οχι δεν ειναι αυτο μου και εμενα ποιο πολυ μαρεσουν οι ταυλανδεζες και μαλιστα αν θυμασαι σουχα πει αυτες που κινεζοφερνουν, με πολυ σχιστο ματι, μογγολια κανονικη δηλαδη απλως εδω περα εχει σαφως περρισοτερες φιλλιπινεζες απο ταυλανδεζες με πιανιιειςς? ;)καταλαβα...μας την εσκασες προδοτη! Αν σου αρεσουν πιο στρογγυλες σωματικες διαπλασεις η πιο στρογγυλα προσωπα εισαι σε καλο δρομο με τις φιλλιπινεζες αν και εγω προσωπικα ψηφιζω Ταυλανδικη ομορφια. Επισης κατι που με χαλαει στις φιλλιπινεζες και θα φανει περιεργο αυτο ειναι τα σε γενικες γραμμες καλα αγγλικα τους. Εχουν πλακα οι Ταυλανδεζες με την παιδιαστικη αστεια προφορα τους ασε που οταν δε μιλανε γρι αγγλικα ειναι μια πρωτης ταξεως ευκαιρια για εξασκηση Ταυλανδικων.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ταϊλάνδη sex trip...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 58K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)
Ταξιδιώτης
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Ρε παιδιά τι έγινε ο doctor είναι σε γαμήλιο ταξίδι;
σε τιμες παραγωγουπαιδια εδω ειμαι κι εγω.
Γιωργηδες τι γινετε?ποτε θα βρεθουμε ΒΚΚ και παλι,να μας γυρισει ο φαντομας δεξια κι αριστερα?
Ταιλανδη,το σουπερ μαρκετ του μουνιου
εχω τρελλαθει vonmakoulis διαβαζω ολες της σελιδες απω την αρχη για να εχω πληρωφοριες βεβαια ειμαι λιγο αργος με τα κομπιουτερ καντε υπομονη να λυθουν τα χερια και θα σας κανω φρικασε
για BBK το ποστ του vamvakouli ειναι οτι πρεπει
ding-dong
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
καλησπερα και απο εμενα Ειμαι καινουργιος στο Site... Το συντροφο vonmakoulis τον ξερω και τα εχουμε πει ...Ετοιμαζομαι και εγω για το Μα'ι'ο δεν κρατιεμαι... Vonmakoulis pos vlepeis το προφιλ μου?
Καλως το νεουδι θα επρεπε να πω αλλα εσυ εισαι ετοιμος.. Μηπως μιλας και ταυλανδεζικα και μας δουλευεις απο πανω?? ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΤΖΟΚΕΡ??
mathima solfez
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2007
- Like
- 41
- Πόντοι
- 6
Αν σου αρεσουν πιο στρογγυλες σωματικες διαπλασεις
Ω ναι μου αρεσουνε. Μαλλον πρεπει να αναδιοργανωθω.
Εχουν πλακα οι Ταυλανδεζες με την παιδιαστικη αστεια προφορα τους ασε που οταν δε μιλανε γρι αγγλικα ειναι μια πρωτης ταξεως ευκαιρια για εξασκηση Ταυλανδικων.
ειχα πετυχει μια τετεια περιπτωση κατω και νομιζω πως ειναι μια πρωτης ταξεως ευκαιρεια ν' αποκτησεις βαρυ πονοκεφαλο. παντως, οταν ηρθε η ωρα για το ψητο, η συννενοηση μας ηταν αψογη.
Galletti 7
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ελα παιδες τι κανουμε?.Εδω ειμαι αν και κουρελιασμενος απω την ωραια βραδια που περασαμε! .Εγινε χαμος! φαντομα οπως βλεπεις στην φοτο του προφιλ ετσι ειναι το μυαλομου μεσα ενα τρελλο φρικασε!. Αστραχαν σου ειπα εισαι τζοκερ [μπλοφερ] με το χοροσου με εκανες φρικασε.Καλο το πουρο με τρελλανε vonmakouli !!. Πειρατη το μικρο καλο αλλα το πουρο ΑΑ!!! . Δεκα ωρες να γραψω ενα κειμενο με παναντολ φευγω! το θ το εψαχνα κανα δεκαλεπτο! Τα χειροτερα με κουρελιασε!.
Galletti 7
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Αν ειναι να γινει και το ονειρο ρουτινα φαντομα αντιο ζωη μετα!. τωρα για την ερωμενη καλυτερα να μεινη ερωμενη για να εισαι ωραιο κουρελι!!!.
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
μη λες μεγαλα λογια φρικασε , μηδενα προ του τελους μακαριζε.για την ερωμενη καλυτερα να μεινη ερωμενη για να εισαι ωραιο κουρελι!!!.
ελα τεταρτη απογευμα να τα πουμε
παντως τωρα τελευταια αρχιζω και συμπαθω τις φιλλιπινεζες(κανεις αλλος? ;) )
Και εγώ το ίδιο.
Αν και δεν έχω πάει κάτω για να έχω ιδία γνώμη
Galletti 7
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Nαι .! KOSTASF16 Εxεις δικιο παιζει και αυτο!!. Εχω αδεια αλλα θα ερθω την ημερα που μου ειπες! εχω μια δουλεια να κανω εκει.τι ωρα θα εισαι?
Galletti 7
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ακουστε!!.Ελληνιδα,! μου εστειλε μηνυμα 1 παρατεταρτο την νυχτα μετα απω 6 μηνες και με ρωταγε αμα με θυλασε? Αντι για θυμασε! τι να πεις τα εχουνε χαμενα παιδια! φρικασε το μυαλοτους! .Εμενα τωρα το μυαλομου ειναι αλλου ταιλανδη! μεχρι το Μαιο ομως
Galletti 7
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Τι ωρα ειναι εκει τωρα ? Λογικα ωρα για δραση θα ειναι πιστευω!
Τι ωρα ειναι εκει τωρα ? Λογικα ωρα για δραση θα ειναι πιστευω!
εκει καθε ωρα ειναι ωρα δρασης
καλησπερα!!! ειμαι νεος στο forum. με λενε γιαννη (30) και ειμαι απο φλωρινα. σκεφτομαι να παω ταυλανδη, παταγια στις 12 με 23 φεβρουαριου. το προβλημα ειναι οτι θα παω μονος και θα'θελα να βρω καποιον για παρεα που να'χει ξαναπαει και να ξερει καποια πραγματα.
εχω διαβασει αρκετες σελιδες απο πολλα ελληνικα και ξενα forum αλλα ψιλοκολαω να παω μονος γιατι τοσα και τοσα γινονται εκει. pattayadailynews.com
θα ταξιδεψω με την thai με την προσφορα που εχει. υπαρχει καποιος που θα παει εκεινες τις μερες η που θα ειναι ηδη εκει??? περιμενω μια απαντηση!!! ευχαριστω πολυ!!!
εχω διαβασει αρκετες σελιδες απο πολλα ελληνικα και ξενα forum αλλα ψιλοκολαω να παω μονος γιατι τοσα και τοσα γινονται εκει. pattayadailynews.com
θα ταξιδεψω με την thai με την προσφορα που εχει. υπαρχει καποιος που θα παει εκεινες τις μερες η που θα ειναι ηδη εκει??? περιμενω μια απαντηση!!! ευχαριστω πολυ!!!