kaleidoscope
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2011
- Like
- 371
- Πόντοι
- 26
Δεν είναι έτσι, έχεις πάει σεξ τριπ εκεί?
φυσικα! και ναι ετσι ειναι ! αμα δεκα με δωδεκα το βραδυ πηδας , μετα γιατι να τρεχεις και στη ντισκο να βρεις κι αλλη?
Δεν είναι έτσι, έχεις πάει σεξ τριπ εκεί?
Το διαβασα το μηνυμαΟταν βλεπεις το γυμνο κορμι, μετα δεν δουλευει η φαντασια, και στην ηλικια μου ειναι βασικο αυτο. Μην κοιτας εσυ που εισαι νειατο και δεν χρειαζεσαι φαντασια
Στις δωδεκα θα πας ύπνο?φυσικα! και ναι ετσι ειναι ! αμα δεκα με δωδεκα το βραδυ πηδας , μετα γιατι να τρεχεις και στη ντισκο να βρεις κι αλλη?
Η ποτε το ενα, ποτε το αλλο, εναλλαξΤο διαβασα το μηνυμα
Και επισης δεν με εχει τυλιξει καμμια Ταυλανδεζα
Απο την αλλη..Ωραια και η φαντασια..Αλλα αν βγαλει τη βυζοθηκη και εμφανιστουν δυο βυζια σα πετσες απο γιαουρτι...η αν εχουν πεσει μετα τη γεννα κι ειναι σα νεροσακουλες?..Τι κανεις?
Εγω προσωπικα,τη διωχνω.Δε πα να κανει πιπα και πηδημα για σεμιναριο...αμα δω βυζια πεσμενα που εχουν παρει μεταγραφη για αρχιδια,τρωω φρικη.
Τωρα για τα αγκογκοκοριτσα τα εχουμε πει.
Ο κανονας ειναι οτι εν γνωση σου παιζεις με τις πιθανοτητες εναντιον σου για το αν θα κανει εστω αξιοπρεπες πηδημα.Συνηθως ειναι ψιλοκομοδινα..Γιατι ακομα και να σε γουσταρει,της λειπει η εμπειρια.
Αλλα απο την αλλη...αν εχεις στο κρεβατι σου ενα πανεμορφο πιπινακι,με αψεγαδιαστο,τελειο κορμακι..Που μονο στα πιο τρελα σου ονειρα θα το εβλεπες να σου καθεται...δεν ειναι υπερβολη να ζητας να σου ρουφηξει και το μεδουλι??
Αλλωστε αυτα ειναι γουστα.Αλλος επικεντρωνεται στο τι βλεπει.. και αλλος καθαρα στο performance..
Στο 95% των περιπτωσεων δεν μπορεις να εχεις και τα 2.
Η θα παρεις τη φρεσκαδουρα και θα ελπιζεις μην ειναι σα σακι απο πατατες στο κρεβατι..η θα παρεις το μαυρο σκυλι τη 30φεγα γκομενα,που εχει κανει μπολικα χιλιομετρα και θα ξερει πως να ικανοποιησει στο μεγιστο εναν αντρα.
Στις δωδεκα θα πας ύπνο?
Εινα δυνατόν.
Χορτάτος κάνεις το καλύτερο παιχνίδι και τις καλύτερες επιλογές.
Φίλε δε μας τα λές καλά.
Μήπως πας κάτω και ταίζεις τιγράκια σα
μερικούς μερικούς.?
Το 24 ωρο επιβίωσης στην παττάγια δεν το ξέρεις?
Τρείς διαφορετικές τη μέρα, για σεξ τριπ μιλάμε.
Καλησπέρες
Στα 574 ευρώ η Bangkok με Qatar χωρίς αναμονές τον Αύγουστο (από 8-9 έως σχεδόν τέλος μήνα) στο skyscanner.gr τώρα.
Η πολύ βολική για μένα άφιξη ΒΚΚ και επιστροφή κατευθείαν από Phuket στα 613.
Δεν νομίζω να βγάλουν καλύτερες τιμες για καλοκαιρι.
Επίσης με την καινούργια Oman Air αναμονή μόνο στην επιστροφή 15 ωρίτσες για όποιον αντέχει στην αραπιά 497 €.
Όσοι πιστοί.....
Κωλόπαιδα ετοιμάζεστε όλοι πάλι !!!
Εμένα με έφαγαν οι Σλάβες και η δουλειά εδώ πέρα !!
Βαράει και το line συνέχεια απο τις καινούργιες Ταιλανδές !!
Με βλέπω με σύνδρομο στέρησης.