kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.069
- Πόντοι
- 6.256
Στο δευτερο παγκοσμιο πολεμο εταχθησαν με το πλευρο των Ιαπωνων.
Στο δευτερο παγκοσμιο πολεμο εταχθησαν με το πλευρο των Ιαπωνων.
παραθετω απο την βικιπαιδεια τα στιχεια οτι ιαπωνια και ταυλανδη ηταν σ πολμο στο δευτερο παγκοσμιο πολεμο και οπως εβαλα τα αδτοιχεια περι αναπτυξης της χωρας μεσω βικιπαιδεια ετσι κ τωρα βασει βικιπαιδεια φαινεται οτι οι δυο χωρες ηταν σε διαμαχη και οι ιαπωνες κατεκτησαν τα κεντρικα σημεια του σιαμ στο δευτερο παγκοσμιο πολεμο αλλ ,ετεπειτα αφου οι ιπωνες τους κατεκτηασαν οι ταυλανδοι στραφηκαν εναντιων των συμμαχωνΣτο δευτερο παγκοσμιο πολεμο εταχθησαν με το πλευρο των Ιαπωνων.
χαχαχαχαχαχ αυτο με θυμισατε ρε παιδια
Για παμεεεε 200 χαντρεντ ντολαρς...
αυτη καλη φιλε Mind,το εχω ξαναπει οτι για τα δικα μου γουστα εχεις ποσταρει τις καλυτερες σε αυτο το θρεντΑυτό που εγώ υποστηρίζω είναι ότι σε όποια χώρα και να πας μέσα στο 20% ψάχνεις.
Αν είσαι ιδιαίτερα υπομονετικός και σου αρέσει γενικά το ''κυνήγι'' θα περιοριστείς και σε ακόμη μικρότερα ποσοστά.
Και θα βρείς γυναίκες όπως αυτή για παράδειγμα.
Οποιος περιμένει να του σερβίρουν τις εξαιρετικές περπτώσεις στο πιάτο πλανάται πλάνην οικτρά !!!
Εκτός αν γουστάρει να πληρώνει εξωπραγματικά ποσά.
Προσωπικά διασκεδάζω ιδιαίτερα με το ''κυνήγι'', σχεδόν όσο και με την απόλαυση του ''θηράματος'' !!
ποιος εισαι εσυ ρε μουνοσκυλο που θα αποκαλεσεις ετσι ανθρωπους
αν και δεν ειναι του γουστου μου οι ταυλανδες διοτι προσωπιka μου φαινεται το 80% σε μαιμουδες-- κ στοχος μου ειναι το 20%--- σχετικα ομως με ta ladyboy οφειλω να πω αν κ δεν ειναι του γουστου μου οτι ειναι οι πιο ομορφες-οι trans k σε συναγωνιζονται τα τρανς στην περιοχη yeni kozly istanbul
διαβασα το αρθρο κ μου σηκωθηκε η τριχα.....ο τυπος ζει μια χαρά στην ταυλανδη αφου ποτε δεν εκδοθηκε πισω στην Ελλαδα.
ο τυπος ζει μια χαρά στην ταυλανδη αφου ποτε δεν εκδοθηκε πισω στην Ελλαδα.
ο τυπος ζει μια χαρά στην ταυλανδη αφου ποτε δεν εκδοθηκε πισω στην Ελλαδα.
αυτη καλη φιλε Mind,το εχω ξαναπει οτι για τα δικα μου γουστα εχεις ποσταρει τις καλυτερες σε αυτο το θρεντ
για το 20% διαφωνω ομως,σε α.ευρωπη αγγιζει ανετα το 40 να μην σου πω και 50% το ποσοστο των γυναικων που αξιζουν.
εχει επισης κ το μεγαλυτερο στοκ σε πουτανες κισινιοφ σε τιμες υπερπροσφοραςΕυχαριστώ φίλε !!
Μαλλον ταιριαζουν τα γουστα μας!!
Εχεις κατα πολυ μεγαλυτερη εμπειρια απο εμενα στην Ανατολικη Ευρωπη οποτε σεβομαι τη γνωμη σου !!
Πριν γινει το υπερσυγχρονο σουβαρναμπουμι η ταιλανδη ηταν και εκτος ιντερπολ και μπαινοβγαιναν διαφορα κουμασια.ο τυπος ζει μια χαρά στην ταυλανδη αφου ποτε δεν εκδοθηκε πισω στην Ελλαδα.
το μουνοκυλο στο επιστρεφωποιος εισαι εσυ ρε μουνοσκυλο που θα αποκαλεσεις ετσι ανθρωπους
που εχουν ισως τη μεγαλυτερη "ανθρωπιά" στη ψυχη τους απο ολους τους λαους του κοσμου
μαλακα σκαντζοχοιρε, γαμω το ρατσισμο σου γαμω
εξάλλου εγώ αγαπώ τα μαιμουδακιατο μουνοκυλο στο επιστρεφω
το ποιος ειμαι στειλε πμ να μαθεις αφυ ερωτας
το μαιμουδης δεν εχει μιωτικο χαρακτηρα περα απο εμφανησης και οχι σε χαρακτηρα εξαλοου ημουν σαφεστατος οτι μιλουσα για ομοφια κ εγραψα οτι κ εμεις για τους ινδιανουςειμαστε χλωα προσωπα
εγραψα οτι ειχα σχεση με μαυρη -κανονικη σχεση και προσφατα γινομαι κουμπαρος(μαρτυρας) σε φιλο μου που παιρνει ταυλανδη οποτε νομιζω καταλαβαινεις
τι στο διαολο? ου γραφω αυτα φδιτοι εισαι χαμηλουβεπιπεδου κ ερειστικος πολυ -πολυ ευκολα βριζεις αλλα αυτοθι που βριζουν σημαινει οτι εχυν θεματ υπαρξιακο
επαναλαμβανω οτι απο την αρχη το τονισα για θεμα ομορφιας κ υπαρχουν τα ποσταρισματα κ οποιος δεν καταλαβαινει ελληνικα τοτε να παει στη βουλγαρια ή στην ταυλανδη ;) ;) ;)