lusiano155
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
well come στον Γιγαντακαι εγω ετσι την πατησα με την κουβα ακουγ αλλα και διαβαζα μαλακιες και την πατησα
well come στον Γιγαντακαι εγω ετσι την πατησα με την κουβα ακουγ αλλα και διαβαζα μαλακιες και την πατησα
και ομως φιλε μου,υπαρχει κατι πολυ χειροτερο..Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από κάποιον που δεν μπορεί να αποδεχθεί το λάθος του.
Ζω εδώ 17 χρόνια από το Οκτώβρη του 1998.
Στην Παττάγια αναγκαστικά λόγο του λιμανιού, που βρίσκεται κοντά, περνάω περισσότερο από το μισό του μήνα.
Έχω φίλους μονίμους κάτοικους, ξένους και Ταΐλανδους.
Τα περισσότερα κορίτσια, ειδικά τα παλιά, τα ξέρω με το όνομα τους.
Γιατί επιμένεις;
Μου στέλνεις πάλι ένα λίνκ του 2013 όπου περιγράφει κάποια πράγματα, κάποιος που προμοτάρει ένα βιβλίο του, το οποίο γράφτηκε πολύ νωρίτερα .
Το ποιά είναι τζάνκι και ποιές όχι στην παραλιακή, άσε να το γνωρίζω καλύτερα από εσένα.
Τι προσπαθείς να δείξεις;
Ποια γνώση προσφέρεις στέλνωντας με τα γραφόμενα ένα νέο επισκέπτη στην Beach road νύχτα, με ότι κινδύνους συνεπάγεται αυτό.
Όχι φίλε, εάν εσύ πας με τις τελειωμένες για οικονομία δικαίωμα σου.
Εάν εσύ μπορείς να ζήσεις σε hostles του χειρίστου επιπέδου για οικονομία, πάλι δικαίωμα σου.
Το να λειδωρείς όμως τους άλλους για τα χρήματα πληρώνουν,τον τρόπο που συμπεριφέρονται δεν είναι δικαίωμα σου.
Όπως και να θέτεις σε κίνδυνο έναν νέο επισκέπτη.
Ας το αφήσουμε όμως εδώ
Και οι κρίνοντες κρίνονται.
Αρκετά τα πλατειάσαμε.
θα σου στειλω πριβε φωτο με τον δικο μου εκτιμωμενο τιμοκαταλογο συντομαΣυμφωνο μαζι σου Newfan αλλα δεν υπαρχει λογος να το παρακανουμε ενταξει με τους τσακωμους δεν κερδιζει κανεις μας !
Τωρα εγω για το μωρο που χορευει στον δρομο εδινα και 1000 μπατ ... περα απ'την πλακα εσεις οι "παλιοι" μπορειτε να δωσετε καποιες φωτογραφιες γιατι ειναι το μονο που δν εχω καταλαβει γκομενες με 500 μπατ που αναφερει το παιδι και γκομενες με 1500-2500 Ε μπατ για να συγκρινουμε? ευχαριστω
και ομως φιλε μου,υπαρχει κατι πολυ χειροτερο..
να νομιζεις οτι κατεχεις την απολυτη αληθεια και οτι πει καποιος αλλος ειναι ψεματα.οτι κανεις δεν εχει τη δικη σου πειρα.και ομως υπαρχουν ανθρωποι που εχουν παραπανω εμπειρια απο εσενα,και απο εμενα,πως να το κανουμε.
το οτι μενεις εκει μονιμα μπορει να λεει απο πολλα ως λιγα.υπαρχουν και κατοικοι των προαστiων στην αθηνα που δεν εχουν κατεβει ποτε κεντρο και απαγορευουν στα παιδια τους να κατεβουν στην Ομονοια γιατι θα τους μαχαιρωσουν,ληστεψουν και βιασουν.το οτι εσυ κινεισαι μονο στα go go και πληρωνεις bar fine,,τι να κανουμε,δεν ειναι ο μοναδικος τροπος.δηλαδη οι freelancer εχουν σταθερο σημειο αναφορας?η μηπως ουτε και με αυτες πρεπει να πας?καθε κοπελα ανεξαρτητως που δουλευει δινει ταυτοτητα στη ρεσεψιον,μπορεις ανετα να κανεις ο ιδιος ελεγχο αν τα στοιχεια της αντιστοιχουν.απο εκει και περα για την αστυνομια της πολης ειναι πανευκολο να τη βρει.εχεις την εντυπωση οτι η αστυνομια δεν ξερει και δεν ελεγχει τα παντα?μια και μιλας για επικινδυνοτητα της παραλιας θα επρεπε να ξερεις ως παλιος οτι οι αναφορες,οι φρουρες των περιπολων γινονται ακριβως στην παραλιακη και οτι ξερουν τα παντα.
πως λες στον ανθρωπο να παει Παταγια και να μην παει παραλια?δηλαδη τι παραπανω θα παθει απο το κεντρο της αθηνας που σου πλασαρουν πρεζα μερα μεσημερι?εγω δεν του ειπα να παει να γαμησει εκει,του ειπα οτι υπαρχει και αυτη η δυνατοτητα με 500 baht,και ας επιλεξει αυτος λαμβανοντας τα μετρα ασφαλειας που πρεπει να λαμβανει ο καθενας ετσι κι αλλιως ,οποιου ειδους κοπελα βαζει στο δωματιο.
παρεθεσα ενα λινκ που το αποδεικνυει,και τι αν ο τυπος προμοταρει βιβλιο,σημαινει οτι εχει λογο να πει ψεματα?
και συ μπορει να μενεις σε ξενοδοχειο των 5000 baht και να πληρωνεις 3.000 σε go go και bar fine ,δεν εχεις δικαιωμα ομως να λοιδωρεις ανθρωπους που ξερουν να κινουνται και να τη βγαζουν οικονομικα και οχι μιζερα,χωρις να στερουνται τιποτα.
και κατι τελευταιο,το σαιτ και το νημα δεν ανηκουν σε κανενα,ουτε οποιος εχει παραπανω δημοσιευσεις εχει παραπανω βαρυτητα ο λογος του,ουτε κανεις 'παλιος' μπορει να νουθετει κανεναν.μπορει ο οποιοσδηποτε μπηκε τωρα να ξερει και να εχει κανει παραπανω πραγματα,απλα να εναι νεος στο σαιτ,δεν λεει κατι αυτο.
Μαλλον τοσα του λειπανε για να πληρωσει το ντουετο.Λοιπον να μιλαμε με ντοκουμεντα
Το 500 στην παραλιακη της παταγιας ζει και βασιλευει
Τη φωτο την τραβηξα εγω προσωπικα πριν απο μια βδομαδα
Μολις ο τυπος απομακρυνθηκε απο το ατμ αφησε πισω του την αποδειξη
Απο περιεργεια πηγα και την τσεκαρα
Εγραφε ακριβως 1000μπαχτ
Ειπε κανεις τιποτα?
οπα φαντομ , παλια φωτο χαχαχαχαχαΛοιπον να μιλαμε με ντοκουμεντα
Το 500 στην παραλιακη της παταγιας ζει και βασιλευει
Τη φωτο την τραβηξα εγω προσωπικα πριν απο μια βδομαδα
Μολις ο τυπος απομακρυνθηκε απο το ατμ αφησε πισω του την αποδειξη
Απο περιεργεια πηγα και την τσεκαρα
Εγραφε ακριβως 1000μπαχτ
Ειπε κανεις τιποτα?
ελλειψη επιχειρηματων προσπαθεια αποδομησης του διαφωνουντος.κλασσικα πραγματα...Ανούσιος κάθε διάλογος μαζί σου
Αφοριστικός λόγος, διανθισμένος με μεγάλη δόση υπερβολής που αγγίζει τα όρια της μυθοπλασίας.
Νιουφαν κοιτα τα πμ σου.Μετά το ντοκουμέντο αυτό δεν τολμώ να αρθρώσω λέξη.
ελλειψη επιχειρηματων προσπαθεια αποδομησης του διαφωνουντος.κλασσικα πραγματα...
φιλε μου πραγματικα θα σου ελεγα να πας εσυ και να ρωτησεις,θα ειναι μια ασκηση για τον εγωισμο σου,και το γαμησι κερασμενο απο μενα,ειλικρινα θα στα στειλω.Για ποιά επιχειρήματα ομιλείτε αγαπητέ, αυτά που κατέπεσαν σαν τραπουλόχαρτα και ανέδειξαν την γύμνια του λόγου σας.
Αυτά που αναμασούσατε προσερχόμενος σε ένα νέο επιχείρημα όταν κατέπιπτε το προηγούμενο.
Δεν είναι 3 ευρώ οκ είναι 6 όχι τελικά 10 σε κοινόχρηστο 10 μελή κοιτώνα.
Μετά οκ 15 μπορεί και 20.
Στο μόνο που έχετε μείνει σταθερός είναι τα 500 μπάτ της παραλιακής
Όσο για αυτό, πολλοί καλοί φίλοι είναι εδώ κάτω, ας σας απαντήσουν αυτοί.
ΤΕΛΟΣ
Το να κανει καποιος παζαρι σ ένα gogo για να ριξει ένα τριχιλιαρο το καταλαβαινω.
Αμα είναι να παω για να κατσω να κανω παζαρια με τις ξεπλυμένες της παραλιακης
για να μου κανουν το χιλιαρικο 800 καλυτερα να κατσω σπιτι μου
παραδειγμα κοριτσιων που αν θελουν να ερθουν μαζι σου θα ζητησουν 1500-2500 και πανωΣυμφωνο μαζι σου Newfan αλλα δεν υπαρχει λογος να το παρακανουμε ενταξει με τους τσακωμους δεν κερδιζει κανεις μας !
Τωρα εγω για το μωρο που χορευει στον δρομο εδινα και 1000 μπατ ... περα απ'την πλακα εσεις οι "παλιοι" μπορειτε να δωσετε καποιες φωτογραφιες γιατι ειναι το μονο που δν εχω καταλαβει γκομενες με 500 μπατ που αναφερει το παιδι και γκομενες με 1500-2500 Ε μπατ για να συγκρινουμε? ευχαριστω