Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Ίσως  κάποια φωτογραφία από τα παλιά  προσφορά  καλών φίλων να βοηθούσε την μνήμη.
Διανθισμένη φυσικά από  τρυφερές υπάρξεις του 3 φύλου.
Εσείς κανονίζεται διάβασα συνάντηση  παρόλο ότι έχει σιτέψει  δεν έχω  επαφές  με το τρίτο  φύλο και ειδικά όταν  βρίσκεται  τόσο μακριά και περιβάλλεται από την ευγενή προστασία σας περισσότερο  από  21  χρόνια. 
Γράφεται την γνωρίζεται από  19  και είναι τώρα άνω των 40. 
Ένα τόσο μακροχρόνιο ειδύλλιο με κανένα  τρόπο δεν θα ήθελα να το προσβάλω.

Mr Kavlitsekis

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Φωτίστε μας  με τις γνώσεις σας  αγαπητέ balos.
Θα χαρώ ιδιαίτερα  να τις αναγνώσω.
   Τοποθετηθείτε παρακαλώ στα θέματα που τέθηκαν  σήμερα   και   πάψτε να ασκείτε  προσβλητική και  υστερόβουλη κριτική στα γραπτά μου. 
Κραυγάζεται   διαρκώς  ΑΝΕΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΩΝ.
Θέστε λοιπόν τις απόψεις σας  και τις γνώσεις σας, η αλλιώς  προβείτε στη "σιωπή  των Αμνών".
Στην   γλώσσα σας, αγαπητέ  κάτοχε μεταπτυχιακού διπλώματος στην συστηματική φιλοσοφία υπό τον καθηγητή Πελέ-γκρινη, "μούγκα στην στρούγκα.
  Κρινώμεθα όλοι  εσείς έχετε ήδη κριθεί,  μετρηθεί και  βρεθήκατε ελλιποβαρής και ανεπαρκής
Ειδικώς  επι  θεμάτων  που δεν αφορούν την Ντέζη.

Το Σάββατο παρεμπίπτοντος   το Happy A gogo  έκλεισε στις 3.
Φυσικά δεν διεκδικώ το Αλάθητο του  Πάπα  όπως εσείς.
θα χαρω να βρεθουμε τον αλλο μηνα γιατι εισαι απο τα πιο αξιολογα ατομα

big poutsa

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2013
Like
8
Πόντοι
1
Ίσως  κάποια φωτογραφία από τα παλιά  προσφορά  καλών φίλων να βοηθούσε την μνήμη.
Διανθισμένη φυσικά από  τρυφερές υπάρξεις του 3 φύλου.
Εσείς κανονίζεται διάβασα συνάντηση  παρόλο ότι έχει σιτέψει  δεν έχω  επαφές  με το τρίτο  φύλο και ειδικά όταν  βρίσκεται   τόσο μακριά και περιβάλλεται από την ευγενή προστασία σας περισσότερο  από  21  χρόνια.   
Γράφεται την γνωρίζεται από   19  και είναι τώρα άνω των 40. 
Ένα τόσο μακροχρόνιο ειδύλλιο με κανένα  τρόπο δεν θα ήθελα να το προσβάλω.
και εσενα τι σε νοιαζει ρε αρχιρουφιανε?

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Ειδοποιείστε με μια ημέρα πρίν  για την  υποδοχή σας.
Το μόνο που δεν μπορώ να σας υποσχεθώ είναι κόκκινο χαλί.

big poutsa

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2013
Like
8
Πόντοι
1
αρα βλεπεις οτι κατι ξερω και εγω !!!!
πως να το αποδειξω ?
Τιποτα δεν ξερεις...εισαι κλωνος και αρχιρουφιανος Νο 2...Αμα ξερεις οπως λες εδω και τωρα...αλλοιως τηλεφωνο για συναντηση!

Mr Kavlitsekis

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Ποιον αλλο μηνα Ρε? Τωρα ..Αυριο μεθαυριο..και θα δεις ποιος εχει το φουρο..παλιολεμε ψευτη!
μιλαω για συναντηση στην ταιλανδη με τον νιου φαν
ειπαμε 30 νοεμβριου συναντηση μελων στο μοναστηρακι

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
και εσενα τι σε νοιαζει ρε αρχιρουφιανε?

Με χαρακτηρισμούς και αφορισμούς συνεχώς προκαλείτε,  ο καθείς δικαιούται  να αμυνθεί.

Και εφόσον εντός του επομένου μηνός  θα τα πούμε  σε προσωπικό επίπεδο από κοντά,  εκτός εάν ψεύδεστε .
Προτείνω να μην απασχολούμε  περισσότερο τους  φίλους εδώ.
Γράψτε την  γνώμη σας  και τις  γνώσεις σας για τα θέματα εδώ, χωρίς κραυγές  και χωρίς να προκαλείτε, για οτιδήποτε έχετε προσωπικό απέναντι μου, το λύνουμε από κοντά.

Mr Kavlitsekis

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Τιποτα δεν ξερεις...εισαι κλωνος και αρχιρουφιανος Νο 2...Αμα ξερεις οπως λες εδω και τωρα...αλλοιως τηλεφωνο για συναντηση!
ειπαμε δεν ειμαι κλωνος
συναντηση μελων 30 νοεμβριου

big poutsa

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2013
Like
8
Πόντοι
1
μου φενεται μπερδευτηκες εγω κατεβαινω τον αλλο μηνα
ο μπαλος δεν μπορει μαζευει λεφτα για μια επενδυση στο τσιανγκ μαι !!!!
Καλα βρειτα τα πρωτα αρχιρουφιανοι και κλωνοι μεταξυ σας και  μετα μιλαμε!! εγω παντως περιμενω στοιχεια για συναντηση με  το πορδο - βλακοσπιερο!

Mr Kavlitsekis

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Με χαρακτηρισμούς και αφορισμούς συνεχώς προκαλείτε,  ο καθείς δικαιούται  να αμυνθεί.

Και εφόσον εντός του επομένου μηνός  θα τα πούμε   σε προσωπικό επίπεδο από κοντά,  εκτός εάν ψεύδεστε .
Προτείνω να μην απασχολούμε  περισσότερο τους  φίλους εδώ.
Γράψτε την  γνώμη σας   και τις  γνώσεις σας για τα θέματα εδώ, χωρίς κραυγές  και χωρίς να προκαλείτε, για οτιδήποτε έχετε προσωπικό απέναντι μου, το λύνουμε από κοντά.
μου φενεται μπερδευτηκες εγω κατεβαινω τον αλλο μηνα
ο μπαλος δεν μπορει μαζευει λεφτα για μια επενδυση στο τσιανγκ μαι !!!!

Mr Kavlitsekis

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Καλα βρειτα τα πρωτα αρχιρουφιανοι και κλωνοι μεταξυ σας και  μετα μιλαμε!! εγω παντως περιμενω στοιχεια για συναντηση με  το πορδο - βλακοσπιερο!
αυριο στης 13¨00 στο καφε απεναντι απο την μητροπολη στο δρομο που παει για ερμου διπλα στο περιπτερο

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Ζητώ  ταπεινά συγνώμη, παρανόηση δεν είμαι και μόνος.
Κρίμα  η παρουσία ενός  Γίγαντος  ωσάν τον Lousiano η balos H........ H.....,  θα ήταν ιδιαίτερη τιμή.
Ίσως  θα  ήταν χαράς έργο να τον γνώριζα με κάποια άτομα εδώ,  ώστε  με τις τεράστιες γνώσεις του να ανοικοδομούσε  και να  επανέφερε  την τουριστική βιομηχανία  της χώρας  από τον ολισθηρό δρόμο που έχει  πάρει.
  Με  όλον τον σεβασμό στο άτομο του μιά  μικρή διόρθωση.

Ποσο μακρυα και πισω εχετε μεινει ΑΓΑΠΗΤΕ για να βγαζετε αυτα τα αφελη και αβαδιστα συμπερασματα?το κακο ειναι βεβαια οτι υπαρχουν ιθαγενεις που σας διαβαζουν και εμπιστευονται εσενα  και τους βλακεντιους φιλους και κλωνους σου !!!καταντια....

Τα συμπεράσματα εξάγονται αβίαστα  και όχι αβάδιστα.

Mr Kavlitsekis

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
0
γιαπωνεζες κορεατισες ειναι τσαμπιονς λιγκ, οι κινεζες πριμερα ντιβιζιον και οι ταυλανδες  σουπερ λιγκα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom