Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Moscowita

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
1.472
Πόντοι
506
αντικειμενικα ειμαι καθετος οτι ειναι ποιο ωραιες οι Α.ευρωπαιες
εγω παντως δεν παω ουτε για να κανω τον κριτη σε διαγωνισμο ομορφιας ουτε για να αγαπουλησω ουτε για να φορεσω στεφανι , παω για διακοπες και η μεγαλητερη σημασια εχει το να περναω καλητερα απο οτι περναω εκτος διακοπων που αυτο σημαινει οχι τσιγκουνια οχι υπολογισμους οχι περιορισμους κατα το δυνατο και οχι ψυχολογικη ταλαιπωρια με ερωτες και μακια μουκια αγαπουλιτσες και παραμυθακια και κυριως , σεξοτουρισμο ναι , διεκδικηση χρυσου μεταλιου σε γαμησοολυμπιαδα η παρακαλητα χειροκροτηματα και αυτοεπιβαιβεωση μεσω ιστοριων ''τοσες γαμησα τοσες παρτουζες τοσες με γουσταρανε τοσες λιωνανε για μενα τον ομορφοτερο ελληναρα μαγκα καραμπουζουκλη , γλυψτε με θαυμαστε με
ΟΧΙ!

Παίζει πάντως η γαμησοολυμπιας στο νησί να ξέρεις...
Το βάθρο στήνεται πάντα στο λόου σίζον για τους κατέχοντες :)

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Παίζει πάντως η γαμησοολυμπιας στο νησί να ξέρεις...
Το βάθρο στήνεται πάντα στο λόου σίζον για τους κατέχοντες :)
εμ δεν ξερω...γιαυτο ζουνε καποιοι
σαρβαιβορ ποιος θα ειναι ο τοπ κατακτητης και πρωτος σε καταναλωση βιαγκρα λεβιτρα καμαγκρα σιαλις κλπ κλπ κλπ
τεσπα ας περναει καλα οπως νομιζει ο καθενας και ας πουλαει τον παππα σε οσους αγοραζουν , ξερω ατομα που η ζωη τους ειναι οι μερες στην παταγια στο πουκετ και στη μπανγκοκ , το υπολοιπο ειναι σε ναρκωση
το θεμα ειναι οτι πουθενα αλλου δεν θα αξιοποιησει καποιος τις μερες του σε ολα μα ολα τα επιπεδα

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Τα εχουμε γραψει και τα εχουμε ξαναγραψει πολλες φορες και εγω και ο Στεφαν και ο Λυστ και πολλοι αλλοι φίλοι.

Στη Ταιλάνδη δεν παμε,τουλαχιστον εμεις μονο για να γαμησουμε. Αν θελαμε μονο να γαμησουμε πουτανες το καναμε και στην Ελλαδα φθηνοτερα αντι να τρεχουμε στην αλλη ακρη του κοσμου. Στη Ταιλανδη παμε να κανουμε ποιοτικες διακοπες. Εχει το σεξ τη θεση του μεσα σε αυτό το πλαίσιο ?? Ασφαλως και την εχει αλλα δεν παμε μονο για αυτο.

Αυτο κανουμε ομως καποιοι. Οι περισσοτεροι δεν κανουν αυτο.

Τα δεδομενα είναι απλα. Η Ταιλανδη ειναι μεχρι στιγμης ο νουμερο 1 τουριστικος σεξοπροορισμος του κοσμου. Ολης της γης οι αγαμητοι η οι αγαπουληδες ελκονται σαν μαγνητες απο τις πονηρες ασιατισες που αν και εφοσον το θελουν "περιποιοιουνται" τους αντρες με ενα ιδιαιτερο δικο τους τροπο που τους δυτικους τους ξαφνιαζει και τους εξιταρει παρολο που απο αντικειμενικης αποψης μπορει σε επιπεδο μεσων ορων να "υστερουν" σε σχεση με τις δυτικες γυναικειες φυλες.

Η Ταιλανδη ομως ειναι και κατι αλλο που οι εμπειροι ξερουν καλά. Ειναι μια χώρα μαγική.

Αρκεί να εχεις τη διαθεση να τη ψαξεις και να την ανακαλυψεις. Και βεβαια δεν αρκει να κοιταξεις για να δεις. Δεν αρκει να ακουσεις ξοφαλτσα για να αφουγκαστρεις. Χρειαζεται να διαβασεις χρειαζεται να επισκεφτεις, χρειαζεται να ξεκολησεις απο τον στανταρντ τροπο σκεψης σου και να γινεις δεκτικος στο διαφορετικο "ανοιγοντας" το μυαλο σου. Χρειαζεται πανω απο ολα να επεξαργαστεις σκεφτομενος αυτο που βλεπεις ακους και αισθανεσαι.

Αλλοιως, ολο το κοσμο να γυρισεις τιποτα δεν θα δεις. Ζωον πας, ζωον γυριζεις.

Ευκολα "κατηγορουμε" τους ρωσους (για παραδειγμα ) που μεθοκοπσνε ολη νυχτα και ξερνανε η κοιμουνται ολη μερα στις δισκοπες τους.

Δεν βλεπουμε ομως τη παπαρια δικων μας ανθρωπων που περα απο τους γαμωμαραθωνιους δεν βρισκουν μια μερα χρονο να ξεκολησουν απο τη walking street η την patong, η τα soi cowboy και τη nana σε μια χωρα με απειρα και κυριως ασυνηθιστα για τον δυτικο αξιοθεατα.

Ομως ο καθενας διπλωνεται πανω απο τη πληγη του. Ο αγαμητος στο μουνι θα κολησει γιατι αυτο του λειπει.

Δεν μου αρεσει να "μεμφομαι" σνθρωπους.Η σληθεια καιει κσι ποναει αλλα υπο προυποθεσεις "απολυμαίνει" κιολας. Κσι αν τελικα αν δεν βγουμε καποιοι να πουμε 5 πραγματα "τροφη για σκεψη" τοτε δεν εχει νοημα πιστευω και το thread. :hi:

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
σωστος γιγαντα
κ γω στην αυστρια πηγα σε sauna club αλλα γυρισα κ την βιεννη
ετσι πρεπει κ το μουνι κ τα τοπια κ το φαγητο να δοκιμαζεις

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Τα εχουμε γραψει και τα εχουμε ξαναγραψει πολλες φορες και εγω και ο Στεφαν και ο Λυστ και πολλοι αλλοι φίλοι.

Στη Ταιλάνδη δεν παμε,τουλαχιστον εμεις μονο για να γαμησουμε. Αν θελαμε μονο να γαμησουμε πουτανες το καναμε και στην Ελλαδα φθηνοτερα αντι να τρεχουμε στην αλλη ακρη του κοσμου. Στη Ταιλανδη παμε να κανουμε ποιοτικες διακοπες. Εχει το σεξ τη θεση του μεσα σε αυτό το πλαίσιο ?? Ασφαλως και την εχει αλλα δεν παμε μονο για αυτο.

Αυτο κανουμε ομως καποιοι. Οι περισσοτεροι δεν κανουν αυτο.

Τα δεδομενα είναι απλα. Η Ταιλανδη ειναι μεχρι στιγμης ο νουμερο 1 τουριστικος σεξοπροορισμος του κοσμου. Ολης της γης οι αγαμητοι η οι αγαπουληδες ελκονται σαν μαγνητες απο τις πονηρες ασιατισες που αν και εφοσον το θελουν "περιποιοιουνται" τους αντρες με ενα ιδιαιτερο δικο τους τροπο που τους δυτικους τους ξαφνιαζει και τους εξιταρει παρολο που απο αντικειμενικης αποψης μπορει σε επιπεδο μεσων ορων να "υστερουν" σε σχεση με τις δυτικες γυναικειες φυλες.

Η Ταιλανδη ομως ειναι και κατι αλλο που οι εμπειροι ξερουν καλά. Ειναι μια χώρα μαγική.

Αρκεί να εχεις τη διαθεση να τη ψαξεις και να την ανακαλυψεις. Και βεβαια δεν αρκει να κοιταξεις για να δεις. Δεν αρκει να ακουσεις ξοφαλτσα για να αφουγκαστρεις. Χρειαζεται να διαβασεις χρειαζεται να επισκεφτεις, χρειαζεται να ξεκολησεις απο τον στανταρντ τροπο σκεψης σου και να γινεις δεκτικος στο διαφορετικο "ανοιγοντας" το μυαλο σου. Χρειαζεται πανω απο ολα να επεξαργαστεις σκεφτομενος αυτο που βλεπεις ακους και αισθανεσαι.

Αλλοιως, ολο το κοσμο να γυρισεις τιποτα δεν θα δεις. Ζωον πας, ζωον γυριζεις.

Ευκολα "κατηγορουμε" τους ρωσους (για παραδειγμα ) που μεθοκοπσνε ολη νυχτα και ξερνανε η κοιμουνται ολη μερα στις δισκοπες τους.

Δεν βλεπουμε ομως τη παπαρια δικων μας ανθρωπων που περα απο τους γαμωμαραθωνιους δεν βρισκουν μια μερα χρονο να ξεκολησουν απο τη walking street η την patong, η τα soi cowboy και τη nana σε μια χωρα με απειρα και κυριως ασυνηθιστα για τον δυτικο αξιοθεατα.

Ομως ο καθενας διπλωνεται πανω απο τη πληγη του. Ο αγαμητος στο μουνι θα κολησει γιατι αυτο του λειπει.

Δεν μου αρεσει να "μεμφομαι" σνθρωπους.Η σληθεια καιει κσι ποναει αλλα υπο προυποθεσεις "απολυμαίνει" κιολας. Κσι αν τελικα αν δεν βγουμε καποιοι να πουμε 5 πραγματα "τροφη για σκεψη" τοτε δεν εχει νοημα πιστευω και το thread. :hi:

Για όσους δεν έχουν ταξιδιωτική εμπειρία  σε ξένους τόπους και κουλτούρες σε συνδιασμό με με αδυναμία διαχείρισης σχέσεων με ττο αντίθετο φύλλο η Ταιλάνδη μπορεί να γίνει από τόπος ονειρικός σε άσχημο εφιάλτη. Το να πας  ζώον και να γυρίσεις ζώον όπως λέει και ο φίλος mind  δεν είναι δα και κάτι ασυνήθιστο. Ισα ίσα που για μας τους Έλληνες θα έλεγα είναι και κανόνας.
Ελάχιστοι είναι αυτοί που θα καθήσουν πριν επισκευτούν ένα τόπο να διαβάσουν δύο τρία πράγματα για τα μέρη που θα πάνε. Τα αποτελέσματα από γελοία μέχρι τραγικά. Δεν θα ξεχάσω ποτέ δύο ξερόλες γυναίκες συναδέλφους στην δουλειά που αποφάσισαν να γνωρίσουν την μαγεία  της Ταιλάνδης από τα διαφημιστικά φυλλάδια των τουριστικών γραφείων και κατέληξαν να κλεισουν 10 μέρες μέρες στην Παττάγια γιατί μοναδικό τους κριτήριο  ήταν ότι ήταν πιο φθηνά. Που πατε ρε γιδες ; Στον μεγαλύτερο πουτανοπαράδεισο της υφηλίου; Κριμα στα κορίτσια  που την βγάλαν στην πισίνα του ξενοδοχείου δέκα μέρες καθότι και θεούσες δεν έβγαιναν έξω γιατί θα έβλεπαν τα σόδομα και γόμορα........
Θυμάμαι χαρακτηριστικά  αν και έχουν περάσει πολλά χρόνια, όταν  αποφάσισα να ταξιδέψω για πρώτη φορά και εγώ στη Ταιλανδη η μία με έχει πάρει συνωμοτικά στο γραφείο της να μου εξηγήσει ότι έπρεπε να αλλάξω προορισμό γιατί  η χώρα αυτή δεν ήταν επισκέψιμη για καλά παιδιά όπως εγώ.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.058
Πόντοι
6.256
Μια χαρα μερος για διακοπες ειναι η πατταγια και για μη σεξοτουριστες.
Απλα... αν δεν εισαι σεξοτουριστας δεν πας πατταγια.
Οι γνωστες του ειδους καταλαβαινουν.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.837
Πόντοι
19.795
Αχ, Ταυλανδη μαγικη
με εχεις ξελογιασει,
Απο οταν σ επισκευτηκα,
τον λογισμο εχω χασει.

Ταυλανδεζα μαγισσα
μαζι περναμε φινα
Εγω Οδυσσεας αμηχανος
και συ μια Σειρηνα.

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Για  εμάς τους άντρες τα πράγματα γίνονται χειρότερα μια και στην μέση μπαίνουν και τα κορίτσια των τουριστικών θερέτρων. Όταν η μοναδικές εμπειρίες με γυναίκες ήταν η μακροχρόνια σχέση με την Βιβή από τα Σουρμενα που μας παράτησε για τον Μήτσο με την BMW και η μοίρα μας έριξε στον έφιάλτη της τσατσάς που χτυπάει την πόρτα του δωματίου  στο μπορδέλο για να τελεώνουμε μιας και περιμένιει λαός στο σαλονάκι, το ταξίδι στην χώρα των ονείρων δεν θα είναι και τόσο όνειρο. Ευτυχώς όμως το τι πραγματικά έγινε μένει μόνο μεταξύ των φίλων που συνταξίδεψαν και έμειναν μόνο τα like από τα ζωντόβολα στο facebook για τις απίστευτες φωτογραφίες των παραλιών με τους κοκοφοίνικες. Η Κικίτσα θα βάλει το σχόλιο της " Χρηστάκο πόσο σε ζηλεύω που πέρασες τόσο καταπληκτικά" . Και δώστου νέες φώτο και άπειρα νέα likes. H μαγεία της εικονικής παραγματικότητας και ζωής.
Η αλήθεια βέβαια του Χρηστάκου ήταν λίγο διαφορετική. Στάθηκε τυχερός γιατί βρήκε το  κορίτσι των ονείρων του από το πρώτο βράδυ και πέρασε καταπληκτικά. Δεν είχε σημασιά που η μόνη διαδρομή  για όσο εκεί ήταν δωμάτιο-μπαρ κοριτσιού με αρκετό από shoping mall για τα ψώνια της κοπέλας.Α έπαιξε και μια εκδρμή στο διπλανό  νησί από όπου και οι φώτο του facebook, και αυτό κατόπιν σφοδρής επιθυμίας της πουτάνίτσας που σε 5 μέρες έγινε σχέση, για βαριλοταν όλη μέρα να πηδιέται σε ένα δωμάτιο. Το γκομενάκι ξεζούμισε πάνω από το μισό μπάτζετ του βλάκα , πήρε ενα σωρό  άχρηστα ρούχα και μπιχλιμπίδια για δώρο και έντυσε όλο της το σόι στο χωριό.
Ο μάγκας χορτασε like και σχόλια όπου πόσταρε και στους πιο κολλητούς έστειλε και φώτο απο το κορίτσι που άφησε  μόνο του μέσα στην καψούρα  και την απελπισία. Δεν μπορούσε όμως να καταλάβει γιατί εξαφανιστηκε ξαφνικά όταν στο skype του ζήτησε μια βοήθεια για τον άρρωστο πατέρα και αυτός προσπαθούσε να της εξηγήσει τι σημαίνουν τα capital control......
Η Ταιλάνδη είναι μια εξωτικλη χώρα που χρειάζεται όλες τις αισθήσεις ανοικτές για να την απολαύσεις.Αν το κάνεις θα σε ανταμείψει πλουσιοπάροχα.
Αν πας πειναλέος μόνο για να  χορτάσεις μουνί ή θα καταλήξεις σαν το παραπάνω παράδειγμα ή θα γυρίσεις και ανακαλύψεις ότι οι σλάβες ή οι λατίνες είναι μίλια μπροστά από τα μαυροτσούκαλα ταιλανδεζάκια. Για όσους είναι λάτρεις των FKK και λοιπών παρόμοιων ευαγών ιδρυμάτων, όσοι είναι λάτρεις για όσους είναι λάτρεις του fuck and go και όσους ψάχνουν τις απίσκευτες μουνάρες να πηδήξουν η Ταιλάνδη σίγουρα δεν δεν είναι  η χώρα του παραμυθιού. Και θα απορούν πάντα τι είναι αυτό αυτό που κρατάει κολλημένους τόσα χρόνια όλους εμας  που  είμαστε μόνοιμοι λάτρεις της σαγήνης της.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.083
Πόντοι
2.356
μιδα , για ενα μπορω να σου εγγυηθω
οχι για το αν σου αρεσουν οι γυναικες εκει , οχι για το αν σου βγει φτηνα
ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΟΡΚΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΡΕΘΕΙΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ 30 ΜΕΡΕΣ ΑΝ ΚΑΤΣΕΙΣ
αντιθετα ΓΝΩΡΙΖΩ οτι θα ΜΠΑΦΙΑΣΩ αν κατσω σε μια ανατολικοευρωπαικη πρωτευουσα τυπου σοφιας η εστω μεγαλυτερη ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ και πολυ λεω
ασχετα αν ειναι πιο κοντα η βγει φτηνοτερα η οι γκομενες ειναι ομορφοτερες ΔΕΝ ΚΑΘΟΜΑΙ ΠΟΛΥ
ΞΕΡΩ.. εκει κατω εχω αντεξει και 40 μερες ανετα εχω να κανω διαφορετικα πραγματα καθε μερα
οχι μονο μαραθωνιο γαμησιου
Στεφανε ο μιδας δεν μπορει τις κοντες , οποτε εντελως ακυρο για αυτον η ταυλανδη ...
τωρα για το μερος εχεις δικαιο , αν και πηγα μονο παταγια για την χωρα εχω πολυ καλη γνωμη ενω σχεδον ολη η ανατολικη ευρωπη ειναι ψιλοβαρετη ,,, ηδη εχω κλεισει ενα μηνα με 10 μερες Οδησσο και τις υπολοιπες Κισιναου και παροτι την πολυ καλη παρεα (δεν εννοω μονο τις γκομενες φυσικα) η μονοτονια ειναι ιδια οπως ηταν παντα , αυτες οι χωρες δεν αλλαζουν ευκολα αυτο ειναι σιγουρο.
Το μονο που μας κραταει εδω ειναι οι ωραιες γυναικες και οι τιμη τους που ομως χρειαζεται χρονο και γνωριμιες για αυτο ... αν ομως το καταφερεις η ποιοτητα και τα γουστα ειναι ασυγκριτα καλυτερα απο ταυλανδη και πολυ περισσοτερο αν μιλαμε για ουκρανια ειδικα.
Αυτες οι δυο ειναι ρωσσοφωνες μολδαβες , τις πηρα χθες για δυωρο με 20 ευρω για την καθεμια συνολο 40 δηλ ... αυτο παταγια δεν μπορεσα να το βρω στη μια βδομαδα που ειχα κατσει. Η μια εικοσι και η αλλη δεκαεννια , κολαση σκετη και οι δυο μαζι.Οταν κατεβω τα λεμε και κανονιζουμε αν θες καποια στιγμη για Οδησσο αργοτερα να τα δεις απο κοντα , καλο καλοκαιρι.

Συνημμένα

• shfhjkfhj.jpg
    shfhjkfhj.jpg
    112,1 KB · Εμφανίσεις: 46
  • skshff.jpg
    skshff.jpg
    95,8 KB · Εμφανίσεις: 42

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Στεφανε ο μιδας δεν μπορει τις κοντες , οποτε εντελως ακυρο για αυτον η ταυλανδη ...
τωρα για το μερος εχεις δικαιο , αν και πηγα μονο παταγια για την χωρα εχω πολυ καλη γνωμη ενω σχεδον ολη η ανατολικη ευρωπη ειναι ψιλοβαρετη ,,, ηδη εχω κλεισει ενα μηνα με 10 μερες Οδησσο και τις υπολοιπες Κισιναου και παροτι την πολυ καλη παρεα (δεν εννοω μονο τις γκομενες φυσικα) η μονοτονια ειναι ιδια οπως ηταν παντα , αυτες οι χωρες δεν αλλαζουν ευκολα αυτο ειναι σιγουρο.
Το μονο που μας κραταει εδω ειναι οι ωραιες γυναικες και οι τιμη τους που ομως χρειαζεται χρονο και γνωριμιες για αυτο ... αν ομως το καταφερεις η ποιοτητα και τα γουστα ειναι ασυγκριτα καλυτερα απο ταυλανδη και πολυ περισσοτερο αν μιλαμε για ουκρανια ειδικα.
Αυτες οι δυο ειναι ρωσσοφωνες μολδαβες , τις πηρα χθες για δυωρο με 20 ευρω για την καθεμια συνολο 40 δηλ ... αυτο παταγια δεν μπορεσα να το βρω στη μια βδομαδα που ειχα κατσει. Η μια εικοσι και η αλλη δεκαεννια , κολαση σκετη και οι δυο μαζι.Οταν κατεβω τα λεμε και κανονιζουμε αν θες καποια στιγμη για Οδησσο αργοτερα να τα δεις απο κοντα , καλο καλοκαιρι.
βρε αυτο λεω , δεν ειναι οτι θα βρει καλονες εδω η ξερω γω , εγω του λεω οτι για αυτα δεν βαζω το χερι μου στη φωτια ουτε αν θα βγει με 300 ευρω το μηνα οπως εχω διαβασει και επαθα ψιλοεγκεφαλικο
εγω τονιζω οτι στανταρ ΔΕΝ ΒΑΡΙΕΣΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙς ΤΕΛΕΙΑ ΣΕ ΕΞΩΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ
αντιθετα σε μερη της πρωην σ. ενωσης οπου ακομα κυριαρχει η μουνταμαρα το σκοταδι απο τις 6 το απογευμα απο συνηθειο τσιγκουνιας σε δημους χωρων α, ευρωπης και η χαρουμενη χαμογελαστη εκφραση περιοριζετε μονο στα ατομα που εχουν καταναλωσει αφθονο αλκοολ με τη συνοδεια ''αρωματικων'' φυτων η και παραπανω , ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ Ο ΕΡΧΟΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ - ΤΕΤΑΡΤΗ ΜΕΡΑ ΤΩΝ ΔΙΑΚΟΠΩΝ , ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΜΗΝΕΣ ΟΠΟΥ ΤΟ ΨΥΧΟΣ ΣΕ ΑΜΠΑΡΩΝΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΕ ΜΟΚΕΤΕς ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΕΠΟΧΗΣ ΖΙΒΚΟΦ , ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ , ΜΠΡΕΖΝΙΕΦ ΚΛΠ
διαβασε ρε αδερφε τασσο σε τι επικεντρωνομαι στο ποστ αυτο
ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΩ ΟΤΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΓΥΝΑΙΚΑΣ -ΓΚΟΜΕΝΑΣ-ΠΟΥΤΑΝΑΣ Η ΟΠΩΣ ΑΛΛΟ ΝΑ ΤΟ ΘΕΣΟΥΜΕ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΣΑΝ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ ΜΕ ΤΟΥΡΝΟΥΑ 5Χ 5 ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΟΜΟΡΦΙΑ , ΜΟΝΟ!! , ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΝΤΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
παρεπιπτοντως , το γκομενακι με το πρασινο μαρεσει ειναι το στυλακι που παω

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786

Φίλε Τασο πολύ καλές οι περιπτώσεις που παραθέτεις !! :hi: :hi:

Απλά όπως έχω και πριν ξαναγράψει αμα ξέρεις να ψάχνεις και έχεις υπομονή παντού βρίσκεις εξαιρετικές περιπτώσεις, ασχέτως αν σε επίπεδο στατιστικών μέσων όρων οι Σλάβες σαφώς και υπερέχουν  όπως σωστά γράφεις !!

Εμάς όμως δεν μας ενδιαφέρουν οι ''μέσοι όροι'' μας ενδιαφέρει η γυναίκα ( η οι γυναίκες για τους μερακλήδες  :grin: :grin: )  που εμείς έχουμε δίπλα μας !!

Παραθέτω σχετική ''απόδειξη'' απο το τελευταίο μου ταξίδι στην Αφρική !! :grin: :grin: :grin:

Θέλει απλά διάβασμα προετοιμασία και σίγουρα κάποια εμπειρία.

Προσωπικά πρώτα κοιτάζω να τραβάει τη φαντασία μου το μέρος που ταξιδεύω και μετά τις γυναίκες θα τις βρώ.

Και ασφαλώς συμφωνώ με τα περισσότερα απο τα σχόλια του στεφάν παραπάνω !! :hi: :hi:

Εχω ταξιδέψει πάρα πολύ ( ίσως υπερβολικά ) στη ζωή μου, και έχω να πώ το εξής.

Σε οσα μέρη και να έχω πάει την αίσθηση που σου δίνει ένα τριήμερο - τετραήμερο με μια όμορφη Ταιλανδή που να σε γουστάρει κιόλας ( έχει τη σημασία του αυτό !!!)  σε ένα καλό ξενοδοχείο οπως το outriger στη laguna στο πούκετ η κάποια πεντάστερα στη Κάρον στο πούκετ,  μακριά απο την πατόνγκ, δεν την βρίσκω απλά πουθενά. Καθαρίζει το κεφάλι μου εκεί !! Είναι αυτό που λέμε ανανεώση !!

Για αυτό και όπου και να πάω όταν βρώ την ευκαιρία θα δραπετεύσω και εκεί για λίγο !!

Κάθε τόπος έχει τη χάρη του, καλά να είμαστε να ταξιδεύουμε !! :hi: :hi:

Συνημμένα

• image-0-02-04-cd6faaca3b2d382cc5c23b6b5565e1f848c9ea34dcee928ae27fc098303e8ac1-V.jpg
    image-0-02-04-cd6faaca3b2d382cc5c23b6b5565e1f848c9ea34dcee928ae27fc098303e8ac1-V.jpg
    225,4 KB · Εμφανίσεις: 99

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Αχ, Ταυλανδη μαγικη
με εχεις ξελογιασει,
Απο οταν σ επισκευτηκα,
τον λογισμο εχω χασει.

Ταυλανδεζα μαγισσα
μαζι περναμε φινα
Εγω Οδυσσεας αμηχανος
και συ μια Σειρηνα.
:hi: :hi: :hi:

Μια ''καλλιτεχνική'' φωτογραφία αφιερωμένη στον ποιητή-καλλιτέχνη της παρέας !! :grin: :grin: :hi: :hi:

Συνημμένα

• image-0-02-05-3cc18024a0943277477797aa5acb354a0ebb577ef048339b5b5c73c0218b099a-V.jpg
    image-0-02-05-3cc18024a0943277477797aa5acb354a0ebb577ef048339b5b5c73c0218b099a-V.jpg
    183,5 KB · Εμφανίσεις: 47

puma4838

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
0
Και 2 ακόμα ερωτησούλες που έχω :)
1) Οι πριζες στα δωματια τους είναι σαν τις δικές μας ή χρειάζομαι adaptor ?
2) Από τον αεροδρόμιο στην Μπανγκόκ για Παττάγια αυτά τα bahtbus είναι που συμφέρουν?
1) οι πριζες ειναι οι ιδιες που χρησιμοποιουμε και εμεις στην Ελλαδα

paomak20

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Like
54
Πόντοι
1
1) οι πριζες ειναι οι ιδιες που χρησιμοποιουμε και εμεις στην Ελλαδα
Ο ανθρωπος πηγε γυρισε,εκατσε και εγραψε τις εντυπωσεις του  και ο άλλος του λεει ότι οι μπριζες είναι ιδιες  :idiot:

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
872
Πόντοι
96
Θα διαφωνήσω στο ποιες είναι πιο όμορφες , οι λευκές ή οι ασιάτισσες.Δεν μπορεί να γίνει σύγκριση γιατί είναι διαφορετικές φυλές.Απλά να τονίσω ότι τα ασιατικά σώματα είναι φιδίσια με ωραία στητά μέτρια προς μικρά στήθη με μεγάλες σκληρές ρώγες,Σκέτη καύλα δηλαδή!Ως προς το ύψος τώρα έχετε ακούσει το ρητό οι ψηλές για την παρέλαση οι κοντές για το κρεβατι;
Άλλωστε  αυτό που μετράει είναι το κρεβάτι.Τι να το κάνω το δίμετρο ξανθό έπιπλο.Καλύτερα παίρνω έν πεντχάους και τραβάω μαλακία .Το ίδιο ή καλύτερο είναι. :tits2:

• Like
Αντιδράσεις: flynow

FarNorth

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2013
Like
20
Πόντοι
0
Ο ανθρωπος πηγε γυρισε,εκατσε και εγραψε τις εντυπωσεις του  και ο άλλος του λεει ότι οι μπριζες είναι ιδιες  :idiot:
χαχαχα

Οκ η πρόθεση για βοήθεια είναι που μένει :)

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Καλησπέρα παίδες, συγνώμη για να μην ψάχνω στις προηγούμενες σελίδες που κάπου θα το αναφαίρετε, μπορεί κάποιος να μου πει τα κλαμπάκια στη walking street κλείνουν νωρίτερα από ότι κανονικά στις 5-6?
Ευχαριστώ προκαταβωλικός !!!

FarNorth

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2013
Like
20
Πόντοι
0
Καλησπέρα παίδες, συγνώμη για να μην ψάχνω στις προηγούμενες σελίδες που κάπου θα το αναφαίρετε, μπορεί κάποιος να μου πει τα κλαμπάκια στη walking street κλείνουν νωρίτερα από ότι κανονικά στις 5-6?
Ευχαριστώ προκαταβωλικός !!!
Πριν 3 εβδομάδες που ήμουνα εγώ κλείνανε αργά. Μετά τις 5-6.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom