You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ταϊλάνδη sex trip...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 58K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
sildenafil
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2012
- Like
- 24
- Πόντοι
- 1
Εγώ πάλι εκεί μόνο γυφτο-μαριοκινές και τυνίσιες είδα....μαύρο χάλι !!!
Στα λόγια μου έρχεσαι, ανεβαίνοντας La Rambla στα δεξιά στο Barri Gotic έψαχνα κινεζικό μασαζ, βρήκα μόνο κάτι τυνησιο-γύφτισσες μαύρα χάλια , τελικά χτύπησα μια paella μόνος μου σε υπόγειο ταβερνείο ( Can Culleretes) με Estrella
Mr Kavlitsekis
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
δεν αναφερομαι για την ραμπλα αλλα πολυ κοντα η ραμπλα ειναι σαν την ομονοια σε ποιοτητα αλλα τα μασατζηδικα δεν παιζονται !!!!Στα λόγια μου έρχεσαι, ανεβαίνοντας La Rambla στα δεξιά στο Barri Gotic έψαχνα κινεζικό μασαζ, βρήκα μόνο κάτι τυνησιο-γύφτισσες μαύρα χάλια , τελικά χτύπησα μια paella μόνος μου σε υπόγειο ταβερνείο ( Can Culleretes) με Estrella
pipinomaniac
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Like
- 144
- Πόντοι
- 16
Συγχωνευτηκε το thread με το "Μπαρτσελονα sex trip"?
Τωρα θα μου πεις,απο το να διαβαζουμε εμετικες λεκτικες επιθεσεις και ξεκατινιασματα,καλυτερα off topic sex tour tips,κι ας ειναι και απο το Μπαγκλαντες..
Τωρα θα μου πεις,απο το να διαβαζουμε εμετικες λεκτικες επιθεσεις και ξεκατινιασματα,καλυτερα off topic sex tour tips,κι ας ειναι και απο το Μπαγκλαντες..
big poutsa
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2013
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
Ο φιλος σου ο Βλακοσπιερος αντι να απαντησει σε αυτα που τον ρωτησα, μας παει ΒCN... ο πανυβλαξ!! και εσεις οι ομοιοι του τον ακολουθειτε μεχρι το Μπαγλαντες..."ομοιος ομοιω αει πελαζει"" Δηστυχως!! Πιστευω οτι το θρεντ εκλεισε τον κυκλο του και πρεπει να περασει στο παρελθον...μεχρι να ερθει κατι καινουργιο!Συγχωνευτηκε το thread με το "Μπαρτσελονα sex trip"?
Mr Kavlitsekis
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
σου επαναλαμβανω για τελευταια φορα αντωνακη ημουνα εκει εσυ αυτο που θα κανεις θα ειναι να κρυφτεις οπως εκανες πανταΚαι εισαι σιγουρος οτι ειμαι εγω??Πολυ σιγουρος??ή σου ειπαν ακουσες κλπ???Γιατι αν εθρω στην συναντηση και δεν ειμαι αυτος που φανταζεσαι...σε ρωταω απλα τι θα κανεις?? ή μαλλον τι θα πρεπει να κανω εγω??
καταλαβες μαγκα με το φουρο
lordjim
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2006
- Like
- 72
- Πόντοι
- 16
Συγχωνευτηκε το thread με το "Μπαρτσελονα sex trip"?
Πλακα πλακα το σκεφτομαι σοβαρα να το δω το Μπαγκλαντες!
Mr Kavlitsekis
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ρωτα τον Μπαλο για μπανγλαντες εκει εχει ραψει το φουρο αυτος ξερει !!!!
newfan
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2013
- Like
- 92
- Πόντοι
- 6
Το περασμένο Σαββατοκύριακο μπήκα στον πειρασμό μετά απο πολύ καιρό να βγω μια βόλτα με την παρουσία ενός φίλου στην περιοχή της walking street.
Πραγματικά πρέπει να είναι μία από τις χειρότερες χρονιές , όχι τόσο σε ποσοστό επισκεπτών αλλά ποιοτικώς.
Τα περισσότερα μαγαζιά σχεδόν άδεια, παρότι η λεγόμενη υψηλή περίοδος έχει αρχίσει , ακόμα και οι όποιοι πελάτες υπήρχαν, οι περισσότεροι ήταν του στυλ μπαίνω βλέπω πίνω ένα ποτό και φεύγω.
Από περιέργεια σε κάποιο από τα πολύ καλά γκόγκο της περιοχής από αυτά που είχαν τον περισσότερο κόσμο ( 30-40 πελάτες την ώρα που πήγαμε) τα ladys drink που από περιέργεια τσεκάραμε σε διάστημα 1 ώρας δεν πέρασαν τα 3-4 .
Αν και το κατάστημα διαθέτει αξιοπρεπούς εμφάνισης δεσποινίδες και η ώρα ήταν γύρω στην μία, μπαρφάιν δεν έπεσε στο διάστημα αυτό στη αντίληψη μας.
Πραγματικά πρέπει να είναι μία από τις χειρότερες χρονιές , όχι τόσο σε ποσοστό επισκεπτών αλλά ποιοτικώς.
Τα περισσότερα μαγαζιά σχεδόν άδεια, παρότι η λεγόμενη υψηλή περίοδος έχει αρχίσει , ακόμα και οι όποιοι πελάτες υπήρχαν, οι περισσότεροι ήταν του στυλ μπαίνω βλέπω πίνω ένα ποτό και φεύγω.
Από περιέργεια σε κάποιο από τα πολύ καλά γκόγκο της περιοχής από αυτά που είχαν τον περισσότερο κόσμο ( 30-40 πελάτες την ώρα που πήγαμε) τα ladys drink που από περιέργεια τσεκάραμε σε διάστημα 1 ώρας δεν πέρασαν τα 3-4 .
Αν και το κατάστημα διαθέτει αξιοπρεπούς εμφάνισης δεσποινίδες και η ώρα ήταν γύρω στην μία, μπαρφάιν δεν έπεσε στο διάστημα αυτό στη αντίληψη μας.
zironvenom
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 487
- Πόντοι
- 6.045
Το περασμένο Σαββατοκύριακο μπήκα στον πειρασμό μετά απο πολύ καιρό να βγω μια βόλτα με την παρουσία ενός φίλου στην περιοχή της walking street.
καλυτερα. γιατι οι τιμες εχουν ξεφυγει απ οτι διαβαζα πριν μερικα χρονια.
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.835
- Πόντοι
- 19.795
Ξερω οτι ειμαστε οφ-τοπικ αλλα μιλαμε για κινεζακια, εχει καποια σχεσηΕγώ πάλι εκεί μόνο γυφτο-μαριοκινές και τυνίσιες είδα....μαύρο χάλι !!!
το θεμα με ΝΑ Ασια.
Ναπολς λεγεται η συνοικια δυο σταθμους με το μετρο απο τη ραμπλα, Αρκ ντε Τριομφ
ο σταθμος, εχει 6-7 κινεζικα μασσατζιδικα και ενα κλασσικο κινεζικο μπουρδελακι.
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.835
- Πόντοι
- 19.795
Θα ειμαι Μπανγκοκ τελος Γεναρη, θα κατσω 3-4 μερες, μετα μια βδομαδα Κινα
και παλι 20 μερες Μπανγκοκ.
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
Φτωχο προγραμμα, θα εχεις και τη γρια μαζι?Θα ειμαι Μπανγκοκ τελος Γεναρη, θα κατσω 3-4 μερες, μετα μια βδομαδα Κινα
Να την παρεις γιατι θα πληξεις. ;)
newfan
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2013
- Like
- 92
- Πόντοι
- 6
Όλα υπάρχουν, αρκεί να κ ξέρεις που και πως να τα ζητήσεις.
Άλλωστε η λευκή σάρκα είναι φετίχ για την νέα γενιά των Gloden Boys εδώ.
Απλώς οι τιμές είναι αρκετά τσιμπημένες και ανάλογα την εμφάνιση μερικές φορές απαγορευτικές.
Όxι τόσο στην κινεζική αλλά για την γιαπωνέζικη περιοχή.
Φυσικά μην περιμένετε καταστήματα είδους Walking Street η Nana
ούτε ότι θα τα βρείτε στους τουριστικούς οδηγούς για ευνόητους λόγους
Για να ιντριγκάρω λίγο, όχι πολύ μακριά από την RCA.
Άλλωστε η λευκή σάρκα είναι φετίχ για την νέα γενιά των Gloden Boys εδώ.
Απλώς οι τιμές είναι αρκετά τσιμπημένες και ανάλογα την εμφάνιση μερικές φορές απαγορευτικές.
Όxι τόσο στην κινεζική αλλά για την γιαπωνέζικη περιοχή.
Φυσικά μην περιμένετε καταστήματα είδους Walking Street η Nana
ούτε ότι θα τα βρείτε στους τουριστικούς οδηγούς για ευνόητους λόγους
Για να ιντριγκάρω λίγο, όχι πολύ μακριά από την RCA.
Εχει ελάχιστο κόσμο και αυτός δεν ξοδεύει. Είχε πέσει μεγάλη πείνα πιο πριν που ήμουν εκεί και τους βλέπω μέχρι τα Χριστούγεννα σχεδόν να είναι έτσι. Οι γκόμενες να σε παρακαλάνε να τους δώσεις πίπα για να βάλουν κάτι στο στόμα τους 555
Και αν Walking St έχει κάποιο κόσμο που περπατάει από εδώ και από εκεί και θα μπει σε κανένα μαγαζί να πάρει κανένα ποτό, σε άλλα μέρη όπως το soi6 ή Buakhao να μην κυκλοφορεί άνθρωπος.
Mr Kavlitsekis
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
αναφερεσαι στην περιοχη ρατσαντα που ειναι γεματο μασατζιδηκα και οι κινεζοι σκανε με πουλμαν για να γαμησουν
στο λουμπινι περιμετρκα γινεται ακομα παιχνιδι αλλα αστο καλυτερα για να εχεις ησυχο το κεφαλι σου
στο λουμπινι περιμετρκα γινεται ακομα παιχνιδι αλλα αστο καλυτερα για να εχεις ησυχο το κεφαλι σου