Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Θα λείπω τις επόμενες μέρες και θα είμαι χωρίς σύνδεση :( Καλά Χριστούγεννα ή Βουδούγεννα (αναλόγως που θα είστε) σε όλους.

thailand

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Γειά σας αρρωστάκια,χαίρομαι που σας ξαναβρήκα.

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
υγεια και καλα ταξιδια σε ολους τους asian fans.

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Φιλοι μου
Υγεια Κουραγιο και καλους δρομους σε γνωστες και αγνωστες χωρες.
Και τις θερμοτερες ευχες μου σε Νιοπαντρους και οσους προκειτε να παντρευτουνε ΣΥΝΤΟΜΑ :rolleyes:

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Υγεια, ευτυχια, πολλα ταξειδια, φτηνο μπατ,και πολλα πολλα πολλα μ...νια στα εργαλεια μας για πολλα χρονια ακομα

Sexpeare in Luv

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
6
Καλές γιορτές σε όλα τα παιδιά του παρόντος forum. Παρ'όλο που δεν έχω συμμετάσχει ποτέ στην κουβέντα είμαι υπερήφανος που έχω διαβάσει 800 περίπου σελίδες από το νήμμα Ταϊλάνδη sex trip. Μάλιστα αποτέλεσε έμπνευση και για ένα μυθιστόρημα που πρόκειται να γράψω (όταν βρω λίγο χωρο-χρόνο) κι ελλείψει εκδότη μάλλον θα εκδοθεί από τις έγκυρες εκδόσεις ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ. :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1:

Θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση μάλλον άκυρη. Σε παρέα άκουσα μία ιστορία, η οποία μοιάζει βγαλμένη από σενάριο Austin Powers meets Almodovar. 40χρονος καθηγητής Μυκονιάτης που ζει εν Αθήναις μου εκμυστηρεύτηκε για την ULTRA-απόρρητη πτήση που λαμβάνει χώρα 1 φορά τον χρόνο ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ από Μύκονο ---------------------> στην Ινδονησία και κάποιοι μάλιστα ως την Ταιλάνδη!!! :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

Μιλάμε για "κρυφή" πτηση τσάρτερ ναυλωμένη αποκλειστικά από καυλωμένους Μυκονιάτες non-stop προς Asia (Carrera?). O λόγος που προφασίζονται οι συμμετέχοντες είναι ψευδοεπαγγελματικού ύφους, όμως μόλις αφιχθούν ξε-χύνονται στις 2ες συζύγους(!!!)που διατηρούν στην εν λόγω χώρα και των οποίων οι περιγραφές μοιάζουν πολύ με τις περιγραφές των συναθλητών στα βουνά της Pattaya.  :thumbsup:

¨Eχετε ακούσει κάτι τέτοιο στις εξορμήσεις σας στην Χώρα του Γέλιου?
¨Επεσα θύμα ενός ευφάνταστου παραμυθά ο οποίος μετά την διήγηση χάθηκε στην νύχτα σαν πεταλουδίτσα?
Ξέρω πως η όλη ιστορία είναι διάτρητη ωσάν τον κώλο της Terra Patrick αλλά μήπως υπάρχει περίπτωση να είναι στα όρια της αλήθειας?
Is it too good to be true? 
:think:

mathima solfez

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
41
Πόντοι
6
Ξερετε τι λενε τα ταυλανδεζακια οταν ευχονται καλα Χριστουγεννα? Μελλυ Κιστμας... Τις προαλλες ειχα φορτωσει ενα φριλανσερακι 20 Μαιων με φοβερο κολο απο την παραλλιακη, που αποδειχθηκε σωστο κανονι. Ρουφηγμα αρχυδιων στο φουλ, κωλογλυφαδες μεχρι να ικετευεις να σταματησει, και φοβερα προστυχο γαμησι. Προς το τελος τον βγαζω εξω και της τον δινω στο στομα για το φιναλε. Εχυνα ατελειωτα μεσα στο στομα της, και αυτη δεν σταματαγε να τον ρουφαει ολο και πιο βαθεια και αλυπητα (οι αλλες συνηθως σταματανε ακαριαια μολις ερθει η πρωτη ριπη και τρεχουνε στο μπανιο να φτυσουνε). Εκεινη τη στιγμη εσκασε ενα δυνατο βαρελοτο εξω απο το ξενοδοχειο, και τοτε η Ον (ετσι λενε την κοπελλα, ο Θεος να την εχει καλα) μου λεει με ενα στομα που εμοιαζε να ειναι πασαλειμμενο με ρυζογαλο... Μελλυ Σκιστμας.... Μελλυ Σκιστμας Ον, και να ρουφας συχνα τον σακκο του Αι Βασιλη, για να υπαρχει ειρηνη στην γη... Χρονια πολλα σε ολους... Καλες γιορτες και ευτυχισμενο το νεο ετος. Και για να το πω με τα λογια της Ον... ΜΕΛΛΥ ΣΚΙΣΤΜΑΣ... Και για να το πω με δικα μου λογια... ΜΕΛΛΥ ΞΕΣΚΙΣΤΜΑΣ...

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Καλές γιορτές σε όλα τα παιδιά του παρόντος forum. Παρ'όλο που δεν έχω συμμετάσχει ποτέ στην κουβέντα είμαι υπερήφανος που έχω διαβάσει 800 περίπου σελίδες από το νήμμα Ταϊλάνδη sex trip. Μάλιστα αποτέλεσε έμπνευση και για ένα μυθιστόρημα που πρόκειται να γράψω (όταν βρω λίγο χωρο-χρόνο) κι ελλείψει εκδότη μάλλον θα εκδοθεί από τις έγκυρες εκδόσεις ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ. :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1:

Θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση μάλλον άκυρη. Σε παρέα άκουσα μία ιστορία, η οποία μοιάζει βγαλμένη από σενάριο Austin Powers meets Almodovar. 40χρονος καθηγητής Μυκονιάτης που ζει εν Αθήναις μου εκμυστηρεύτηκε για την ULTRA-απόρρητη πτήση που λαμβάνει χώρα 1 φορά τον χρόνο ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ από Μύκονο ---------------------> στην Ινδονησία και κάποιοι μάλιστα ως την Ταιλάνδη!!! :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

Μιλάμε για "κρυφή" πτηση τσάρτερ ναυλωμένη αποκλειστικά από καυλωμένους Μυκονιάτες non-stop προς Asia (Carrera?). O λόγος που προφασίζονται οι συμμετέχοντες είναι ψευδοεπαγγελματικού ύφους, όμως μόλις αφιχθούν ξε-χύνονται στις 2ες συζύγους(!!!)που διατηρούν στην εν λόγω χώρα και των οποίων οι περιγραφές μοιάζουν πολύ με τις περιγραφές των συναθλητών στα βουνά της Pattaya.  :thumbsup:

¨Eχετε ακούσει κάτι τέτοιο στις εξορμήσεις σας στην Χώρα του Γέλιου?
¨Επεσα θύμα ενός ευφάνταστου παραμυθά ο οποίος μετά την διήγηση χάθηκε στην νύχτα σαν πεταλουδίτσα?
Ξέρω πως η όλη ιστορία είναι διάτρητη ωσάν τον κώλο της Terra Patrick αλλά μήπως υπάρχει περίπτωση να είναι στα όρια της αλήθειας?
Is it too good to be true? 
:think:

Μονο ενα θα σου πω, σκεψου  το και εσυ θα αποφασισεις κατα ποσο ειναι παραμυθι.
Για να πας απο Ελλαδα Ταυλανδη ή Ινδονησια κατευθειαν θελεις τυπο αεροπλανου αρκετα μεγαλο να βγαλει 10 ωρες ταξειδι, δες τα αεροπλανα της THAI ή Singapore Airlines που πανε κατευθειαν.
Τωρα πες μου ειναι το αεροδρομιο της Μυκονου τοσο μεγαλο ωστε να μπορει να προσγειωθει τοσο μεγαλο αεροπλανο; :cheesy:

cppstms

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Χρόνια πολλά σε όλους.
Με ευχαρίστηση βλέπω ότι το site έχει ξεκινήσει ξανά.
Δυστυχώς στην κατάλληλη στιγμή ήταν εκτός λειτουργίας. Κατάλληλη στιγμή εννοώ το διάστημα που ήμουν Ταυλάνδη δηλ. 08/12 με 22/12.

Ήταν η πρώτη μου φορά και θα πρέπει αποδεχτώ ότι εάν και είχα αρκετές πληροφορίες από τον παρών χώρο αλλά και από άλλα όπως whorist δεν εκμεταλεύτηκα όλες αυτές τις πληροφορίες στο έπαρκο.
Ίσως και να μην μου πηγαίνει το όλο στύλ.

Αργότερα εάν βρω λίγο χρόνο θα προσπαθήσω να γράψω κάποια πράγματα από την δική μου σκοπιά για Bangkok, Pattaya, Phuket. Δική μου σκοπιά γιατί σίγουρα δεν θα μπορεί να έχει ούτε το ένα δέκατο από αυτά που έχουν γράψει άλλοι προλλαλήσαντες.

Αυτή στη στιγμή όμως ένα πράγμα θέλω να μοιραστώ με όλους: την μελαγχολία που νοιώθω από τότε που γύρισα και το γεγονός ότι από την πρώτη ημέρα που στην Ελλάδα μας σκέφτομαι το επόμενο ταξίδι.

solitonios

Τιμημένος
Εγγρ.
4 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Μονο ενα θα σου πω, σκεψου  το και εσυ θα αποφασισεις κατα ποσο ειναι παραμυθι.
Για να πας απο Ελλαδα Ταυλανδη ή Ινδονησια κατευθειαν θελεις τυπο αεροπλανου αρκετα μεγαλο να βγαλει 10 ωρες ταξειδι, δες τα αεροπλανα της THAI ή Singapore Airlines που πανε κατευθειαν.
Τωρα πες μου ειναι το αεροδρομιο της Μυκονου τοσο μεγαλο ωστε να μπορει να προσγειωθει τοσο μεγαλο αεροπλανο; :cheesy:

Συνήθως τα αεροπλάνα που χρησιμοποιεί η Thai ή η Singapore είναι Β777-200ER

Ναι το αεροδρόμιο της Μυκόνου (JMK) μπορεί να τα δεχθεί αλλά το μόνο σίγουρο ως αεροπλάνα τόσο μεγάλα θα γίνονταν αμέσως αντιληπτά και δεν θα ήταν καθόλου μυστικές πτήσεις

Σίγουρα θα μπορούσαν να ταξιδέψουν με μικρότερα αεροπλάνα τα οποία όμως θα χρειάζονταν περισσότερες στάσεις για ανεφοδιασμό κάτι που θα ήταν οικονομικά ασύμφορο και χρονοβόρο επομένως πιο εύκολο να πάει κανείς

JMK-ATH-BKK παρά JMK-BKK ή SIN

Συνημμένα

• 800px-SIA777.JPG
    800px-SIA777.JPG
    74,9 KB · Εμφανίσεις: 20
  • a346tha2.jpg
    a346tha2.jpg
    59,1 KB · Εμφανίσεις: 18

ELGEO2

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
  καλησπερα σε ολους......χρονια  σας πολλλλλα..... και καλη χρονια με ταξιδια και υγεια..... :-*

cppstms

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Συναγωνιστή Kostas έχουμε και ασιάτισες
...λίγες, αλλά πάντως έχουμε!!!

παράδειγμα :
Μαρία, νεαρά (?) 30, Ταϊλάνδη (ίσως), Τροφωνίου (δεν θυμάμαι αριθμό)

Φίλε farkeli μπορείς να δώσεις περισσότερες πληροφορίες για την Μαρία?

ProudToBeGreek

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2008
Like
16
Πόντοι
6
Χρόνια πολλά σε όλους.
Με ευχαρίστηση βλέπω ότι το site έχει ξεκινήσει ξανά.
Δυστυχώς στην κατάλληλη στιγμή ήταν εκτός λειτουργίας. Κατάλληλη στιγμή εννοώ το διάστημα που ήμουν Ταυλάνδη δηλ. 08/12 με 22/12.

Ήταν η πρώτη μου φορά και θα πρέπει αποδεχτώ ότι εάν και είχα αρκετές πληροφορίες από τον παρών χώρο αλλά και από άλλα όπως whorist δεν εκμεταλεύτηκα όλες αυτές τις πληροφορίες στο έπαρκο.
Ίσως και να μην μου πηγαίνει το όλο στύλ.

Αργότερα εάν βρω λίγο χρόνο θα προσπαθήσω να γράψω κάποια πράγματα από την δική μου σκοπιά για Bangkok, Pattaya, Phuket. Δική μου σκοπιά γιατί σίγουρα δεν θα μπορεί να έχει ούτε το ένα δέκατο από αυτά που έχουν γράψει άλλοι προλλαλήσαντες.

Αυτή στη στιγμή όμως ένα πράγμα θέλω να μοιραστώ με όλους: την μελαγχολία που νοιώθω από τότε που γύρισα και το γεγονός ότι από την πρώτη ημέρα που στην Ελλάδα μας σκέφτομαι το επόμενο ταξίδι.

Φίλε περιμένουμε τις εντυπώσεις σου!

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
φοιλοι συναγωνιστες ,εθεαθησαν ασσιατισες σε καποια κωλομαγαζα στην Κοζανη(απο πληροφορηες,δεν ειδα ο ιδιος)

MANOU

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
66
εγω παλι επειδη δεν μπορω να παω ταυλανδη νοικιαζω dvd με ταυλανδες :jerking: :jerking:

Συνημμένα

• 86408221_cae80bdc12.jpg
    86408221_cae80bdc12.jpg
    92,3 KB · Εμφανίσεις: 41

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom