kolofardos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2005
- Like
- 87
- Πόντοι
- 0
Οι μουσωνες από ποτέ μέχρι πότε είναι;
Ο καιρός δεν επηρεάζει καθόλου τις διακοπές εκεί,Οι μουσωνες από ποτέ μέχρι πότε είναι;
Και το δέρμα λόγω υγρασίας ειναι thai silk.Ένας λόγος παραπάνω λόγω των βροχών τα μουνακια είναι πιο μουσκεμενα
Αν πας με γυναίκα; Δύσκολο να περάσεις καλαΆντε για δώστε συμβουλές.. Με Πόσα λεφτάπερνάς καλά?
Θα πάει στο εστιατόριο με τάπερΑν πας με γυναίκα; Δύσκολο να περάσεις καλα
Το είπα αυτό γιατί είδα αντρικό και γυναικείο Νικ. Βέβαια μπορεί να είναι απελευθερωμένο ζευγάρι και να πάνε να το γλεντήσουμε και οι δύο.Θα πάει στο εστιατόριο με τάπερ
Χε χε.
Ξεκίνα τις συμβουλές κωλόγερε
Μπορεί να ναι σαν το jason - antigoniΤο είπα αυτό γιατί είδα αντρικό και γυναικείο Νικ. Βέβαια μπορεί να είναι απελευθερωμένο ζευγάρι και να πάνε να το γλεντήσουμε και οι δύο.
Αν πας με γυναίκα; Δύσκολο να περάσεις καλα
Μπορεί να ναι σαν το jason - antigoni
Άντε για δώστε συμβουλές.. Με Πόσα λεφτάπερνάς καλά?
Χωρις παρξηγηση φιλαρακι, αν αντι να πιανεις μια σελιδα του νηματος να γραφεις μυνηματα ατελειωτα με μια-μια λεξη το καθενα, θα ηταν ευκολοτερο να το διαβασει και ο συγκεκριμενος και ολοι μας.ααα τοσα ποστ εχω κανει στις τελευταιες σελιδες! ουτε αυτες δεν διαβασατε ?
Και εγω εxω πάθει σύνδρομο έλλειψης Ταυλανδης, αλλά δεν γράφω κάθε 2 λέξεις και μύνημα.Χωρις παρξηγηση φιλαρακι, αν αντι να πιανεις μια σελιδα του νηματος να γραφεις μυνηματα ατελειωτα με μια-μια λεξη το καθενα, θα ηταν ευκολοτερο να το διαβασει και ο συγκεκριμενος και ολοι μας.
Και εγω εxω πάθει σύνδρομο έλλειψης Ταυλανδης, αλλά δεν γράφω κάθε 2 λέξεις και μύνημα.
Καλύτερα να πας πρώτα σε άλλες χώρες και τελευταία ταιλάνδη,
Εμενα του χρονου με βλεπω να κανω μια γυρα και scouting απο Φιλιππινες μερια και να καταλληξω Thai.
Qatar με διαφορά. ειδικά σε αυτές τις τιμές. Και ας είχα κανά 2ωρο καθυστέρηση στην επιστροφή.Καλησπέρες
Στα 574 ευρώ η Bangkok με Qatar χωρίς αναμονές τον Αύγουστο (από 8-9 έως σχεδόν τέλος μήνα) στο skyscanner.gr τώρα.
Η πολύ βολική για μένα άφιξη ΒΚΚ και επιστροφή κατευθείαν από Phuket στα 613.
Δεν νομίζω να βγάλουν καλύτερες τιμες για καλοκαιρι.
Επίσης με την καινούργια Oman Air αναμονή μόνο στην επιστροφή 15 ωρίτσες για όποιον αντέχει στην αραπιά 497 €.
Όσοι πιστοί.....
Eχω γραψει πανω απο 250 μερες Μπανγκοκ, στα 12 χρονια. Καποιες εκατονταδες χιλιομετρα την Σουκχουμβιτ, πανω κατω.ναι σωστα τα λετε!
συνδρομο ελλειψης τον παθαινουν οι πρωταρηδες ! αυτοι που εχουν γραψει τα χιλιομετρα τους πλεον δεν πολυ ενδιαφερονται ... πιστευω!
για παραδειγμα φετος προτιμω χαρω ελληνικο καλοκαιρι απο το να παω εκει!
Βλέπω να παίρνετε υπηκοότητα τιμής ένεκενEχω γραψει πανω απο 250 μερες Μπανγκοκ, στα 12 χρονια. Καποιες εκατονταδες χιλιομετρα την Σουκχουμβιτ, πανω κατω.
Βλέπω να παίρνετε υπηκοότητα τιμής ένεκεν