Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Εγώ πάλι εκεί μόνο γυφτο-μαριοκινές και τυνίσιες είδα....μαύρο χάλι !!!

sildenafil

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2012
Like
24
Πόντοι
1

Στα λόγια μου έρχεσαι, ανεβαίνοντας La Rambla στα δεξιά στο Barri Gotic έψαχνα κινεζικό μασαζ, βρήκα μόνο κάτι τυνησιο-γύφτισσες μαύρα χάλια  :jerking:, τελικά χτύπησα μια paella μόνος μου σε υπόγειο ταβερνείο ( Can Culleretes) με Estrella  :rockon:

Mr Kavlitsekis

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Στα λόγια μου έρχεσαι, ανεβαίνοντας La Rambla στα δεξιά στο Barri Gotic έψαχνα κινεζικό μασαζ, βρήκα μόνο κάτι τυνησιο-γύφτισσες μαύρα χάλια  :jerking:, τελικά χτύπησα μια paella μόνος μου σε υπόγειο ταβερνείο ( Can Culleretes) με Estrella  :rockon:
δεν αναφερομαι για την ραμπλα αλλα πολυ κοντα η ραμπλα ειναι σαν την ομονοια σε ποιοτητα αλλα τα μασατζηδικα δεν παιζονται !!!!

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Συγχωνευτηκε το thread με το "Μπαρτσελονα sex trip"? :think:

Τωρα θα μου πεις,απο το να διαβαζουμε εμετικες λεκτικες επιθεσεις και ξεκατινιασματα,καλυτερα off topic sex tour tips,κι ας ειναι και απο το Μπαγκλαντες.. :2funny:

big poutsa

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2013
Like
8
Πόντοι
1

Τωρα θα μου πεις,απο το να διαβαζουμε εμετικες λεκτικες επιθεσεις και ξεκατινιασματα,καλυτερα off topic sex tour tips,κι ας ειναι και απο το Μπαγκλαντες.. :2funny:
Ο φιλος σου ο Βλακοσπιερος αντι να απαντησει σε αυτα που τον ρωτησα, μας παει ΒCN... ο πανυβλαξ!! και εσεις οι ομοιοι του τον ακολουθειτε μεχρι το Μπαγλαντες..."ομοιος ομοιω αει πελαζει"" Δηστυχως!! Πιστευω οτι το θρεντ εκλεισε τον κυκλο του και πρεπει να περασει στο παρελθον...μεχρι να ερθει κατι καινουργιο!

Mr Kavlitsekis

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Και εισαι σιγουρος οτι ειμαι εγω??Πολυ σιγουρος??ή σου ειπαν ακουσες κλπ???Γιατι αν εθρω στην συναντηση και δεν ειμαι αυτος που φανταζεσαι...σε ρωταω απλα τι θα κανεις?? ή μαλλον τι θα πρεπει να κανω εγω??
σου επαναλαμβανω για τελευταια φορα αντωνακη ημουνα εκει εσυ αυτο που θα κανεις θα ειναι να κρυφτεις οπως εκανες παντα
καταλαβες μαγκα με το φουρο

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16

Πλακα πλακα το σκεφτομαι σοβαρα να το δω το Μπαγκλαντες!

Mr Kavlitsekis

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
0
ρωτα τον Μπαλο για μπανγλαντες εκει εχει ραψει το φουρο αυτος ξερει !!!!

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Το περασμένο Σαββατοκύριακο μπήκα στον πειρασμό μετά απο πολύ  καιρό  να   βγω μια βόλτα με την παρουσία ενός  φίλου στην   περιοχή της walking  street.  
Πραγματικά πρέπει να  είναι   μία από   τις χειρότερες  χρονιές , όχι τόσο σε ποσοστό επισκεπτών αλλά ποιοτικώς.  
Τα περισσότερα   μαγαζιά σχεδόν άδεια, παρότι  η λεγόμενη υψηλή  περίοδος έχει αρχίσει ,  ακόμα  και οι  όποιοι   πελάτες υπήρχαν,  οι περισσότεροι ήταν του  στυλ  μπαίνω  βλέπω  πίνω  ένα ποτό  και φεύγω.
Από περιέργεια σε κάποιο από τα  πολύ  καλά γκόγκο της περιοχής   από αυτά  που είχαν   τον περισσότερο κόσμο ( 30-40 πελάτες την ώρα που πήγαμε)  τα  ladys drink που από περιέργεια   τσεκάραμε  σε διάστημα 1 ώρας δεν πέρασαν τα 3-4 .
Αν    και το κατάστημα διαθέτει αξιοπρεπούς  εμφάνισης δεσποινίδες  και  η  ώρα ήταν γύρω στην μία, μπαρφάιν  δεν έπεσε   στο διάστημα αυτό στη αντίληψη μας.

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
487
Πόντοι
6.045
Το περασμένο Σαββατοκύριακο μπήκα στον πειρασμό μετά απο πολύ  καιρό  να   βγω μια βόλτα με την παρουσία ενός  φίλου στην   περιοχή της walking  street.  
Πραγματικά πρέπει να  είναι   μία από   τις χειρότερες  χρονιές , όχι τόσο σε ποσοστό επισκεπτών αλλά ποιοτικώς.  
Τα περισσότερα   μαγαζιά σχεδόν άδεια, παρότι  η λεγόμενη υψηλή  περίοδος έχει αρχίσει ,  ακόμα  και οι  όποιοι   πελάτες υπήρχαν,  οι περισσότεροι ήταν του  στυλ  μπαίνω  βλέπω  πίνω  ένα ποτό  και φεύγω.
Από περιέργεια σε κάποιο από τα  πολύ  καλά γκόγκο της περιοχής   από αυτά  που είχαν   τον περισσότερο κόσμο ( 30-40 πελάτες την ώρα που πήγαμε)  τα  ladys drink που από περιέργεια   τσεκάραμε  σε διάστημα 1 ώρας δεν πέρασαν τα 3-4 .
Αν    και το κατάστημα διαθέτει αξιοπρεπούς  εμφάνισης δεσποινίδες  και  η  ώρα ήταν γύρω στην μία, μπαρφάιν  δεν έπεσε   στο διάστημα αυτό στη αντίληψη μας.

καλυτερα. γιατι οι τιμες εχουν ξεφυγει απ οτι διαβαζα πριν μερικα χρονια.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.835
Πόντοι
19.795
:offtopic: :offtopic:
Ξερω οτι ειμαστε οφ-τοπικ αλλα μιλαμε για κινεζακια, εχει καποια σχεση
το θεμα με ΝΑ Ασια.
Ναπολς λεγεται η συνοικια δυο σταθμους με το μετρο απο τη ραμπλα, Αρκ ντε Τριομφ
ο σταθμος, εχει 6-7 κινεζικα μασσατζιδικα και ενα κλασσικο κινεζικο μπουρδελακι.

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Αφού σου αρέσουν τα κινεζάκια και τα γιαπωνεζάκια κάνε ένα κόπο να μου στείλεις μύνημα όταν ξανακατέβεις εδώ.
Κοστίζουν κάτι τις  παραπάνω αλλά αξίζουν το  κόπο.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.835
Πόντοι
19.795
Θα ειμαι Μπανγκοκ τελος Γεναρη, θα κατσω 3-4 μερες, μετα μια βδομαδα Κινα
και παλι 20 μερες Μπανγκοκ.

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
θελεις ομως τα κινεζακια στη Ταυλανδη  λολ

αφου θα πας Κινα τι ψαχνεις να βρεις στη Ταυλανδη???και οπως ειπε ο newfan θα πρεπει να τα σκασεις

και γω μαζι σου γιατι ειναι τα μονα μωρα που ειναι ποιο λευκα και απο το λευκο  λολ

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Όλα   υπάρχουν, αρκεί να κ ξέρεις που  και πως να τα ζητήσεις.
Άλλωστε  η λευκή σάρκα είναι φετίχ  για την  νέα γενιά  των Gloden  Boys εδώ.
Απλώς  οι τιμές είναι αρκετά τσιμπημένες  και  ανάλογα  την εμφάνιση μερικές  φορές απαγορευτικές.
Όxι τόσο  στην κινεζική  αλλά  για την   γιαπωνέζικη περιοχή.
Φυσικά μην περιμένετε  καταστήματα είδους  Walking Street  η  Nana
ούτε ότι θα τα βρείτε  στους τουριστικούς  οδηγούς για ευνόητους λόγους
Για να ιντριγκάρω λίγο,  όχι πολύ μακριά από την RCA.

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Μια ερωτηση για τους μονιμους στη Μπανγκοκ.
Στο Lumpini park γινεται ακομη παιχνιδι;

Andrew19

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2006
Like
18
Πόντοι
1
Το περασμένο Σαββατοκύριακο μπήκα στον πειρασμό μετά απο πολύ  καιρό  να  βγω μια βόλτα με την παρουσία ενός  φίλου στην  περιοχή της walking  street. 
Πραγματικά πρέπει να  είναι  μία από  τις χειρότερες  χρονιές , όχι τόσο σε ποσοστό επισκεπτών αλλά ποιοτικώς. 
Τα περισσότερα  μαγαζιά σχεδόν άδεια, παρότι  η λεγόμενη υψηλή  περίοδος έχει αρχίσει ,  ακόμα  και οι  όποιοι  πελάτες υπήρχαν,  οι περισσότεροι ήταν του  στυλ  μπαίνω  βλέπω  πίνω  ένα ποτό  και φεύγω.
Από περιέργεια σε κάποιο από τα  πολύ  καλά γκόγκο της περιοχής  από αυτά  που είχαν  τον περισσότερο κόσμο ( 30-40 πελάτες την ώρα που πήγαμε)  τα  ladys drink που από περιέργεια  τσεκάραμε  σε διάστημα 1 ώρας δεν πέρασαν τα 3-4 .
Αν    και το κατάστημα διαθέτει αξιοπρεπούς  εμφάνισης δεσποινίδες  και  η  ώρα ήταν γύρω στην μία, μπαρφάιν  δεν έπεσε  στο διάστημα αυτό στη αντίληψη μας.

Εχει ελάχιστο κόσμο και αυτός δεν ξοδεύει. Είχε πέσει μεγάλη πείνα πιο πριν που ήμουν εκεί και τους βλέπω μέχρι τα Χριστούγεννα σχεδόν να είναι έτσι. Οι γκόμενες να σε παρακαλάνε να τους δώσεις πίπα για να βάλουν κάτι στο στόμα τους 555
Και αν Walking St έχει κάποιο κόσμο που περπατάει από εδώ και από εκεί και θα μπει σε κανένα μαγαζί να πάρει κανένα ποτό, σε άλλα μέρη όπως το soi6 ή Buakhao να μην κυκλοφορεί άνθρωπος.

Mr Kavlitsekis

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
0
αναφερεσαι στην περιοχη ρατσαντα που ειναι γεματο μασατζιδηκα  και οι κινεζοι σκανε με πουλμαν για να γαμησουν
στο λουμπινι περιμετρκα γινεται ακομα παιχνιδι αλλα αστο καλυτερα για να εχεις ησυχο το κεφαλι σου

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Λόρδε μου  το   μέρος εκεί έχει ατονίσει και μετά την  κατάληψη της  εξουσίας από τον στρατό ακόμα  περισσότερο.
Γενικά  δεν θεωρείται από τα ασφαλή μέρη  και   από φίλους που ρώτησα  δεν έχουν δει πολύ καιρό τώρα  κάτι άξιο προσοχής.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom