Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Τέλος για τον φίλο Hard έχω κάποιες συστάσεις ( όχι συμβουλές ).

Λόγω της προηγούμενης δουλειάς μου σε μια πολυεθνική δούλεψα σε 9 διαφορετικές χώρες για διαστήματα απο τετράμηνα μέχρι 1,5 χρόνο, και για 11-12 χρόνια συνολικά. Επίσης επισκεπτόμουν για μικρά χρονικά διαστήματα της τάξεως των 5-10 ημερών πολλές άλλες χώρες. Κυρίως Δυτική Ευρώπη και Βόρεια - Νότια Αμερική. Η εμπειρία μου λοιπον λέει τα παρακάτω:

Πρώτον. Το κλειδί της κουλτούρας ενός λαού είναι η γλώσσα του. Αν δεν μάθεις τη τοπική γλώσσα δεν θα σε αποδεχθούν οι ντόπιοι ποτέ, και ούτε και θα νοιώσεις την ιδιοσυγκρασία τους. Και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να μάθεις τη γλώσσα απο το συνδυασμό κάποιων ταχύρυθμων προγραμμάτων με μια, η περισσότερες, γκόμενες. Η συνταγή δοκιμασμένη και αλάνθαστη. Εμαθα στη Μποκοτά, βασικά Ισπανικά, απο μια κολομβιάνα σε 3 μήνες. Βέβαια απο τη συγκεκριμμένη θα μπορούσα να μάθω ακόμα και κινέζικα αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία.  :2funny: :2funny:

Δεύτερον. Πρόσεχε με ποιούς κάνεις παρέα. Ιδίως τους ξένους που μένουν εκεί μόνιμα και ιδίως τους ομοεθνείς μας. Είναι άνθρωποι των άκρων. Είτε εξαιρετικά καλοί, είτε εξαιρετικά αρχίδια. Προχώρα σταδιακά και κράτα πισινή μαζί τους μέχρι να καταλάβεις τι απο τα παραπάνω δυο παίζει.

Τρίτον και Κυριότερον. Πρόσεχε απο ποιούς δέχεσαι συμβουλές. Συνήθως οι άνθρωποι σε συμβουλεύουν να μην προσπαθήσεις να κάνεις κάτι για το οποίο οι ίδιοι είτε απέτυχαν, είτε φοβήθηκαν να επιχειρήσουν. Ο ψυχολογικός μηχανισμός είναι περίεργος, αλλά βασίζεται ενσυνείδητα η ασυνείδητα στη πίστη τους περί της ανωτερότητας τους. Του τέστιν ''Εδώ ολόκληρος ΕΓΩ φοβήθηκα η απέτυχα, θα πας εσύ ( ποιός εσυ ?? ) να επιτύχεις ??'' Για να μπορεί να δίνει κάποιος συμβουλές πρέπει να αποστασιοποιηθεί απο την εγωκεντρικότητά του και αυτό δεν είναι κάτι εύκολο.

Αυτά απο εμένα. Δεν έδωσα και πολλές πληροφορίες αλλά μη ξεχνάς ότι μόνο 6 μέρες έμεινα στη πόλη.

Εύχομαι και πάλι καλή επιτυχία !!

bestathens1972

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Ρε συ μου ηρθε αυθορμητα. :grin: :grin:
Εαν γραψεις στον πινακα τη λεξη bus και τους την πεις και αγγλικα πως θα τους πεις λεωφορειο στα Ται εαν δεν ξερεις; :think:
Ρε συ λόρδε είναι απλά τα πράγματα όπως τα λέει ο Φαντομάς.
Στο αρχικό επίπεδο της στοιχειώδους γνώσης της γλώσσας δουλεύεις πιο πολύ οπτικά. Τις περισσότερες φορές στα μικρά παιδιά έχεις και βοηθό ο οποίος, υποτίθεται, πως θα μεταφράσει αυτός αν κολλήσει κάπου το μάθημα.
Αργότερα, υποτίθεται πάλι, οι μαθητές είναι ικανοί να χρησιμοποιήσουν λεξικά αν κολλήσουν κάπου.
Τα σέβη μου!

dim78

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
0
συναγωνιστές θα πάω 4 ημέρες στη BKK, παίζει τρόπος να βρω κάποια να μου δείξει τα αξιοθέατα? Θα παίξει λίγος χρόνος και από ότι κατάλαβα είναι τεράστια πόλη για να αρχίσω να ψάχνω με το χάρτι αξιοθέατα.

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
Ωραιες φωτο.Ευχαριστουμε για την ενημερωση  :rockon: :rockon:
αααα και ωραια καμπανα παντελονι του 60'

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Ρε συ λόρδε είναι απλά τα πράγματα όπως τα λέει ο Φαντομάς.
Στο αρχικό επίπεδο της στοιχειώδους γνώσης της γλώσσας δουλεύεις πιο πολύ οπτικά. Τις περισσότερες φορές στα μικρά παιδιά έχεις και βοηθό ο οποίος, υποτίθεται, πως θα μεταφράσει αυτός αν κολλήσει κάπου το μάθημα.
Αργότερα, υποτίθεται πάλι, οι μαθητές είναι ικανοί να χρησιμοποιήσουν λεξικά αν κολλήσουν κάπου.
Τα σέβη μου!

OK Απορια το ειχα.

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Thx για όλα MR.. Αν και όλα αυτά τα έχω διαβάσει. Να πω την αλήθεια, με κίνδυνο να φανώ γαϊδούρι, ήλπιζα σε πιο πρακτικές ίνφο/ 'ΟΠως κανά καλό φαγάδικο, κανα καλό μπαράκι (όχι του αθλήματος, κανονικό) κλπ..

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Thx για όλα MR.. Αν και όλα αυτά τα έχω διαβάσει. Να πω την αλήθεια, με κίνδυνο να φανώ γαϊδούρι, ήλπιζα σε πιο πρακτικές ίνφο/ 'ΟΠως κανά καλό φαγάδικο, κανα καλό μπαράκι (όχι του αθλήματος, κανονικό) κλπ..
Δεν υπαρχει θέμα. :hi:

Απλά έμεινα μόνο 6 ημερες και δεν θυμάμαι ονόματα από στέκια.

Αυτά που ζητάς σε λίγο θα μας τα γράφεις εσύ πολύ καλύτερα.:rockon:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Για οποιον ενδιαφέρεται άνοιξα καινούργιο
θέμα με τίτλο "Σεξ Ψυχολογία και Μαλακοφεμινισμός".

Σε αυτό καταλήγω στην εμπειρια μου απο τις Ταιλανδέζες και τις Ασιατισες γενικότερα.

Για οποιον "αντέχει" να διαβαζει τα "σεντόνια" που γράφω οταν με πιανουν οι "εγκεφαλικές καταιγιδες" που κατά κσιρούς με "δέρνουν" το link είναι αυτό:

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16

Αν και οι πληροφοριες μου ειναι λιγο παλιες 2 απο τα καλυτερα εστιατορια της πολης.
1. THE RIVERSIDE  ειναι πανω απο το ποταμι με φανταστικη νυχτερινη θεα και φαγητο.
2. AAROON RAI μεσα στο κεντρο ξεκινησε απο ενα απλο ντοπιο ταβερνειο και εχει εξελιχτει σε κανονικο εστιατοριο!
Μπαρακια δεν θυμαμαι κατι συγκεκριμενο αλλα στον κεντρικο δρομο που γινεται καθε βραδυ το night market στο τελειωμα ειχε καποια αρκετα καλα.

boz

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2009
Like
2
Πόντοι
16
Αν και οι πληροφοριες μου ειναι λιγο παλιες 2 απο τα καλυτερα εστιατορια της πολης.
1. THE RIVERSIDE  ειναι πανω απο το ποταμι με φανταστικη νυχτερινη θεα και φαγητο.
2. AAROON RAI μεσα στο κεντρο ξεκινησε απο ενα απλο ντοπιο ταβερνειο και εχει εξελιχτει σε κανονικο εστιατοριο!
Μπαρακια δεν θυμαμαι κατι συγκεκριμενο αλλα στον κεντρικο δρομο που γινεται καθε βραδυ το night market στο τελειωμα ειχε καποια αρκετα καλα.

σκ χαρντ να εχω χρονο γιατι χρωσταω και κατι απο πατταγια μιας και πηγα...σε γενικες γραμμες καμμια σχεση ο βορρας με το ψαροχωρι η τη μπανγκοκ η το πουκετ....οχι απο θεμα αθληματος αλλα απο θεμα ανθρωπων

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
1. THE RIVERSIDE  ειναι πανω απο το ποταμι με φανταστικη νυχτερινη θεα και φαγητο.

Thx mate.

Και όντως όταν τα μάθω θα ενημερώσω..

σκ χαρντ να εχω χρονο γιατι χρωσταω και κατι απο πατταγια μιας και πηγα...σε γενικες γραμμες καμμια σχεση ο βορρας με το ψαροχωρι η τη μπανγκοκ η το πουκετ....οχι απο θεμα αθληματος αλλα απο θεμα ανθρωπων

:thumbsup:

loudowikos

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
1
Kύριοι, την άλλη εβδομάδα πάω για 7 ημέρες Μπανκόγκ (και μόνο).  Ξέρω ότι τα έχετε γράψει άπειρες φορές αλλά σε 3,000 σελίδες είναι λίγο δύσκολο να ανατρέξει κανείς.  θα εκτιμούσα να μου αναφέρετε 2-3 ενδιαφέροντα μέρη (μπαρ, κλαμπ) ψιλοκυριλέ για παιχνίδι στην Μπανκόγκ.  Επίσης μασατζίδικα και τι παίζει με τιμές και διαπραγμάτευση.

Ευχαριστώ προκαταβολικά!

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
παιδες θελω μια μικρη χαρη απο καποιον που να εχει λογαριασμο στο thaicupid
εχει κανεις λογαριασμο εκει? αν εχει ας επικοινωνσει μαζι μου με πμ
θα προσπαθησω να του ανταποδωσω τη χαρη και με το παραπανω αν ερθει βκκ  :tits:  ;)

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Kύριοι, την άλλη εβδομάδα πάω για 7 ημέρες Μπανκόγκ (και μόνο).  Ξέρω ότι τα έχετε γράψει άπειρες φορές αλλά σε 3,000 σελίδες είναι λίγο δύσκολο να ανατρέξει κανείς.  θα εκτιμούσα να μου αναφέρετε 2-3 ενδιαφέροντα μέρη (μπαρ, κλαμπ) ψιλοκυριλέ για παιχνίδι στην Μπανκόγκ.  Επίσης μασατζίδικα και τι παίζει με τιμές και διαπραγμάτευση.

Ευχαριστώ προκαταβολικά!
τυπε οταν λες (ψιλοκυριλε) τι εννοεις? δεν εχω καταλαβει
αν ενδιαφερεσε για επι πληρωμη ερωτα η για καμακι
διευκρινησε και αν και εχω να παω απ το σεπτεμβριο μπανγκοκ και
(αν και η nightlife σκηνη της πολης αλλαζει τελειως καθε σεζον)
ισως μπορω να βοηθησω
οχι για κωλαδικα, για νορμαλ μπαρ/κλαμπ

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
487
Πόντοι
6.045
υποθετω πως ο φιλος λουδοβικος εννοει για high budget καταστασεις.

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
υποθετω πως ο φιλος λουδοβικος εννοει για high budget καταστασεις.
το πιο πιθανο, δεν μπορω να βοηθησω τοτε

τι εγινες εσυ ρε φιλε?
ειχες ωραιες εμπειριες τοτε στο πουκετ

Once asian, never caucasian  ;)

loudowikos

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
1
Εννοώ, κύριοι όχι εντελώς κωλάδικα που πάει ο κάθε μέθυσος τουρίστας. Να είναι λίγο πιο αναβαθμισμένα έστω και αν κοστίζουν κάτι παραπάνω. Ευχαριστώ παιδιά για τον κόπο σας, ξέρω ότι είναι κουραστικό να επαναλαμβ'ανει κανείς πράγματα που έχει ήδη γράψει

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.838
Πόντοι
19.795
Πηγαινε στο Thermae στην η Σουκχουμβιτ στη γωνια με το σοι 15.
Ενα υπογειο μπαρ κατω απο το ξενοδοχειο Ρουαμχιτ.
Για μενα μακρα το καλυτερο για οσους τους αρεσουν πιπινοκαταστσσειε με κοριτσια της διηπλανης πορτας.
Το μονο αρνητικο οι πολλοι Γιαπωνεζοι που συχναζουν εκει. Πληρωνεις για μια μπυρα 100 μπατ (2,5 ευρω) και οι τιμες στα κοριτσια ειναι απο 1500 εως 2500 μπατ για σορτ και απο 2000 εως 5000 για λονγκ.

Συνημμένα

• αρχείο λήψης.jpg
    αρχείο λήψης.jpg
    12,4 KB · Εμφανίσεις: 19

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
487
Πόντοι
6.045
το πιο πιθανο, δεν μπορω να βοηθησω τοτε

τι εγινες εσυ ρε φιλε?
ειχες ωραιες εμπειριες τοτε στο πουκετ

Once asian, never caucasian  ;)

καλα φιλε εχω γυρισει και οποτε θυμαμαι την ταιλανδη με πιανει μελαγχολια. Τωρα να δουμε να πιασω κανα τζοκερ για να ξαναπαω  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

αστα να πανε, και στις τσοντες μονο ασιατικες βλεπω πλεον  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom