Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (2 μέλη και 22 επισκέπτες)

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από κάποιον  που   δεν μπορεί να αποδεχθεί το λάθος του.

Ζω  εδώ   17  χρόνια  από το  Οκτώβρη του 1998.
Στην Παττάγια αναγκαστικά λόγο  του λιμανιού, που βρίσκεται κοντά, περνάω περισσότερο από το μισό του μήνα. 
Έχω φίλους μονίμους κάτοικους,   ξένους  και Ταΐλανδους.
Τα περισσότερα κορίτσια, ειδικά τα παλιά,  τα ξέρω με το όνομα τους.

Γιατί επιμένεις;
  Μου    στέλνεις πάλι ένα λίνκ  του  2013  όπου περιγράφει κάποια πράγματα, κάποιος  που προμοτάρει ένα βιβλίο του, το οποίο γράφτηκε πολύ νωρίτερα .
Το ποιά είναι  τζάνκι και ποιές  όχι στην παραλιακή, άσε  να το γνωρίζω καλύτερα από εσένα.

Τι προσπαθείς  να δείξεις; 

Ποια γνώση προσφέρεις στέλνωντας με τα γραφόμενα  ένα νέο επισκέπτη στην Beach road  νύχτα, με ότι κινδύνους συνεπάγεται αυτό.

Όχι φίλε,  εάν εσύ πας με τις τελειωμένες για οικονομία δικαίωμα σου.
  Εάν εσύ  μπορείς να   ζήσεις σε hostles  του χειρίστου επιπέδου για οικονομία, πάλι δικαίωμα σου.
  Το να λειδωρείς όμως τους άλλους  για τα χρήματα πληρώνουν,τον τρόπο που συμπεριφέρονται  δεν είναι δικαίωμα σου.
  Όπως και να θέτεις σε κίνδυνο έναν νέο επισκέπτη.

Ας το αφήσουμε όμως εδώ
Και οι κρίνοντες κρίνονται.
Αρκετά  τα  πλατειάσαμε.
και ομως φιλε μου,υπαρχει κατι πολυ χειροτερο..
να νομιζεις οτι κατεχεις την απολυτη αληθεια και οτι πει καποιος αλλος ειναι ψεματα.οτι κανεις δεν εχει τη δικη σου πειρα.και ομως υπαρχουν ανθρωποι που εχουν παραπανω εμπειρια απο εσενα,και απο εμενα,πως να το κανουμε.
το οτι μενεις εκει μονιμα μπορει να λεει απο πολλα ως λιγα.υπαρχουν και κατοικοι των προαστiων στην αθηνα που δεν εχουν κατεβει ποτε κεντρο και απαγορευουν στα παιδια τους να κατεβουν στην Ομονοια γιατι θα τους μαχαιρωσουν,ληστεψουν και βιασουν.το οτι εσυ κινεισαι μονο στα go go και πληρωνεις bar fine,,τι να κανουμε,δεν ειναι ο μοναδικος τροπος.δηλαδη οι freelancer εχουν σταθερο σημειο αναφορας?η μηπως ουτε και με αυτες πρεπει να πας?καθε κοπελα ανεξαρτητως που δουλευει δινει ταυτοτητα στη ρεσεψιον,μπορεις ανετα να κανεις ο ιδιος ελεγχο αν τα στοιχεια της αντιστοιχουν.απο εκει και περα για την αστυνομια της πολης ειναι πανευκολο να τη βρει.εχεις την εντυπωση οτι η αστυνομια δεν ξερει και  δεν ελεγχει τα παντα?μια και μιλας για επικινδυνοτητα της παραλιας θα επρεπε να ξερεις ως παλιος οτι οι αναφορες,οι φρουρες των περιπολων γινονται ακριβως στην παραλιακη και οτι ξερουν τα παντα.
πως λες στον ανθρωπο να παει Παταγια και να μην παει παραλια?δηλαδη τι παραπανω θα παθει απο το κεντρο της αθηνας που σου πλασαρουν πρεζα μερα μεσημερι?εγω δεν του ειπα να παει να γαμησει εκει,του ειπα οτι υπαρχει και αυτη η δυνατοτητα με 500 baht,και ας επιλεξει αυτος λαμβανοντας τα μετρα ασφαλειας που πρεπει να λαμβανει ο καθενας ετσι κι αλλιως ,οποιου ειδους κοπελα βαζει στο δωματιο.
παρεθεσα ενα λινκ που το αποδεικνυει,και τι αν ο τυπος προμοταρει βιβλιο,σημαινει οτι εχει λογο να πει ψεματα?
και συ μπορει να μενεις σε ξενοδοχειο των 5000 baht και να πληρωνεις 3.000 σε go go και bar fine ,δεν εχεις δικαιωμα ομως να λοιδωρεις ανθρωπους που ξερουν να κινουνται και να τη βγαζουν οικονομικα και οχι μιζερα,χωρις να στερουνται τιποτα.
και κατι τελευταιο,το σαιτ και το νημα δεν ανηκουν σε κανενα,ουτε οποιος εχει παραπανω δημοσιευσεις εχει παραπανω βαρυτητα ο λογος του,ουτε κανεις 'παλιος' μπορει να νουθετει κανεναν.μπορει ο οποιοσδηποτε μπηκε τωρα να ξερει και να εχει κανει παραπανω πραγματα,απλα να εναι νεος στο σαιτ,δεν λεει κατι αυτο.

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Συμφωνο μαζι σου Newfan αλλα δεν υπαρχει λογος να το παρακανουμε ενταξει με τους τσακωμους δεν κερδιζει κανεις μας !

Τωρα εγω για το μωρο που χορευει στον δρομο εδινα και 1000 μπατ ... περα απ'την πλακα εσεις οι "παλιοι" μπορειτε να δωσετε καποιες φωτογραφιες γιατι ειναι το μονο που δν εχω καταλαβει γκομενες με 500 μπατ που αναφερει το παιδι και γκομενες με 1500-2500 Ε μπατ για να συγκρινουμε? ευχαριστω  :sunglasses:
θα σου στειλω πριβε φωτο με τον δικο μου εκτιμωμενο τιμοκαταλογο συντομα

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.868
Πόντοι
19.795
Παντως ενα ειναι το σιγουρο. Οτι απο αυτα που του ειπαμε εδω μεσα, δεν προκειται να τηρησει τιποτα. Γιατι αυτη η χωρα ειναι τοσο απροβλεπτη... Γι αυτο εχουμε κολλησει ολοι.

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
και ομως φιλε μου,υπαρχει κατι πολυ χειροτερο..
να νομιζεις οτι κατεχεις την απολυτη αληθεια και οτι πει καποιος αλλος ειναι ψεματα.οτι κανεις δεν εχει τη δικη σου πειρα.και ομως υπαρχουν ανθρωποι που εχουν παραπανω εμπειρια απο εσενα,και απο εμενα,πως να το κανουμε.
το οτι μενεις εκει μονιμα μπορει να λεει απο πολλα ως λιγα.υπαρχουν και κατοικοι των προαστiων στην αθηνα που δεν εχουν κατεβει ποτε κεντρο και απαγορευουν στα παιδια τους να κατεβουν στην Ομονοια γιατι θα τους μαχαιρωσουν,ληστεψουν και βιασουν.το οτι εσυ κινεισαι μονο στα go go και πληρωνεις bar fine,,τι να κανουμε,δεν ειναι ο μοναδικος τροπος.δηλαδη οι freelancer εχουν σταθερο σημειο αναφορας?η μηπως ουτε και με αυτες πρεπει να πας?καθε κοπελα ανεξαρτητως που δουλευει δινει ταυτοτητα στη ρεσεψιον,μπορεις ανετα να κανεις ο ιδιος ελεγχο αν τα στοιχεια της αντιστοιχουν.απο εκει και περα για την αστυνομια της πολης ειναι πανευκολο να τη βρει.εχεις την εντυπωση οτι η αστυνομια δεν ξερει και  δεν ελεγχει τα παντα?μια και μιλας για επικινδυνοτητα της παραλιας θα επρεπε να ξερεις ως παλιος οτι οι αναφορες,οι φρουρες των περιπολων γινονται ακριβως στην παραλιακη και οτι ξερουν τα παντα.
πως λες στον ανθρωπο να παει Παταγια και να μην παει παραλια?δηλαδη τι παραπανω θα παθει απο το κεντρο της αθηνας που σου πλασαρουν πρεζα μερα μεσημερι?εγω δεν του ειπα να παει να γαμησει εκει,του ειπα οτι υπαρχει και αυτη η δυνατοτητα με 500 baht,και ας επιλεξει αυτος λαμβανοντας τα μετρα ασφαλειας που πρεπει να λαμβανει ο καθενας ετσι κι αλλιως ,οποιου ειδους κοπελα βαζει στο δωματιο.
παρεθεσα ενα λινκ που το αποδεικνυει,και τι αν ο τυπος προμοταρει βιβλιο,σημαινει οτι εχει λογο να πει ψεματα?
και συ μπορει να μενεις σε ξενοδοχειο των 5000 baht και να πληρωνεις 3.000 σε go go και bar fine ,δεν εχεις δικαιωμα ομως να λοιδωρεις ανθρωπους που ξερουν να κινουνται και να τη βγαζουν οικονομικα και οχι μιζερα,χωρις να στερουνται τιποτα.
και κατι τελευταιο,το σαιτ και το νημα δεν ανηκουν σε κανενα,ουτε οποιος εχει παραπανω δημοσιευσεις εχει παραπανω βαρυτητα ο λογος του,ουτε κανεις 'παλιος' μπορει να νουθετει κανεναν.μπορει ο οποιοσδηποτε μπηκε τωρα να ξερει και να εχει κανει παραπανω πραγματα,απλα να εναι νεος στο σαιτ,δεν λεει κατι αυτο.

Ανούσιος κάθε διάλογος  μαζί σου
Αφοριστικός λόγος,  διανθισμένος  με μεγάλη δόση υπερβολής  που αγγίζει τα όρια  της  μυθοπλασίας.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.868
Πόντοι
19.795
Λοιπον να μιλαμε με ντοκουμεντα
Το 500 στην παραλιακη της παταγιας ζει και βασιλευει
Τη φωτο την τραβηξα εγω προσωπικα πριν απο μια βδομαδα
Μολις ο τυπος απομακρυνθηκε απο το ατμ αφησε πισω του την αποδειξη
Απο περιεργεια πηγα και την τσεκαρα
Εγραφε ακριβως 1000μπαχτ
Ειπε κανεις τιποτα?
:2funny: :2funny: :2funny:Μαλλον τοσα του λειπανε για να πληρωσει το ντουετο. :2funny:
Φαντομα εισαι μεγαλος :kneel: :hi:

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Λοιπον να μιλαμε με ντοκουμεντα
Το 500 στην παραλιακη της παταγιας ζει και βασιλευει
Τη φωτο την τραβηξα εγω προσωπικα πριν απο μια βδομαδα
Μολις ο τυπος απομακρυνθηκε απο το ατμ αφησε πισω του την αποδειξη
Απο περιεργεια πηγα και την τσεκαρα
Εγραφε ακριβως 1000μπαχτ
Ειπε κανεις τιποτα?
οπα φαντομ , παλια φωτο χαχαχαχαχα

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Ανούσιος κάθε διάλογος  μαζί σου
Αφοριστικός λόγος,  διανθισμένος  με μεγάλη δόση υπερβολής  που αγγίζει τα όρια  της  μυθοπλασίας.
ελλειψη επιχειρηματων προσπαθεια αποδομησης του διαφωνουντος.κλασσικα πραγματα...

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.868
Πόντοι
19.795
Πισω λοιπον στην πρωτευουσα. Και για να μην τα λεμε ολα θετικα ας αναφερω και ενα αρνητικο που αντιμετωπισα, μπας και παρακολουθει το μπου κανενας υπευθυνος του Σαι τρεν στη Μπανγκοκ και κανει κατι. :2funny:  Στον τερματικο σταθμο του τρενου που ερχεται απο αεροδρομιο και συνδεεται με το Σκαι τρεν, οταν πας να παρεις το τρενο με κατευθυνση το Μπεαρινγκ (δηλ. με κατευθυνση Νανα η Ασοκ η ακομα και Σιλομ, δεν υπαρχει κυλιομενος διαδρομος που να σε ανεβαζει στη πλατφορμα, ουτε ασανσερ. Υπαρχει μονο προς τη κατευθυνση του Μο σιτ.
Ετσι λοιπον οπως ειμουν φορτωμενος αναγκαστηκα να ανεβασω 2 βαλιτσες με τα ποδια. Και ειμαι και γερος ανθρωπος :grin:

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
ελλειψη επιχειρηματων προσπαθεια αποδομησης του διαφωνουντος.κλασσικα πραγματα...

Για  ποιά  επιχειρήματα  ομιλείτε αγαπητέ, αυτά που κατέπεσαν σαν τραπουλόχαρτα και  ανέδειξαν την γύμνια  του λόγου σας.
Αυτά που αναμασούσατε  προσερχόμενος σε ένα νέο επιχείρημα  όταν  κατέπιπτε  το προηγούμενο.
Δεν είναι 3 ευρώ οκ  είναι 6  όχι τελικά 10 σε κοινόχρηστο 10  μελή κοιτώνα.
Μετά οκ 15  μπορεί και 20.
Στο  μόνο που έχετε μείνει σταθερός είναι  τα  500 μπάτ  της παραλιακής
Όσο για αυτό, πολλοί καλοί φίλοι είναι εδώ κάτω,  ας σας απαντήσουν αυτοί.
ΤΕΛΟΣ

paomak20

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Like
54
Πόντοι
1
Οκτωμβριος 2014 εκατσα 25 μερες παταγια
Οκτωμβριος 2012 εκατσα 15 μερες παταγια
Ένα από τα συνηθισμενα μου δρομολογια με τα ποδια
ηταν ξενοδοχειο-central festival για φαγητο,και επιστροφη
και γινότανε από beach road
Όταν εβλεπα καμια ψιλοκαλη την ρωτουσα ετσι για χαβαλέ ποσο παει
Ποτε δε φορτωσα από κει γιατι σχεδόν κάθε βραδυ κατεληγα στο insomnia
και φορτωνα από κει
Λοιπον κατω από χιλιαρικο δεν ακουσα ποτε
Μη δινετε πληροφοριες της περασμένης δεκαετιας για 500σαρικα και τετοια

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Για  ποιά   επιχειρήματα  ομιλείτε αγαπητέ, αυτά που κατέπεσαν σαν τραπουλόχαρτα και  ανέδειξαν την γύμνια  του λόγου σας.
Αυτά που αναμασούσατε   προσερχόμενος σε ένα νέο επιχείρημα  όταν   κατέπιπτε  το προηγούμενο.
Δεν είναι 3 ευρώ οκ  είναι 6  όχι τελικά 10 σε κοινόχρηστο 10  μελή κοιτώνα.
Μετά οκ 15  μπορεί και 20.
Στο  μόνο που έχετε μείνει σταθερός είναι  τα  500 μπάτ  της παραλιακής
Όσο για αυτό, πολλοί καλοί φίλοι είναι εδώ κάτω,   ας σας απαντήσουν αυτοί.
ΤΕΛΟΣ
φιλε μου πραγματικα θα σου ελεγα να πας εσυ και να ρωτησεις,θα ειναι μια ασκηση για τον εγωισμο σου,και το γαμησι κερασμενο απο μενα,ειλικρινα θα στα στειλω.
και κατι αλλο για τον φιλο απο κατω που του ζηταγαν 1000,μαθετε να κανετε παζαρια,αλλιως δωστε τα να σας τα τρωνε οι πουτανες,απλα μην παιρνετε στον λαιμο σας οσους δεν εχουν το ιδιο πορτοφολι με εσας. :hi:

paomak20

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Like
54
Πόντοι
1
Το να κανει καποιος παζαρι σ ένα gogo για να ριξει ένα τριχιλιαρο το καταλαβαινω.
Αμα είναι να παω για να κατσω να κανω παζαρια με τις ξεπλυμένες της παραλιακης
για να μου κανουν το χιλιαρικο  800 καλυτερα να κατσω σπιτι μου

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Το να κανει καποιος παζαρι σ ένα gogo για να ριξει ένα τριχιλιαρο το καταλαβαινω.
Αμα είναι να παω για να κατσω να κανω παζαρια με τις ξεπλυμένες της παραλιακης
για να μου κανουν το χιλιαρικο  800 καλυτερα να κατσω σπιτι μου

:rockon:

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Συμφωνο μαζι σου Newfan αλλα δεν υπαρχει λογος να το παρακανουμε ενταξει με τους τσακωμους δεν κερδιζει κανεις μας !

Τωρα εγω για το μωρο που χορευει στον δρομο εδινα και 1000 μπατ ... περα απ'την πλακα εσεις οι "παλιοι" μπορειτε να δωσετε καποιες φωτογραφιες γιατι ειναι το μονο που δν εχω καταλαβει γκομενες με 500 μπατ που αναφερει το παιδι και γκομενες με 1500-2500 Ε μπατ για να συγκρινουμε? ευχαριστω  :sunglasses:
παραδειγμα κοριτσιων που αν θελουν να ερθουν μαζι σου θα ζητησουν 1500-2500 και πανω

Συνημμένα

• 946373_456730897740252_1457309264_n.jpg
    946373_456730897740252_1457309264_n.jpg
    96,4 KB · Εμφανίσεις: 19
  • Like
Αντιδράσεις: 968

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
παραδειγμα για 5000ρα και βαλε (μαζι με μπαρ φαιν και διαπραγματευσιμα...μπορει και 4000)

Συνημμένα

• 8854_220746398066650_335092544_n.jpg
    8854_220746398066650_335092544_n.jpg
    77,9 KB · Εμφανίσεις: 21
  • Like
Αντιδράσεις: 968

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
παραδειγμα για 1000-1500

Συνημμένα

• 74596_413150268765827_433433942_n.jpg
    74596_413150268765827_433433942_n.jpg
    38,1 KB · Εμφανίσεις: 17

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
για λιγοτερα........ποσταρισα το βιντεο πιο πριν........να θυμησω οτι ολες ειναι προσωπικες εκτιμισεις γιατι τα γουστα διαφερουν
τις γνωρισα ολες ομως και πανω κατω εμαθα την ταριφα τους

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom