ρωτησα επειδη γραφει οτι προσφατα γυρισε απο παταγια και αυτος ειναι και ο δικος μου προορισμος. οι περισσοτεροι εδω γραφουν πιο πολυ για τα νησια της ταυλανδης, για το πως θα φτιαξεις φρικασε και για Ελληνες με τσιγαρα και φραπεδες.

γι' αυτο πατησε επανω αριστερα τη σελιδα 1 και ξεκινα διαβασμα.

ετσι θα καταλαβεις πως αυτος που γραφει για τα νησια μαλλον τα εχει γυρισει ολα ενα προς ενα, μη σου πω για τον αλλο που δινει συνταγες φρικασε.

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
γι' αυτο πατησε επανω δεξια τη σελιδα 1 και ξεκινα διαβασμα.

ετσι θα καταλαβεις πως αυτος που γραφει για τα νησια μαλλον τα εχει γυρισει ολα ενα προς ενα, μη σου πω για τον αλλο που δινει συνταγες φρικασε.

εχω διαβασει πολλες σελιδες απ'την αρχη αλλα θελω καινουργιες πληροφοριες για το τι γινεται τωρα. και μονο στην παταγια. σιγουρα τα πραγματα δεν ειναι οπως ηταν το 06-07-08 απο θεμα τιμων, εγκληματικοτητας, κοσμου, τουρισμου κτλ...
εχει πολυ καιρο καποιος να γραψει ενα trip report με τις εμπειριες του και με σημαντικες πληροφοριες.

gianniskr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
ZAICHIK ευχαριστω για τις πληροφοριες!!
Φιλε punter εισαι ψυχολογος..
Φιλε djzan δεν υπαρχει σχεδον καθολου εγληματικοκητα δηλ περα απο κανα δυο κλεψιες στην παραλιακη (beach road) αλλα κ αυτα σε μεγαλους σε ηληκια που δεν μπορουν να τρεξουν
Απο κοσμο ειναι χαλαρα μετα τις 3 ιανουαριου επεσε ο κοσμος
Την ημερα για τα απαραιτητα θελεις- 20 ευρ για το μωρο γυρω στα 12-24 ευρ το δωματιο αξιοπρεπεστατα δωματια με airco safebox k joiners free καθαροτατα, μεσα η εξω απο pattaya,
αν δεν πινεις ξυδια γυρω στα 10-12ευρ στα ποτα και κανα 10ευρ στο φαγητο σου δηλ 20+12+22=54-65ευρ τα παγεια
ξενοδοχεια- ενα πολυ καλο ειναι το boutiqe hotel πολυ κοντα στο πανηγυρι 1000μπατ με πρωινο 20ευρ περιπου και στη χαι σιζον ειναι στην σεκοντ ροουντ, λιγο μετα το αβενιου(εμπορικο κεντρο) στην σοι 14 ειναι το arcadia mansion γυρς στα 14ευρο χαι σιζον, μπορεις να πας και jontiem λιγο μακρια αλλα πολυ καλυτερη παραλια εκει θα βρεις και την παραλια τω ελληνων
Απο μωρα- καλυτερα να φορτωνεις απο lucifer k isomnia εχεις λιγοτερες πιθανοτητες να παρεις τραβελι γενικως δεν ψωνιζεις τιποτα απο τον δρομο ουτε φαγητο ουτε γυναικες στα υπαιθρια μπαρ δεν παιζει τιποτα ειναι κ ακριβοτερα μονο αν βρεις δυναμιτη πας στα go-go ακριβα και ετσι κ αλλιως τα ιδια μωρα τα φορτωνεις στα κλαμπ που σου ειπα με τα μισα βασικο τσεκαρεις ταυτοτητα να εισαι σιγουρος γιατι καποια τραβελια δεν τα καταλαβενεις με τιποτα....και καλο θα ειναι να μην κολησεις με καμια πανω απο μια μερα γιατι σιγουρα θα βρεις καλυτερη....στα κλαμπ παιζεις μπαλα δεν μιλας για λευτα την αλλη μερα δινεις 1000μπατ=20ευρ οτι θελεις να αγορασεις στο παζαρι τριτης κ παρασκευης κ σαβ/κο τεπεσι μαρκετ νυχτερινη αγορα

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
ZAICHIK ευχαριστω για τις πληροφοριες!!
Φιλε djzan δεν υπαρχει σχεδον καθολου εγληματικοκητα δηλ περα απο κανα δυο κλεψιες στην παραλιακη (beach road) αλλα κ αυτα σε μεγαλους σε ηληκια που δεν μπορουν να τρεξουν
Απο κοσμο ειναι χαλαρα μετα τις 3 ιανουαριου επεσε ο κοσμος
Την ημερα για τα απαραιτητα θελεις- 20 ευρ για το μωρο γυρω στα 12-24 ευρ το δωματιο αξιοπρεπεστατα δωματια με airco safebox k joiners free καθαροτατα, μεσα η εξω απο pattaya,
αν δεν πινεις ξυδια γυρω στα 10-12ευρ στα ποτα και κανα 10ευρ στο φαγητο σου δηλ 20+12+22=54-65ευρ τα παγεια
ξενοδοχεια- ενα πολυ καλο ειναι το boutiqe hotel πολυ κοντα στο πανηγυρι 1000μπατ με πρωινο 20ευρ περιπου και στη χαι σιζον ειναι στην σεκοντ ροουντ, λιγο μετα το αβενιου(εμπορικο κεντρο) στην σοι 14 ειναι το arcadia mansion γυρς στα 14ευρο χαι σιζον, μπορεις να πας και jontiem λιγο μακρια αλλα πολυ καλυτερη παραλια εκει θα βρεις και την παραλια τω ελληνων
Απο μωρα- καλυτερα να φορτωνεις απο lucifer k isomnia εχεις λιγοτερες πιθανοτητες να παρεις τραβελι γενικως δεν ψωνιζεις τιποτα απο τον δρομο ουτε φαγητο ουτε γυναικες στα υπαιθρια μπαρ δεν παιζει τιποτα ειναι κ ακριβοτερα μονο αν βρεις δυναμιτη πας στα go-go ακριβα και ετσι κ αλλιως τα ιδια μωρα τα φορτωνεις στα κλαμπ που σου ειπα με τα μισα βασικο τσεκαρεις ταυτοτητα να εισαι σιγουρος γιατι καποια τραβελια δεν τα καταλαβενεις με τιποτα....και καλο θα ειναι να μην κολησεις με καμια πανω απο μια μερα γιατι σιγουρα θα βρεις καλυτερη....στα κλαμπ παιζεις μπαλα δεν μιλας για λευτα την αλλη μερα δινεις 1000μπατ=20ευρ οτι θελεις να αγορασεις στο παζαρι τριτης κ παρασκευης κ σαβ/κο τεπεσι μαρκετ νυχτερινη αγορα

ευχαριστω φιλε για τις πληροφοριες. πανω κατω τα ξερω αυτα απλα θελω πολυ να μαθω για εγκληματικοτητα μιας και μπαινω συνεχεια στο pattayadailynews και ολο και κατι συμβαινει.
σκοτωμους απο συμμοριες, κλεψιες και οχι μονο σε γερους, περιεργοι θανατοι σε ξενοδοχεια κτλ... σκεφτομαι να μεινω η στο secrets η στο arcadia. τι παιζει επισης με τα ladyboys οταν στην πεφτουν? εχω διαβασει οτι μετα τις 3το πρωι η walking street γεμιζει απ'αυτους. μπορεις να κυκλοφορησεις μονος εκεινη την ωρα? επισης διαβασα οτι εχει γεμισει η παταγια απο πακιστανους και ρωσσους. σ'ενοχλουν αυτοι? ολα αυτα τα ρωταω επειδη θα παω μονος και δεν θελω να εχω μπλεξιματα η να μ'ενοχλησει καποιος. ειμαι παρα πολυ σοβαρος τυπος και δεν κανω @αλακιες ουτε πινω αλλα δεν θελω να βρω και το μπελα μου στα καλα καθουμενα.

gianniskr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
φιλαρακι 10 μερες στο τελος ημουν μονος μου δεν τρεχει τιποτα στα τραβελια χαμογελας κ φευγεις πακιστανοι κ ρωσσοι δεν πειραζουν, μονο beach road την ψιλοπευτουν τα τραβελια αλλα εκει που ειναι σιγουροι σε γερους, αυτο ειδα εγω 

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
δηλαδη ανακεφαλαιωνω
1)οτι κυκλοφορει πανω απο 1,70 ειναι τραβελι
2)μπορω να κατσω το πολυ 45 μερες με τουριστικη βιζα
3)μενοντας καπου οικονομικα την περναω με 1500 ευρω για εναμιση μηνα?χωρις αεροπορικα εισητηρια ενοιιται

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
Σπυρο το οικονομικο πρεπει να το σκεφτεις. Μην νομιζεις οτι ολες οι γκομενες εκει ειναι καλα κοριτρια. Πουτανες ειναι κ αμα μπορουνε να στην κανουνε δεν θα το σκεφτουνε. Καλυτερα παντα σε HOTEL που στην υποδοχη αφηνουνε την ταυτοτητα τους οι κοπελες κ το πρωι εχεις morning call απο την υποδοχη με την ατακα. "Helli sir, your friend want to leave. is everything ok???"

μονο ετσι φιλαρακο

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16

καταρχας σορρυ απο εμενα, αλλα το πρωτο σου ποστ ητανε χαλια. Τα αλλα ειναι σουπερ

....και καλο θα ειναι να μην κολησεις με καμια πανω απο μια μερα γιατι σιγουρα θα βρεις καλυτερη........

ετσι οπως τα λεει. Καινουρια μερα, καινουρια γκομενα... Δεν πρεπει να κολαμε. Εγω πηρα μια 2 νυχτες κ το μετανιωσα

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
ρε παιδια διαβασα το  pattayadailynews και βλεπω οτι σχεδον καθε μερα η οτι ληστευουν καποιν που εκανε αναληψη σε ατμ η οτι ενος του κλεψανε το χρηματοκιβωτιο απο το δωματιο,αλλον τον πετακσανε απο την στεγη κτλ
μηπως δεν λεει να παει καποιος στα τουριστικα αλλλα λιγο πιο απομερα?

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
δηλαδη ανακεφαλαιωνω
1)οτι κυκλοφορει πανω απο 1,70 ειναι τραβελι
2)μπορω να κατσω το πολυ 45 μερες με τουριστικη βιζα
3)μενοντας καπου οικονομικα την περναω με 1500 ευρω για εναμιση μηνα?χωρις αεροπορικα εισητηρια ενοιιται
1)Οτι κυκλοφορει στις πουτανοπιατσες,κατα 99,9999% ναι..
3)Πολυ χλωμο...

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
εγω νομιζω μπορει. Αλλά δεν θα θεωρειτε διακοπες.

Αμα τρωει στο Λεκ μεσημερι κ βραδυ καθε μερα κ φερνει γκομενες 2 φορες την εβδομαδα σπιτι θα τα καταφερει.

Αλλα η θεωρια απο την πραξη απεχει πολυ

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
εγω νομιζω μπορει. Αλλά δεν θα θεωρειτε διακοπες.

Αμα τρωει στο Λεκ μεσημερι κ βραδυ καθε μερα κ φερνει γκομενες 2 φορες την εβδομαδα σπιτι θα τα καταφερει.

Αλλα η θεωρια απο την πραξη απεχει πολυ
Φιλε παντερ
κοιτα εγω θελω να την αραζω στην ξαπλωστρα στην παραλια ολη μερα να τρωω μετα το απογευματακι και να ριχνω κανα δυο καυλια το βραδακι

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Εξαρταται ΤΙ και ΠΟΥ θα το τρως,οπως και ΤΙ γκομενα θες να πηδας...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom