Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

Mr Kavlitsekis

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
0
και τι θα κανεις εκει που θα πας?
  να γνωριστουμε να πιουμε κανα καφε
  επισης με πολλους  απο εδω μεσα εχουμε βρεθει παλαιοτερα στα μετεριζια της πατταγιας και της πατονγκ
μαγκα με το φουρο εγω δεν εχω να κρυψω κατι, ειμαι καθαρος μετα απο 20 χρονια  ουτε εχω φαει λεφτα απο κανεναν σαν κατι αλλους ελληναρες ονοματα δεν λεμε 
τωρα εσυ που κρυβεσαι ειναι δικο σου προβλημα
αλλα ετσι ησουν μια ζωη οπως τοτε κρυβοσουνα στις τουαλετες του κροκοδειλου
καλα σε λεω μαγκα με το φουρο

big poutsa

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2013
Like
8
Πόντοι
1
  να γνωριστουμε να πιουμε κανα καφε
   επισης με πολλους  απο εδω μεσα εχουμε βρεθει παλαιοτερα στα μετεριζια της πατταγιας και της πατονγκ
μαγκα με το φουρο εγω δεν εχω να κρυψω κατι, ειμαι καθαρος μετα απο 20 χρονια  ουτε εχω φαει λεφτα απο κανεναν σαν κατι αλλους ελληναρες ονοματα δεν λεμε   
τωρα εσυ που κρυβεσαι ειναι δικο σου προβλημα
αλλα ετσι ησουν μια ζωη οπως τοτε κρυβοσουνα στις τουαλετες του κροκοδειλου
καλα σε λεω μαγκα με το φουρο
Εσενα ποιος στα ειπε αυτα?

Mr Kavlitsekis

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
0
εκει ημουνα και γελαγαμε με τον αλεξανδρο και τον γιωργο

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Για οσους πανε πρωτη φορα υπαρχει ενα πολυ καλο θρεντ που λεγεται
ΧΡΗΣΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑΙΛΑΝΔΗ. Τα παιδια που  το εγραψαν εκαναν καλη δουλεια
Αν παρουν πληροφοριες απο το ταιλανδη σεξ τριπ ισως τους κοπει η ορεξη για το ταξιδι.
δεν μπορω να βαλω το λινκ με το κωλοipad.

Mr Kavlitsekis

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
0
ΧΡΗΣΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑΙΛΑΝΔΗ. Τα παιδια που  το εγραψαν εκαναν καλη δουλεια
Αν παρουν πληροφοριες απο το ταιλανδη σεξ τριπ ισως τους κοπει η ορεξη για το ταξιδι.
επισης το thai.gr

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
το ξερουμε οτι πας ταυλανδη μονο και μονο για να κουτσομπολευσεις να γραψεις ιστοριες με φανταστικους
βλαχους, να δωσεις πατρικες συμβουλες  :jerking: και γενικα να μαλακιστεις

αρχικατινα και ρουφιανα παντα
καθε ποστ σου μας το επιβεβαιωνει  :uglystupid:

ουτε τα αρχιδια να μπεις με το κανονικο σου νικ δεν
εχεις και εκανες κλωνο
για να ξεκινησεις νεο κυκλο ρουφιανιας και κατινιας

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
το ξερουμε οτι πας ταυλανδη μονο και μονο για να κουτσομπολευσεις να γραψεις ιστοριες με φανταστικους
βλαχους, να δωσεις πατρικες συμβουλες  :jerking: και γενικα να μαλακιστεις

αρχικατινα και ρουφιανα παντα
καθε ποστ σου μας το επιβεβαιωνει  :uglystupid:

ουτε τα αρχιδια να μπεις με το κανονικο σου νικ δεν
εχεις και εκανες κλωνο
για να ξεκινησεις νεο κυκλο ρουφιανιας και κατινιας

Ως   υπόθεση εργασίας, θα  ήθελα να μου διευκρινίσετε κάτι αγαπητέ φίλε.
Μιάς και φαίνεται  κατά  την  χρόνια   απουσίας μου, η ετυμηγορία και  η σημασιολογία κάποιων  λέξεων στο διάστημα αυτό  έχει αλλάξει.

Θα χαιρόμουν   εάν  μπορούσα να έχω από εσάς τον σημερινό προσδιορισμό.

α)Εάν   γνωρίζεις,  ότι κάποιος με  έκνομες ενέργειες   εξαπατά  τόσο τους Έλληνες επισκέπτες  όσο και  κάποιους από τους  ιθαγενείς εδώ,
το  να   ενημερώσεις τα μελλοντικά πιθανά θύματα  ώστε να προφυλαχθούν  διαπράττεις ρουφιανιά η κατινιά;

β) Το να γνωρίζεις αλλά να σιωπάς  δεν  λέγεται συνενοχή;
Απόκρυψη   και αποσιώπηση εγκλήματος η για σας έγκλημα είναι μόνο ο διαπραχτής φόνος;

γ)Πιστεύεται δηλαδή, ότι  όσοι προσπαθούν, συμβουλεύοντας τους φίλους που επιχειρούν  η  έχουν επιχειρήσει να επισκεφτούν την χώρα,  διαπράττουν αδίκημα; Είναι ρουφιάνοι και  κατίνες;

Η λάθος αντίληψη έχετε, η  (που δεν θα ήθελα να το  πιστέψω για εσάς) σας χαλάμε την σούπα στην αναζήτηση νέων θυμάτων.

big poutsa

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2013
Like
8
Πόντοι
1
Και εισαι σιγουρος οτι ειμαι εγω??Πολυ σιγουρος??ή σου ειπαν ακουσες κλπ???Γιατι αν εθρω στην συναντηση και δεν ειμαι αυτος που φανταζεσαι...σε ρωταω απλα τι θα κανεις?? ή μαλλον τι θα πρεπει να κανω εγω??

big poutsa

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2013
Like
8
Πόντοι
1
Ως   υπόθεση εργασίας, θα  ήθελα να μου διευκρινίσετε κάτι αγαπητέ φίλε.
Μιάς και φαίνεται  κατά  την  χρόνια   απουσίας μου, η ετυμηγορία και  η σημασιολογία κάποιων  λέξεων στο διάστημα αυτό  έχει αλλάξει.

Θα χαιρόμουν   εάν  μπορούσα να έχω από εσάς τον σημερινό προσδιορισμό.

α)Εάν   γνωρίζεις,  ότι κάποιος με  έκνομες ενέργειες   εξαπατά  τόσο τους Έλληνες επισκέπτες  όσο και  κάποιους από τους  ιθαγενείς εδώ,
το  να   ενημερώσεις τα μελλοντικά πιθανά θύματα  ώστε να προφυλαχθούν  διαπράττεις ρουφιανιά η κατινιά;

β) Το να γνωρίζεις αλλά να σιωπάς  δεν  λέγεται συνενοχή;
Απόκρυψη   και αποσιώπηση εγκλήματος η για σας έγκλημα είναι μόνο ο διαπραχτής φόνος;

γ)Πιστεύεται δηλαδή, ότι  όσοι προσπαθούν, συμβουλεύοντας τους φίλους που επιχειρούν  η  έχουν επιχειρήσει να επισκεφτούν την χώρα,  διαπράττουν αδίκημα; Είναι ρουφιάνοι και  κατίνες;

Η λάθος αντίληψη έχετε, η  (που δεν θα ήθελα να το  πιστέψω για εσάς) σας χαλάμε την σούπα στην αναζήτηση νέων θυμάτων.
Εγω σου απεδειξα και επιμενω, οτι εισα αρχιρουφιανος του προξενειου εκει,μεταφεροντας πληροφοριες τις οποιες οι επισημοι πλεον διοχετευουν στης εδω Ελληνικες αρχες.Ολα αυτα με το αζημιωτο βεβαια!!

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Το μόνο που έχετε αποδείξει είναι ότι είστε βλάξ για αυτό ακολουθώ πιστά το  ρητό:

«Μην τσακώνεσαι ποτέ με έναν ηλίθιο. Θα αναγκαστείς να παλέψεις με τα δικά του όπλα, στο δικό του πεδίο. Και θα σε κερδίσει τόσο λόγω έδρας, όσο και ανώτερης εμπειρίας...»

Εάν  ήμουν ρουφιάνος, όπως  λέτε σε πολλούς είτε δεν θα επετρέπετω  η  είσοδος  ή  η έξοδος από την χώρα.

Αλήθεια εκείνη η δακρύβρεχτη επιστολή σας παραίτησης από το θέρντ, την καταθέσατε στον εαυτό σας και δεν έγινε αποδεκτή;

Καπου εκει ανηκεις... Trio belkano ή Trio strutzes κλπ... Τι να περιμενεις λοιπον? Ποσο κακογουστος ξεπεσμενος και ξεπερασμενος μπορει να εισαι εσυ και ολη η παρεα σου? Δυστυχως αυτο ειναι το  Thrend Κυριοι. To αποτελουν ολοι αυτοι οι γελοιοι αγαμητοι τυποι!!Να το χαιρεστε και να τους χαιρεστε....γιατι εγω δεν προκειται να ασχοληθω αλλο μαζι σας!!Καπου εδω θα σας αφησω ...Ειστε αξιοι της τυχη σας...να αλληλοχαιρεστε λοιπον και να αλληλομαλακιζεστε!! Και μια συμβουλη σε οσους μπαινουν και θελουν πληροφοριες για Ταυλανδη..Μακρυα απο αυτους εδω τους πιρφορους αγαμητους παραμυθατζιδες και ρουφιανους..ειναι ολοι τους ασχετοι και κακοβουλοι,και οι πιο πολλοι δεν εχουν πατησει το ποδι τους Ταυλανδη,ή εχουν περασει κανενα 2μερο 3μερο και απεκτησαν γνωμη! Καλη τυχη και καλη συνεχεια σε ολους!!

Όσο  για τα χρήματα,  βγάζω πολλάκις περισσότερα  από την επιχείρηση μου, από  εκείνα για τα οποία σας κυνηγούσαν  τα τσουτσουνοκόριτσα  στο Πουκέτ.

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
487
Πόντοι
6.045
Εγω σου απεδειξα και επιμενω, οτι εισα αρχιρουφιανος του προξενειου εκει,μεταφεροντας πληροφοριες τις οποιες οι επισημοι πλεον διοχετευουν στης εδω Ελληνικες αρχες.Ολα αυτα με το αζημιωτο βεβαια!!

ρε φιλε επειδη δεν παρακολουθω το σαιτ πλεον με τις μαλακιες που γραφετε, τι εννοεις πως ρουφιανεψε στο προξενειο?? Δηλαδη τι πηγε και ειπε?? ''κυριε κυριε εδω οι αλλοι καπνιιιιζουν''. Και αν ενημερωσε για καποια παρανομη δραστηριοτητα καποιου τοτε κακο του κεφαλιου του αλλουνου που μαθευτηκε  :) :) :)
Αν δεν τρολλαρεις κατσε γραψε στις χρηστικες καποιες συμβουλες ωστε να συνησφερεις με τις γνωσεις σου στο σαιτ. Το να μαλλωνεις με αλλον, δεν ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ τιποτα.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.835
Πόντοι
19.795
Αυτοι ειναι φυσιολατρες νομιζω, οπως ο κωλογερος που κανει σαφαρι στις ζουγκλες της σουκουμβιτ
Εγω φιλε μου ειμαι στον ισιο δρομο (Σουκχουμβιτ), στο δρομο του θεου και της αρετης.
Οφ τοπικ τωρα, ειμαι σε πολη της ιβιρικης σε κινεζικη συνοικια και μερα παρα μερα κανω μασσαζακι
με κινεζακια 15 ευρω συν  30  :pipa1: η συν 50  :pipa1: :knockinb:. Για περισσοτερες
πληροφοριες στειλτε πμ.

Mr Kavlitsekis

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
0
τι μου θυμησες πριν 3 χρονια ειχα παει πραγματικα πολλα μαζατζιδηκα στην τσαιναταουν αλλα και πισω απο την ραμπλα εχει πολλα με ασιατισες πραγματικα φοβερη πολη
μετα το αμστερνταμ κορυφαιος σεξοπροορισμος 

βλεπω οι τιμες εχουν πεσει να και τα καλα της ευρωπαικης κρισης !!!!

sildenafil

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2012
Like
24
Πόντοι
1
Ρε γμτ 2 φορές μόνος στην Μπάρτσα και από μασαζάκι τίποτα....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom