Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (0 μέλη και 31 επισκέπτες)

Galletti 7

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
φρικασε στειλε τη συνταγη να φτιαξουμε κανενα φρικασε να ζεσταθει το κοκκαλακι μας γιατι εχουμε ξεπαγιασει με το ψωφοκρυο της ΒΚΚ! τι ζακετες, τι παλτα, τι καλτσες, τι γαντια, τι φωτιες στους δρομους, ολα τα εχουν επιστρατευσει οι Ταυλανδοι που τουρτουριζουν απο το πρωτοφανες κυμα ψυχους που πληττει τη χωρα!!

τζορτζ σου παει το πειρατικο καπελλο, κοιττα να βαλλεις μονο σε μια σειρα τον φρικασε γιατι καλα-καλα δεν εχει ερθει και μας εχει ηδη γ@@σει   :2funny: :2funny:
Ελα 04fantomas05 ξερεις τι μου αρεσει με εσενα οτι σκας ξαφνηκα σαν το φουρνελο με την φοτο που εχεις βαλει!!!!. τωρα για το κρυο μια απω τα ιδια σαν ρεγκες εχουμε γινει! αντε να ερθω το μαιο να βγαλω την μπεμπελη να συνελθω!.

ZAICHIK

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Εγω εχω μεινει και στους 2, και στον Αργυρη και στον Μπαμπη, και οι 2 ειναι απο θεσσαλονικη kai  με τους 2 εχω φιλικες σχεσεις. Το δωματιο στου Μπαμπη ειναι απο 600 εως 800 μπατ, ιδιες τιμες παιζουν και στου Αργυρη. Απλα στου Μπαμπη εχει ποιο πολλους μονους που γινονται παρεες, οχι βεβαια οτι αυτο δεν γινεται και στου Αργυρη αλλα σε μικροτερο, νομιζω, βαθμο.
Κινητο Μπαμπη 0066 899395127 δεν εχει site, ο Αργυρης εχει site δεν το εχω προχειρο βαλε στο google: argy gallery hotel phuket thailand, θα το βρεις, ή να το γραψει το τηλεφωνο του εαν το εχει καποιο αλλο παιδι.

H Παταγια δεν ειναι πιο φθηνη απο το Πουκετ, εχει απλα περισσοτερες γυναικες. Η μεγαλη ποσοτητα ομως δεν λεει τιποτε. Με φιλο που ειναι εκει τωρα μιλησα σημερα και μου ειπε οτι στην Παταγια εχει μονο Ρωσους και Πακιστανο-Αραβες και ειναι σχεδον αδεια. Η νεολαια εχει εγκαταλειψει την Παταγια εδω και χρονια κινουμενη κυριως σε Πουκετ, Κο Σαμουι (νησι) και Μπαγκογκ. Αν βεβαια επιλεξεις οτιδηποτε, μην κλεισεις ξενοδοχεια (δεσμευεσαι), μεινε καπου εως οτου βαρεθεις και κανε την για αλλα μερη.

kosa

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
μετα απο πολυ καιρο τελικα σας βρηκα χρονια πολλα και καλη χρονια σε ολους  ειδικα σε φ16  και τα αλλα παιδια φευγω για την  patrida μεθαυριο και ελπιζω να βρω καποιους απο εσας κατω :rockon:

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
φρικασε στειλε τη συνταγη να φτιαξουμε κανενα φρικασε να ζεσταθει το κοκκαλακι μας
ΑΡΝΑΚΙ ΦΡΙΚΑΣΕ

Υλικά

1 κούπα λάδι

2 κιλά αρνάκι σε μερίδες

αλάτι - πιπέρι

6 δεμάτια κρεμμυδάκια φρέσκα (1 κιλό)

1/2 κιλό πράσινη σγουρή σαλάτα ή μαρούλια

1/2 κούπα άνηθο ψιλοκομμένο

1/2 κούπα μαϊντανό ψιλοκομμένο

2 αυγά

1/2 κούπα χυμό λεμονιού

Ατομα: 6

Χρόνος προετοιμασίας: 1 ώρα

Χρόνος ψησίματος: 1 ώρα και 30'

Εκτέλεση
Βάλτε το λάδι σε μεγάλη κατσαρόλα, επάνω σε δυνατή φωτιά και σωτάρετε τα κομμάτια του αρνιού. Ρίξτε το αλάτι, το πιπέρι και μισή κούπα νερό. Σκεπάστε και σιγοβράστε, ώσπου να μαλακώσει το κρέας. Στο μεταξύ, καθαρίστε, πλύντε καλά τα κρεμμυδάκια και τη σαλάτα και κόψτε τα σε μεγάλα κομμάτια. Τα κρεμμυδάκια, μπορείτε να τα ζεματίσετε προηγουμένως σε λίγο νερό και να τα στραγγίσετε. ΄Ετσι το φαγητό γίνεται ελαφρύτερο. Ρίξτε τα μαζί με τον άνηθο και το μαϊντανό, στην κατσαρόλα με το κρέας και αφήστε τα να βράσουν, χωρίς να λιώσουν. ΄Οταν το φαγητό είναι έτοιμο, χτυπήστε τ' αυγά με το χυμό λεμονιού σ' ένα μπολ, ρίξτε μέσα σ' αυτά λίγο από το ζουμί του φαγητού και αδειάστε τα επάνω στο φαγητό, κουνώντας την κατσαρόλα με κυκλικές κινήσεις, ώστε το αυγολέμονο να πάει παντού, χωρίς να πολυανακατευτεί το φαγητό και χαλάσει η εμφάνισή του. Αδειάστε σε πιατέλα και σερβίρετε αμέσως. Αν δε σας αρέσει το αυγολέμονο, μπορείτε να περιχύσετε το φαγητό μόνο με χυμό λεμονιού, κατά τον ίδιο τρόπο, παραλείποντας τ' αυγά.

Galletti 7

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Για φαντασου να μας κατσει το Τζοκερ πειρατη οχι (Μπλοφερ) ξερεις εσυ!. Γιαφτο δεν μας τα δινει γιατι ξερει οτι δεν εχουμε μυαλο.! μετα θα κοιμωμαστε στα αεροπλανα .θα καναμε ερανο να γυρισουμε (και καλα σιγα μην γυρναγαμε!) και να ερχομασταν σαν Σκουρατζος θα ημασταν απο τα ΠΛ ,θα τρεμανε τα ποδιαμας Αγορακιμου! θα τρωγαμε λιθοβολισμο ,Τα απολολα προβατα θα λεγανε ειχανε παει για Σουαρε και τραλαλα! 

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
φρικασε, 16 ποστς και τα εχεις κανει ολα πουτανα εδω μεσα (με την καλη εννοια παντα, οκ?  ;))

που να πας και κατω, αντε να σε συμαζεψουμε μετα.

george777

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
φρικασε, 16 ποστς και τα εχεις κανει ολα πουτανα εδω μεσα (με την καλη εννοια παντα, οκ?  ;))

μετα θαχει καταθλιψη και δεν θα βγαζει κιχ

Galletti 7

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0

Ελα καλε μου Rokos κοντα ειναι το Σαββετο ξερεις εσυ? θα περασουμε ωραια και παλι! για σενα κοντα ειμαστε.

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
μια χαρα παιδι εισαι, τι τη θες την ταιλανδη.

χεχε το ξερω οτι ειμαι μια χαρα παιδι αλλα εδω και 4χρονια εχω κολλησει να παω ταυλανδη. εχω φαει κολλημα με τις γυναικες που εχει και θα'θελα να δοκιμασω!!!  ;)

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
Εγω εχω μεινει και στους 2, και στον Αργυρη και στον Μπαμπη, και οι 2 ειναι απο θεσσαλονικη kai  με τους 2 εχω φιλικες σχεσεις. Το δωματιο στου Μπαμπη ειναι απο 600 εως 800 μπατ, ιδιες τιμες παιζουν και στου Αργυρη. Απλα στου Μπαμπη εχει ποιο πολλους μονους που γινονται παρεες, οχι βεβαια οτι αυτο δεν γινεται και στου Αργυρη αλλα σε μικροτερο, νομιζω, βαθμο.
Κινητο Μπαμπη 0066 899395127 δεν εχει site, ο Αργυρης εχει site δεν το εχω προχειρο βαλε στο google: argy gallery hotel phuket thailand, θα το βρεις, ή να το γραψει το τηλεφωνο του εαν το εχει καποιο αλλο παιδι.

H Παταγια δεν ειναι πιο φθηνη απο το Πουκετ, εχει απλα περισσοτερες γυναικες. Η μεγαλη ποσοτητα ομως δεν λεει τιποτε. Με φιλο που ειναι εκει τωρα μιλησα σημερα και μου ειπε οτι στην Παταγια εχει μονο Ρωσους και Πακιστανο-Αραβες και ειναι σχεδον αδεια. Η νεολαια εχει εγκαταλειψει την Παταγια εδω και χρονια κινουμενη κυριως σε Πουκετ, Κο Σαμουι (νησι) και Μπαγκογκ. Αν βεβαια επιλεξεις οτιδηποτε, μην κλεισεις ξενοδοχεια (δεσμευεσαι), μεινε καπου εως οτου βαρεθεις και κανε την για αλλα μερη.

ειμαι σιγουρος οτι το πουκετ ειναι πολυ πιο ωραιο απο παταγια, αλλα το ταξιδι το κανω πιο πολυ για σεξοτουρισμο. ειμαι σιγουρος επισης οτι θα υπαρξει και δευτερο ταξιδι γιατι απ'οτι εχω διαβασει οσοι πανε θελουν να ξαναπανε. οποτε στο δευτερο ταξιδι θα παω πουκετ.
προλαβαινω να παω σε 10 μερες παταγια και πουκετ???
επισης να ρωτησω και κατι αλλο. ο καιρος τον φεβρουαριο ειναι καλος για μπανια στις παραλιες???

kosa

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
10 μερες οχι ειναι πολυ λιγες και για τα 2 μερη διαλεξε καλητερα ενα  για πρωτατη προτιμησε πατταγια :fart-in-bed: :fart-in-bed: :fart-in-bed:

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
Μόλις γύρισα από την χώρα του χαμόγελου και την χώρα που σε βλέπουν  όλοι σαν Α.Τ.Μ. Αποφάσισα μετά από πολύ σκέψεις να πάω στο Κο Σαμουι που ήταν και είναι ακόμα ο φίλος μου ο ΤΗ 69.Εκεί γνωρίσαμε  κάποιον Χρίστο αλλά όχι τον κάποιον αλλά τον ΧΡΙΣΤΟ  ΠΑΝΟΔΙΜΟΣ. Τι είναι ο χριστος είναι ο άνθρωπος ο δικός μας στο κο σαμουι, ο άνθρωπος που θα κάνει τα πάντα για τον ΕΛΛΗΝΑ και για τον κάθε άνθρωπο αλλά ιδικά για τον ΕΛΛΗΝΑ για να περάσει της διακοπές του φθηνά και ωραία στο κο σαμουι και με της γνωριμίες του σε βοηθάει παντού. το γραφειο του νοικιάζει από δωμάτια , αυτοκίνητα , μηχανάκια , ίντερνετ και αυτό που μου έκανε εντύπωσή στους ΕΛΛΗΝΕΣ τούς κερνάει ελληνικό καφέ ΔΩΡΕΆΝ μάλιστα και αυτούς που είναι δύσκολοι και πίνουν μπίρα και αυτή είναι ΔΩΡΕΑΝ. Έχω να του πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλα που έκανε για μένα και την παρέα μου και ένα ευχαριστώ που έκλεισε το γραφειο του μια μέρα και μας έκανε το γύρο του νησιού. Οποίος πάει στο κο σαμουι και δεν συνάντησή τον ΧΡΙΣΤΟ για να τον εξυπηρέτηση όπλα θα πλήρωσή πιο ακριβά και δεν θα ικανοποιηθεί. Φίλοι μου να φανταστείτε ο ΧΡΙΣΤΟΣ με έκανε να ξεχάσω την πεθερά μου αυτό αξίζει ΠΟΛΑ και γιαυτό έγραψα για τον χριστο που έχει το tropical easy. email: tropicaleasy@yahoo.com, τηλ: +66.817970930, ζητήστε το Χρήστο Πανοδήμο  και πες του απο τον doctortilac για να εχεις και την σχετική έκπτωση που έχω εγώ.

Εγγρ.
14 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Καλώς τον doctor μας έλειψες.
Τι έγινε τελικά μπήκε η κουλούρα; Μας έχει φάει η αγωνία … Ξέρεις πόσοι περιμένουν να ακολουθήσουν το παράδειγμά σου;

Bajas

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Γεια χαρα στο θρεντ επειτα απο πολυυυυυυ καιρό!!!! Δυστυχώς μια ψιλοσοβαρή εγχειρηση στη μέση μου με κρατησε μακρια απο ιντερνετ κτλ τους τελευταιους μηνες.Τέλος καλό ομως, ολα καλά!
Ο λογος που γραφω ειναι πως θέλω να πω το εξής : οποιος ενδιαφερεται για φυση,τρομερές παραλίες φοινικες κτλ. πραγματικη εξωτικη ομορφια δηλαδη και οχι για το σεξ αποκλειστικα ας επισκευθεί Σαμουι,Κο Παγκαν, Κο Ταο. Οι 26 καλύτερες ημέρες της ζωής μου,πραγματικός παραδεισος,δεν ήθελα να φυγω το καλοκαιρι που πηγα!!! Και οι τιμές με διαφορά καλυτερες απο Πουκετ σε ολα,διαμονη,φαγητό κτλ. Απο την πρωτη στιγμή που θα αντικρυσεις το αεροδρομιο του Σαμουι (απλα φανταστικο) καταλαβαινεις πως βρισκεσαι σε εξωτικό προορισμό!!

BORJA

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
Αδερφέ ,ισχύει ότι στα νησάκια εκεί μπορείς να νοικιάσεις σπιτάκια στη παραλία με 3 Ευρώ τη μέρα ?

BORJA

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
Έχω πάει Βιετνάμ και Ταιβάν , Thailand όχι ακόμα ...

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
με 3 ευρω την μερα δεν νομιζω να τα αντεξουμε αυτα τα δωματια. Ειμαι σιγουρος οτι χρειαζομαστε κλιματισμο εκει στο Κο νησια

BORJA

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
Έχει τα πάντα ! Κλιματισμό , δορυφορική , τα πάντα όλα !
Πήγαν κάτι κοπέλες γνωστές μου και μου το είπαν . Και τα σπιτάκια εκεί είναι τέλεια , από ξύλο 

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
ε αφου ξερεις τι ρωτας ρε μεγαλε?? :think:

πες μας τι ξερεις

Stories

Νέο!