big poutsa
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2013
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
OXIΔεν μου λες ρε μαγκα με το φουρο θα ερθεις στην συναντηση??
OXIΔεν μου λες ρε μαγκα με το φουρο θα ερθεις στην συναντηση??
Εσυ θα πας?Δεν μου λες ρε μαγκα με το φουρο θα ερθεις στην συναντηση??
ναι εγω θα παωΕσυ θα πας?
και τι θα κανεις εκει που θα πας?ναι εγω θα παω
εισαι μεγαλη κοτα οπως σε θυμαμαι στην πατονγκ
ναυτακι με το φουρο
να γνωριστουμε να πιουμε κανα καφεκαι τι θα κανεις εκει που θα πας?
Εσενα ποιος στα ειπε αυτα?να γνωριστουμε να πιουμε κανα καφε
επισης με πολλους απο εδω μεσα εχουμε βρεθει παλαιοτερα στα μετεριζια της πατταγιας και της πατονγκ
μαγκα με το φουρο εγω δεν εχω να κρυψω κατι, ειμαι καθαρος μετα απο 20 χρονια ουτε εχω φαει λεφτα απο κανεναν σαν κατι αλλους ελληναρες ονοματα δεν λεμε
τωρα εσυ που κρυβεσαι ειναι δικο σου προβλημα
αλλα ετσι ησουν μια ζωη οπως τοτε κρυβοσουνα στις τουαλετες του κροκοδειλου
καλα σε λεω μαγκα με το φουρο
επισης το thai.grΓια οσους πανε πρωτη φορα υπαρχει ενα πολυ καλο θρεντ που λεγεται
ΧΡΗΣΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑΙΛΑΝΔΗ. Τα παιδια που το εγραψαν εκαναν καλη δουλεια
Αν παρουν πληροφοριες απο το ταιλανδη σεξ τριπ ισως τους κοπει η ορεξη για το ταξιδι.
δεν μπορω να βαλω το λινκ με το κωλοipad.
Αυτοι ειναι φυσιολατρες νομιζω, οπως ο κωλογερος που κανει σαφαρι στις ζουγκλες της σουκουμβιτεπισης το thai.gr
Για οσους πανε πρωτη φορα υπαρχει ενα πολυ καλο θρεντ που λεγεται
ΧΡΗΣΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑΙΛΑΝΔΗ. Τα παιδια που το εγραψαν εκαναν καλη δουλεια
Αν παρουν πληροφοριες απο το ταιλανδη σεξ τριπ ισως τους κοπει η ορεξη για το ταξιδι.
δεν μπορω να βαλω το λινκ με το κωλοipad.
το ξερουμε οτι πας ταυλανδη μονο και μονο για να κουτσομπολευσεις να γραψεις ιστοριες με φανταστικουςεκει ημουνα και γελαγαμε με τον αλεξανδρο και τον γιωργο
το ξερουμε οτι πας ταυλανδη μονο και μονο για να κουτσομπολευσεις να γραψεις ιστοριες με φανταστικους
βλαχους, να δωσεις πατρικες συμβουλες και γενικα να μαλακιστεις
αρχικατινα και ρουφιανα παντα
καθε ποστ σου μας το επιβεβαιωνει
ουτε τα αρχιδια να μπεις με το κανονικο σου νικ δεν
εχεις και εκανες κλωνο
για να ξεκινησεις νεο κυκλο ρουφιανιας και κατινιας
Και εισαι σιγουρος οτι ειμαι εγω??Πολυ σιγουρος??ή σου ειπαν ακουσες κλπ???Γιατι αν εθρω στην συναντηση και δεν ειμαι αυτος που φανταζεσαι...σε ρωταω απλα τι θα κανεις?? ή μαλλον τι θα πρεπει να κανω εγω??εκει ημουνα και γελαγαμε με τον αλεξανδρο και τον γιωργο
Εγω σου απεδειξα και επιμενω, οτι εισα αρχιρουφιανος του προξενειου εκει,μεταφεροντας πληροφοριες τις οποιες οι επισημοι πλεον διοχετευουν στης εδω Ελληνικες αρχες.Ολα αυτα με το αζημιωτο βεβαια!!Ως υπόθεση εργασίας, θα ήθελα να μου διευκρινίσετε κάτι αγαπητέ φίλε.
Μιάς και φαίνεται κατά την χρόνια απουσίας μου, η ετυμηγορία και η σημασιολογία κάποιων λέξεων στο διάστημα αυτό έχει αλλάξει.
Θα χαιρόμουν εάν μπορούσα να έχω από εσάς τον σημερινό προσδιορισμό.
α)Εάν γνωρίζεις, ότι κάποιος με έκνομες ενέργειες εξαπατά τόσο τους Έλληνες επισκέπτες όσο και κάποιους από τους ιθαγενείς εδώ,
το να ενημερώσεις τα μελλοντικά πιθανά θύματα ώστε να προφυλαχθούν διαπράττεις ρουφιανιά η κατινιά;
β) Το να γνωρίζεις αλλά να σιωπάς δεν λέγεται συνενοχή;
Απόκρυψη και αποσιώπηση εγκλήματος η για σας έγκλημα είναι μόνο ο διαπραχτής φόνος;
γ)Πιστεύεται δηλαδή, ότι όσοι προσπαθούν, συμβουλεύοντας τους φίλους που επιχειρούν η έχουν επιχειρήσει να επισκεφτούν την χώρα, διαπράττουν αδίκημα; Είναι ρουφιάνοι και κατίνες;
Η λάθος αντίληψη έχετε, η (που δεν θα ήθελα να το πιστέψω για εσάς) σας χαλάμε την σούπα στην αναζήτηση νέων θυμάτων.
Καπου εκει ανηκεις... Trio belkano ή Trio strutzes κλπ... Τι να περιμενεις λοιπον? Ποσο κακογουστος ξεπεσμενος και ξεπερασμενος μπορει να εισαι εσυ και ολη η παρεα σου? Δυστυχως αυτο ειναι το Thrend Κυριοι. To αποτελουν ολοι αυτοι οι γελοιοι αγαμητοι τυποι!!Να το χαιρεστε και να τους χαιρεστε....γιατι εγω δεν προκειται να ασχοληθω αλλο μαζι σας!!Καπου εδω θα σας αφησω ...Ειστε αξιοι της τυχη σας...να αλληλοχαιρεστε λοιπον και να αλληλομαλακιζεστε!! Και μια συμβουλη σε οσους μπαινουν και θελουν πληροφοριες για Ταυλανδη..Μακρυα απο αυτους εδω τους πιρφορους αγαμητους παραμυθατζιδες και ρουφιανους..ειναι ολοι τους ασχετοι και κακοβουλοι,και οι πιο πολλοι δεν εχουν πατησει το ποδι τους Ταυλανδη,ή εχουν περασει κανενα 2μερο 3μερο και απεκτησαν γνωμη! Καλη τυχη και καλη συνεχεια σε ολους!!
Εγω σου απεδειξα και επιμενω, οτι εισα αρχιρουφιανος του προξενειου εκει,μεταφεροντας πληροφοριες τις οποιες οι επισημοι πλεον διοχετευουν στης εδω Ελληνικες αρχες.Ολα αυτα με το αζημιωτο βεβαια!!
Εγω φιλε μου ειμαι στον ισιο δρομο (Σουκχουμβιτ), στο δρομο του θεου και της αρετης.Αυτοι ειναι φυσιολατρες νομιζω, οπως ο κωλογερος που κανει σαφαρι στις ζουγκλες της σουκουμβιτ