Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.326
Πόντοι
22.266
σημερα λεμποθα τουερ με τον τακη μπουκα και φαι ταυλανδεζικο με γκομενακι ταυλανδεζα-καλο φαι ευτυχως
οσο για το τρολαρισμα μου επιασε!!!δλδ δω οι γκομενες είναι ολες στο 6 με 7 αλλα γενικα χτες στο ινσανιτι ηταν καλα αν αι εφου ανεβασα τα γραδα περασα καλυτερα!!!
πιστευω ότι ολες εκει κυμαινοντι εκτος από ένα 10% που εινι θεες και αυτές είναι ε καλα μερη
παντως χτες το μωρο που πηρα εγαλε ασρποπροσωπη την ταυλαδη με γυμνο τσιμπουκ κι 2 φορες για 24 ωρες μαζι στα 1500 μπατ καλα ηταν αλλα γενικα δεν μου βγαινει το gfe διοτι οτν κποια δεν ξερει καλα αγγλικα τι gfe να είναι εκτος φυσικα από το κρεβατι που εκει το καταευχριστηθηκα
γενικα δωστε τωρα κανενα καλο βοδυ το βοδυ :grin: :grin: body to body και disckoteque για σημερα γιατι ο κολητος μου κοιμαται ανελεητα :sunglasses: :sunglasses:

asus09

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
664
Πόντοι
2.357
Δοκίμασε orhid massage...   διαφορετική εμπειρία.. εγώ έκανα και πέρασα πολύ ωραία... Όσο για γκομενάκια παίξε στο thaifiendly και σίγουρα θα βγάλεις... γίνεται καλό παιχνίδι...

δοκίμασε orhid massage και θα περάσεις ωραία... διαφορετική εμπειρία.. εγώ έκανα και έμεινα ευχαριστημένος... απλά πρόσεξε στην επιλογή κοπέλας... δές το μενού  στον κατάλογο που σου δίνουν να το κάνει...

Συνημμένα

• map2.gif
    map2.gif
    15,6 KB · Εμφανίσεις: 23
  • map2.gif
    map2.gif
    15,6 KB · Εμφανίσεις: 22

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
What???Να κλάψω το εισιτήριο απο τώρα δηλ? :grin:
Πλάκα κάνω,εννοείται οτι εμφανισιακά η ποιότητα των γυναικών εκεί είναι κάτω απο τα στάνταρ της Ανατολικής Ευρώπης.Γούστα είναι αυτα βέβαια που διαφέρουν σε όλους αλλά νομίζω οτι για τον μέσο όρο ετσι είναι.Εγώ πάντως επειδή μένω ημιμόνιμα τα τελευταία χρόνια Μολδαβία είμαι χορτάτος απο δίμετρα και ουκρανο-μολδαβές στυλιάρια,πάω για την όλη διαφορετική φάση εκεί.Πιστεύω οτι θα περάσω καλά.
Σύντροφε δεν έχεις άδικο. Έχοντας μείνει για πολύ καιρό στις χώρες που ανέφερες συμφωνώ μαζί σου.
ΑΛΛΑ...τα κόλπα που κάνει η Ταϋλανδή στο κρεββάτι ΔΕΝ θα στα κάνει καμιά μα καμιά ανατολική θεομουνάρα.
Περιμένω τις εντυπώσεις σου. Στις γιορτές μπορεί να περάσω να τα πούμε Κισνιέφ.
Για λίγο πας. Π'ηγαινε περισσότερο.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.083
Πόντοι
2.356
Σύντροφε δεν έχεις άδικο. Έχοντας μείνει για πολύ καιρό στις χώρες που ανέφερες συμφωνώ μαζί σου.
ΑΛΛΑ...τα κόλπα που κάνει η Ταϋλανδή στο κρεββάτι ΔΕΝ θα στα κάνει καμιά μα καμιά ανατολική θεομουνάρα.
Μακάρι να γίνει ετσι.Γιορτές δεν θα είμαι Μολδαβία,απο Ιανουάριο και μετά ;)
Το χρονικό διάστημα για Ταυλάνδη πράγματι είναι μικρό αλλά δεν μπορώ με τίποτα παραπάνω αυτή την περίοδο.Για το εγγύς μέλλον βλέπουμε.

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Hello. Βοήθεια απο τους εδώ. Βρήκα δουλειά στην Saimai District Bangkok. Στου διαόλου την μάνα αλλά οκ. Αν δεν κάνω λάθος ο κοντινότερος σταθμός είναι μο τσίτ. Κάποια συμβουλή ή real estate agency για να νοικιάσω κόντο?

pitsisr

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά,σε 2 βδομάδες έχουμε κανονίσει με 2 φιλαράκια για εκδρομή Pattaya, έχετε να προτείνετε κάποιο ταξιδιωτικό γραφείο? Ευχαριστώ,

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Φον, που εισαι ρε θηριο,
Στειλε κανα κινητο με πμ

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
Ερώτηση πρώτη: Ότι κρίνεται αναγκαίο για να κάνω αυτά που πρέπει να κάνω, δεν έχω οικονομικό πρόβλημα αλλά από την άλλη δε γουστάρω να ξοδεύω και λεφτά για φιγούρα. Να πούμε 2-3 χιλιάρικα, χωρίς τα αεροπορικά;

Δεύτερη: Το πιο ανατολικά που έχω βρεθεί είναι Κωνσταντινούπολη  :grin:  (εντιτ: αν η γενικότερη ταξιδιωτική εμπειρία πάιζει ρόλο, Ευρώπη έχω πάει σχεδόν παντού, gold member σε Lufthansa Star Alliance & KLM Skyteam)

Τρίτη : 29 χρονών, 178, μετριο σώμα (όχι σφίχτης, όχι χοντρός), ξανθός, Ευρωπαικάαλβανικα χαρακτηριστικά προσώπου.
:thumbsup:

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
παντως απο γυφτομαυροτουρκος πολυ καλητερη τυχη εμφανισιακα....που βρωμανε απο 150 μετρα

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.326
Πόντοι
22.266
σημερα βρεχει αλλα χτες με τον τακη μπουκα στη πτταγια στο κλαπακια με το αμαξι ειχε πιο πολλυ απειρς κοπελεςχωρισ καλα αγγλικακαι μια παρεα από ντοπιες.......

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
ασχετο αλλα σημερα η μιανμαρ επιτελους κανει εκλογες ! λετε να γινει εκει ο επομενος σεξοπροορισμος ? αν καταφερει και χαλαρωση η κατασταση εκει ?

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436

Γιατί γίνεσαι κακός;

παντως απο γυφτομαυροτουρκος πολυ καλητερη τυχη εμφανισιακα....που βρωμανε απο 150 μετρα

Πέρα από την πλάκα, εκεί θα ξεχωρίζω σαν τη μύγα μες στο γάλα (ξανθός, λευκός, καμία σχέση με το μέσο Έλληνα) παίζει να έχω θέμα, θα μου ζητάνε όλοι διπλές τιμές; Οι γκόμενες τι τύπους κοιτάνε, τι παραμύθι πρέπει να πουλήσω;

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
στανταρ θα απολαμβανεις τα βλεματα πανω σου....και τη χολη που θα βγαζουν τα μαυροσκατοπακα γυρω σου
οι τιμες στανταρ ειναι αν εχεις λιγο καλο-πονηρο τροπο κατι καλητερο σε ποιοτητα θα πετυχεις
οι γκομενες ΠΡΩΤΑ κοιτανε πως κινησε ποσα και που τα ξοδευεις και μετα ΑΓΓΛΟΣΑΞΩΝΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ παιζει ενα κλικ παραπανω στα γκομενακια καθε ηλικιας

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
στανταρ θα απολαμβανεις τα βλεματα πανω σου....και τη χολη που θα βγαζουν τα μαυροσκατοπακα γυρω σου
οι τιμες στανταρ ειναι αν εχεις λιγο καλο-πονηρο τροπο κατι καλητερο σε ποιοτητα θα πετυχεις
οι γκομενες ΠΡΩΤΑ κοιτανε πως κινησε ποσα και που τα ξοδευεις και μετα ΑΓΓΛΟΣΑΞΩΝΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ παιζει ενα κλικ παραπανω στα γκομενακια καθε ηλικιας

Τύπε υπάρχει περίπτωση να πετύχω γκόμενα μη επαγγελματία εκεί; Εν τω μεταξύ ξεκίνησα παιχνίδι μέσω Thaifriendly, λαμβάνω 500 μηνύματα κάθε μέρα, τι στον πούτσο  :huh:  ελάχιστες μιλάνε υποφερτά αγγλικά, και οι περισσότερες τσαμπουνάνε απίστευτες μαλακίες, λες και μιλάω με αυτιστικές ή παιδάκια δημοτικού...Δεν το παίζω έξυπνος και ούτε θέλω να προσβάλω, αλλά ρε σεις 4-5 μέρες τώρα που ασχολούμαι αυτό βλέπω, έχω λιγο απογοητευτεί από το επίπεδο...

Εξαίρεση δυο κοπέλες από Μπανγκογκ και μια Φιλιπινέζα, με τις οποίες μπορώ να μιλήσω σαν άνθρωπος... Αυτό είναι το επίπεδο των γυναικών εκεί ή απλά το σάιτ μαζεύει ότι χειρότερο;

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
ρε φιλε και συ και αλλοι πατε πρωτη φορα εκει ΞΕΚΟΛΗΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΤΑ DAITING SITES
παντε εκει εξερευνηστε λιγο , παιξτε , κολληστε δε δαγκωνουν τι ειστε απο αλλο πλανητη ?
αμαν πια με τα σαιτ 15 φορες εχω παει μπορει παραπανω δε θυμαμαι και ποτε δεν μπηκα στο κοπο να ανοιξω κατι ταυφρεντλυ και ξερωγω ...αντ κανα φουμπου και αυτο τρωει ακυρο μολις φτασω
ΡΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΩΣΩΟΥΚΡΑΝΙΕΣ ΕΚΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΨΑΧΝΕΤΕ
ολα μονα τους γινονται
γκομενα μη επαγγελματια για πρωτη φορα στο λεω στα ισα αποκλειετε η εστω τρομακτικα δυσκολο
απλα δεν θα καταλαβεις και πολυ αν ειναι επαγγελματιας
το θεμα ειναι να αποφυγεις τα τραβελια ( εκτος αν δεν εχεις θεμα)

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
ρε φιλε και συ και αλλοι πατε πρωτη φορα εκει ΞΕΚΟΛΗΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΤΑ DAITING SITES
παντε εκει εξερευνηστε λιγο , παιξτε , κολληστε δε δαγκωνουν τι ειστε απο αλλο πλανητη ?
αμαν πια με τα σαιτ 15 φορες εχω παει μπορει παραπανω δε θυμαμαι και ποτε δεν μπηκα στο κοπο να ανοιξω κατι ταυφρεντλυ και ξερωγω ...αντ κανα φουμπου και αυτο τρωει ακυρο μολις φτασω
ΡΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΩΣΩΟΥΚΡΑΝΙΕΣ ΕΚΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΨΑΧΝΕΤΕ
ολα μονα τους γινονται
γκομενα μη επαγγελματια για πρωτη φορα στο λεω στα ισα αποκλειετε η εστω τρομακτικα δυσκολο
απλα δεν θα καταλαβεις και πολυ αν ειναι επαγγελματιας
το θεμα ειναι να αποφυγεις τα τραβελια ( εκτος αν δεν εχεις θεμα)

OK δε θα πολυασχοληθώ τότε. Τραβελόφιλος δεν είμαι, τόσο δύσκολο είναι να τα ξεχωρίσεις  :think:

Ερώτηση: Πώς γίνεται να μην την καταλάβω την άλλη οτι είναι επαγγελματίας, δε θα μου ζητήσει λεφτά;

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
ειναι λιγο δυσκολο , αποφυγε τις πολυ παρατραβηγμενες εμφανισεις τα πολυ εντυπωσιακα και τα πολυ προστυχα προσποιητα περπατηματαν , οκ αν μιλησεις μαλον θα καταλαβεις
με τα λεφτα παιζει να μη σου ζητησει να περιμενει να κανεις κινηση εσυ αλλα οπως και να εχει για λεφτα ,αν σε γουσταρει κιολας, θα μιλησει αφου σε εχει ψησει αρκετα και θα σε δοκιμασει και και...γενικα μην αγχωνεσε εχει πολυ τζερτζελε δεν ειναι κατασταση κρεοπωλειου οπως σε κατι βουλγαριες κλπ ολη μερα διαθεση να εχεις και δυναμεις ,ατελειωτο παιχνιδι
και οι επαγγελματιες ΔΕΝ θα σε χαλασουν μη φοβασε προσεχουν πως συμπεριφερονται οι σωστες , εχει και τσοκαρα βεβαια.αλλα καμια σχεση με πουτανες της φυλης και βαρδαριου

bestathens1972

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Hello. Βοήθεια απο τους εδώ. Βρήκα δουλειά στην Saimai District Bangkok. Στου διαόλου την μάνα αλλά οκ. Αν δεν κάνω λάθος ο κοντινότερος σταθμός είναι μο τσίτ. Κάποια συμβουλή ή real estate agency για να νοικιάσω κόντο?
Sai Mai μια χαρά είσαι... δηλαδή εσύ περίμενες πως θα βρεις δουλειά έξω από το Soi Cowboy; Αν και έχει το Shrinakarin εκεί!
Βασικά θα σου πρότεινα όταν με το καλό ξεκινήσεις 2-3 μέρες ξενοδοχείο στην περιοχή και βόλτες μέχρι να βρεις κάτι που σ'αρέσει. Γενικά τα σχολεία βοηθάνε να βρεις αν το ζητήσεις. Γραφεία θα σε γδάρουν δεν υπάρχει λόγος...
ΥΓ. Θέλεις και condo με τη μία... Περίμενε λίγο βιαστηκέ εδώ εμείς μια πενταετία και και μένουμε σε σπίτι με αυλή! :P

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Sai Mai μια χαρά είσαι... δηλαδή εσύ περίμενες πως θα βρεις δουλειά έξω από το Soi Cowboy; Αν και έχει το Shrinakarin εκεί!
Βασικά θα σου πρότεινα όταν με το καλό ξεκινήσεις 2-3 μέρες ξενοδοχείο στην περιοχή και βόλτες μέχρι να βρεις κάτι που σ'αρέσει. Γενικά τα σχολεία βοηθάνε να βρεις αν το ζητήσεις. Γραφεία θα σε γδάρουν δεν υπάρχει λόγος...
ΥΓ. Θέλεις και condo με τη μία... Περίμενε λίγο βιαστηκέ εδώ εμείς μια πενταετία και και μένουμε σε σπίτι με αυλή! :P

Δεν έχω θέμα με την περιοχή, απλά δεν εχει BTS ή MRT κοντά. Όσο για το κόντο νόμιζα ότι είναι πιο εύκολο. Σπίτι με αυλή π.χ. δεν θα με χάλαγε καθόλου..

pitsisr

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά,σε 2 βδομάδες έχουμε κανονίσει με 2 φιλαράκια για εκδρομή Pattaya, έχετε να προτείνετε κάποιο ταξιδιωτικό γραφείο? Ευχαριστώ,

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom