Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Εχεις απολυτο δικιο αυτο που με προβληματιζει ειναι το που να παω...εννοω phuket? bangkong ? Ισως αποφασισω να παω μια εμβομαδα στο καθενα αλλα σκεφτομαι την ταλαιπωρια με το να αλλαζεις ξενοδοχεια!Εννοειται η βοηθεια σου ειναι παραπανο απο πολυτιμη σε ολα τα θεματα χωρις εσενα δεν θα επαιρνα την αποφαση ουτε το θαρρος για τοσο μακρινο ταξιδι !Stefan ναι φιλε μου ακριβος για αυτο τον λογο ειπα θα εχω εξτρα λεφτα σε περιπτωση που δω οτι ξεφυγω γιατι ειμαι κ σπαταλος απτ'ην φυση μου εγω χαχα!
Η Μπανγκοκ κατα την αποψη μου δεν ειναι "ευκολη" πολη για νεους ταξιδιωτες. Πιστευω θα σε κουρασει.

Απο την αλλη πλευρα ειναι και απωλεια να ερθεις απο την αλλη ακρη του κοσμου και να μην την δεις.

Θα προτεινα ενα λογικο "συμβιβασμο", δηλαδη 3-4 μερες Μπανγκοκ για να παρεις μια εικονα απο τη πρωτευουσα και το υπολοιπο Πουκετ.

rebetis

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
46
Like
263
Πόντοι
3.287
Παιδαρε που πας για πρωτη φορά ακου δυο πραγματα:
1. Μην κανεις πρόγραμμα από εδώ, δεν θα σου βγει 1000% , αστο πρόγραμμα να σε βρει αυτό.
2. Ξοφλα το ξενοδοχείο, βάλε 4000 Μπατ στο παντελόνι κάθε μέρα και κάνε στοπ μόλις τελειώσουν. Αμα περισσεψουν συμπληρώσε τα για την αλλη μέρα και έτσι κινησου.

Υ. Γ. Ετοιμάσουν για περιπετειες αμα τη επιστροφη σου, ανοιγεις δύσκολους δρόμους....

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Πρίν 5  ώρες ήμουν με φίλο που γράφει εδώ,  από 1000 έως  1500,  οι πολύ καλές  ζητούσαν 2000.

Έαν ψωνίζεις τίποτα τζάνκι τελειωμένα  πάω πάσο.

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Παιδαρε που πας για πρωτη φορά ακου δυο πραγματα:
1. Μην κανεις πρόγραμμα από εδώ, δεν θα σου βγει 1000% , αστο πρόγραμμα να σε βρει αυτό.
2. Ξοφλα το ξενοδοχείο, βάλε 4000 Μπατ στο παντελόνι κάθε μέρα και κάνε στοπ μόλις τελειώσουν. Αμα περισσεψουν συμπληρώσε τα για την αλλη μέρα και έτσι κινησου.

Υ. Γ. Ετοιμάσουν για περιπετειες αμα τη επιστροφη σου, ανοιγεις δύσκολους δρόμους....

Σωστός

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.321
Πόντοι
22.266
λοιπον πολυ απλα τα πραμματα απο 1000-1500 για λονγκ ταιμ τα καλουτσικα και 2000 μπατ τα παρα πολυ καλα και στο ibar που παν οι αμερικανοι και ανεβαζου τισ τιμες μπορεις να βρεις και με 3000 μπατα αλλα αυτες σε ολοι την παταγια ειναι 10-20 το 70%απο οσο ειδαν ανηκουν κατηγορια 1000-1500 μπατ και τη δευτερη μερα αν την κρατησεις το πολυ 500 μπατ αλλα εννοειται οτι φαει οτι πιει δικα μας
για χοτελ πατταγια με 30-35 ευρω πας σε καλο ξενοδοχειο αλλα γενικα πιστευω με 85 ευρω εισαι πολυ καλα
την μερ
το μεγαλο κοστος φευγει στα go go barαλλα αν και εκατσα ταυλανδη 15 μερες δεν πηγα καθολου σ αυτα τα μπαρ αφου αν εισαι νεος νομιζω οτι χτυπας κοπελα απο τα μπαρ κλαμπ
αντιθετως κουβα που παλι ημοθν προεφατα με αυτα τα λεφτα 85 ευρω εισια σε καζες χωρις ανεσεις και χωρις κοπελα

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
αντιθετως κουβα που παλι ημοθν προεφατα με αυτα τα λεφτα 85 ευρω εισια σε καζες χωρις ανεσεις και χωρις κοπελα
:2funny: :2funny:
Πολυ "στραβα" σου πηγε η κουβα φιλε.

Στο ειχα πει οτι χωρις ισπανικα ειναι δυσκολο να περασεις καλα εκει.

GeorgePapadopoulos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
101
Πόντοι
6
Η Μπανγκοκ κατα την αποψη μου δεν ειναι "ευκολη" πολη για νεους ταξιδιωτες. Πιστευω θα σε κουρασει.

Απο την αλλη πλευρα ειναι και απωλεια να ερθεις απο την αλλη ακρη του κοσμου και να μην την δεις.

Θα προτεινα ενα λογικο "συμβιβασμο", δηλαδη 3-4 μερες Μπανγκοκ για να παρεις μια εικονα απο τη πρωτευουσα και το υπολοιπο Πουκετ.

Ετσι το κοβω και εγω φιλε Mind να παω απευθειας Μπανγκοκ να μεινω 3-4 μερες και μετα 10 μερουλες πουκετ κ μετα Ελλαδα. Ευχαριστω ολα τα παιδια για τον χρονο που διαθετουν και μας ενημερωνουν γιατι πραγματικα χωρις αυτο το thread δεν υπηρχε πιθανοτητα εγω τουλαχιστον προσωπικα να πηγαινα . Εννοειται μολις παω θα ανεβαζω φωτογραφιες & προσωπικες αποψεις για το τι μου εκανε εντυπωση για να βοηθησω και την επομενια γενια !

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.321
Πόντοι
22.266
:2funny: :2funny:
Πολυ "στραβα" σου πηγε η κουβα φιλε.

Στο ειχα πει οτι χωρις ισπανικα ειναι δυσκολο να περασεις καλα εκει.
σαν παρθενα πρωταρα την πατησα φιλε!!!και να πεις ειμαι νεος ταξιδιτης???χα χα!!αληθεια ποε δεν καταλαβα τι αρεσει η κουβα στο κοσμο και να φανταστεις οτι και οι αλλοι τρεις ειναι δυσαρεστημενοι απο το ταξιδι κουβα και αυτοι εχουν ερθε ταυλανδη και ινδοκιν απο 5-7 φορες ο καθενας τους!!!
γενικα ακομα κανενας δεν μου εξηγησε στο θρεντ της κουβα τι ειναι αυτο που τους ελκυει στη κουβ?????????το καλο φαγητο? τα καλα ξενοδοχεια? οι καλες οι γκομενες? οι ωραιες θαλασσε? τα καλα κλαμπακια? η καλη συμπεριφορα του κλεφτη κουβανου?ακομα δεν μπορω να καταλαβω και κανεις απο το αλλο θρεντ δεν μου εδωσε μια καλη απαντηση :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Πρίν 5  ώρες ήμουν με φίλο που γράφει εδώ,  από 1000 έως  1500,  οι πολύ καλές  ζητούσαν 2000.

Έαν ψωνίζεις τίποτα τζάνκι τελειωμένα  πάω πάσο.
ξαναλεω,επι της παραλιας,που οι γκομενες κανουν κανονικα πιατσα,οχι στην walking street,ουτε σε μπαρ και club,κανουν η δεν κανουν οι πουτανες 500 baht?

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
σαν παρθενα πρωταρα την πατησα φιλε!!!και να πεις ειμαι νεος ταξιδιτης???χα χα!!αληθεια ποε δεν καταλαβα τι αρεσει η κουβα στο κοσμο και να φανταστεις οτι και οι αλλοι τρεις ειναι δυσαρεστημενοι απο το ταξιδι κουβα και αυτοι εχουν ερθε ταυλανδη και ινδοκιν απο 5-7 φορες ο καθενας τους!!!
γενικα ακομα κανενας δεν μου εξηγησε στο θρεντ της κουβα τι ειναι αυτο που τους ελκυει στη κουβ?????????το καλο φαγητο? τα καλα ξενοδοχεια? οι καλες οι γκομενες? οι ωραιες θαλασσε? τα καλα κλαμπακια? η καλη συμπεριφορα του κλεφτη κουβανου?ακομα δεν μπορω να καταλαβω και κανεις απο το αλλο θρεντ δεν μου εδωσε μια καλη απαντηση :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Ισπανικα οπωσδηποτε, αρκετα λεφτα, ιδιαιτερη προετοιμασια απο internet 4-5 μηνες πριν οσον αφορα τις γυναικες.

Ειναι πολυ ακριβη χωρα για τους τουριστες.
Το σταματαω εδω γιατι ειμαστε off topic.

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
ξαναλεω,επι της παραλιας,που οι γκομενες κανουν κανονικα πιατσα,οχι στην walking street,ουτε σε μπαρ και club,κανουν η δεν κανουν οι πουτανες 500 baht?

[size=12pt]Όχι ρε φίλε δεν κάνουν,  για εκεί μιλάω  και  εγώ.
Στο ξανάπα, αν  ψάχνεις τίποτα τελειωμένα τζάνκια που  ψάχνουν φράγκα  δια την δόση τους.
Μαγκιά σου.

Εδώ μας είπες  ότι με  120 Μπάτ  βρίσκεις δωμάτιο σε  hostels.
[/size]

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
[size=12pt]Όχι ρε φίλε δεν κάνουν,  για εκεί μιλάω  και  εγώ.
Στο ξανάπα, αν  ψάχνεις τίποτα τελειωμένα τζάνκια που  ψάχνουν φράγκα  δια την δόση τους.
Μαγκιά σου.

Εδώ μας είπες  ότι με  120 Μπάτ  βρίσκεις δωμάτιο σε  hostels.
[/size]
ok φιλε μου,ειναι 6,δεν ειναι 3,αν και μπορεις να βρεις και με 4.αυτο στο στελνω προχειρα.και οκ,εγω δεν ειπα οτι γαμας μοντελα,γαμας ομως με 500 και δεν ειναι πρεζακια.σαφως δεν ειναι go go αλλα γαμας.
αυτο που θελω να πω οτι και 1000 να δινεις για γαμησι παλι βγαινεις στα 70 ευρω,δεν χρειαζεται αν εισαι νεος να στα φανε κ να δινεις 2,500 στις γκομενες.

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
[size=12pt]Φίλε  τελευταία απάντηση στο θέμα αυτό.
Eίσαι τελείως  λάθος.
Dεν έκανες  ούτε τον κόπο να κοιτάξεις  καλύτερα αυτό που προτείνεις.

Μου έστειλες ένα λίνκ,  για να με πείσεις για το δίκιο των λόγων σου.

Aκολούθησα λοιπόν τον λίνκ που μου έστειλες:
[/size]

[size=12pt]
Το  γύρισα και στα ελληνικά για βοήθεια  όσων δεν γνωρίζουν την Αγγλική γλώσσα, εσύ ελπίζω να την γνωρίζεις.

Με την σειρά λοιπόν.
Αυτό είναι το  hostle που εσύ μιλάς  για  6 ευρώ.
[/size]

aaaaaa.jpg

[size=12pt]Αν είχες λίγο κάνει τον κόπο θα μπορούσες  να δεις  ότι η τιμή διαμορφώνεται με τους φόρους στα  10 ευρώ[/size]

a11112.jpg

[size=12pt]
και φυσικά  ότι αναφέρεται σε κοινόχρηστο κοιτώνα  10 ατόμων.
[/size]

dddffffffffffffffff.jpg

ddddddfff.jpg

[size=14pt]
Εκ του Ιερατείου
[/size]

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
τελειο
τεκιλαααααααα
για σενα οτι πρεπει

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
λοιπον , να κανω και εγω την προταση μου
αγοραζεις μεταχειρισμενο αντισκηνο 5 ευρω το ριχνεις στην πλατη και εχεις ολη την παραλια δικα σου (μαζι με τους αστεγους της πατταγιας)

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
[size=12pt]Φίλε  τελευταία απάντηση στο θέμα αυτό.
Eίσαι τελείως  λάθος.
Dεν έκανες  ούτε τον κόπο να κοιτάξεις  καλύτερα αυτό που προτείνεις.

Μου έστειλες ένα λίνκ,  για να με πείσεις για το δίκιο των λόγων σου.

Aκολούθησα λοιπόν τον λίνκ που μου έστειλες:
[/size]

[size=12pt]
Το  γύρισα και στα ελληνικά για βοήθεια  όσων δεν γνωρίζουν την Αγγλική γλώσσα, εσύ ελπίζω να την γνωρίζεις.

Με την σειρά λοιπόν   αυτό είναι το  hostle που εσύ μιλάς  για  6 ευρώ.
[/size]

aaaaaa.jpg

[size=12pt]Αν είχες λίγο κάνει τον κόπο θα μπορούσες  να δεις  ότι η τιμή διαμορφώνεται με τους φόρους στα  10 ευρώ[/size]

a11112.jpg

[size=12pt]
και φυσικά  ότι αναφέρεται σε κοινόχρηστο κοιτώνα  10 ατόμων.
[/size]

dddffffffffffffffff.jpg

ddddddfff.jpg
τελος παντων,για hostel μιλησα,οχι γαι το χιλτον.το εστειλα προχειρα,ενδεικτικα για να δειξω οτι μπορεις αν θες να μεινεις πολυ φτηνα.και ναι,αν πας απο κοντα και τους μιλησεις στο αφηνουν και 5 ευρω,αλλα δεν ειναι εκει το θεμα,μην κολλαμε στα 2 ευρω.το θεμα ειναι οτι αν θες μπορεις να κινηθεις φτηνα.κανεις μας δεν θα εμενε σε κοιτωνα των 10 αλλα ενα  hotel με 15-20 ευρω,αξιοπρεπεστατο, βρισκεις ανετα.
η αποψη μου γενικα οτι αν κανεις παζαρια στα παντα στην Ταυλανδη βγαινεις κερδισμενος,δεν ειπα για κακομοιριες,ειπα να μην σε πιανουν μαλακα τα σαινια εκει.

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
τελος παντων,για hostel μιλησα,οχι γαι το χιλτον.το εστειλα προχειρα,ενδεικτικα για να δειξω οτι μπορεις αν θες να μεινεις πολυ φτηνα.και ναι,αν πας απο κοντα και τους μιλησεις στο αφηνουν και 5 ευρω,αλλα δεν ειναι εκει το θεμα,μην κολλαμε στα 2 ευρω.το θεμα ειναι οτι αν θες μπορεις να κινηθεις φτηνα.κανεις μας δεν θα εμενε σε κοιτωνα των 10 αλλα ενα  hotel με 15-20 ευρω,αξιοπρεπεστατο, βρισκεις ανετα.
η αποψη μου γενικα οτι αν κανεις παζαρια στα παντα στην Ταυλανδη βγαινεις κερδισμενος,δεν ειπα για κακομοιριες,ειπα να μην σε πιανουν μαλακα τα σαινια εκει.

Δεν έχεις πει μόνο αυτά φίλε,  αλλά αντιπαρέρχομαι για την ώρα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom