Ευχαριστώ πάρα πολύ , νάσαι καλά.αλλα πτηση απευθειας σχεδον με 40 λεπτα αναμονη κων/πολη
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ταϊλάνδη sex trip...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 58K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
thanassis33
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 17
- Πόντοι
- 6
Μια ερώτηση για τους γνωρίζοντες:
Τι ακριβώς είναι ο tomboy?
εννοώ ότι τα ladyboys έχουν συμμετοχή στην σεξ σκηνή της Ταιλάνδης, τα tomboyw έχουν?
γνωρίζω φυσικά οτι τα tomboys είναι κορίτσια που τους αρέχουν τα ντύνονται αγορίστικα, αλλά eιναι μόνο αυτό?
εννοώ ότι τα ladyboys έχουν συμμετοχή στην σεξ σκηνή της Ταιλάνδης, τα tomboyw έχουν?
γνωρίζω φυσικά οτι τα tomboys είναι κορίτσια που τους αρέχουν τα ντύνονται αγορίστικα, αλλά eιναι μόνο αυτό?
5 χρονια αγαμητο ? παρε μασκα και στολη βατραχανθρωπουΠωλήτρια καλυντικών σε mall και αυτή από σαιτ.
Στο target group του γέρου, 34 χρονών 5 χρόνια αγάμητο.
Ευχαριστώ πάρα πολύ , νάσαι καλά.
Love you sort time
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2012
- Like
- 1.156
- Πόντοι
- 216
Μια ερώτηση για τους γνωρίζοντες:
Και λίγο ως πολύ λεσβίες
tomboy ειναι γυναικα 100% και πιθανον φανατικη λεσβια πολλες φορες παρθεναΜια ερώτηση για τους γνωρίζοντες:
καμια σχεση με ladyboy που κοινως ειναι...πουστης
Love you sort time
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2012
- Like
- 1.156
- Πόντοι
- 216
5 χρονια αγαμητο ? παρε μασκα και στολη βατραχανθρωπου
Κι όμως φίλε Στεφάν δεν μπορείς να φανταστείς τι καύλες βγάζουν μόλις ξεπεράσουν τις αναστολές.
Αν τις κρατήσεις μερικές μέρες κρέμονται από τον πούτσο σου. Και κάνουν τα πάντα για να τις ξαναεπισκεφτείς στο επόμενο ταξίδι.
Δοκίμασε και δεν θα χάσεις.
βρε αυτο ακριβως λεω , θα σε πνιξει στα χυσιαΚι όμως φίλε Στεφάν δεν μπορείς να φανταστείς τι καύλες βγάζουν μόλις ξεπεράσουν τις αναστολές.
Αν τις κρατήσεις μερικές μέρες κρέμονται από τον πούτσο σου. Και κάνουν τα πάντα για να τις ξαναεπισκεφτείς στο επόμενο ταξίδι.
Δοκίμασε και δεν θα χάσεις.
Love you sort time
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2012
- Like
- 1.156
- Πόντοι
- 216
Και τέλος μια παντρεμένη που την βλέπω 3 ταξίδια συνέχεια.
Την βάζω πρώτη για να πάει γούρι.
Οταν βγαίνουμε έξω προσφέρεται και πληρώνει όταν το σηκώνει το βαλάντιο της.
Ημασταν σε ένα mall και κοιταζε κάτι παπούτσια αξίας 900 μπατ.
Προσφερηκα να της τα κάνω δώρο και μου είπε "Είναι ακριβά. Θα μαζέψω λεφτά από την δουλειά μου και θα τα πάρω"
Την βάζω πρώτη για να πάει γούρι.
Οταν βγαίνουμε έξω προσφέρεται και πληρώνει όταν το σηκώνει το βαλάντιο της.
Ημασταν σε ένα mall και κοιταζε κάτι παπούτσια αξίας 900 μπατ.
Προσφερηκα να της τα κάνω δώρο και μου είπε "Είναι ακριβά. Θα μαζέψω λεφτά από την δουλειά μου και θα τα πάρω"
Συνημμένα
Love you sort time
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2012
- Like
- 1.156
- Πόντοι
- 216
Προσεχε μην πάθεις ΦΙΜΩΣΗΤο γλυκό έδεσε
04fantomas05
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 16
το δεύτερο είναι και μεγαλύτερο πρόβλημα αλλά το πήραμε και οι δύο αργά πρέφα χθες οπότε πλεόν ήταν αργά και το συνεχίσαμε.. Πάνω στην καύλα το κάναμε χωρίς προφυλακτικό την δεύτερη μέρα.
χαχα φιλε καλως ηρθες
εχω ιερο καθηκον να σου πω παντως οτι αν με το καλημερα μπαινεις ετσι δυναμικα σε βλεπω να καταληγεις σαν εναν πρωην συναδελφο μου απο τη Σιγκαπουρη που μεσα σε 2-3 χρονια εκανε 3 κουτσουβελα με 2 διαφορετικες και στο τελος αναγκαστηκε να εξαφανιστει στην Σιγκαπουρη
απο την εμπειρια μου ολες οσες εχω παρει απο τα σαιτς ελαχιστες για να μην πω σχεδον καμια δε εχουν κανει την παραμικρη κινηση να με σταματησουν λογω προφυλακτικου η εστω να κανουν καποια νυξη την επιμαχη στιγμη της καυλας...και πιστεψε με πολλες φορες το τραβαω μεχρι οσο μπορω καμια φορα και απο περιεργεια να δω τι θα κανουν...αν εγω δεν ειχα απο μονος μου ελεγχο του εαυτου μου να φοραω σκουφακι δευτερολεπτα πριν την ωρα της διεισδυσης οχι Σιγκαπουρι ουτε το νησι του Πασχα δεν ειναι αρκετα μακρια για να με γλιτωσει απο το κυνηγητο
πιο συχνα με ρωτανε για προφυλακτικο οι πουτανες παρα οι γκομενιτσες των σαιτς
Love you sort time
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2012
- Like
- 1.156
- Πόντοι
- 216
Εσυ θα έχεις και τρελή έκπτωση αν έχεις σταθερό προμηθευτή
Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.337
- Πόντοι
- 28.786
balkanexpress77
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2013
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
ανεξαρτητα που γαμεις πιο ευκολα νομιζεις το βιετναμ ειναι καλυτερη φαση για εξπορτ μπιζνες?βασικα για πρωτες υλες πλαστικων εβδιαφερομαι ν ασχοληθω .τι βιετναμ παιζει καλη μπαλλα εκει ..ειχα κανει μια ψιλοδουλεια ελλαδα προ 5ετιας.αλλα τα παρατησαμε μαζι μ εναν φιλο λογω δυσκολιων πληρωμης στην ελληνικη αγορα.τωρα που εχω εδρα εδω σκεφτομαι μηπως ξανασχοληιω..καθε πληριφορια εκτιμηση δεκτηΡούχα κοσμήματα και προϊόντα τεχνολογίας με μια πρώτη ματιά.
Υπάρχει κάτι που έχω στα σκαριά σε προϊόντα συγκεκριμένων τροφίμων τροφίμων αλλά θέλει έρευνα αγοράς.
Υγ.τροφιμα αν ειναι α ποιοτητα εχω να στα προωθησω ευκολρρα σε ελβετια κ μπαντεν βυρτεμπεργκ.3% μονο το κατ μου.αν ειναι χαι κοστ κ χαι κουαλητι τα προιοντα
newfan
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2013
- Like
- 92
- Πόντοι
- 6
Τελικά όπως πρόβλεψα από βροχούλα εξελίχθηκε σε μπόρα αφού τελειώσαμε τον πρώτο γύρο( όχι κεμπάπ) καθίσαμε στην βεράντα να χαζέψουμε την πόλη από ψηλά.
Tα κορίτσια αποδείχθηκαν άξια και με μια ιδιαίτερη χημεία μεταξύ τους.
Όμως ούτε μια στιγμή δεν ένοιωσα παραγκωνισμένος
Πεινάσαμε και λίγο οπότε παραγγείλαμε από το Ben Seafood στο Naklua soi 12 πολύ καλό φαγητό και γρήγορο ντελίβερι.
Tα κορίτσια αποδείχθηκαν άξια και με μια ιδιαίτερη χημεία μεταξύ τους.
Όμως ούτε μια στιγμή δεν ένοιωσα παραγκωνισμένος
Πεινάσαμε και λίγο οπότε παραγγείλαμε από το Ben Seafood στο Naklua soi 12 πολύ καλό φαγητό και γρήγορο ντελίβερι.
newfan
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2013
- Like
- 92
- Πόντοι
- 6
ανεξαρτητα που γαμεις πιο ευκολα νομιζεις το βιετναμ ειναι καλυτερη φαση για εξπορτ μπιζνες?βασικα για πρωτες υλες πλαστικων εβδιαφερομαι ν ασχοληθω .τι βιετναμ παιζει καλη μπαλλα εκει ..ειχα κανει μια ψιλοδουλεια ελλαδα προ 5ετιας.αλλα τα παρατησαμε μαζι μ εναν φιλο λογω δυσκολιων πληρωμης στην ελληνικη αγορα.τωρα που εχω εδρα εδω σκεφτομαι μηπως ξανασχοληιω..καθε πληριφορια εκτιμηση δεκτη
Υγ.τροφιμα αν ειναι α ποιοτητα εχω να στα προωθησω ευκολρρα σε ελβετια κ μπαντεν βυρτεμπεργκ.3% μονο το κατ μου.αν ειναι χαι κοστ κ χαι κουαλητι τα προιοντα
Έδρα δεν κατάλαβα που έχεις τώρα.
Το Βιετνάμ είναι μια ανερχόμενη αγορά.
Δυστυχώς έχω ασχοληθεί με την αγορά μάρμαρου και θαλασσινών δεν έχω ιδιαίτερη γνώση.
Υπάρχει όμως Βιετναμέζικη πρεσβεία στην Αθήνα που μπορεί να σε πληροφορήσει.
balkanexpress77
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2013
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
ζυριχηΈδρα δεν κατάλαβα που έχεις τώρα.
Δυστυχώς έχω ασχοληθεί με την αγορά μάρμαρου και θαλασσινών δεν έχω ιδιαίτερη γνώση.
Δεν εχω εκτιμηση στα χαρτογιακαδικα στοιχεια οσο στο εμπειρο ματι ανθρωπων της αγορας
tony5555
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Απρ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
αμα περιμενεις απο πρεσβειες κ χαρτογιακαδες, σωθηκεςΈδρα δεν κατάλαβα που έχεις τώρα.