You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ταϊλάνδη sex trip...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 58K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)
Judge Dred89
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2014
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
Χρονια πολλα.
mitsios
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 93
- Πόντοι
- 1
Παιδια καλησπερα!Καλες γιορτες σε ολους με υγεια και καλα ταξιδια!
Ειμαι ετοιμος να κλεισω το συγκεκριμενο ξενοδοχειο και δεν ξερω αν ειναι guest friendly.Αν δεν πληρωνω δηλαδη για να βαζω κοπελα μεσα.Θα ειμαι μονος μου στο δωματιο και εχω κλεισει δικλινο αλλα ηθελα να ξερω τη συγκεκριμενη πληροφορια.Εχω στειλει 2 φορες Mail στο ξενοδοχειο χτες και προχτες και δεν απαντανε.Μου ρχεται να τους αρχισω τα μπινελικια.Υποψιαζομαι οτι δεν ειναι guest friendly και γι αυτο δεν απαντανε.
P.T Residence Hotel ειναι το ονομα του.
Ξερει καποιος συναγωνιστης κατι?
Ειμαι ετοιμος να κλεισω το συγκεκριμενο ξενοδοχειο και δεν ξερω αν ειναι guest friendly.Αν δεν πληρωνω δηλαδη για να βαζω κοπελα μεσα.Θα ειμαι μονος μου στο δωματιο και εχω κλεισει δικλινο αλλα ηθελα να ξερω τη συγκεκριμενη πληροφορια.Εχω στειλει 2 φορες Mail στο ξενοδοχειο χτες και προχτες και δεν απαντανε.Μου ρχεται να τους αρχισω τα μπινελικια.Υποψιαζομαι οτι δεν ειναι guest friendly και γι αυτο δεν απαντανε.
P.T Residence Hotel ειναι το ονομα του.
Ξερει καποιος συναγωνιστης κατι?
pipinomaniac
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Like
- 144
- Πόντοι
- 16
Κατα 99.9% ειναι guest friendly..
Αλλα γιατι θελεις να μεινεις τοσο μακρια?
Αυτο ειναι στο βουνο πανω..Με δυσκολια θα βρισκεις γκομενακια να σε ακολουθουν εκει πανω στα κατσαβραχα..
Αλλα γιατι θελεις να μεινεις τοσο μακρια?
Αυτο ειναι στο βουνο πανω..Με δυσκολια θα βρισκεις γκομενακια να σε ακολουθουν εκει πανω στα κατσαβραχα..
Tekillas Boom Boom
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2012
- Like
- 437
- Πόντοι
- 36
Κατσε ρε Pipinomaniac και εγω εμεινα στου babi και ειχα μηχανακι...Δεν θυμαμαι καποια να μην μακολουθησει..
Θα νοικιασει μηχανακι και εαν οχι υπαρχουν και τα tuk tuk...
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
Δηλαδη ταλαιπωρια, πεστο με απλα λογιαΘα νοικιασει μηχανακι και εαν οχι υπαρχουν και τα tuk tuk...
Tekillas Boom Boom
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2012
- Like
- 437
- Πόντοι
- 36
Για μενα δεν ηταν καθολου ταλαιπωρια..
Ισα ισα υποχρεωνοταν η αλλη να κοιματε σε μενα γιατι βαριοταν να φυγει.
Εκτος αν μετα εβγαινα παλι για clubbing εαν την επερνα απο νωρις.
Ταλαιπωρια ηταν γιατι ειχα νοικιασει 2 χοτελ και πηγαινοερχομουν απο το ενα στο αλλο.
Οτι να νε.......
Ισα ισα υποχρεωνοταν η αλλη να κοιματε σε μενα γιατι βαριοταν να φυγει.
Εκτος αν μετα εβγαινα παλι για clubbing εαν την επερνα απο νωρις.
Ταλαιπωρια ηταν γιατι ειχα νοικιασει 2 χοτελ και πηγαινοερχομουν απο το ενα στο αλλο.
Οτι να νε.......
Tekillas Boom Boom
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2012
- Like
- 437
- Πόντοι
- 36
pipinomaniac
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Like
- 144
- Πόντοι
- 16
Πρωτον το hotel που ειπε ο φιλος,ειναι ακομα πιο μακρια απο του Μπαμπη.Και βεβαια ολα αυτα τα ξενοδοχεια που ειναι μακρια,δε παλευονται χωρις μηχανακι..Κατσε ρε Pipinomaniac και εγω εμεινα στου babi και ειχα μηχανακι...Δεν θυμαμαι καποια να μην μακολουθησει..
Δευτερον,δε ξερω αν θελει να νοικιασει μηχανακι..
Γιατι οπως ξερεις,μηχανακι στη Πατονγκ εχει και αλλα προβληματα..Με πρωτο και μεγαλυτερο το παρκινγκ το βραδυ γυρω απο τη Μπανγκλα..(Εκτος βεβαια απο τα γνωστα scams των μπατσων που σε σταματανε για να παρουνε μιζα και αυτων που στα νοικιαζουν που αν δεν το επιθεωρησεις στην αρχη,σε βαζουν να το πληρωσεις χρυσο..να αλλαξεις ξεφτυσμενες σελες,τρακαρισμενα φτερα κλπ κλπ)...
Επισης οπως εχω γραψει πολλες φορες..για καποιον που παει πρωτη φορα στη ταυλανδη,δε θεωρω και ιδιαιτερα φρονιμο να νοικιασει μηχανακι..Εκτος του οτι οι ταυλανδοι δεν ειναι και οι καλυτεροι οδηγοι,πρεπει να οδηγει απο αριστερα..Και αυτο θελει λιγο χρονο για να το συνηθισεις..
Για τουκ τουκ δε συζηταω καν...Θα πληρωνει πολλα λεφτα...Και αν ειναι να μενει στο βουνο για να γλυτωσει καποια λεφτα επειδη ειναι πιο φτηνα τα ξενοδοχεια και να τα δινει στους τουκτουκατζηδες η τα μοτοταξι,ειναι δωρο-αδωρο..
Τελος παντων..Εγω εχω γενικα ενα βιτσιο με τα ξενοδοχεια να ειναι κοντα στη δραση..Στο CN που εμενα τις περισσοτερες φορες,οταν ημουνα τσαρκα στη Μπανγκλα και με επιανε κατουρημα,πεταγομουνα με τα ποδια στο δωματιο και σε 5 λεπτα ημουνα πισω
Tekillas Boom Boom
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2012
- Like
- 437
- Πόντοι
- 36
Συνφωνω στο αν περνει tuktuk θα του βγαινει ακριβα καθημερινα.
Εγω ξαναλεω ειμαι υπερ του μηχανακι στο πουκετ.
Για τα scams απλα πρεπει να ειναι Προσεχτικος λιγο σε καποια θεματα τα οποια του τα εστειλα με πρωσοπικο μυνημα.
Το να πηγαινω Phuket και να την βγαζω μονο patong εεε οχιι....θελω να γυρναω ακομη και να βαρεθηκα τις παραλιες οι οποιες οκ μερικες ειναι μια απτα ιδια.
Pattaya δεν μαρεσει να εχω μηχανακι τοσο....
Εγω ξαναλεω ειμαι υπερ του μηχανακι στο πουκετ.
Για τα scams απλα πρεπει να ειναι Προσεχτικος λιγο σε καποια θεματα τα οποια του τα εστειλα με πρωσοπικο μυνημα.
Το να πηγαινω Phuket και να την βγαζω μονο patong εεε οχιι....θελω να γυρναω ακομη και να βαρεθηκα τις παραλιες οι οποιες οκ μερικες ειναι μια απτα ιδια.
Pattaya δεν μαρεσει να εχω μηχανακι τοσο....
pipinomaniac
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Like
- 144
- Πόντοι
- 16
Η αληθεια ειναι οτι στη πατονγκ αν εχεις μηχανακι,απογειωνεται η εμπειρια των διακοπων...εχει τοσες ωραιες παραλιες γυρω γυρω...και ωραια φαση ειναι να νοικιασεις και καμμια μερα αν εχεις 2-3 ακομα παρεα,ενα αμαξι να πας στο νοτο του νησιου...
mitsios
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 93
- Πόντοι
- 1
Καταρχην ευχαριστω και τους δυο για την βοηθεια που προσφερετε σε μενα αλλα και στους υπολλοιπους που μεσω αυτου του θεματος ενημερωνονται.Μηχανακι σιγουρα θα νοικιασω εγω με προσοχη με το κρανος μου ωστε να μην εχουμε θεματα με αστυνομια.Θελω αυτες τις 15 μερες να γυρισω το νησι οσο περισσοτερο γινεται.Να παω και Kata να παω και kaaron και Kamala και στην πολη μεσα και νοτια και οπου μπορω.τα ξενοδοχεια θελουν κλεισιμο απο νωρις.ενα διμηνο τουλαχιστον πιο πριν γιατι οι τιμες διπλασιαζονται.στο CN η τιμη ειναι περαν του μπατζετ που εχω στα υποψιν.Σκεφτομαι για 1500 στην τσεπη καθαρα με πληρωμενο το ξενοδοχειο και τα αεροπορικα.καλα ειναι?Εννοειται οτι οσο περισσοτερα τοσο καλυτερα αλλα πιστευω θα την βγαλω την ακρη μου με αυτο το ποσο.
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.939
- Πόντοι
- 19.795
Η Εθνικη ομαδα ποδοσφαιρου της Ταιλανδης
Judge Dred89
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2014
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
γιατι πεφτουν τα αεροπλανα ρε σεις?
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
Και εχει κατι μουναρες αεροσυνοδους η air asia...θα πηγαν στον παραδεισογιατι πεφτουν τα αεροπλανα ρε σεις?
pipinomaniac
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Like
- 144
- Πόντοι
- 16
Τα καλυτερα μωρα τα εχω δει στη tiger airways..
Tekillas Boom Boom
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2012
- Like
- 437
- Πόντοι
- 36
Η εθνικη ομαδα Ladyboys ειναι αυτη.....
Εκανα μια φιλη αεροσυνοδο της Thai Airways στο Fcb...
Kαι γω νομιζα ειναι και δυσκολες ολες....
Αλλα οκ μην λεμε μεγαλα λογια ακομη.....
Εκανα μια φιλη αεροσυνοδο της Thai Airways στο Fcb...
Kαι γω νομιζα ειναι και δυσκολες ολες....
Αλλα οκ μην λεμε μεγαλα λογια ακομη.....
Tekillas Boom Boom
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2012
- Like
- 437
- Πόντοι
- 36
Ρε Judge Dredd89 γιατι τρακερνουν τα αμαξια?
Γιατι βουλιαζουν τα πλοια?
Γιατι εκτροχιαζονται τρενα?
Τι ειμαι? Ποιος ειμαι? Γιατι Ειμαι?
Μην παθαινεις υπαρξιακα τωρα....
Εκατομμυρια πτησης γινονται καθημερινα...Και παλι λιγα πεφτουν.
Γιατι βουλιαζουν τα πλοια?
Γιατι εκτροχιαζονται τρενα?
Τι ειμαι? Ποιος ειμαι? Γιατι Ειμαι?
Μην παθαινεις υπαρξιακα τωρα....
Εκατομμυρια πτησης γινονται καθημερινα...Και παλι λιγα πεφτουν.
04fantomas05
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 16
Καλη χρονια σε ολους απο vientiane, laos. Εναν απο τους λιγοτερο γνωστούς σεξοπροορισμους της περιοχής. Πολλοι δεν θα τον έλεγαν καν σεξοπροορισμο ιδιαιτερα αν λαβουμε υπόψη οτι συνορεύει με το βαρυ πυροβολικό που ακούει στο ονομα Ταυλανδη. Ειμαι ηδη μερικες μερες εδω και ευτυχως πρόλαβα και γευτηκα μερικα απο τα τοπικά "προιοντα". Και λεω ευτυχως γιατι απο χτες εχω κολλησει με ενα ασπρουδερο πιπινι 19 μαιων (οχι του γνωστού επαγγελματος) και δε βλεπω να ξεκόλλαω μεχρι το τελος. Θα προσπαθήσω να γράψω αναλυτικό ρεπορτάζ αν βρω χρονο...για την ωρα θα πω ομως μονο αυτο. Οι περισσότεροι εδω μεσα παθαίνουν κατάθλιψη οταν φευγουν απο την Ταυλανδη και επιστρέφουν πισω ελλαδα...εγω απο την αλλη κοντεύω να πάθω κατάθλιψη οσο βλεπω να περνανε οι μερες και θα πρεπει συντομα να επιστρέψω στη βάση μου στην Ταυλανδη....και να πω και αλλο ενα...δυστυχως δεν ημουν ταυλανδη πριν 40-50 χρονια αλλα πρεπει να έμοιαζε καπως σαν το σημερινό Λαός.
Tekillas Boom Boom
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2012
- Like
- 437
- Πόντοι
- 36
Μπραβο φιλε φαντομα...ΣΕ χαιρομαι πραγματικα....
Ριξε και καμια φωτο....
Ριξε και καμια φωτο....