Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Εχει ελάχιστο κόσμο και αυτός δεν ξοδεύει. Είχε πέσει μεγάλη πείνα πιο πριν που ήμουν εκεί και τους βλέπω μέχρι τα Χριστούγεννα σχεδόν να είναι έτσι. Οι γκόμενες να σε παρακαλάνε να τους δώσεις πίπα για να βάλουν κάτι στο στόμα τους 555
Και αν Walking St έχει κάποιο κόσμο που περπατάει από εδώ και από εκεί και θα μπει σε κανένα μαγαζί να πάρει κανένα ποτό, σε άλλα μέρη όπως το soi6 ή Buakhao να μην κυκλοφορεί άνθρωπος.
:rockon:
now we are talking
αρχιζω να το σκεφτομαι πλεον το τριπ
αν τα ζωα εξ αραβιας κι οι  αγγλοι πακηδες κλπ μειωθηκαν αισθητα θα εχει αξια η επισκεψη μου πλεον,,, :rockon:

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Αφού σου αρέσουν τα κινεζάκια και τα γιαπωνεζάκια κάνε ένα κόπο να μου στείλεις μύνημα όταν ξανακατέβεις εδώ.
Κοστίζουν κάτι τις  παραπάνω αλλά αξίζουν το  κόπο.
εχει γιαπονεζες εκει?????πουτανακια???πως γινετε αυτο.???? :think: ναναι πουτανες ΕΚΕΙ δηλ?οταν τοο γαμησι στην χωρα τους παει τα τριπλα.. :think: :think:

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
εχει γιαπονεζες εκει?????πουτανακια???πως γινετε αυτο.???? :think: ναναι πουτανες ΕΚΕΙ δηλ?οταν τοο γαμησι στην χωρα τους παει τα τριπλα.. :think: :think:

Για τις τιμές ανέφερα  μάλλον δεν το διάβασες.

Όλα   υπάρχουν, αρκεί να ξέρεις που  και πως να τα ζητήσεις.
Άλλωστε  η λευκή σάρκα είναι φετίχ  για την  νέα γενιά  των Gloden  Boys εδώ.
Απλώς  οι τιμές είναι αρκετά τσιμπημένες  και  ανάλογα  την εμφάνιση μερικές  φορές απαγορευτικές.
Όxι τόσο  στην κινεζική  αλλά  για την   γιαπωνέζικη περιοχή.

Φυσικά μην περιμένετε  καταστήματα είδους  Walking Street  η  Nana
ούτε ότι θα τα βρείτε  στους τουριστικούς  οδηγούς για ευνόητους λόγους
Για να ιντριγκάρω λίγο,  όχι πολύ μακριά από την RCA.

Και σίγουρα  πολλαπλάσια το 3χ

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Συγχωνευτηκε το thread με το "Μπαρτσελονα sex trip"? :think:

Τωρα θα μου πεις,απο το να διαβαζουμε εμετικες λεκτικες επιθεσεις και ξεκατινιασματα,καλυτερα off topic sex tour tips,κι ας ειναι και απο το Μπαγκλαντες.. :2funny:
μωρε ας ειναι και ελμπασαν σεξ τριπ παρα τα τελευταια

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Εχει ελάχιστο κόσμο και αυτός δεν ξοδεύει. Είχε πέσει μεγάλη πείνα πιο πριν που ήμουν εκεί και τους βλέπω μέχρι τα Χριστούγεννα σχεδόν να είναι έτσι. Οι γκόμενες να σε παρακαλάνε να τους δώσεις πίπα για να βάλουν κάτι στο στόμα τους 555
Και αν Walking St έχει κάποιο κόσμο που περπατάει από εδώ και από εκεί και θα μπει σε κανένα μαγαζί να πάρει κανένα ποτό, σε άλλα μέρη όπως το soi6 ή Buakhao να μην κυκλοφορεί άνθρωπος.
Δεν ξερω τι λέτε εσείς αλλα εγω την περασμενη παρασκευη και Σάββατο την ειδα τη walking street πιο busy απο ποτε ...εκανα και αμάν να βρω και ξενοδοχείο γιατι αυτα που συνηθως πηγαινω ηταν πιασμένα ευτυχως στάθηκα τυχερός και την τελευταια στιγμη ελευθερώθηκε καποιο δωμάτιο...βεβαια δεν πηγα σε γκογκο....insomnia και ibar δεν έπεφτε καρφίτσα ως συνηθως και δυστυχως πόλλοι άντρες μεσα...ευτυχως κατάφερα και ξετρύπωσα και τις δυο νύχτες κατι στα δικα μου μέτρα την...πρωτη βραδια γκογκολεζακι απο το baccara της βκκ (μου εκανε και σκόντο επειδη την πέτυχα στην παταγια χαχα) και τη δευτερη νυχτα  φριλανσερ πρωην coyote με γκολ στις καθυστερήσεις (ημουν έτοιμος να γυρίσω στο δωμάτιο άπραγος)...

Για το λουμπινι που ρώτησε ο λόρδος συμφωνώ με τους προλαλήσαντες...περνάω συχνα απο εκει με το μηχανακι και παντα ριχνω μια ματια αλλα πρεπει να παει κανεις αργα...ολο και κατι παιζει αλλα η ολη φαση ειναι καπως παρακμιακή...ετσι κι αλλιως ποτε δε μου αρεσε αυτος ο τρόπος συνεύρεσης...υποθετω οτι και το σέρβις ειναι του στυλ ψεκάστε σκουπίστε τελειώσατε...δεν ξερω ποιος ψωνίζει απο εκει φανταζομαι ταυλανδοι που θελουν να κανουν τη δουλεια τους χωρις πολλα πολλα και σε χαμηλή τιμη

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Κρίμα που το Σάββατο δεν συναντηθήκαμε αγαπητέ  Γιώργο.
 Στο insomnia ήμασταν από τα  11  έως τις 1 μπαίνοντας αριστερά  στις VIP.

Ο δρόμος είχε πραγματικά πολύ κίνηση,  αλλά  τα   μαγαζιά όπως ανέφερα, ποιοτικώς  δεν πηγαίναν  καλά  και αυτά  τα μαγαζιά  δεν  ζούν από  τα ποτά των επισκεπτών, αλλά  από τα  ladies drink και τα  μπαρφάιν.
Σε  όσα  μαγαζιά πήγαμε  αυτά  ήταν ελάχιστα.

Πραγματικά πρέπει να  είναι   μία από   τις χειρότερες  χρονιές , όχι τόσο σε ποσοστό επισκεπτών αλλά ποιοτικώς.  
Τα περισσότερα   μαγαζιά σχεδόν άδεια, παρότι  η λεγόμενη υψηλή  περίοδος έχει αρχίσει ,  ακόμα  και οι  όποιοι   πελάτες υπήρχαν,  οι περισσότεροι ήταν του  στυλ  μπαίνω  βλέπω  πίνω  ένα ποτό  και φεύγω.

Τώρα  το insomnia και τα   άλλα μαγαζιά αυτού  του είδους  βασίζονται στην κατανάλωση.
Εάν  έμεινες έως αργά σίγουρα μεtά τις 3  θα ήταν  πολλά τα Γκογκολεζακια που θα  συνέρρεαν  αψώνιστα εκεί.

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
OK Ευχαριστω  κυριοι, παλια αξιζε αλλα αναφερομαι σε 10ετια οποτε....

big poutsa

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2013
Like
8
Πόντοι
1
Κρίμα που το Σάββατο δεν συναντηθήκαμε αγαπητέ  Γιώργο.
 Στο insomnia ήμασταν από τα  11  έως τις 1 μπαίνοντας αριστερά  στις VIP.

Ο δρόμος είχε πραγματικά πολύ κίνηση,  αλλά  τα   μαγαζιά όπως ανέφερα, ποιοτικώς  δεν πηγαίναν  καλά  και αυτά  τα μαγαζιά  δεν  ζούν από  τα ποτά των επισκεπτών, αλλά  από τα  ladies drink και τα  μπαρφάιν.
Σε  όσα  μαγαζιά πήγαμε  αυτά  ήταν ελάχιστα.

Τώρα  το insomnia και τα   άλλα μαγαζιά αυτού  του είδους  βασίζονται στην κατανάλωση.
Εάν  έμεινες έως αργά σίγουρα μεtά τις 3  θα ήταν  πολλά τα Γκογκολεζακια που θα  συνέρρεαν  αψώνιστα εκεί.
Ποσο μακρυα και πισω εχετε μεινει ΑΓΑΠΗΤΕ για να βγαζετε αυτα τα αφελη και αβαδιστα συμπερασματα?το κακο ειναι βεβαια οτι υπαρχουν ιθαγενεις που σας διαβαζουν και εμπιστευονται εσενα  και τους βλακεντιους φιλους και κλωνους σου !!!καταντια....

paomak20

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Like
54
Πόντοι
1
νομος ινσομνια μετα της  3
Σωστος
Τώρα  το insomnia και τα  άλλα μαγαζιά αυτού  του είδους  βασίζονται στην κατανάλωση.
Εάν  έμεινες έως αργά σίγουρα μεtά τις 3  θα ήταν  πολλά τα Γκογκολεζακια που θα  συνέρρεαν  αψώνιστα εκεί.
Αν δε κανω λαθος τα γκογκο σχολανε στις 4

big poutsa

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2013
Like
8
Πόντοι
1
εχω απαντηση πριν καιρο με το μασατζηδικο
ποια ειναι μωρη λουλου?πεστη μας επιτελους?
warnwarn.gif
 μονίμως εριστικός και προκλητικός

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Φωτίστε μας  με τις γνώσεις σας  αγαπητέ balos.
Θα χαρώ ιδιαίτερα  να τις αναγνώσω.
  Τοποθετηθείτε παρακαλώ στα θέματα που τέθηκαν  σήμερα  και  πάψτε να ασκείτε  προσβλητική και  υστερόβουλη κριτική στα γραπτά μου. 
Κραυγάζεται  διαρκώς  ΑΝΕΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΩΝ.
Θέστε λοιπόν τις απόψεις σας  και τις γνώσεις σας, η αλλιώς  προβείτε στη "σιωπή  των Αμνών".
Στην  γλώσσα σας, αγαπητέ  κάτοχε μεταπτυχιακού διπλώματος στην συστηματική φιλοσοφία υπό τον καθηγητή Πελέ-γκρινη, "μούγκα στην στρούγκα.
  Κρινώμεθα όλοι  εσείς έχετε ήδη κριθεί,  μετρηθεί και  βρεθήκατε ελλιποβαρής και ανεπαρκής
Ειδικώς  επι  θεμάτων  που δεν αφορούν την Ντέζη.

Το Σάββατο παρεμπίπτοντος  το Happy A gogo  έκλεισε στις 3.
Φυσικά δεν διεκδικώ το Αλάθητο του  Πάπα  όπως εσείς.

Mr Kavlitsekis

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Ποσο μακρυα και πισω εχετε μεινει ΑΓΑΠΗΤΕ για να βγαζετε αυτα τα αφελη και αβαδιστα συμπερασματα?το κακο ειναι βεβαια οτι υπαρχουν ιθαγενεις που σας διαβαζουν και εμπιστευονται εσενα  και τους βλακεντιους φιλους και κλωνους σου !!!καταντια....
μια απορια τη σχεση εχεις με τον  μιστερ μπουτια τον εθνικο σταρ ?

big poutsa

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2013
Like
8
Πόντοι
1
Φωτίστε μας  με τις γνώσεις σας  αγαπητέ balos.
Θα χαρώ ιδιαίτερα  να τις αναγνώσω.
   Τοποθετηθείτε παρακαλώ στα θέματα που τέθηκαν  σήμερα   και   πάψτε να ασκείτε  προσβλητική και  υστερόβουλη κριτική στα γραπτά μου. 
Κραυγάζεται   διαρκώς  ΑΝΕΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΩΝ.
Θέστε λοιπόν τις απόψεις σας  και τις γνώσεις σας, η αλλιώς  προβείτε στη "σιωπή  των Αμνών".
Στην   γλώσσα σας, αγαπητέ  κάτοχε μεταπτυχιακού διπλώματος στην συστηματική φιλοσοφία υπό τον καθηγητή Πελέ-γκρινη, "μούγκα στην στρούγκα.
  Κρινώμεθα όλοι  εσείς έχετε ήδη κριθεί,  μετρηθεί και  βρεθήκατε ελλιποβαρής και ανεπαρκής
Ειδικώς  επι  θεμάτων  που δεν αφορούν την Ντέζη.

Το Σάββατο παρεμπίπτοντος   το Happy A gogo  έκλεισε στις 3.
Φυσικά δεν διεκδικώ το Αλάθητο του  Πάπα  όπως εσείς.
Eιχες συναντηση και με την Ντεζη Αγαπητικε?που εγινε η συνοδος?εις την ΒΚΚ ή εις τας Αθηνας?Μπραβο σας παντως...προοδευετε και εξελισεστε!

Mr Kavlitsekis

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Εκλασες πορδε-κλωνε...με τις υγειες σου!
περιμενω απαντηση στο ερωτημα:Αν με εχεις δει ποτε?
εχω απαντηση πριν καιρο με το μασατζηδικο αρχιζεις και  ξεχνας..
εσυ ομως δεν μου απαντας !!!!!

big poutsa

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2013
Like
8
Πόντοι
1
Εφαρμοσατε την προσφηλη τακτικη σας φιλτατε και αλλοι φιλοι!!! Αλλα ο balos δεν πεθαινει!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom