You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ταϊλάνδη sex trip...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 58K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)
04fantomas05
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 16
Με 3 ευρω και να εχει ολα αυτα που αναφερεις? ουτε μια στο εκατομμυριο!ρε μην πιστευετε οτι λαλακια σας λεει ο καθενας!! τι αλλο θα ακουσουμε εδω μεσα πια...Έχει τα πάντα ! Κλιματισμό , δορυφορική , τα πάντα όλα !
Πήγαν κάτι κοπέλες γνωστές μου και μου το είπαν . Και τα σπιτάκια εκεί είναι τέλεια , από ξύλο
vonmakoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Ωπ σιγά !
Σε πολλά νησάκια, μπορείς όντως να βρεις δωμάτια με 2 έως το πολύ 5€/μέρα.
Αλλά μιλάμε για ξύλινα ή πλινθόκτιστα καλυβάκια με τις απολύτως στοιχειώδεις ανέσεις.
Κρεβάτι και κουνουπιέρα. Ντους και τουαλέτες κοινόχρηστες .
Λέγοντας κλιματισμό εννοούμε ανεμιστήρα , που αν το νησί δεν έχει ρεύμα λειτουργεί για όσο χρόνο λειτουργούν οι γεννήτριες και για δορυφορική, ασφαλώς και εννοούν αυτή που ενδεχόμενα θα υπάρχει στην ρεσέψιον-μπαρ-εστιατόριο.
Για να πάρετε μια ιδέα επισυνάπτω σχετικές φωτό.
Τώρα το αν αντέχετε να μείνετε εκεί είναι άλλο θέμα.
Εγώ πάντως μόνο σε τέτοια μένω.
Αλλά μιλάμε για ξύλινα ή πλινθόκτιστα καλυβάκια με τις απολύτως στοιχειώδεις ανέσεις.
Κρεβάτι και κουνουπιέρα. Ντους και τουαλέτες κοινόχρηστες .
Λέγοντας κλιματισμό εννοούμε ανεμιστήρα , που αν το νησί δεν έχει ρεύμα λειτουργεί για όσο χρόνο λειτουργούν οι γεννήτριες και για δορυφορική, ασφαλώς και εννοούν αυτή που ενδεχόμενα θα υπάρχει στην ρεσέψιον-μπαρ-εστιατόριο.
Για να πάρετε μια ιδέα επισυνάπτω σχετικές φωτό.
Τώρα το αν αντέχετε να μείνετε εκεί είναι άλλο θέμα.
Εγώ πάντως μόνο σε τέτοια μένω.
Συνημμένα
doctortilac
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Φίλοι μου εγώ μόλις ήρθα από ΚΟ σαμουι και μπακαλοους με 3 ευρώ την ημέρα δεν βρήκα μιλάμε τώρα για ΚΟ σαμουι και όχι για κανένα άλλο ερημονήσι. Υπάρχουν κάτι ερημονήσια που βρίσκεις με 3 ευρώ αλλά είσαι μακριά από τον πολιτισμό. Πάντως ο μόνος άνθρωπος που μπορεί να σας απαντήσει σωστά και όχι με μαλακιές είναι ο Χρίστος Πανοδημο στο ΚΟ σαμουι γιατί αυτή είναι η δαυλιά του. Στείλτε του E-MAIL η πάρτε τον τηλέφωνο και θα σας πη τα πάντα. Πάντως εγώ για Βαλεντίνου στο ΚΟ σαμουι με 3 φίλους που πηγαίνω βρήκαμε στην εξευτελιστική τιμή τον 1100 ευρώ ναι καλά καταλάβατε ευρώ την ημέρα στο ΚΟ σαμουι βίλα. Διαθέσιμες και Φώτο για του λόγου το αληθές.
email: tropicaleasy@yahoo.com, τηλ: +66.817970930, ζητήστε το Χρήστο Πανοδήμο
lordjim
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2006
- Like
- 72
- Πόντοι
- 16
Φίλοι μου εγώ μόλις ήρθα από ΚΟ σαμουι και μπακαλοους με 3 ευρώ την ημέρα δεν βρήκα μιλάμε τώρα για ΚΟ σαμουι και όχι για κανένα άλλο ερημονήσι. Υπάρχουν κάτι ερημονήσια που βρίσκεις με 3 ευρώ αλλά είσαι μακριά από τον πολιτισμό. Πάντως ο μόνος άνθρωπος που μπορεί να σας απαντήσει σωστά και όχι με μαλακιές είναι ο Χρίστος Πανοδημο στο ΚΟ σαμουι γιατί αυτή είναι η δαυλιά του. Στείλτε του E-MAIL η πάρτε τον τηλέφωνο και θα σας πη τα πάντα. Πάντως εγώ για Βαλεντίνου στο ΚΟ σαμουι με 3 φίλους που πηγαίνω βρήκαμε στην εξευτελιστική τιμή τον 1100 ευρώ ναι καλά καταλάβατε ευρώ την ημέρα στο ΚΟ σαμουι βίλα. Διαθέσιμες και Φώτο για του λόγου το αληθές.
Βρε ντοχτωρα ασε το promotion και μπες στο ζουμι.
ΠΑΝΤΡΕΥΤΙΚΕΣ;;;
Θελουμε φωτο απο τον γαμο.
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
σιγα μη την ξεχασες, ξεχνιεται αυτη?ο ΧΡΙΣΤΟΣ με έκανε να ξεχάσω την πεθερά μου
στο σαμουι εκανες μηνα μελιτος?
κ εγω αυτο λεω. Βεβαια αμα ο Χρήστος βγει Χριστός σε πληροφοριες κ τιμες τοτε καλα κανει... Ποτέ δεν ξερεις ομως. Παντως εγω δεν ξερω κατα ποσο θα ειχα εμπυστοσυνη για δωματιο απο εδω με ενα απλο τηλ κ ενα απλο οκ...
στα αλλα δεν θα ειχα να χασω τιποτα
στα αλλα δεν θα ειχα να χασω τιποτα
04fantomas05
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 16
ρε Φον δε μιλαμε για αυτα, εδω ο τυπος μιλουσε για κλιματισμο, δορυφορικη!Ωπ σιγά !
Αλλα ρε Φον ποσον καιρο εχεις να ερθεις Ταυλανδη? Τα πραγματα εχουν αλλαξει αρκετα. Δε λεω πως δε βρισκεις με 3 ευρω αλλα οχι τοσο ευκολα οσο παλια. Ασε που τις ρομαντικες εποχες που πηγαινες σε μπανγκαλοουζ που το ηλεκτρικο κοβοταν μετα τις 6πμ τις θυμαμαι με πολυ νοσταλγια αλλα ας ειμαστε ρεαλιστες...αηνκουν στο ΠΑΡΕΛΘΟΝ!
Παντως αν ο φιλος ενδιαφερεται να πληρωνει 2 ευρω μπορει να μενει σε σκηνη σε πολλα απιστευtα mερη της Ταυλανδης. Αλλα ας ξεχασει τη dορυφορικη και το safe box
Αναφορά από επίσκεψη σε πολυδιαφημισμένο(από ξένες ιστοσελίδες)οίκο μασάζ στην Μπανγκόκ. Το όνομα του ιδρύματος Tulip Massage. Βρίσκεται στη διεύθυνση 806/2-3 Sukhumvit 38 Rd, ακριβώς κάτω από την στάση Thonglo του υπέργειο μετρό BTS της Μπανγκόκ. Πληρώνεις 600 μπάτ για 1.5 ώρα ή 800 μπάτ για 2 ώρες μασάζ και διαλέγεις την κοπέλα που βρίσκεται διαθέσιμη την ώρα της επίσκεψης. Πάς στο δωμάτιο, όπου σε πλένει κανονικότητα και μετά σε βάζει στο κρεβάτι για το μασάζ. Αν δε θέλετε μασάζ της το λέτε και αρχίζει το "άλλο" πρόγραμμα που περιλαμβάνει ότι θέλετε και τουλάχιστον δύο εκτονώσεις για τους απαιτητικούς. Οι κοπέλες στο συγκεκριμένο μαγαζί ειδικεύονται στο πρωκτικό πρόγραμμα και είναι με το χαμόγελο στα χείλη. Η συγκεκριμένη κοπέλα που πήρα λεγόταν Jane και ήταν πύραυλος σε όλα. Μετά το μασάζ εγώ δοκίμασα και το"άλλο" πρόγραμμα και κόντεψα κυριολεκτικά να μείνω. Το φιλοδώρημα για την κοπέλα είναι 500-HJ, 1000-BBBJ, 1500-FS(including anal). Χρησιμοποίησα το BTS που κόστιζε 20 μπάτ η διαδρομή για τη στάση Soi Nana. Το συνιστώ(Tulip Massage) ανεπιφύλακτα για ένα χαλάρωμα στη Μπανγκόκ.
Ακριβώς. Θεωρώ ότι για τιμές Μπανγκόκ είναι μια συμφέρουσα πρόταση.δηλ 600 ή 800 για το μαγαζι και 500 ή 1000 ή 1500 για την κοπελα.
το πιο οικονομικο δηλ ειναι 600 συν 500 στα 1100 ???
Bare Back Blow Job δηλαδή πίπα χωρίς προφυλακτικόits ok να στο πω ετσι... τι ειναι το BBBJ?? B B blow job
ΓΙΑ τον Χρηστο στο Κο Σαμουι, εχω ακουσει τα καλυτερα λογια απο πολλα παιδια στην Πατογκ που πηγαν και εμειναν ικανοποιημενα. Ως πρακτορας βεβαια θα βγαλει την προμηθεια του για την ενοικιαση του δωματιου αλλα αυτο ειναι λογικοτατο, ενω να νοικιασεις το μηχανακι σου δεν βρισκω τον λογο να το κανεις απο καποιον αλλο ταυλανδο και οχι απο τον Χρηστο (εννοειται οτι οι τιμες ειναι στο ιδιο επιπεδο). Κο Σαμουι δεν υστερει καθολου εναντι του Πουκετ για σεξοτουρισμο, απο οτι ομως λενε, ειναι πολυ πιο ομορφο.
Γεια σας παιδια πριν μια εβδομαδα γυρισα μετα απο ενα μηνα στην pattaya και μετα απο πληροφοριες του site περασα φανταστικα δεν εχασα ουτε μερα,βρηκα φθηνα εισειτηρια, μωρα καθε μερα lucifer-isomnia κτλ! εχω βρει κατι ακριες για ρουχα πηρα δηγματα και βρηκα αγοραστες η μεταφορικη θελει 55euro για 20κιλα αλλα στα στελνει σε 2 μηνες μοιπως ξερει κανεις κανενα αλλο τροπο αμεσο? 2 φιλαρακια ελληνες που γνωρισαμε εκει θα ξαναπανε καπακι αν φορτωσω 20κ εγω και 40κιλα τα παιδια για αρχη θα παιξει προβλημα στο αεροδρομιο επειδη θα ειναι ιδια ρουχα και ολα καινουργια? θα φαμε κανα τελωνειο? αλλα αν φαμε τελωνειο χαρτια δεν παιζουνε μπορει να παιξει κατασχεση? Αν ξερει καποιος ας με βοηθησει διοτι πρεπει να παιξει ανοικτη συνεργασια Ελλαδα-Ταυλανδη για ευνοητους λογους! Μαγκες ευχαριστω γενικοτερα εχετε κανει την καλυτερη δουλεια χαρη σε εσας περασα ενα μηνα παραμυθενιο....