Mounokwlaraki
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 62
- Like
- 3.130
- Πόντοι
- 7.216
TΒΒ είμαι εδώ από πέρυσι τον Αύγουστο. Πουκέτ μόνιμος.
Πες μου τι θέλεις να σου πω καλέ μου άνθρωπε
Πήγες για 10 μέρες και ξεχάστηκες?!?
Αλλαξε μερια στη χωριστρα.
Kαλημέρα!Πως παει γενικα στο νησι?Ελεγα να ερθω ιανουαριο αλλα θα το συνδιασω τελικα αλλιως.Αν και θελω και μια δοση απο πουκετ.
δεν με εντυπωσιασε ιδιαιτερα (σορρυ μπρο για το μουτζουρωμα δε ξερω αν εχεις θεμα με προσωπο)
Εκτος πλυσταρια υπαρχουν και πολλα πουσταρια προσεχε...
stefan τυπε.για πολλοστη φορα,αστο να παει στο διαολο το μερος,αστο για μετα τα 65.....δεν με εντυπωσιασε ιδιαιτερα (σορρυ μπρο για το μουτζουρωμα δε ξερω αν εχεις θεμα με προσωπο)
Καλημέρα απ' το εξωτικό Πουκέτ
ειναι στο προγραμμα φιλε η οδησος ακομα και για αποκλειστικα τουριστικους λογουςstefan τυπε.για πολλοστη φορα,αστο να παει στο διαολο το μερος,αστο για μετα τα 65.....
εχεις εμφανιση κ χρημα απ οσο ξερω,βαλτα χ αυτα,κ πηγαινε απο τελος αυγουστου οδησο να περασεις βασιλιας κ με μουναρες κ γουστα αλλα, οχι υποκαταστατα..
ενημερωσου απο θειο τασο για τα περετερω
φιλικα παντα
υγ για να μην παραξηγηθω απο τους ταυ φανς
κι εγω θελω να παω ετσι να παρω μια ιδεα απο ασια φαση
φυσικα οι γυναικες της περιοχης δεν αποτελουν το κινητρο μου,μην αναμασαμε τα ιδια,αλλα η ολη κατασταση σε συνδιασμο κ με γειτονικες κοντινες χωρες ισως ....
Tελικά είναι Ο θρυλος του soi 6,,,,,,
Tuktik: κάνει τα πάντα κι έχει βαθύ λαρύγγι και ταλέντο και στο τραγούδι...
Δύο βιντεάκια από το live gik για τα γενέθλιά της...
Καλησπέρα και απο εμένα στην εκλεκτή ομήγυρη.
Αρτι αφιχθείς απο Αφρική !!
Μετά την υπερβολή στη ''σοκολάτα'' μπορώ να πω πως πεθύμησα λίγο Ανατολή !!
Καλησπέρα από bang Thao...
Kαλημέρα!
Το νησί κινείται σε πολύ χαλαρούς ρυθμούς από τα τέλη Μαίου.
Υπάρχει μια σχετική 'ψύχρα' για όσους έχουμε επιχειρήσεις εδώ.
Ιούνιος και Ιούλιος πολύ πολύ χαμηλά σε σχέση με την προηγούμενη 3-5ετία...τουλάχιστον αυτό λένε οι παλιότεροι.
Αύγουστος ίσως πάρει λίγο πάνω, ακόμη κι οι Ρώσοι που είναι η δύναμη του νησιού αυτή την περίοδο προτιμούν κοντινότερους προορισμούς όπως η Μεσόγειος. Κατά κανόνα αναφέρομαι στους Ρώσους γιατί αυτοί είναι ο αφρός του νησιού μαζί με κόσμο από Χονγκ Κονγκ, Σιγκαπούρη, Ιαπωνία.
Υπάρχει γενικά μια αβεβαιότητα για τους επόμενους μήνες.
Ανάπτυξη δε σημαίνει μόνο να ξεπατώνεις δρόμους και να τους ξαναφτιάχνεις καλύτερους.
Προβλέπω πολύ πολύ σύντομα να υπάρξει σημαντική υποτίμηση στο μπατ.
Έχω 10 μήνες εδώ. Σίγουρα δεν είναι αρκετοί για να έχω 100% ολοκληρωμένη άποψη όμως είναι δύσκολο σ αυτή τη χώρα να σχηματίσεις άποψη. Παράδεισος και κόλαση μαζί.
Μπάνγκλα δεν πηγαίνω πλέον συχνά. Οι τιμές εκεί αυτό το διάστημα είναι 1000 η βάση και 2000 τα τοπ.
Όπου σε πιάσουν κυρίως...προσωπικά αν φορτώσεις με το απ του γιου χωρίς διευκρινήσεις(γνώμη μου)απλά φορτώνεις και δίνεις αυτό που πιστεύεις ότι άξιζε την επόμενη μέρα στο απ του γιου η γκομενα ψάχνει απεγνωσμένα για χρήματα δώρα. Τελος....
Ψάχνομαι σε άλλα μαγαζιά τύπου Cafe del Mar (καμαλα), catch(μπανγκ τάο), βορειότερα του νησιού που έχει ποιοτικότερη ποικιλία καλύτερες μουσικές και καλό κόσμο..[move]ψωνίζονται όλες και παντού[/move]...
Mmmm να και κάτι καινούργιο !!!
Στο Cherng Talay πήγες καθόλου ?? Αν ναι παραμένει παραδοσιακό ??
Εντυπώσεις !!e]. Εδώ ζω φίλε μου...η συνοικιαμου είναι το Μπανγκ ταο... Είναι παραδοσιακό αλλά και πιο ανεπτυγμένο σε κάποια σημεία όπως το lagoona boat....sto villa market και κάποια άλλα
Γενικότερα είναι πολύ όμορφα.... Και η παραλία φανταστική....
Δύο χρόνια τώρα ζω εδώ...πιστεύω ότι η επιλογή σου ήταν ιδανική.... Lagoona..όποιος ξέρει καταλαβαίνει... Ηρεμία και απόλαυση