You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ταϊλάνδη sex trip...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 58K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
ε πεστα , εγω το κοβω , βασικα απο το πρωτο του ποστ ηθελα να το κοψω μαλακια που απαντουσαΚαθε τοσο ολο και καποιος θα πιαστει απο κατι που θα γραψει καποιος αλλος και θα προσπαθησει να πηδηξει το νημα γεμιζοντας 2/3 σελιδες με ηλιθιες αντιπαραθεσεις.
Υπαρχουν και τα προσωπικα μυνηματα για αυτο το λογο.
whatever....ο πιπινο κατω ο τυχερακιας και θα ξανα παει αργοτερα αποτι μαθαινω,,,,not bad not bad
lordjim
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2006
- Like
- 72
- Πόντοι
- 16
ε πεστα , εγω το κοβω , βασικα απο το πρωτο του ποστ ηθελα να το κοψω μαλακια που απαντουσα
whatever....ο πιπινο κατω ο τυχερακιας και θα ξανα παει αργοτερα αποτι μαθαινω,,,,not bad not bad
Εμεις να δω ποτε θα παμε!!!
εισαι για ιουνιο? 4 με 27 μονο στο βουρκο , ισως και κανενα νησι στα περιξ , εκλεισα στο λοφο πρατουμνακ αυτη τη φορα , κοζυ μπιτς κοντα στο μαγαζι του φιλου μου του γιαννη που δουλευει εκει το λικουιντΕμεις να δω ποτε θα παμε!!!
Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.337
- Πόντοι
- 28.786
Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.337
- Πόντοι
- 28.786
εισαι για ιουνιο? 4 με 27 μονο στο βουρκο , ισως και κανενα νησι στα περιξ , εκλεισα στο λοφο πρατουμνακ αυτη τη φορα , κοζυ μπιτς κοντα στο μαγαζι του φιλου μου του γιαννη που δουλευει εκει το λικουιντ
Τέλη Ιούλη αμα θέλεις πάμε παρέα !!!
Αλλά εγώ έχω και CEBU στο πρόγραμμα !!!
Εισαι για ''περιπετεια'' ???
lordjim
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2006
- Like
- 72
- Πόντοι
- 16
εισαι για ιουνιο? 4 με 27 μονο στο βουρκο , ισως και κανενα νησι στα περιξ , εκλεισα στο λοφο πρατουμνακ αυτη τη φορα , κοζυ μπιτς κοντα στο μαγαζι του φιλου μου του γιαννη που δουλευει εκει το λικουιντ
Δυστυχως!!!! Ειναι αδυνατον τουλαχιστον για φετος, ασε που εγω πλεον δεν παω Ταυλανδη, ψαρευω αλλου, λιγοτερο τουριστικα και με σχεδον κανενα μελαμψο!!
thailand lover
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
οπα ρε στεφανε παλιορατσιστη.Ασπρισε το μαλακι σου αλλα ακομα παραμενεις βλακας
ναι καλα τωρα τα λες που εχω τα εισιτηριαΤέλη Ιούλη αμα θέλεις πάμε παρέα !!!
Αλλά εγώ έχω και CEBU στο πρόγραμμα !!!
Εισαι για ''περιπετεια'' ???
κατσε να σε στειλω μωρο απο σεμπου με μεγαλο καλο κυκλωμα
εγω βαιβεα δεν εχω παει και ψοφαω να παω αλλα τη αλλη φορα , να κανεις και συ μια αναγνωριστικη
ρε ψαρια να υπαρχουν και οπου θελει ας ειναι ;)Δυστυχως!!!! Ειναι αδυνατον τουλαχιστον για φετος, ασε που εγω πλεον δεν παω Ταυλανδη, ψαρευω αλλου, λιγοτερο τουριστικα και με σχεδον κανενα μελαμψο!!
ναι ρε οκ , σαγαπω και γωοπα ρε στεφανε παλιορατσιστη.Ασπρισε το μαλακι σου αλλα ακομα παραμενεις βλακας
pipinomaniac
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Like
- 144
- Πόντοι
- 16
τουκομ στη πατονγκ που ειμαι;παλι τον πετυχα σημερα στο τουκομ ειναι τεκφρικ ο πιπινος
Εγω στη παταγια ξερω οτι εχει..
Τελικα η γιαλατζι πιπινο γνωρισες,η δεν ξερεις οτι το τουκομ ειναι στη παταγια
Laidback
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2010
- Like
- 20
- Πόντοι
- 0
Άσχημα τα νέα.....
Είναι συνηθισμένο να κλείνουν και ν' ανοίγουν beer bar, A go go, εστιατόρια και πάσης φύσεως μαγαζιά στο ψαροχώρι, αλλά αυτό θα στενοχωρήσει πολλούς: το πιο γνωστό εστιατόριο με το καλύτερο - φθηνότερο φαγητό στην Παττάγια κατέβασε ρολλά σήμερα το πρωί. Το tincup ή "ο Κινέζος" όπως το λένε οι Έλληνες φανατικοί πελάτες, το εστιατόριο "γιατρός της πείνας για αναρίθμητους farang έκλεισε μετά από μια δωδεκαετία συνεχούς λειτουργίας. Μια τρύπα φαγάδικο όπου γινόταν λαϊκό προσκύνημα από νωρίς το πρωί μέχρι αργά τη νύχτα...
Και τώρα;
Είναι συνηθισμένο να κλείνουν και ν' ανοίγουν beer bar, A go go, εστιατόρια και πάσης φύσεως μαγαζιά στο ψαροχώρι, αλλά αυτό θα στενοχωρήσει πολλούς: το πιο γνωστό εστιατόριο με το καλύτερο - φθηνότερο φαγητό στην Παττάγια κατέβασε ρολλά σήμερα το πρωί. Το tincup ή "ο Κινέζος" όπως το λένε οι Έλληνες φανατικοί πελάτες, το εστιατόριο "γιατρός της πείνας για αναρίθμητους farang έκλεισε μετά από μια δωδεκαετία συνεχούς λειτουργίας. Μια τρύπα φαγάδικο όπου γινόταν λαϊκό προσκύνημα από νωρίς το πρωί μέχρι αργά τη νύχτα...
Και τώρα;
Συνημμένα
newfan
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2013
- Like
- 92
- Πόντοι
- 6
Για όσους βρίσκεστε εδώ κάτω για δώστε λίγη προσοχή.
Υπάρχει μια επιδημία, ξεκινά σαν γριπούλα, σε γυρνά σε πνευμονία και σε ρίχνει στο κρεββάτι κάνα 15ημερο.
Με τα πρώτα συπτωματάκια, μια επίσκεψη στο γιατρό βοηθάει.
Εγώ την άφησα και την πάτησα.
Ειδικά αποφεύγεται να μπαίνετε βρεγμένοι, από καμιά μικρή μπόρα, σε κλιματιζόμενους χώρους.
Γυρίστε δωμάτιο, αλλάξτε και πάτε όπου είναι να πάτε με τη ευχή του θεού.
Υπάρχει μια επιδημία, ξεκινά σαν γριπούλα, σε γυρνά σε πνευμονία και σε ρίχνει στο κρεββάτι κάνα 15ημερο.
Με τα πρώτα συπτωματάκια, μια επίσκεψη στο γιατρό βοηθάει.
Εγώ την άφησα και την πάτησα.
Ειδικά αποφεύγεται να μπαίνετε βρεγμένοι, από καμιά μικρή μπόρα, σε κλιματιζόμενους χώρους.
Γυρίστε δωμάτιο, αλλάξτε και πάτε όπου είναι να πάτε με τη ευχή του θεού.
μηπως το μετεφερε αλλου? ετσι ειχε κανει και ο μανος με το ακροποληςΆσχημα τα νέα.....
Και τώρα;
thailand lover
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Ναιεκει που πηγαινες με τον μουσικοΛες για το φαγαδικο στη Μπουακαο ;
lordjim
Μέλος