KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
δεν πιστευω αν δε δω, ουτε εσενα φιλτατε φονΧμμμ...αν κρίνω από την χθεσινοβραδυνή μου εμπειρεία δεν είναι τόσο απίθανο όσο νόμιζεις.
δεν πιστευω αν δε δω, ουτε εσενα φιλτατε φονΧμμμ...αν κρίνω από την χθεσινοβραδυνή μου εμπειρεία δεν είναι τόσο απίθανο όσο νόμιζεις.
Απο ενα ξαδερφακι μου ,στο μερσεντες ..ελπιζω να μην ειναι ραδιο αρβιλα η να με δουλευει ο μαλακας.stefan00 στην κοζανη που ρε φιλε?
Θα το δεις, στην επόμενη έξοδό μας.δεν πιστευω αν δε δω, ουτε εσενα φιλτατε φον
Φίλε Μανού η κοπέλα που έβαλες είναι κούκλα. Έχει τέτοιες και καλύτερες στη Ταυλάνδη???
Μα καλα... εσυ γιατι νομιζεις οτι παμε Ταυλανδη?
Θα το δεις, στην επόμενη έξοδό μας.
τετοια διαβαζει ο σολφεζ και κινδυνευει να χασει τη στυση του.Μα καλα... εσυ γιατι νομιζεις οτι παμε Ταυλανδη?
τετοια διαβαζει ο σολφεζ και κινδυνευει να χασει τη στυση του.
Τι να κάνω είχα μπλέξει με Ευρώπη. Τώρα Πατάγια και ξερό ψωμί.Μα καλα... εσυ γιατι νομιζεις οτι παμε Ταυλανδη?
αν περιμενεις να γαμησεις ασιατισες στην ελλαδα, πλανασαι πλανην οικτρα
εγω παλι επειδη δεν μπορω να παω ταυλανδη νοικιαζω dvd με ταυλανδες
Πολύ ωραίο μωρό.
[/quote...μονο ωραιο ειναι ειμαι ερωτευμενος μαι τις ασιατισες.....και μερικοι πανε να τις βγαλουνε μπαζα............τοσο ξερουνε τοσο λενε..
στο μουσειο βανγκοκ στο Αμστερνταμ εψαχνες?Ακόμα και στην Βανγκοκ χρειάζεται να ψάξεις.
αυτες ειναι καλες μονο να τις βλεπεις, και ειδικα τα προσωπα τους, αν πας να τους πεις ενα "hello" τρομαζουν λες και ειδαν τον σχιζοφρενη δολοφονο. ενω τα ταιλανδεζακια ειναι αλλιως.Εκεί έχει γιαπωνέζες.