Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

kaleidoscope

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2011
Like
371
Πόντοι
26
ιδιως αν εχεις παρει απο αγκογκο που ειναι και τσιμπημενες τιμες ! αν κανεις ετσι ουτε το 500αρι ευρω τη μερα δεν φτανει!

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Οταν βλεπεις το γυμνο κορμι, μετα δεν δουλευει η φαντασια, και στην ηλικια μου ειναι βασικο αυτο. Μην κοιτας εσυ που εισαι νειατο και δεν χρειαζεσαι φαντασια :grin:
Το διαβασα το μηνυμα  :grin:
Και επισης δεν με εχει τυλιξει καμμια Ταυλανδεζα  :grin:

Απο την αλλη..Ωραια και η φαντασια..Αλλα αν βγαλει τη βυζοθηκη και εμφανιστουν δυο βυζια σα πετσες απο γιαουρτι...η αν εχουν πεσει μετα τη γεννα κι ειναι σα νεροσακουλες?..Τι κανεις?

Εγω προσωπικα,τη διωχνω.Δε πα να κανει πιπα και πηδημα για σεμιναριο...αμα δω βυζια πεσμενα που εχουν παρει μεταγραφη για αρχιδια,τρωω φρικη.

Τωρα για τα αγκογκοκοριτσα τα εχουμε πει.
Ο κανονας ειναι οτι εν γνωση σου παιζεις με τις πιθανοτητες εναντιον σου για το αν θα κανει εστω αξιοπρεπες πηδημα.Συνηθως ειναι ψιλοκομοδινα..Γιατι ακομα και να σε γουσταρει,της λειπει η εμπειρια.

Αλλα απο την αλλη...αν εχεις στο κρεβατι σου ενα πανεμορφο πιπινακι,με αψεγαδιαστο,τελειο κορμακι..Που μονο στα πιο τρελα σου ονειρα θα το εβλεπες να σου καθεται...δεν ειναι υπερβολη να ζητας να σου ρουφηξει και το μεδουλι??

Αλλωστε αυτα ειναι γουστα.Αλλος επικεντρωνεται στο τι βλεπει.. και αλλος καθαρα στο performance..
Στο 95% των περιπτωσεων δεν μπορεις να εχεις και τα 2.
Η θα παρεις τη φρεσκαδουρα και θα ελπιζεις μην ειναι σα σακι απο πατατες στο κρεβατι..η θα παρεις το μαυρο σκυλι τη 30φεγα γκομενα,που εχει κανει μπολικα χιλιομετρα και θα ξερει πως να ικανοποιησει στο μεγιστο εναν αντρα.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.058
Πόντοι
6.256
φυσικα! και ναι ετσι ειναι ! αμα δεκα με δωδεκα το βραδυ πηδας , μετα γιατι να τρεχεις και στη ντισκο να βρεις κι αλλη?
Στις δωδεκα θα πας ύπνο?
Εινα δυνατόν.
Χορτάτος κάνεις το καλύτερο παιχνίδι και τις καλύτερες  επιλογές.
Φίλε δε μας τα λές καλά.
Μήπως πας κάτω και ταίζεις τιγράκια σα
μερικούς μερικούς.?
Το 24 ωρο επιβίωσης στην παττάγια δεν το ξέρεις?
Τρείς διαφορετικές τη μέρα, για σεξ τριπ μιλάμε.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.835
Πόντοι
19.795
Το διαβασα το μηνυμα  :grin:
Και επισης δεν με εχει τυλιξει καμμια Ταυλανδεζα  :grin:

Απο την αλλη..Ωραια και η φαντασια..Αλλα αν βγαλει τη βυζοθηκη και εμφανιστουν δυο βυζια σα πετσες απο γιαουρτι...η αν εχουν πεσει μετα τη γεννα κι ειναι σα νεροσακουλες?..Τι κανεις?

Εγω προσωπικα,τη διωχνω.Δε πα να κανει πιπα και πηδημα για σεμιναριο...αμα δω βυζια πεσμενα που εχουν παρει μεταγραφη για αρχιδια,τρωω φρικη.

Τωρα για τα αγκογκοκοριτσα τα εχουμε πει.
Ο κανονας ειναι οτι εν γνωση σου παιζεις με τις πιθανοτητες εναντιον σου για το αν θα κανει εστω αξιοπρεπες πηδημα.Συνηθως ειναι ψιλοκομοδινα..Γιατι ακομα και να σε γουσταρει,της λειπει η εμπειρια.

Αλλα απο την αλλη...αν εχεις στο κρεβατι σου ενα πανεμορφο πιπινακι,με αψεγαδιαστο,τελειο κορμακι..Που μονο στα πιο τρελα σου ονειρα θα το εβλεπες να σου καθεται...δεν ειναι υπερβολη να ζητας να σου ρουφηξει και το μεδουλι??

Αλλωστε αυτα ειναι γουστα.Αλλος επικεντρωνεται στο τι βλεπει.. και αλλος καθαρα στο performance..
Στο 95% των περιπτωσεων δεν μπορεις να εχεις και τα 2.
Η θα παρεις τη φρεσκαδουρα και θα ελπιζεις μην ειναι σα σακι απο πατατες στο κρεβατι..η θα παρεις το μαυρο σκυλι τη 30φεγα γκομενα,που εχει κανει μπολικα χιλιομετρα και θα ξερει πως να ικανοποιησει στο μεγιστο εναν αντρα.
Η ποτε το ενα, ποτε το αλλο, εναλλαξ :grin:

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Καλησπέρες
Στα 574 ευρώ η Bangkok με Qatar χωρίς αναμονές τον Αύγουστο (από 8-9 έως σχεδόν τέλος μήνα) στο skyscanner.gr τώρα.
Η πολύ βολική για μένα άφιξη ΒΚΚ και επιστροφή κατευθείαν από Phuket στα 613.
Δεν νομίζω να βγάλουν καλύτερες τιμες για καλοκαιρι.
Επίσης με την καινούργια Oman Air αναμονή μόνο στην επιστροφή 15 ωρίτσες για όποιον αντέχει στην αραπιά 497 €.
Όσοι πιστοί..... :rockon:

kaleidoscope

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2011
Like
371
Πόντοι
26
Στις δωδεκα θα πας ύπνο?
Εινα δυνατόν.
Χορτάτος κάνεις το καλύτερο παιχνίδι και τις καλύτερες  επιλογές.
Φίλε δε μας τα λές καλά.
Μήπως πας κάτω και ταίζεις τιγράκια σα
μερικούς μερικούς.?
Το 24 ωρο επιβίωσης στην παττάγια δεν το ξέρεις?
Τρείς διαφορετικές τη μέρα, για σεξ τριπ μιλάμε.

ναι φυσικα αν εχω ευχαριστηθει την μερα μου ναι θα παω !

για πες το 24ωρο επιβιωσης στην πατταγια τι ειναι ?

kaleidoscope

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2011
Like
371
Πόντοι
26
Καλησπέρες
Στα 574 ευρώ η Bangkok με Qatar χωρίς αναμονές τον Αύγουστο (από 8-9 έως σχεδόν τέλος μήνα) στο skyscanner.gr τώρα.
Η πολύ βολική για μένα άφιξη ΒΚΚ και επιστροφή κατευθείαν από Phuket στα 613.
Δεν νομίζω να βγάλουν καλύτερες τιμες για καλοκαιρι.
Επίσης με την καινούργια Oman Air αναμονή μόνο στην επιστροφή 15 ωρίτσες για όποιον αντέχει στην αραπιά 497 €.
Όσοι πιστοί..... :rockon:

δεν ειναι μονο να αντεξεις την αραπια! αλλα μικρη η διαφορα στη τιμη και μεσα σε 15 ωρες τουλαχιστον θα πληρωσεις μπεις σε κανα lounge ή θα τα φας σε φαγητο και καφεδες μεσα στο αεροδρομιο τη διαφορα ! ή θα πεις τοσες ωρες ειναι ας βγω κανω ενα τουρ κλπ κλπ κλπ.

kaleidoscope

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2011
Like
371
Πόντοι
26
και στο πηγαινε παλευετε η αναμονη ... στο ελα ομως που εισαι πεσμενος που επιστρεφεις να φας και την αραπια στη μαπα ... εεε ειναι λιγο τρατζικ ! :P

kaleidoscope

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2011
Like
371
Πόντοι
26
και παντα αναλογως και για ποσο καιρο πηγαινεις ... αν για παραδειγμα πηγαινεις για μηνα και πανω δεν τρεχει να φας και μια μερα στις αναμονες ... αλλα αν πηγαινεις για 2 εβδομαδες ή 10 μερες που το κανουν οι περισσοτεροι εεε τοτε ειναι πικρα να φας τοσο αναμονη.

kaleidoscope

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2011
Like
371
Πόντοι
26
οι περισσοτεροι φευγουν ή πεμπτη αργα ή παρασκευη απο μεσημερι και μετα και κολλανε μια 5νθημερη αδεια και το επομενο σ/κ και γυρνανε ή την αλλη κυριακη ή δευτερα ! αυτο ειναι 10 μερες μικτες !

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Και ρίχνοντας μια ματιά στον Ιούλιο 554 η Qatar και η Oman air κάνει το φοβερό 471 χωρίς αναμονές.
:heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

kaleidoscope

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2011
Like
371
Πόντοι
26
και ριχνωντας μια ματια με την air bahal (μεσω συνδεσης βεβαια ) 469 χωρις αναμονες αλλα για του χρονου ! εεε απο 471 με 469 γλυτωνεις 2 ευρω ! αξιζεις να το αφησεις μια χρονια μετα το παρεις ποιο φτηνα ! :P

kaleidoscope

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2011
Like
371
Πόντοι
26
2 ευρω ειναι 75 μπατ περιπου οσο και ενα γευμα μαζι με αναψυκτικο!

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.058
Πόντοι
6.256
Βαλτε και κανα λινκ ομως
Site αεροπορικων ή ψαχτηρια.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Κωλόπαιδα ετοιμάζεστε όλοι πάλι !!!

Εμένα με  έφαγαν οι Σλάβες και η δουλειά εδώ πέρα !!

Βαράει και το line συνέχεια απο τις καινούργιες Ταιλανδές !!

Με βλέπω με σύνδρομο στέρησης. :grin: :grin: :grin:

kaleidoscope

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2011
Like
371
Πόντοι
26
Κωλόπαιδα ετοιμάζεστε όλοι πάλι !!!

Εμένα με  έφαγαν οι Σλάβες και η δουλειά εδώ πέρα !!

Βαράει και το line συνέχεια απο τις καινούργιες Ταιλανδές !!

Με βλέπω με σύνδρομο στέρησης. :grin: :grin: :grin:

εγω παντως εδω θα ειμαι ! σιγα να μην τρεχω μεχρι εκει στους μουσωνες και στις καταιγιδες ! εδω απολαυσω ελληνικο καλοκαιρι !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom