Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Μια που το εφερε η συζητηση...

Το ibar οντως κορυφαιο..Κι αν ανοιξεις και μπουκαλακι,το παιχνιδι παιζεται καλυτερα..
ΟΜΩΣ..Μη μου λετε μερικοι μαλακιες οτι γαματε με 1500 μπατ..
Γιατι αν ανοιξεις μπουκαλι με 1-2 αλλους φιλους και πιεις και τα σφηνακια σου για να κανεις το παιχνιδι πιο ευκολο,εχεις ηδη δωσει αλλα 1000-1500 για το πιωμα...
Κι αν το γκομενακι (που "εκλεισες" με 1500 επειδη εισαι μαγκας στο παζαρι και ομορφοπαιδο) δε γουσταρει το ουισκυ που πινει η παρεα και παραγειλει 1-2 smirnoff ice?
Κι αν καθησεις μεχρι αργα..και το γκομενακι σου πει οτι πειναει μολις φευγετε..και το πας Marine seafood για μασα...??
Κι αν σταματησει και σε κανα 7/11 στο δρομο και κανει τη προικα της σε καλλυντικα..?

Το κοστος πλησιαζει,η και ξεπερναει τα 4 χιλιαρικα...

Και απο την αλλη "χλευαζετε" το δηθεν "κοροιδο" που μπαινει μεσα στο ibar η το insomnia κατα τις 1-2 το βραδυ το πολυ..παιρνει μια-δυο μπυρες...καθεται κανα μισαωρο εως τρια τεταρτα μεχρι να εντοπισει στοχο...χτυπαει κατευθειαν..φορτωνει ενα τοπ μουνι με 3 χιλιαρικα χωρις πολλα πολλα παζαρια,με τη συμφωνια να πανε ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ στο χοτελ για μπουμ μπουμ..Και το εχει απο τις 3 το βραδυ για να το γλεντησει στο κρεββατι του...

Στη τελικη ΑΥΤΟΣ ΓΑΜΑΕΙ ΦΤΗΝΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ απο εσας.. ;)

Γιατι εσεις εκτος του οτι εχετε ηδη πληρωσει περισσοτερα στο συνολο,γυρνατε και κουρασμενοι,νυσταγμενοι και ντιρλα στο δωματιο με τη γκομενα στις 6-7 τα ξημερωματα..

Τωρα θα μου πειτε,ρε φιλε δεν ειναι μονο το γαμησι...ειναι και το καβλαδισμα στο κλαμπ..η διασκεδαση..η μουσικουλα..ο χορος..το πιωμα..
Πολυ ωραια..ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ...ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ..Για διασκεδαση πας..Οχι σε super market να αγορασεις κρεας..
Αλλα επαναλαμβανω,μη μου λετε οτι γαματε με 1500 μπατ...Γιατι δεν υπολογιζετε μεσα και τα υπολοιπα "εξοδα παραστασεως".. ;)

paomak20

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Like
54
Πόντοι
1
τα "εξοδα παραστασεως" είναι μη υποχρεωτικα και τελειως υποκειμενικα
αναλογα με την τσεπη και τη διαθεση του καθενος.
Υπαρχουν αναμφισβήτητα αλλα είναι λαθος να συναθροίζονται με τα λευτα
που ζηταει να παντελονιασει η γκομενα.
Όταν δινεις μια πληροφορια λες πια είναι η ταριφα μεσες ακρες και από κει και περα
ο καθενας κανει το κουμαντο του.

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
τα "εξοδα παραστασεως" είναι μη υποχρεωτικα και τελειως υποκειμενικα
αναλογα με την τσεπη και τη διαθεση του καθενος.

Κι ομως..Τωρα τελευταια σχεδον ολες οι γκομενες στα φρηλανσεραδικα της ταυλανδης,θεωρουν ως δεδομενο πως εκτος απο τα λεφτα για το πηδημα,ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να τους πληρωσεις ΚΑΙ τα λεφτα για το πιωμα τους.
Τους κανεις το "πεσιμο",συμφωνουν σε μια τιμη αλλα σου τρωνε και αλλα τοσα σε ποτα,φαι και λοιπα εξοδα.
Παλια με το που γινοτανε το νταραβερι,τη φορτωνες κι εφευγες.Τωρα σχεδον ολες σου λενε "οχι ακομα"..Θελω να κατσω να χορεψω,να διασκεδασω και ΜΕΤΑ παμε για μπουμ μπουμ..Κι εσυ καθεσαι απο διπλα για να μη στη φαει κανενας αλλος και πληρωνεις ποτα,σφηνακια και πολλες φορες οχι μονο για αυτη αλλα και για τις φιλες της..

Υπαρχουν αναμφισβήτητα αλλα είναι λαθος να συναθροίζονται με τα λευτα
που ζηταει να παντελονιασει η γκομενα.

Διαφωνω καθετα.Το θεμα ειναι τι βγαινει στο ΣΥΝΟΛΟ απο τη τσεπη ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ.
Δηλαδη αν μια γκομενα σου πει δε θελω λεφτα για να με γαμησεις...Αλλα θελω να μου ανοιξεις τωρα επιτοπου 10 σαμπανιες η να μου παρεις iphone.Αυτο σημαινει οτι πηδηξες ΤΖΑΜΠΑ?

Όταν δινεις μια πληροφορια λες πια είναι η ταριφα μεσες ακρες και από κει και περα
ο καθενας κανει το κουμαντο του.

Το "μεσες ακρες" δεν ειναι απο 1500 που ζηταει η γκομενα "παντελονι",στο τελος να σου στοιχιζει 4 χιλιαρικα με τα "παρελκομενα".Γιατι δυστυχως δεν ειναι στη διακριτικη ευχερεια και τη "καλοσυνη" σου αν θα κερασεις ποτα αυτη και τις φιλες τους.Το θεωρουν ΔΕΔΟΜΕΝΟ..Σου λενε λοιπον 1500 και σου τρωνε "με το τροπο" τους αλλα τοσα για πλακα.

Μαγκες λοιπον ΠΡΟΣΟΧΗ,γιατι το εχουν κανει συστημα.
Εγω προσωπικα κανω το πεσιμο,συμφωνω στη τιμη,αλλα με εναν ορο ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟ...ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΕΠΙΤΟΠΟΥ και παμε ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ στο ξενοδοχειο..Αν δεν δεχτει,παω στην επομενη.. ;)

namoro

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2015
Like
0
Πόντοι
0
Λοιπον ....και εγω πιστευω με τις γνωσεις και την εμπειρια μου στην χωρα του χαμογελου και της ακρατης σεξουαλικοτητας..να μπορεσω να δωσω καποιες αλλες καινουργιες και διαφορετικες παραστασεις,γιατι κακα τα ψεματα,οι ιδιοι και οι ιδιοι γραφουν εδω μεσα, ανακυκλωνοντας τα ιδια και τα ιδια!!
Καλη χρονια σε ολους καλα ταξιδια και καλα γαμησια!!!
Το καλο της φετινης σαιζον ειναι οτι μειωθηκαν κατα πολυ αυτοι οι αξεστοι Ρωσοι και θελω να να πιστευω οτι θα εξαφανιστουν εντελως!!αυτοι πιστευω εκαναν την μεγαλυτερη ζημια στη χωρα!

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
435
Πόντοι
36
Ρε πιπινο τι ειναι αυτα που λες?
Ποιο seafood και ποια καλλυντικα απο 7/11?
Δηλαδη μετα το ibar θα με πει να την παω σε ταβερνα και εγω νομιζεις θα τρεξω?Η θα παμε στα 7/11 για να κανει προικα?
Ανεβαινουμε μηχανακι η ποδια αν ειναι κοντα κ παμε για χοτελ.
Αυτη που θα παρεις εσυ επιτοπου που λες δεν θα σε ζητησει seafood και καλλυντικα?
Η αν ανοιξω εγω ενα μπουκαλι και η αλλη θελει μια space θα μπω με το κεφαλι μεσα?
Ξερεις ποσες γκομενες εκοψα που ζητουσαν σφηνακια και δεν κερασα? και παλι σε μενα εκατσαν.
Εγω μπορει να παω στο ibar και να φαω με 2 φιλους μου 10,000 μπατ.
Δηλαδη μετα αν βρω μια γκομενα και πηδηξω με 1500 μπατ αυτο διαιρητε με την τιμη των 10,000?

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
435
Πόντοι
36
Ε ωραια τοτε μαυτην την λογικη αν πας ταιλανδη και φας 3000 ευρω με τικετ χοτελ  κτλ και εχεις γαμησει μονο μια γκομενα τοτε
σου εχουν φυγει 3000 ευρω μονο γιαυτην.
Οποτε παλι κοροιδα ειμαστε μονο και μονο που αναπνεουμε αερα ταιλανδης.
Sorry αλλα δεν συνφωνω πολυ σε αυτο το θεμα.

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
435
Πόντοι
36
Λοιπον ....και εγω πιστευω με τις γνωσεις και την εμπειρια μου στην χωρα του χαμογελου και της ακρατης σεξουαλικοτητας..να μπορεσω να δωσω καποιες αλλες καινουργιες και διαφορετικες παραστασεις,γιατι κακα τα ψεματα,οι ιδιοι και οι ιδιοι γραφουν εδω μεσα, ανακυκλωνοντας τα ιδια και τα ιδια!!
Καλη χρονια σε ολους καλα ταξιδια και καλα γαμησια!!!
Το καλο της φετινης σαιζον ειναι οτι μειωθηκαν κατα πολυ αυτοι οι αξεστοι Ρωσοι και θελω να να πιστευω οτι θα εξαφανιστουν εντελως!!αυτοι πιστευω εκαναν την μεγαλυτερη ζημια στη χωρα!

Καλως τον f(l)usio-ano
Καλως το fusio και τον Poutsio

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Λοιπόν, με αυτά που διαβάζω μάλλον σε άλλη Πατάγια πηγαίνω. Σε αυτήν την Πατάγια που πάω εγώ ποτέ δεν έχω πληρώσει πάνω από 1500 για LT σε γκόμενα που φόρτωσα από το ibar ή το insomnia. Και πάντα μιλάμε για γκόμενες που μου αρέσουν και γουστάρω και αντικειμενικά καλές και όχι ότι κάτσει απλά και μόνο για να γαμίσω. Μάρτυρες μου είναι κάμποσα παιδιά από εδώ μέσα που βρισκόμαστε είτε στην Ελλάδα είτε στην LOS και έχουν δει φώτο ή live τις γκόμενες που φορτώνω για του λόγου το αληθές. Μάλιστα στις περισσότερες ακόμα και σε αυτό το ταξίδι χιλιάρικο έδινα συν εκατό για το ταξί. Και η μία από αυτές ήταν φορτωτική από το stand του insomnia. Και μιλάμε για high season έτσι? 1 με 16 Δεκ ήμουν κάτω. Και καμία δεν μου γκρίνιαξε, και όλες ήθελαν να ξαναβρεθούμε, άσχετο πως εγώ μόνο με μία βρέθηκα και δεύτερη (και τρίτη κ τέταρτη) μέρα. Μάλιστα με την συγκεκριμένη στις 4 μέρες της έδωσα τρία χιλιάρικα (υπομονή, είναι η ιστορία που σας υποσχέθηκα ότι θα γράψω). Όσο για τα παρελκόμενα είναι προαιρετικά. Up to you, αν δεν είναι μόνιμη. Αν είναι μόνιμη αλλάζει το πράγμα. Απλά η κύρια (για να μην πω η μόνη) πηγή πληροφοριών πλέον είναι το pattaya addicts και γι αυτό ίσως ξέρω πώς να κινηθώ άνετα, οικονομικά και να μην με βλέπουν ως χαζοφάραγκ και ΑΤΜ.

paomak20

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Like
54
Πόντοι
1
Μ εμενα διαφωνεις καπου σε οσα ειπα?

paomak20

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Like
54
Πόντοι
1
Αυτή θα τη θυμασαι σιγουρα λοιπον.
Μηπως θυμασαι ποσα ζηταγε?

Συνημμένα

• 4.jpg
    4.jpg
    55,1 KB · Εμφανίσεις: 15
  • Like
Αντιδράσεις: 968

fortune

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Ζηλεύω που πηδάτε τέτοια μωρα και μαλώνετε για 1500 μπατ (40ευρα) και εμείς γράφουμε 2 σελίδες κριτηκή για τα βλαχορωσίδια των 200.

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246

Το τι ζητάνε και πόσα τελικά δίνεις είναι διαφορετικά πράγματα. Και δεν έχω ιδέα αυτή πόσα ζήταγε, ούτε την θυμάμαι αλλα για χιλιάρικο τρώγεται. Άντε, βαριά βαριά 1500.
Αλλά μέχρι και 4000 έχω ακούσει. Την παζάρεψα για πλάκα και τελικά με 2000 θα την φόρτωνα, άσχετο πως δεν το κανα τελικά.
Αλλά είπαμε. Άλλο το τι ζητάνε και άλλο πόσα θα πάρουν στο τέλος.

Τέλος πάντων. Δεν θα κολλήσουμε σε αυτό. Όπως είπα στα υπόλοιπα συμφωνω απόλυτα μαζί σου.

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Για τιμες δε μπορουμε να μιλαμε,ουτε να κανουμε συγκρισεις,γιατι υπαρχουν ασταθμητοι παραγοντες.
Οπως π.χ
α)η ηλικια η δικη σου και της γκομενας.
β)Η δικη σου εξωτερικη εμφανιση και το κατα ποσο τα γουστα σου ταιριαζουν με τα γουστα αλλων,με αποτελεσμα η γκομενα που θες να εχει μεγαλη ζητηση.
γ)Η τεχνη σου στο παζαρι.

Ειναι ακυρο λοιπον να μιλατε για το ποσα πληρωσατε εσεις.Κανετε μεγαλο λαθος οσοι αναφερεστε.

Επισης,αφου ολοι συμφωνειται σε αυτο που ειπα, πως οντως οι γκομενες γινονται τσιμπουρι και ζητανε ποτα και σφηνακια κερασμα..το γεγονος πως μερικοι εχετε το τροπο να τις διωχνετε και να μη τις κερνατε,δε σημαινει πως τον εχουν ολοι..
Γι αυτο το ανεφερα για να εχουν γνωση και οσοι δεν εχουν την εμπειρια,ωστε να ξερουν τι θα συναντησουν.

Τελος, ο καθενας κανει κουμαντο στη τσεπη του μονος του και χαλαει τα λεφτα του οπως γουσταρει.
Οσο γελοιο ειναι για καποιους το να πληρωνεις 3,4 και 5 χιλιαρικα για ενα πηδημα,αλλο τοσο γελοιο ειναι για καποιους αλλους,να πηγαινεις στα φρηλανσεραδικα και να κανεις λογαριασμο σε ποτα πανω απο 300 μπατ.
Αλλοι πηγαινουν στα φρηλανσεραδικα και γουσταρουν να πιουν,να χορεψουν,να διασκεδασουν και καποια στιγμη να χτυπησουν κι ενα γκομενακι κι αλλοι καθαρα και μονο για να ψωνισουν γυναικειο κρεας.
Δε τους ενδιαφερει ουτε ΤΙ ποτα πουλανε τα μαγαζια αυτα (γιατι δε πινουν παρα μια-δυο μπυρες το πολυ κι αυτες επειδη ειναι υποχρεωτικο),ουτε ΤΙ μουσικη παιζει κι αν ο dj ειναι καλος και κανει κεφι. ;)

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Προσωπικα επειδη δε μου αρεσει το στυλ διασκεδασης με μουσικη "γκαπα-γκουπα" και κατσικοχορευτες να σε σκουντανε και να πεφτουν επανω σου συνεχεια,τα φωτα χαμηλα-σχεδον κατασκοταδο και τα φωτορυθμικα με τα λειζερ να σου βγαζουν τα ματια,αν υπηρχε φρηλανσεραδικο
α)Με τα φωτα ορθανοιχτα για να μπορεις να ξεχωριζεις τι αγοραζεις (και να μη τρομαζεις την επομενη μερα το πρωι οταν βλεπεις τη γκομενα αβαφτη)
β)Χωρις μουσικη η εστω να παιζει ψαλμωδιες η Ταυλανδεζικα μοιρολογια χαμηλα
Θα ημουνα θαμωνας!! :2funny: :2funny: :2funny:

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246

:headbang: :headbang:

Οι εκατομμυριούχοι των δύο εβδομάδων καταστρέφουν την Πατάγια…

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
:headbang: :headbang:

Οι εκατομμυριούχοι των δύο εβδομάδων καταστρέφουν την Πατάγια…
Η εμπειρια μου χρονο με το χρονο και πιο εντονα τα 2-3 τελευταια χρονια,μου δειχνει οτι τελικα ολοι σχεδον ειναι "εκατομμυριουχοι" στη Πατταγια εκτος απο τους Ελληνες,τους πακιστανους και τους Ινδους..
Πρεπει να το παραδεχτουμε..Ειμαστε απο τους πιο τσιπηδες και φτωχομπινεδες..
Θελετε δε θελετε,το χρημα μιλαει..
Δε πα να εισαι παιδαρας και πιτσιρικας και να εχεις κλεισει το σουπερ γκομενακι με 1500?..Μολις θα εμφανιστει ο γιαπωνεζος 60 χρονων και της βαλει 5-6 χιλιαρικα στη μουρη,κατα 99% ΣΕ ΚΛΑΝΕΙ για να παει με αυτον..
Το καλοκαιρι γνωρισα γκομενα που μολις της ειπα οτι ειμαι Ελληνας μου απαντησε "Greece???Oh!You have problem in your country..no money..poor people..same same isaan.."
Τι της απαντας εκεινη τη στιγμη? :headbang:

Υ.Γ:Ας μην ανοιξουμε τωρα και το κεφαλαιο ΣΠΟΝΣΟΡΕΣ...Γιατι το γραφειο της Western Union στη Πατταγια,εχει ατελειωτες ουρες καθε μερα..Και οι περισσοτερες γκομενες της προκοπης (για να μη πω ολες),εχουν το εμβασμα καθε μηνα απο τους σπονσορες και μολις πας να τους τη πεσεις το παιζουν "βαρυ πεπονι"..Για να ερθουν μαζι σου η πρεπει να εισαι σουπεργκομενος η να τους τα σκασεις χοντρα ωστε να αξιζει το κερατο και το παραμυθι που πρεπει να σκαρφιστουν για να πουν στο σπονσορα..

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
435
Πόντοι
36
Pipino κουβαλα και εσυ ενα φακο σαν και αυτον που εχουν οι σεκιουριταδες στο insomnia και ανοιγουν το δρομο..
Εεεε εσυ θα το χεις για να βλεπεις τις φατσες απο τα μακιγιαρισμενα φταντασματα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Τωρα για τα γκαπα γκουπα δεν εχω καμια ιδεα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom