Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
μπορει ενασ συναγωνιστης να στειλει ενα π.μ να δω κατι? ευχαριστω.

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Α ρε vonmakoulι η τρέλα με τα σήματα.. :) σωστοοοοοοοος
Ναι...Ναι...Αλλο ενα απο το πληθος των ταλεντων του φιλτατου συντροφου και συγαβρου vonmakouli..!!!
Αντε...Κανονιστε καμμια μασα..

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Ποιό μέρος στη Ταυλάνδη ή προς εκείνα τα μέρη είναι το καλύτερο αμα θέλει να μείνει κανείς μόνιμα?
Να έχει δηλαδή ασφάλεια, χαμηλό κόστος και πρόσβαση σε γυναίκες.

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
καταρχας, εχεις παει ποτε Ταϊλανδη?

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
όχι φίλε δεν έχω πάει, έχω διαβάσει εδώ και έχω ακούσει από κολλητούς μου.

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
πηγαινε μια φορα πατταγια κ μετα πηγαινε κ μια φορα σε κανενα νησακι. Μην νομιζεις οτι ειναι ολα ροδινα κ ωραια εκει κατω. Άλλα διακοπες (σεξ τριπ) κ άλλο μενω μονιμα. εκτος αν εχεις εισοδηματα κ εισαι χαλαρος οταν βαριεσαι να πεταγεσε μια εδω κ μια εκει.

Τωρα γκομενες που ψαχνεις κατα καποιον τροπο παντου εχει. Αμα δειξεις σεβασμο (εκτος απο ιεροδουλες εννοω) θα βρεις χωρις να πληρωνεις ταριφα.

Απλα να εισαι ετοιμος για πραγματα που δεν ειναι σαν ευρωπη. Εγω αμα ειχα 2.000€ τον μηνα εσοδα, δεν θα το σκεφτομουνα κ για πολυ.

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
πηγαινε μια φορα πατταγια κ μετα πηγαινε κ μια φορα σε κανενα νησακι. Μην νομιζεις οτι ειναι ολα ροδινα κ ωραια εκει κατω. Άλλα διακοπες (σεξ τριπ) κ άλλο μενω μονιμα. εκτος αν εχεις εισοδηματα κ εισαι χαλαρος οταν βαριεσαι να πεταγεσε μια εδω κ μια εκει.

Τωρα γκομενες που ψαχνεις κατα καποιον τροπο παντου εχει. Αμα δειξεις σεβασμο (εκτος απο ιεροδουλες εννοω) θα βρεις χωρις να πληρωνεις ταριφα.

Απλα να εισαι ετοιμος για πραγματα που δεν ειναι σαν ευρωπη. Εγω αμα ειχα 2.000€ τον μηνα εσοδα, δεν θα το σκεφτομουνα κ για πολυ.
Πόσα χρειάζεσαι το μήνα για να ζεις καλά και με άνεση? (όχι με χλιδές αλλά καλά)

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
τι εννοεις καλα πες μου. καθε μερα ποτα, πουτανες κ φαγητα εξω??? εμενα δεν μου φτασανε 1000 για 7 μερες.

αυτο προσπαθω να σου πω. με τι ρυθμο θες να ζεις.

cm615et

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Κριτικές
12
Like
195
Πόντοι
5.765
ΤΖΑ εδω μου εισαστε παλικαρια μου

ZAICHIK

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ενα γεια και απο εμενα, στο φορουμ απο το οποιο εκανα πολυ καλους φίλους

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
τι εννοεις καλα πες μου. καθε μερα ποτα, πουτανες κ φαγητα εξω??? εμενα δεν μου φτασανε 1000 για 7 μερες.

αυτο προσπαθω να σου πω. με τι ρυθμο θες να ζεις.
εννοώ άμα μένεις ένα μήνα κεί να συναντάς μία κάθε εβδομάδα για το βράδυ και τις υπόλοιπες μέρες να μένεις καπου σε ένα καλό σπίτι που θα έχεις νοικιάσει και να τρως νορμαλ χωρίς μπουζούκια και χλιδές.

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
341
Πόντοι
36
εννοώ άμα μένεις ένα μήνα κεί να συναντάς μία κάθε εβδομάδα για το βράδυ και τις υπόλοιπες μέρες να μένεις καπου σε ένα καλό σπίτι που θα έχεις νοικιάσει και να τρως νορμαλ χωρίς μπουζούκια και χλιδές.
Οτι και να σου πει ο καθενας μας αν δεν πας 1-2 φορες δεν μπορεις να πεσεις μεσα..ειναι φτηνα αλλα ευκολα παρασυρεσαι.πρεπει να το δεις και να υπολογησεις τα κουμαντα σου

o pattayas

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
για σας και απο εμενα.49,250 το μπατ σημερα και ολο ανεβαινει. 16 μερουλες ακομα.

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
μπορει καποιος να μου στειλει ενα P.m ? ευχαριστω.

καλως την Κρεμαστη μας... ;)

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Δεν μου λετε
Και ειδικα ο Κος Μακης, ειναι κανενας αυριο για κινεζικακι στο γνωστο μαγαζι: Οχι ται αλλα Κινεζικο

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Να'μαι κι εγώ; Σας έλειψα,δε σας έλειψα;
Τώρα πέραν της πλάκας,γιατί ξανάνοιξαν το site? Για αν γεμίσει η Ταϋλάνδη με σεξοτουρίστες; Κια μάλιστα Ελληνες.Τέλος πάντων...

ding-dong

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
6
Μηπως τελικα ειναι παραπανω απο ενα φορουμ? χαχαχαχα...
Προτεινω να γινει συλλογος φιλων της ταυλανδης. Με σημα το γλομπεο βεβαιως βεβαιως..  :cheesy:

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
Οτι και να σου πει ο καθενας μας αν δεν πας 1-2 φορες δεν μπορεις να πεσεις μεσα..ειναι φτηνα αλλα ευκολα παρασυρεσαι.πρεπει να το δεις και να υπολογησεις τα κουμαντα σου

αυτο του ειπα κ εγω. να παει 1 φορα πατταγια να του φυγουν ολα, κ μετα να παει κ σε κανενα νησακι να δει πως ειναι εκει.

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
αυτο του ειπα κ εγω. να παει 1 φορα πατταγια να του φυγουν ολα, κ μετα να παει κ σε κανενα νησακι να δει πως ειναι εκει.
εγω δε θα σου πω ποσα χρειαζονται απλως θα αναφερω γεγονοτα...προσφατα βοηθησα ενα φιλο μου να βρει δουλεια και να εγκατασταθει μονιμα στην Ταυλανδη...για πολυ καιρο στην αρχη του ελεγα οτι 30-35000Μπαχτ το μηνα που ειναι ο κλασσικος μισθος των ξενων δε φτανουν ουτε για μεντες...δε με πιστευε στην αρχη και μου ελεγε τα κλασσικα "ειναι φτηνα", "φτανουν και περισσευουν" κτλ...σημερα ξαναμιλησαμε και αφου εχει ηδη καρπωθει το μηνιατικο μου ειπε οτι θελουμε ακομη 15 μερες μεχρι τα τελη του μηνα και το χρημα του στερευει...σας μεταδιδω λοιπον τα λογια του οπως μου τα ειπε σημερα..."αυτο που σου τραβαει λεφτα στην Ταυλανδη ειναι η διασκεδαση"...και φυσικα αν και νεος στη χωρα εχει απολυτο δικιο...και μη φανταστει κανεις οτι μιλαμε για διασκεδαση με @@νες αλλα για διασκεδαση με κοπελλες με κανονικες δουλειες...και προσθετω εγω στα παραπανω λεγομενα..."αν ειναι να εγκατασταθεις μονιμα Ταυλανδη και να μην εχεις λεφτα να διασκεδασεις καλυτερα κατσε εκει που εισαι"

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom