Εγω εχω μεινει και στους 2, και στον Αργυρη και στον Μπαμπη, και οι 2 ειναι απο θεσσαλονικη kai με τους 2 εχω φιλικες σχεσεις. Το δωματιο στου Μπαμπη ειναι απο 600 εως 800 μπατ, ιδιες τιμες παιζουν και στου Αργυρη. Απλα στου Μπαμπη εχει ποιο πολλους μονους που γινονται παρεες, οχι βεβαια οτι αυτο δεν γινεται και στου Αργυρη αλλα σε μικροτερο, νομιζω, βαθμο.
Κινητο Μπαμπη 0066 899395127 δεν εχει site, ο Αργυρης εχει site δεν το εχω προχειρο βαλε στο google: argy gallery hotel phuket thailand, θα το βρεις, ή να το γραψει το τηλεφωνο του εαν το εχει καποιο αλλο παιδι.
H Παταγια δεν ειναι πιο φθηνη απο το Πουκετ, εχει απλα περισσοτερες γυναικες. Η μεγαλη ποσοτητα ομως δεν λεει τιποτε. Με φιλο που ειναι εκει τωρα μιλησα σημερα και μου ειπε οτι στην Παταγια εχει μονο Ρωσους και Πακιστανο-Αραβες και ειναι σχεδον αδεια. Η νεολαια εχει εγκαταλειψει την Παταγια εδω και χρονια κινουμενη κυριως σε Πουκετ, Κο Σαμουι (νησι) και Μπαγκογκ. Αν βεβαια επιλεξεις οτιδηποτε, μην κλεισεις ξενοδοχεια (δεσμευεσαι), μεινε καπου εως οτου βαρεθεις και κανε την για αλλα μερη.