μακαρι , μονο στοιχιμα μη βαζεις χαχαΝα είσαι καλά φιλαράκο και να μας ξανάρθεις.
Αλωστε ερωτευμένο παιδί είσαι τώρα, σε βλέπω σύντομα μόνιμο κάτοικο Πειραιά
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ταϊλάνδη sex trip...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 58K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (2 μέλη και 19 επισκέπτες)
χαμηλα τσεκαρες? γιατι λαθος προσωνυμιο δινεις.......αλλαξε το κορασιδαΜάγκες για αυτούς που βρίσκονται pattaya
καλό είναι να αποφύγετε τη συγκεκριμένη κορασίδα όσο τούμπανο και να φαίνεται... HIV positive
Nanlisa Suhlaing
[facebook]]
ρε αστους , εδω ειναι ψιλοβαρετο (χωρις παρεξηγηση) , δεστο σαν χριστουγεννιατικο σοουΗ μαλακία που πέφτει σε αυτό το thread του κιέβου δεν έχει προηγούμενο !!
Προσπάθησα λίγο να διαβάσω για να πάρω κάποιες πληροφορίες μια και σκέφτομαι να παω μια βόλτα.
Με εξαίρεση 2-3 άτομα που γράφουν κάτι χρήσιμο οι άλλοι είναι πάρε τον ένα βάρα τον άλλο.
Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.337
- Πόντοι
- 28.786
χαμηλα τσεκαρες? γιατι λαθος προσωνυμιο δινεις.......αλλαξε το κορασιδα
Σε μέλος της προεδρικής φρουράς !!!
Κοινώς Ευζωνας !!!
αντε γερα στο 20αρικο εισαι κιολαςΒρε λογαριασμο εχω στο yutube.Ηδη εχω ενα βιντεακι με 86,000 views απο pattaya.xaaxxaax
Για ρωτα τι και πως.Καμερα επαγγελματικη εχω εξαλλου για να σκαρφιστω καμια καλη μαλακια.
παλαιουρας , επιλοχιαςΣε μέλος της προεδρικής φρουράς !!!
Κοινώς Ευζωνας !!!
arximakakas
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 5
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Δεν την έχω γνωρίσει προσωπικά, απλά τυχαία την πέτυχα στο FB και είδα ότι το λέει η ίδια, είπα να το πω για να έχει εδώ κανένας συναγωνιστής το νου του, πάντως από την όποια εμπειρία έχω από thai κορίτσι μου φαίνεται, κορίτσαρος δηλαδή, φωνιάς μεν αλλά κορίτσαροςχαμηλα τσεκαρες? γιατι λαθος προσωνυμιο δινεις.......αλλαξε το κορασιδα
Tekillas Boom Boom
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2012
- Like
- 437
- Πόντοι
- 36
Kαταρχην ειστε ασχετοι.Την ξερω την anlisa δεν ειναι ladyboy αλλα το συγκεκριμενο προφιλ της ειναι fake.
Την εκλεψαν φωτο και το καναν το συγκεκριμενο
Εχω πολυ πιο καυτες φωτος τις.
Την εκλεψαν φωτο και το καναν το συγκεκριμενο
Εχω πολυ πιο καυτες φωτος τις.
οσο γιαυτο καλα εκανες , πολυ καλα μπορω να πωΔεν την έχω γνωρίσει προσωπικά, απλά τυχαία την πέτυχα στο FB και είδα ότι το λέει η ίδια, είπα να το πω για να έχει εδώ κανένας συναγωνιστής το νου του, πάντως από την όποια εμπειρία έχω από thai κορίτσι μου φαίνεται, κορίτσαρος δηλαδή, φωνιάς μεν αλλά κορίτσαρος
αλλα αφου ο τεκιλας ξερει ολα οκ
Tekillas Boom Boom
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2012
- Like
- 437
- Πόντοι
- 36
καλα ρε συ αρχιμακακα θα ειχε aids και θα το διαλαλουσε το facebook?
φιλικα!!!!
φιλικα!!!!
σκασε....ηλιθια , κυριααγορι ειναικαλα ρε συ αρχιμακακα θα ειχε aids και θα το διαλαλουσε το facebook?
φιλικα!!!!
geo70
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Σεπ 2007
- Like
- 58
- Πόντοι
- 16
Βρε λογαριασμο εχω στο yutube.Ηδη εχω ενα βιντεακι με 86,000 views απο pattaya.xaaxxaax
Για ρωτα τι και πως.Καμερα επαγγελματικη εχω εξαλλου για να σκαρφιστω καμια καλη μαλακια.
[video]http://www.pcsteps.gr/1512-%CF%80%CF%8E%CF%82-%CE%BD%CE%B1-%CE%B2%CE%B3%CE%AC%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%BB%CE%B5%CF%86%CF%84%CE%AC-%CF%83%CF%84%CE%BF-internet-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF-youtube-%CE%BC%CE%AD%CF%81/[/video]
Tekillas Boom Boom
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2012
- Like
- 437
- Πόντοι
- 36
σκασε....ηλιθια , κυριααγορι ειναι
εεεε?????
Tekillas Boom Boom
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2012
- Like
- 437
- Πόντοι
- 36
[video]http://www.pcsteps.gr/1512-%CF%80%CF%8E%CF%82-%CE%BD%CE%B1-%CE%B2%CE%B3%CE%AC%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%BB%CE%B5%CF%86%CF%84%CE%AC-%CF%83%CF%84%CE%BF-internet-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF-youtube-%CE%BC%CE%AD%CF%81/[/video]
musician
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 582
- Πόντοι
- 291
Φιλιππίνες είναι πιο φθηνά σχετικά και με περισσότερο GFE πλέον από τις Ταυλανδεζες.Κάνε κάποια πρόταση. Που θεωρείς ότι είναι φτηνότερα;
Από κει και πέρα αν θες ακόμα πιο οικονομικά (σε τιμές Ταυλανδης πριν 5-6 χρονια) δοκιμάζεις Καμπότζη Βιετνάμ.
Ταυλανδη έχει ΌΛΑ τα θετικά ενός εξωτικού προορισμού με κερασάκι ότι μπορείς να βρεις και σχετικά Καλές πουτανες. Όμως πλέον ζητάνε σχεδον όλες το ελαχιστο 2χιλιαρα λόγκ και 1 με εναμιση σορτ.
Και όσο περνά ο καιρός γίνεται πιο ακριβά. Τιμές Σιγκαπούρης και Ιαπωνίας και περισσότερο ψυχρες στο κρεββάτι σε σχέση με παλιότερες εποχές ;)
Λάβε υπόψη και την ισοτιμία κάθε χώρας σε σχέση με το ευρώ και θα έχεις κι εκεί σημαντικές διαφορές ανάλογα με το πόσες μέρες θα μείνεις!
lordjim
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2006
- Like
- 72
- Πόντοι
- 16
Φιλιππίνες είναι πιο φθηνά σχετικά και με περισσότερο GFE πλέον από τις Ταυλανδεζες.
Από κει και πέρα αν θες ακόμα πιο οικονομικά (σε τιμές Ταυλανδης πριν 5-6 χρονια) δοκιμάζεις Καμπότζη Βιετνάμ.
Ταυλανδη έχει ΌΛΑ τα θετικά ενός εξωτικού προορισμού με κερασάκι ότι μπορείς να βρεις και σχετικά Καλές πουτανες. Όμως πλέον ζητάνε σχεδον όλες το ελαχιστο 2χιλιαρα λόγκ και 1 με εναμιση σορτ.
Και όσο περνά ο καιρός γίνεται πιο ακριβά. Τιμές Σιγκαπούρης και Ιαπωνίας και περισσότερο ψυχρες στο κρεββάτι σε σχέση με παλιότερες εποχές ;)
Λάβε υπόψη και την ισοτιμία κάθε χώρας σε σχέση με το ευρώ και θα έχεις κι εκεί σημαντικές διαφορές ανάλογα με το πόσες μέρες θα μείνεις!
Συμφωνα με ανθρωπους που μενουν μονιμα Πατταγια και πηγαν προσφατα Καμποτζη εκει ειναι ποιο ακριβα απο Ταυλανδη οσο δε για Βιετναμ το ξεχνατε ΤΕΛΕΙΩΣ! Ειναι ολα ποιο ακριβα σχεδον και απο τη Σιγκαπουρη.
Tekillas Boom Boom
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2012
- Like
- 437
- Πόντοι
- 36
ποιος ο λογος που ειναι πιο ακριβα εκει?δεν υπαρχει ανταγωνισμος μεγαλος?
lordjim
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2006
- Like
- 72
- Πόντοι
- 16
Να καταλαβουμε κατι, Στην Ασια ζητανε οσα τους λειπουν και λογω της συναλλαγματικης διαφορας εμας μας φαινονται φτηνα και τα δινουμε με αποτελεσμα να ζητανε περισσοτερα αφου τα παιρνουν.
Επισης στη Καμποτζη εν προκειμενω δεν υπαρχει αυτη η "αφθονια" οπως πχ στη Ταυλανδη, ενδεικτικα τα κοριτσια ζητανε 50 USD και φτανουν τα 100+, οπου σε πιασουν.
Στο Βιετναμ που ειναι καθαρα κομμουνιστικο κρατος η πορνεια ειναι λιγη και εκει κυριαρχει η νοοτροπια του ξενος ειναι εχει λεφτα, με αποτελεσμα να προσπαθουν να στα παρουν απο παντου, παραδειγμα, θελοντας να αγορασω κατι απο μαγαζι η τιμη που μου ζητηθηκε ηταν η διπλη απο την αναγραφομενη στη καρτελλα.
Εγω προσωπικα δεν κανω συγκρισεις μεταξυ των διαφορων κρατων αλλα πολλοι κανουν για αυτο ανεφερα σχολια αλλων.
Επισης στη Καμποτζη εν προκειμενω δεν υπαρχει αυτη η "αφθονια" οπως πχ στη Ταυλανδη, ενδεικτικα τα κοριτσια ζητανε 50 USD και φτανουν τα 100+, οπου σε πιασουν.
Στο Βιετναμ που ειναι καθαρα κομμουνιστικο κρατος η πορνεια ειναι λιγη και εκει κυριαρχει η νοοτροπια του ξενος ειναι εχει λεφτα, με αποτελεσμα να προσπαθουν να στα παρουν απο παντου, παραδειγμα, θελοντας να αγορασω κατι απο μαγαζι η τιμη που μου ζητηθηκε ηταν η διπλη απο την αναγραφομενη στη καρτελλα.
Εγω προσωπικα δεν κανω συγκρισεις μεταξυ των διαφορων κρατων αλλα πολλοι κανουν για αυτο ανεφερα σχολια αλλων.
HARD19
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 11
- Like
- 70
- Πόντοι
- 246
καλησπέρα στην παρέα.Ήθελα να με κατατοπίσει κάποιος για ένα ταξίδι που σκέφτομαι να κανω στο chiang mai της Ταυλανδης.Σκοπός η εκμαθηση του thai massage.Ποια τα μεταφορικα και που να μείνω?ποια εποχη ειναι η καλυτερη να παω ωστε το κοστος να ναι λιγοτερο?εχω κανει ηδη την ερευνα μου οσο αφορα τα εισιτηρια κ βλεπω τιμες απο 800 μεχρι 1000 ευρω.Υπαρχει κατι οικονομικοτερο?κ αν ναι που να ψαξω?ευχαριστω καθε πληροφορια θα μου ειναι χρησιμη.καλο μεσημερι σε ολους.ζηταω συγνωμη εαν παραβιασα το θεμα της συζητησης εδω.
Για εισιτήρια για Ταϊλάνδη δεν μπορώ να βοηθήσω ιδιαιτέρως, το skyscanner που σου πρότειναν είναι το καλύτερο και χρησιμοποίησε το και για ΒΚΚ- CM. Εισιτήρια ΒΚΚ-CM μπορείς να βρεις από 30 one way μέχρι 100 γιούρα αλλά ένα φυσιολογικό εισιτήριο είναι γύρω στα 50 ευρώ με low cost flights που πετάνε από το Don Mueang. Στο Τσιάγκ Μάι ψάξε κοντά στην Thapae Gate που είναι στην παλιά πόλη. Θα βρεις αρκετά guest houses εκεί περί τα 7000 μπατ τον μήνα συν ρεύμα-νερό (περίπου 600-900 ακόμα ανά μήνα). Εγώ έμενα στο RCN guest house, δίπλα στην Thapae Gate με 7500 τον μήνα. Πολύ καλό και όλα τα ενδιαφέροντα σημεία προσβάσιμα πεζός. Απέφυγε και τον Μάρτιο διότι λόγω της καύσης των ορυζώνων για την νέα σεζόν το CM αποκτά ένα απίστευτο νέφος σε σημείο που γίνεται ενοχλητικό. Οπότε από Απρίλιο μέχρι και Οκτώβριο είναι καλά από οικονομική πλευρά. Όσο για την rainy season ο Σεπτέμβριος είναι ο χειρότερος μήνας για το CM.
HARD19
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 11
- Like
- 70
- Πόντοι
- 246
Και ενα τεστ για τους φιλους της Μπανγκοκ.
Ποιο κωδικο ονομα εχουν δωσει τα κοριτσια μας στους Γιαπωνεζους πελατες; (Για να βοηθησω προκειται για αριθμο).
Οποιος το βρει κερναω μπυρα αρχες Φλεβαρη στο Θερμαε-γιαπωνεζικη σφηκοφωλια.
Δεν είναι 2-2-2. Είναι 4-4-4. Τουλάχιστον στο Baccara