Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
TΒΒ είμαι εδώ από πέρυσι τον Αύγουστο. Πουκέτ μόνιμος.
Πες μου τι θέλεις να σου πω καλέ μου άνθρωπε

Πως παει γενικα στο νησι?Ελεγα να ερθω ιανουαριο αλλα θα το συνδιασω τελικα αλλιως.Αν και θελω και μια δοση απο πουκετ.

Moscowita

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
1.480
Πόντοι
506
Πως παει γενικα στο νησι?Ελεγα να ερθω ιανουαριο αλλα θα το συνδιασω τελικα αλλιως.Αν και θελω και μια δοση απο πουκετ.
Kαλημέρα!

Το νησί κινείται σε πολύ χαλαρούς ρυθμούς από τα τέλη Μαίου.
Υπάρχει μια σχετική 'ψύχρα' για όσους έχουμε επιχειρήσεις εδώ.
Ιούνιος και Ιούλιος πολύ πολύ χαμηλά σε σχέση με την προηγούμενη 3-5ετία...τουλάχιστον αυτό λένε οι παλιότεροι.
Αύγουστος ίσως πάρει λίγο πάνω, ακόμη κι οι Ρώσοι που είναι η δύναμη του νησιού αυτή την περίοδο προτιμούν κοντινότερους προορισμούς όπως η Μεσόγειος. Κατά κανόνα αναφέρομαι στους Ρώσους γιατί αυτοί είναι ο αφρός του νησιού μαζί με κόσμο από Χονγκ Κονγκ, Σιγκαπούρη, Ιαπωνία.
Υπάρχει γενικά μια αβεβαιότητα για τους επόμενους μήνες.

Ανάπτυξη δε σημαίνει μόνο να ξεπατώνεις δρόμους και να τους ξαναφτιάχνεις καλύτερους.
Προβλέπω πολύ πολύ σύντομα να υπάρξει σημαντική υποτίμηση στο μπατ.
Έχω 10 μήνες εδώ. Σίγουρα δεν είναι αρκετοί για να έχω 100% ολοκληρωμένη άποψη όμως είναι δύσκολο σ αυτή τη χώρα να σχηματίσεις άποψη. Παράδεισος και κόλαση μαζί.

Μπάνγκλα δεν πηγαίνω πλέον συχνά. Οι τιμές εκεί αυτό το διάστημα είναι 1000 η βάση και 2000 τα τοπ.
Όπου σε πιάσουν κυρίως...προσωπικά αν φορτώσεις με το απ του γιου χωρίς διευκρινήσεις(γνώμη μου)απλά φορτώνεις και δίνεις αυτό που πιστεύεις ότι άξιζε την επόμενη μέρα στο απ του γιου η γκομενα ψάχνει απεγνωσμένα για χρήματα δώρα. Τελος....
Ψάχνομαι σε άλλα μαγαζιά τύπου Cafe del Mar (καμαλα), catch(μπανγκ τάο), βορειότερα του νησιού που έχει ποιοτικότερη ποικιλία καλύτερες μουσικές και καλό κόσμο..[move]ψωνίζονται όλες και παντού[/move]...

mitsios

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
1
Εγω αυτο που παρατηρησα στο Πουκετ κατα την φετινη επισκεψη σε σχεση με το 2015 ειναι η αυξηση Γαλλων τουριστων.Γινοντουσαν βραδιες στο Seduction με Γαλλους dj και γεμιζε στο 90% απο Γαλλους.Το ιδιο και στο Illuzion.Πολυ αυξηση του Γαλλικου κυματος απ'οτι συμπερανα εγω λοιπον.
Κτηρια καινουρια να εχουν κτιστει και οικοδομες σε ανεγερση αρκετες, ειδικοτερα προς την περιοχη της Καμαλα και περα.Laguna που την θεωρω την πιο πλουσια περιοχη οι βιλες ξεφυτρωνουν συνεχως απ'οσο ειδα και μου ειπε φιλη Ρωσιδα που ζει εκει και συναναστρεφεται με Ρωσσους μονιμους κατοικους.Τωρα το αν ολα αυτα ειναι μια φουσκα που σκασει δεν το γνωριζω.Μου θυμιζει λιγο Ελλαδα που το Ρευμα των τουριστων να εχει πεσει σαν ακριδες στις αγορες ακινητων εδω στο νησι οπου κατοικω.Αγγλοι,Ολλανδοι,Γαλλοι,Γερμανοι κατεχουν πολλα ακινητα και βιλες διασπαρτες στα χωρια.
Οι γυναικες φυσικα και δεν σε τραβανε απο το παντελονι οπως θα ξερουν οι παλιοτεροι που γινοταν αρκετα χρονια πιο πισω, αλλα πλεον περνανε απο ψιλοτερο κοσκινο τους πελατες μιας και ειναι σαφως πιο ευκαταστατες απ'οτι πριν.Τα μπουκαλια στα club απο γυναικοπαρεες δινουν και περνουν και πλεον οι ματιες,το φλερτ και προπαντως η πρωτη κινηση που λεμε, ειναι λιγοτερες και πιο επιλεκτικες απο μερους των γυναικων σε σχεση με το 2015.
Φυσικα και σε καμια περιπτωση δεν λεω οτι λειπει το παιχνιδι μεταξυ των δυο φυλων, απλα εγω αυτα παρατηρησα μεσα σε μια διετια.
Οσον αφορα το νησι ειναι το αγαπημενο μου.Πολλες εκδρομες σε νησια ξεκινουν απο κει,πολλες παραλιες να διαλεξεις.Για μενα το Πουκετ εχει το πακετο που λεμε.

Andrew19

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2006
Like
18
Πόντοι
1
δεν με εντυπωσιασε ιδιαιτερα (σορρυ μπρο για το μουτζουρωμα δε ξερω αν εχεις θεμα με προσωπο)

Ούτε και εγώ ξετρελάθηκα μαζί της. Εχει πάντως καλό βίντεο

Επίσης πρέπει να ήμασταν Πατάγια ίδια φάση μαζί πέρσι.

Εκτος πλυσταρια υπαρχουν και πολλα πουσταρια προσεχε...

Ενα γράμμα κάνει την διαφορά άλλωστε!!!

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.283
Πόντοι
3.656
δεν με εντυπωσιασε ιδιαιτερα (σορρυ μπρο για το μουτζουρωμα δε ξερω αν εχεις θεμα με προσωπο)
stefan τυπε.για πολλοστη φορα,αστο να παει στο διαολο το μερος,αστο για μετα τα 65.....
εχεις εμφανιση κ χρημα απ οσο ξερω,βαλτα χ αυτα,κ πηγαινε απο τελος αυγουστου οδησο να περασεις βασιλιας κ με μουναρες κ γουστα αλλα, οχι υποκαταστατα..
ενημερωσου απο θειο τασο για τα περετερω  :grin:
φιλικα παντα  :hi:
υγ για να μην παραξηγηθω απο τους ταυ φανς
κι εγω θελω να παω ετσι να παρω μια ιδεα απο ασια φαση
φυσικα οι γυναικες της περιοχης  δεν αποτελουν το κινητρο μου,μην αναμασαμε τα ιδια,αλλα η ολη κατασταση σε συνδιασμο κ με γειτονικες κοντινες χωρες ισως ....

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
stefan τυπε.για πολλοστη φορα,αστο να παει στο διαολο το μερος,αστο για μετα τα 65.....
εχεις εμφανιση κ χρημα απ οσο ξερω,βαλτα χ αυτα,κ πηγαινε απο τελος αυγουστου οδησο να περασεις βασιλιας κ με μουναρες κ γουστα αλλα, οχι υποκαταστατα..
ενημερωσου απο θειο τασο για τα περετερω  :grin:
φιλικα παντα  :hi:
υγ για να μην παραξηγηθω απο τους ταυ φανς
κι εγω θελω να παω ετσι να παρω μια ιδεα απο ασια φαση
φυσικα οι γυναικες της περιοχης  δεν αποτελουν το κινητρο μου,μην αναμασαμε τα ιδια,αλλα η ολη κατασταση σε συνδιασμο κ με γειτονικες κοντινες χωρες ισως ....
ειναι στο προγραμμα φιλε η οδησος ακομα και για αποκλειστικα τουριστικους λογους
θα μιλησω με το τιμ της ουκρανιας συντομα και τον τασσο ενοητε

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Tελικά είναι Ο θρυλος του soi 6,,,,,,
Tuktik: κάνει τα πάντα κι έχει βαθύ λαρύγγι και ταλέντο και στο τραγούδι...
Δύο βιντεάκια από το live gik για τα γενέθλιά της...

Ποιός θρύλος βρε φίλε, μάλλον το θρίλερ ενοείς....ειδικά ξέρωντας τις ιδιαίτερες επιδόσεις της....θα της έκανα ένα μπάνιο με μπεταντίν πρώτα και μετά θα την άφηνα να με πλησιάσει στα 5 μέτρα !

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Καλησπέρα και απο εμένα στην εκλεκτή ομήγυρη. :hi: :hi:

Αρτι αφιχθείς απο Αφρική !!

Μετά την υπερβολή στη  ''σοκολάτα'' μπορώ να πω πως πεθύμησα λίγο Ανατολή !! :grin: :grin: :grin:

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Καλησπέρα και απο εμένα στην εκλεκτή ομήγυρη. :hi: :hi:

Αρτι αφιχθείς απο Αφρική !!

Μετά την υπερβολή στη  ''σοκολάτα'' μπορώ να πω πως πεθύμησα λίγο Ανατολή !! :grin: :grin: :grin:

αυτα ειναι
τα σεβη μου :worship:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Kαλημέρα!

Το νησί κινείται σε πολύ χαλαρούς ρυθμούς από τα τέλη Μαίου.
Υπάρχει μια σχετική 'ψύχρα' για όσους έχουμε επιχειρήσεις εδώ.
Ιούνιος και Ιούλιος πολύ πολύ χαμηλά σε σχέση με την προηγούμενη 3-5ετία...τουλάχιστον αυτό λένε οι παλιότεροι.
Αύγουστος ίσως πάρει λίγο πάνω, ακόμη κι οι Ρώσοι που είναι η δύναμη του νησιού αυτή την περίοδο προτιμούν κοντινότερους προορισμούς όπως η Μεσόγειος. Κατά κανόνα αναφέρομαι στους Ρώσους γιατί αυτοί είναι ο αφρός του νησιού μαζί με κόσμο από Χονγκ Κονγκ, Σιγκαπούρη, Ιαπωνία.
Υπάρχει γενικά μια αβεβαιότητα για τους επόμενους μήνες.

Ανάπτυξη δε σημαίνει μόνο να ξεπατώνεις δρόμους και να τους ξαναφτιάχνεις καλύτερους.
Προβλέπω πολύ πολύ σύντομα να υπάρξει σημαντική υποτίμηση στο μπατ.
Έχω 10 μήνες εδώ. Σίγουρα δεν είναι αρκετοί για να έχω 100% ολοκληρωμένη άποψη όμως είναι δύσκολο σ αυτή τη χώρα να σχηματίσεις άποψη. Παράδεισος και κόλαση μαζί.

Μπάνγκλα δεν πηγαίνω πλέον συχνά. Οι τιμές εκεί αυτό το διάστημα είναι 1000 η βάση και 2000 τα τοπ.
Όπου σε πιάσουν κυρίως...προσωπικά αν φορτώσεις με το απ του γιου χωρίς διευκρινήσεις(γνώμη μου)απλά φορτώνεις και δίνεις αυτό που πιστεύεις ότι άξιζε την επόμενη μέρα στο απ του γιου η γκομενα ψάχνει απεγνωσμένα για χρήματα δώρα. Τελος....
Ψάχνομαι σε άλλα μαγαζιά τύπου Cafe del Mar (καμαλα), catch(μπανγκ τάο), βορειότερα του νησιού που έχει ποιοτικότερη ποικιλία καλύτερες μουσικές και καλό κόσμο..[move]ψωνίζονται όλες και παντού[/move]...

Τα βρήκες όπως τα ειχαμε πεί φίλε ??

Ευχαριστημένος γενικά ??

dimch

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2017
Like
4
Πόντοι
0
Mmmm να και κάτι καινούργιο !!! :hi: :hi:

Στο Cherng Talay πήγες καθόλου ?? Αν ναι παραμένει παραδοσιακό ??

Εντυπώσεις !!e]. Εδώ ζω φίλε μου...η συνοικιαμου είναι το Μπανγκ ταο... Είναι παραδοσιακό αλλά και πιο ανεπτυγμένο σε κάποια σημεία όπως το lagoona boat....sto villa market και κάποια άλλα

dimch

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2017
Like
4
Πόντοι
0
Γενικότερα είναι πολύ όμορφα.... Και η παραλία φανταστική....

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Γενικότερα είναι πολύ όμορφα.... Και η παραλία φανταστική....

Ισως απο τα ομορφότερα μέρη στο phuket.

Είχα μείνει 3 μέρες στο outrriger laguna. Καταπληκτικό και το ξενοδοχείο και η παραλία και όλη η περιοχή.

Δεν την ήξερα, μια γκόμενα μου τη σύστησε και πήγαμε μαζί !!

Είσαι τυχερός αν μένεις μόνιμα εκεί !!

dimch

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2017
Like
4
Πόντοι
0
Δύο χρόνια τώρα ζω εδώ...πιστεύω ότι η επιλογή σου ήταν ιδανική.... Lagoona..όποιος ξέρει καταλαβαίνει... Ηρεμία και απόλαυση

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Δύο χρόνια τώρα ζω εδώ...πιστεύω ότι η επιλογή σου ήταν ιδανική.... Lagoona..όποιος ξέρει καταλαβαίνει... Ηρεμία και απόλαυση

Ε ναί !! Για να εκτιμήσεις το πούκετ πρέπει να ξεφύγεις και λίγο απο τη πατόνγκ !!

Με τη κατάληλη παρέα βέβαια !!  :grin: :grin:

Σου εύχομαι καλά να περνάς φίλε εκεί. Στο παράδεισο δηλαδή  !!  :hi: :hi:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom