Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (1 μέλη και 25 επισκέπτες)

dimch

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2017
Like
4
Πόντοι
0
Σε ευχαριστώ πολύ....επίσης... Με το καλό να ξαναερθεις...

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Καλησπέρα και απο εμένα στην εκλεκτή ομήγυρη. :hi: :hi:

Αρτι αφιχθείς απο Αφρική !!

Μετά την υπερβολή στη  ''σοκολάτα'' μπορώ να πω πως πεθύμησα λίγο Ανατολή !! :grin: :grin: :grin:

Αγαπητέ φίλε mind  όπως ξέρεις η πολύ σοκολάτα κάνει κακό στα δοντάκια.
Θα τα χάσεις και δεν θα μπορείς μετά να κρατσανίζεις τα μπιμπελό ασιατάκια σου.
Πρόσεχε λοιπόν τι μασουλάς !,,,

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Αγαπητέ φίλε mind  όπως ξέρεις η πολύ σοκολάτα κάνει κακό στα δοντάκια.
Θα τα χάσεις και δεν θα μπορείς μετά να κρατσανίζεις τα μπιμπελό ασιατάκια σου.
Πρόσεχε λοιπόν τι μασουλάς !,,,
:2funny: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :rockon:

Φίλε LYST οπως βλέπεις τα δοντάκια μου στις φωτογραφίες χαίρουν άκρας υγείας !!  :grin: :grin: :grin:

Αν απο αυτό το τεράστιο τραπέζι με γυναικεία εδέσματα δεν δοκιμάσεις και λίγη σοκολάτα απλά πιστεύω χάνεις !!

Αλλά αυτά είναι και προσωπικές  προτιμήσεις που είναι όλες σεβαστές !!

Προσωπικά μου αρέσουν όλα τα ''εξωτικά'' είδη εδεσμάτων !!! :grin: :grin:

Υγεία να έχουμε να ''μασουλάμε'' !!! :hi: :hi:

Συνημμένα

• 1.JPG
    1.JPG
    87,5 KB · Εμφανίσεις: 42
  • 134.JPG
    134.JPG
    81,3 KB · Εμφανίσεις: 41
  • 19.JPG
    19.JPG
    504,8 KB · Εμφανίσεις: 47

FarNorth

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2013
Like
20
Πόντοι
0
Μετά απο χρόνια διαβάζοντας το φόρουμ και τις κριτικές των άλλων, ήρθε ο καιρός να γράψω και την δικιά μου εμπειρία απο το ταξίδι μου στην Ταυλάνδη.
Πτήση λοιπόν με Emirates με ενδιάμεσο στο Dubai και αναμονή 3 ωρών μέχρι την επόμενη πτήση για Bangkok. Η πτήση μια χαρά με το τεράστιο A380-800, αν και επάνω απο τον κόλπο της Βεγγάλης (μεταξύ Ινδίας-Μπανγκοκ), κουνούσε σαν το διάολο και στο πήγαινε και στο έλα. Κόστος 660 ευρώ.
Άφιξη λοιπόν στο αεροδρόμιο της Bangkok και αμέσως εισητίριο για Παττάγια με το λεωφορείο της Bell που σε πάει μέχρι το ξενοδοχείο σου. Εδω να πώ ότι οι Ταυλανδοί είναι λίγο λαμόγια με τα λεφτά, και εξηγώ. Το εισιτήριο για το λεωφορείο το έβγαλα απο το αεροδρόμιο και ο τύπος εκεί μου πήρε 350 μπατ ενω το site τους αναφέρει 250. Επίσης όταν του έδωσα 500αρικο για να το πληρώσω αυτός μου έπιασε την κουβέντα και καλα μετά ξέχασε να μου δώσει τα ρέστα. Όταν του το είπα μου τα έδωσε ΟΚ.
Στην Παττάγια τώρα έμεινα στο Travelodge Pattaya και έμεινα πολύ ευχαριστημένος. Το δωμάτιο μικρό αλλα ωραίο και καθαρό, αρκετά κοντά στην δράση και joiner free ακόμα και τις μέρες που έβαλα στο δωμάτιο πάνω απο 1 γυναίκες. Κόστος 330 ευρώ για 9 βράδια.
Πάμε στα κορίτσια τώρα.
Απο εμφάνιση η πλειοψηφία των κοριτσιών έχει αδύνατα σώματα, χωρίς περιττά κιλά και κυτταρίτιδα, μικρό βυζί και όχι πολύ πεταχτό κώλο. Με λίγα λόγια απο σώμα τα πάνε αρκετά καλά. Το πρόβλημα τώρα είναι το πρόσωπο που οι πιο πολλές είναι για τούρτα. Για μένα κάποια σχόλια ότι αυτές οι γκόμενες είναι πιο εμφανίσιμες απο π.χ Ρωσσίδες, Τσέχες, Σουηδέζες είναι ιεροσυλία. Αλλά ο καθένας με τα γούστα του.
Τις 2 πρώτες μου μέρες στην Παττάγια έπεσα με τα μούτρα στις γκόμενες και πήρα 5. Οι 3 απο αυτές ήταν απο το Ιντερνετ που είχα ξεκινήσει να μιλάω πολύ πριν πάω, αλλά δεν το πολυσυστήνω αυτό το παιχνίδι γιατι απο κοντά οι γκόμενες είναι 2 κλάσεις κάτω απο αυτο που βλέπεις στις φώτος. Στο κρεββάτι ειναι γενικά παθητικές και άνευρες, ειδικότερα οι μικρές (18-25). Όποιος θέλει να γυρίσει τσόντα καλύτερα να κοιτάξει σε 35+. Βέβαια είναι πολύ γλυκές και θηλυκές και το θετικό είναι οτι δεν σου λένε όχι σε κάτι, εκτός βέβαια απο πρωκτικό (κάποιες όμως το κάνουν και αυτό). Απο λεφτά έδινα 1000 short και 1500 long εκτός απο μιά που τις έδωσα 2000 για long.
Μου έκανε εντύπωση ότι τις καλυτερες γκόμενες τις είχαν κατι μπαρμπάδες. Προφανώς πληρώνουν περισσότερο και πηδάνε λιγότερο. Οι τύπισσες είναι καθαρά επαγγελματίες και να μην παραμυθιάζεται κανείς. Γενικά με ψιλοαπαγοήτευσαν τα Agogo. Συνολικά πρέπει να μπήκα σε κανα 5-6αρι απο αυτα και δεν τρελάθηκα με την ποιότητα των γυναικών. Ισως το κάθε ένα μαγαζί να είχε 2-3 πολύ καλές, τις υπόλοιπες αν τις κατέβαζες απο τα 20αρια τακούνια που φοράνε, ήταν του 1000άρικου.
Για όποιον θέλει να το παίξει και λίγο καμάκι, γίνεται πολύ ωραίο παιχνίδι στα club. Εγω πήγαινα στα Insomnia και Lucifer. Πολλές γκόμενες που διασκεδάζουν και μετα τις 2-3 που κλείνουν τα μπαράκια μαζεύονται όλες εκει και μπορείς να πετύχεις πολύ δυνατά κομμάτια.
Σαν γενικές παρατηρήσεις για το ταξίδι.
Δεν το μετάνοιωσα στιγμή που πήγα γιατι ήταν κάτι διαφορετικό και νομίζω ότι κάθε αντρας πρέπει να δει τι γίνεται εκεί. Εγω πήγα μόνος ομως και ψιλοβαρέθηκα. Αν ξαναπήγαινα θα ήταν μόνο με παρέα γιατι η φάση σηκώνει πολύ χαβαλέ. Θέμα ασφάλειας δεν υπάρχει κανένα. Όλοι οι άντρες εκει γαμάνε και δεν τσακώνονται.
Η Παττάγια σαν πόλη δεν λέει κάτι. Άσχημη και βρώμικη, σε σημείο που να σκέφτεσαι για ποιο λόγο πέταξες στην άλλη άκρη της γης για να την δείς. Όλες αυτές οι σκέψεις φέυγουν όμως την ώρα που ανοίγει η Walking street γιατι μετά τα ξεχνάς όλα.
Απο οικονομικής άποψης τελικά δεν ειναι και τόσο φτηνά. Εγω χαλούσα περίπου 100 ευρώ την μέρα εκτός του ξενοδοχείου. Αυτά με ενα short time (1000 bat) και ενα long time (1500) την μέρα. Αν πάρεις απο agogo ή απο beer bar βάλε και το barfine για να βγάλεις την γκόμενα απο το μαγαζί εν ώρα εργασιας. Μια που πήρα απο ενα beer bar πλήρωσα 300 bat αν θυμάμαι καλά. Το barfine στα agogo παει 1000-1500 ανάλογα την ώρα και την γκόμενα που θα πάρεις απο το μαγαζί.
Εν κατακλείδι, αν και τις τελευταίες μέρες εκει βαρέθηκα, τώρα έχω αρχισει και αναπολώ...

FarNorth

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2013
Like
20
Πόντοι
0
Μία από τις όμορφες που γνώρισα στο Insomnia.

Συνημμένα

• Inked20170710_150905_resized - Copy_LI.jpg
    Inked20170710_150905_resized - Copy_LI.jpg
    864,7 KB · Εμφανίσεις: 51

Moscowita

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
1.480
Πόντοι
506
Καλησπέρα φίλε
Πως πάνε τα ωράρια στα βραδυνά μαγαζιά?
Τραβάνε κανονικά μέχρι αργά ή στις μία πέφτει λουκέτο?
Καλησπέρα φίλε
Πως πάνε τα ωράρια στα βραδυνά μαγαζιά?
Τραβάνε κανονικά μέχρι αργά ή στις μία πέφτει λουκέτο?

Καλημέρα Λυστ!
Εξαρτάται φίλε.. ο νέος κυβερνήτης έχει βαλθεί να πατάξει κάθε ανομία..Κι απ ότι φαίνεται δεν μασάει..Σε μερικά μαγαζιά η αυλαία πέφτει 1-1.30 .. Στην περίπτωση της ιλούζιον για παράδειγμα ενώ μπορεί να παίξει κλείσιμο ανοίγει το βιπ ρουμ που κρατάει μέχρι 5 το πρωί.. στα μέρη μου το κατς κλεινει 1. καφε ντελ μαρ 2. πολύ πεσμένη η κίνηση γενικά..

Moscowita

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
1.480
Πόντοι
506
Τα βρήκες όπως τα ειχαμε πεί φίλε ??

Ευχαριστημένος γενικά ??
Mind καλημέρα!

Για να είμαι ειλικρινής, τα πράγματα δεν είναι ακριβώς όπως τα φανταζόμουν...
Το ευχαριστημένος θα στο πω του χρόνου τον Μάιο μάλλον.. εσύ όλα καλά?!

Moscowita

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
1.480
Πόντοι
506
Mmmm να και κάτι καινούργιο !!! :hi: :hi:

Στο Cherng Talay πήγες καθόλου ?? Αν ναι παραμένει παραδοσιακό ??

Εντυπώσεις !!e]. Εδώ ζω φίλε μου...η συνοικιαμου είναι το Μπανγκ ταο... Είναι παραδοσιακό αλλά και πιο ανεπτυγμένο σε κάποια σημεία όπως το lagoona boat....sto villa market και κάποια άλλα
Τι λες?!))
Έλα για καφέ στο Λιττλε Πάρις. Βάλε μια φωνή... πατρίδααα

Moscowita

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
1.480
Πόντοι
506
Mmmm να και κάτι καινούργιο !!! :hi: :hi:

Στο Cherng Talay πήγες καθόλου ?? Αν ναι παραμένει παραδοσιακό ??

Εντυπώσεις !!
Γενικά όλη η περιοχή μεγαλώνει Μάιντ..Αρχής γενομένης με το Βίλα μάρκετ και την Μπόουτ Άβενιου ... Υπάρχει ένα πρότζεκτ για τα επόμενα 2 χρόνια που αν τεθεί σε εφαρμογή θα αλλάξουν πολλά εδώ..Για παράδειγμα οι 170 βίλλες από Λαγκούνα ως Μπανγκ Τάο και το κυριότερο το χτίσιμο ενός νέου Σέντραλ ακριβώς στο πλευρό της Μπότ 'Αβενιου που θα ξεκινησει απ ότι λένε τέλος αυτού του χρόνου και θα ολοκληρωθεί τέλος του 2019.. Η έκταση πάντως έχει δεσμευτεί από το γκρουπ που διαχειρίζεται τα σέντραλ και λοιπα μολς στην ΒΚΚ...

dimch

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2017
Like
4
Πόντοι
0
Καλημέρα πατρίδα... Θα χαρώ πολύ να βρεθώ με κάποιον πατριώτη....0863215901

mitsios

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
1
Δύο χρόνια τώρα ζω εδώ...πιστεύω ότι η επιλογή σου ήταν ιδανική.... Lagoona..όποιος ξέρει καταλαβαίνει... Ηρεμία και απόλαυση
Τα λημερια μου το Φλεβαρη ηταν εκει.Καμια σχεση με το υπολοιπο κομματι του νησιου.Τρομερη αναπτυξη αρκετα υψηλοτερο επιπεδο και ωραιες πιο ησυχες παραλιες.Να περνας ωραια φιλε μου!

dimch

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2017
Like
4
Πόντοι
0
Σε ευχαριστώ πολύ...επίσης.... Με το καλό να ξαναερθεις

elite76

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2014
Κριτικές
2
Like
152
Πόντοι
1
Καλημέρα πατρίδα... Θα χαρώ πολύ να βρεθώ με κάποιον πατριώτη....0863215901

καλησπερα...ερχομαι Phuket τα 4 τελευταια χρονια, ενα μηνα την περιοδο χριστουγενα/πρωτοχρονια....μενεις Patong?
μενω στο Soi Bolin κ συμφωνω σε ολα για το νησι
το παλιο catch στην Surin μου αρεσε περισσοτερο.....αλλα η περιοχη Laguna κ Bang Tao ειναι πολυ πιο class απο νοτια οπως kata/karon/nai harn..
εργαζεσαι η απλα μενεις στο νησι?

ΥΓ αν κ μενω Κρητη το νησι αυτο εχει μπει μεσα μου
ειναι κ η πιτσιρικα εκει....

elite76

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2014
Κριτικές
2
Like
152
Πόντοι
1
καλησπερα dimch...ερχομαι Phuket τα 4 τελευταια χρονια, ενα μηνα την περιοδο χριστουγενα/πρωτοχρονια....μενεις Patong?
μενω στο Soi Bolin κ συμφωνω σε ολα για το νησι
το παλιο catch στην Surin μου αρεσε περισσοτερο.....αλλα η περιοχη Laguna κ Bang Tao ειναι πολυ πιο class απο νοτια οπως kata/karon/nai harn..
εργαζεσαι η απλα μενεις στο νησι?

ΥΓ αν κ μενω Κρητη το νησι αυτο εχει μπει μεσα μου
ειναι κ η πιτσιρικα εκει....

dimch

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2017
Like
4
Πόντοι
0
Ζω bang Thao... Είμαι παντρεμένος.. Κάτι κάνω για να ζήσω.... Δεν γίνεται διαφορετικά... Όταν έρθεις πάρε τηλ και οποιοσδήποτε άλλος δικός μας

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.283
Πόντοι
3.656
Μετά απο χρόνια διαβάζοντας το φόρουμ και τις κριτικές των άλλων, ήρθε ο καιρός να γράψω και την δικιά μου εμπειρία απο το ταξίδι μου στην Ταυλάνδη.
Πτήση λοιπόν με Emirates με ενδιάμεσο στο Dubai και αναμονή 3 ωρών μέχρι την επόμενη πτήση για Bangkok. Η πτήση μια χαρά με το τεράστιο A380-800, αν και επάνω απο τον κόλπο της Βεγγάλης (μεταξύ Ινδίας-Μπανγκοκ), κουνούσε σαν το διάολο και στο πήγαινε και στο έλα. Κόστος 660 ευρώ.
Άφιξη λοιπόν στο αεροδρόμιο της Bangkok και αμέσως εισητίριο για Παττάγια με το λεωφορείο της Bell που σε πάει μέχρι το ξενοδοχείο σου. Εδω να πώ ότι οι Ταυλανδοί είναι λίγο λαμόγια με τα λεφτά, και εξηγώ. Το εισιτήριο για το λεωφορείο το έβγαλα απο το αεροδρόμιο και ο τύπος εκεί μου πήρε 350 μπατ ενω το site τους αναφέρει 250. Επίσης όταν του έδωσα 500αρικο για να το πληρώσω αυτός μου έπιασε την κουβέντα και καλα μετά ξέχασε να μου δώσει τα ρέστα. Όταν του το είπα μου τα έδωσε ΟΚ.
Στην Παττάγια τώρα έμεινα στο Travelodge Pattaya και έμεινα πολύ ευχαριστημένος. Το δωμάτιο μικρό αλλα ωραίο και καθαρό, αρκετά κοντά στην δράση και joiner free ακόμα και τις μέρες που έβαλα στο δωμάτιο πάνω απο 1 γυναίκες. Κόστος 330 ευρώ για 9 βράδια.
Πάμε στα κορίτσια τώρα.
Απο εμφάνιση η πλειοψηφία των κοριτσιών έχει αδύνατα σώματα, χωρίς περιττά κιλά και κυτταρίτιδα, μικρό βυζί και όχι πολύ πεταχτό κώλο. Με λίγα λόγια απο σώμα τα πάνε αρκετά καλά. Το πρόβλημα τώρα είναι το πρόσωπο που οι πιο πολλές είναι για τούρτα. Για μένα κάποια σχόλια ότι αυτές οι γκόμενες είναι πιο εμφανίσιμες απο π.χ Ρωσσίδες, Τσέχες, Σουηδέζες είναι ιεροσυλία. Αλλά ο καθένας με τα γούστα του.
Τις 2 πρώτες μου μέρες στην Παττάγια έπεσα με τα μούτρα στις γκόμενες και πήρα 5. Οι 3 απο αυτές ήταν απο το Ιντερνετ που είχα ξεκινήσει να μιλάω πολύ πριν πάω, αλλά δεν το πολυσυστήνω αυτό το παιχνίδι γιατι απο κοντά οι γκόμενες είναι 2 κλάσεις κάτω απο αυτο που βλέπεις στις φώτος. Στο κρεββάτι ειναι γενικά παθητικές και άνευρες, ειδικότερα οι μικρές (18-25). Όποιος θέλει να γυρίσει τσόντα καλύτερα να κοιτάξει σε 35+. Βέβαια είναι πολύ γλυκές και θηλυκές και το θετικό είναι οτι δεν σου λένε όχι σε κάτι, εκτός βέβαια απο πρωκτικό (κάποιες όμως το κάνουν και αυτό). Απο λεφτά έδινα 1000 short και 1500 long εκτός απο μιά που τις έδωσα 2000 για long.
Μου έκανε εντύπωση ότι τις καλυτερες γκόμενες τις είχαν κατι μπαρμπάδες. Προφανώς πληρώνουν περισσότερο και πηδάνε λιγότερο. Οι τύπισσες είναι καθαρά επαγγελματίες και να μην παραμυθιάζεται κανείς. Γενικά με ψιλοαπαγοήτευσαν τα Agogo. Συνολικά πρέπει να μπήκα σε κανα 5-6αρι απο αυτα και δεν τρελάθηκα με την ποιότητα των γυναικών. Ισως το κάθε ένα μαγαζί να είχε 2-3 πολύ καλές, τις υπόλοιπες αν τις κατέβαζες απο τα 20αρια τακούνια που φοράνε, ήταν του 1000άρικου.
Για όποιον θέλει να το παίξει και λίγο καμάκι, γίνεται πολύ ωραίο παιχνίδι στα club. Εγω πήγαινα στα Insomnia και Lucifer. Πολλές γκόμενες που διασκεδάζουν και μετα τις 2-3 που κλείνουν τα μπαράκια μαζεύονται όλες εκει και μπορείς να πετύχεις πολύ δυνατά κομμάτια.
Σαν γενικές παρατηρήσεις για το ταξίδι.
Δεν το μετάνοιωσα στιγμή που πήγα γιατι ήταν κάτι διαφορετικό και νομίζω ότι κάθε αντρας πρέπει να δει τι γίνεται εκεί. Εγω πήγα μόνος ομως και ψιλοβαρέθηκα. Αν ξαναπήγαινα θα ήταν μόνο με παρέα γιατι η φάση σηκώνει πολύ χαβαλέ. Θέμα ασφάλειας δεν υπάρχει κανένα. Όλοι οι άντρες εκει γαμάνε και δεν τσακώνονται.
Η Παττάγια σαν πόλη δεν λέει κάτι. Άσχημη και βρώμικη, σε σημείο που να σκέφτεσαι για ποιο λόγο πέταξες στην άλλη άκρη της γης για να την δείς. Όλες αυτές οι σκέψεις φέυγουν όμως την ώρα που ανοίγει η Walking street γιατι μετά τα ξεχνάς όλα.
Απο οικονομικής άποψης τελικά δεν ειναι και τόσο φτηνά. Εγω χαλούσα περίπου 100 ευρώ την μέρα εκτός του ξενοδοχείου. Αυτά με ενα short time (1000 bat) και ενα long time (1500) την μέρα. Αν πάρεις απο agogo ή απο beer bar βάλε και το barfine για να βγάλεις την γκόμενα απο το μαγαζί εν ώρα εργασιας. Μια που πήρα απο ενα beer bar πλήρωσα 300 bat αν θυμάμαι καλά. Το barfine στα agogo παει 1000-1500 ανάλογα την ώρα και την γκόμενα που θα πάρεις απο το μαγαζί.
Εν κατακλείδι, αν και τις τελευταίες μέρες εκει βαρέθηκα, τώρα έχω αρχισει και αναπολώ...
πολυ ειλικρινες ποστ φιλε μπραβο
επαληθευεις ΟΛΟΥς τους φοβους μου με αυτο για την περιοχη..απο τα πολλα εξοδα εως την βαριομαρα μετα το πρωτο πενθημερο....

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
πολυ ειλικρινες ποστ φιλε μπραβο
επαληθευεις ΟΛΟΥς τους φοβους μου με αυτο για την περιοχη..απο τα πολλα εξοδα εως την βαριομαρα μετα το πρωτο πενθημερο....
μιδα , για ενα μπορω να σου εγγυηθω
οχι για το αν σου αρεσουν οι γυναικες εκει , οχι για το αν σου βγει φτηνα
ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΟΡΚΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΡΕΘΕΙΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ 30 ΜΕΡΕΣ ΑΝ ΚΑΤΣΕΙΣ
αντιθετα ΓΝΩΡΙΖΩ οτι θα ΜΠΑΦΙΑΣΩ αν κατσω σε μια ανατολικοευρωπαικη πρωτευουσα τυπου σοφιας η εστω μεγαλυτερη ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ και πολυ λεω
ασχετα αν ειναι πιο κοντα η βγει φτηνοτερα η οι γκομενες ειναι ομορφοτερες ΔΕΝ ΚΑΘΟΜΑΙ ΠΟΛΥ
ΞΕΡΩ.. εκει κατω εχω αντεξει και 40 μερες ανετα εχω να κανω διαφορετικα πραγματα καθε μερα καθε ωρα
οχι μονο μαραθωνιο γαμησιου

Moscowita

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
1.480
Πόντοι
506
μιδα , για ενα μπορω να σου εγγυηθω
οχι για το αν σου αρεσουν οι γυναικες εκει , οχι για το αν σου βγει φτηνα
ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΟΡΚΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΡΕΘΕΙΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ 30 ΜΕΡΕΣ ΑΝ ΚΑΤΣΕΙΣ
αντιθετα ΓΝΩΡΙΖΩ οτι θα ΜΠΑΦΙΑΣΩ αν κατσω σε μια ανατολικοευρωπαικη πρωτευουσα τυπου σοφιας η εστω μεγαλυτερη ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ και πολυ λεω
ασχετα αν ειναι πιο κοντα η βγει φτηνοτερα η οι γκομενες ειναι ομορφοτερες ΔΕΝ ΚΑΘΟΜΑΙ ΠΟΛΥ
ΞΕΡΩ.. εκει κατω εχω αντεξει και 40 μερες ανετα εχω να κανω διαφορετικα πραγματα καθε μερα καθε ωρα
οχι μονο μαραθωνιο γαμησιου

Γεια σου Στεφαν! Όπως ακριβώς τα λες. Όρεξη να χει κάποιος να ζήσει τη ζωή του και οι επιλογές εδώ είναι άπειρες.
Δυστυχώς οι περισσότεροι που επισκέπτονται την Ταυλάνδη κολλάνε στο μουνί και χάνουν την ουσία.
Όσον αφορά την ομορφιά των γυναικών, όλα είναι υποκειμενικά. Αντικειμενικά πάντως παίζουν πολύ δυνατά κομμάτια που τα συγκεκριμένα αν έπαιζαν Ελλάδα θα χαν πάρει όλο το χαρτί.

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Γεια σου Στεφαν! Όπως ακριβώς τα λες. Όρεξη να χει κάποιος να ζήσει τη ζωή του και οι επιλογές εδώ είναι άπειρες.
Δυστυχώς οι περισσότεροι που επισκέπτονται την Ταυλάνδη κολλάνε στο μουνί και χάνουν την ουσία.
Όσον αφορά την ομορφιά των γυναικών, όλα είναι υποκειμενικά. Αντικειμενικά πάντως παίζουν πολύ δυνατά κομμάτια που τα συγκεκριμένα αν έπαιζαν Ελλάδα θα χαν πάρει όλο το χαρτί.
αντικειμενικα ειμαι καθετος οτι ειναι ποιο ωραιες οι Α.ευρωπαιες
εγω παντως δεν παω ουτε για να κανω τον κριτη σε διαγωνισμο ομορφιας ουτε για να αγαπουλησω ουτε για να φορεσω στεφανι , παω για διακοπες και η μεγαλητερη σημασια εχει το να περναω καλητερα απο οτι περναω εκτος διακοπων που αυτο σημαινει οχι τσιγκουνια οχι υπολογισμους οχι περιορισμους κατα το δυνατο και οχι ψυχολογικη ταλαιπωρια με ερωτες και μακια μουκια αγαπουλιτσες και παραμυθακια και κυριως , σεξοτουρισμο ναι , διεκδικηση χρυσου μεταλιου σε γαμησοολυμπιαδα η παρακαλητα χειροκροτηματα και αυτοεπιβαιβεωση μεσω ιστοριων ''τοσες γαμησα τοσες παρτουζες τοσες με γουσταρανε τοσες λιωνανε για μενα τον ομορφοτερο ελληναρα μαγκα καραμπουζουκλη , γλυψτε με θαυμαστε με
ΟΧΙ!

• Like
Αντιδράσεις: flynow

akas

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Συμφωνω απολυτα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom