zironvenom
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 487
- Πόντοι
- 6.045
εχει γαμηθει εντελως το thread η μου φαινεται??
σιγα σιγα θρεντ ανατολικης ευρωπης γινατε κι εδω
προσωπικες αντιπαραθεσεις και τρολλινγκ
γκουντ γορκ
Ξερεις εσυ απο αναφορες και τετοια!!!Τι να προστατευσεις ρε??Τον εφιαλτη και το Γουση κανενας δεν τον προστατεψε!Βεβαίως θα συμφωνήσω μαζί σας ότι οι όποιες προσωπικές αντιπαραθέσεις δεν βοηθούν. Όταν όμως ο καθένας από εμάς, για τους διάφορους προσωπικούς οι ψυχιατρικούς λόγους, δέχεται βροχή επιθέσεων και αντεγκλήσεων από τα 2-3 συγκεκριμένα άτομα οφείλει να προστατεύσει τον εαυτό του.
Είναι τόσο απλό να σταλεί μια αναφορά στον συντονιστή του φόρουμ, καλό θα ήταν να το έκαναν όλοι, όταν διακρίνουν μια απρεπή συμπεριφορά ατόμων που βρίσκονται εδώ χωρίς να προσφέρουν τίποτα παρά μόνο να λοιδορούν, να χλευάζουν, να κατηγορούν, άνευ λόγου και αιτίας τον καθένα.
Τις περισσότερες φορές η σιωπή παίρνετε ως αδυναμία από κάποιους και γίνονται ανεξέλεγκτοι
Η σιωπή δεν είναι χρυσός, πολλές φορές είναι σιωπηλή αποδοχή ακραίων συμπεριφορών η συνενοχή.
Το φόρουμ όπως και όλα στην ζωή διέπεται από κανόνες .
Δωσε και καμμια διευθυνση!!!!Αντι για ξυδακι θα προτεινα σαουνα και τζακουζι στο παρακατω κουρτινοξενοδοχειο
Μετα απο τις πρωτες 200μαγκες....σκεφτομαι για ταξιδι εκει....φρεσκοχωρισμενος....σε ποια σελιδα να κοιταξω πληροφοριες....
Ασε μας κουκλιτσα μου κατσε θα ερθει και η σειρα σου, περιμενε στην ουρα !!!!!!!Οι προσωπικές αντιπαραθέσεις ελάχιστους αφορούν εκτός απο αυτούς που τσακώνονται, εκτός αν αυτή η αντιπαράθεση έχει να αναδείξει κάτι που να είναι ενδιαφέρον και για τους υπόλοιπους που παρακολουθούν το thread.
Φιλε εγω δεν εχω προσωπικες αντιπαραθεσεις με κανεναν.Απλα ειναι αυτοι οι γνωστοι 5-6 που θεωρουν δικο τους το θρεντ,και οποιος εχει διαφορετικη αποψη τον σκυλοβριζουν και προσπαθουν να τον εκθεσουν! Επισης ειναι και ο γνωστος αρχιρουφιανος της ΒΚΚ,ο οποιος να ειστε σιγουροι οτι ειναι αρχιρουφιανος στο εκει Ελληνικο προξενειο ! Σε καθε πρεσβεια - προξενειο Ελληνικο υπαρχουν καποιοι τετοιοι για να δινουν τους εργαζομενους εκει αλλα και τους ταξιδιωτες στις εκει προξενικες αρχες και αυτοι με την σειρα τους στις Ελληνικες! Αυτη την δουλεια κανει αυτος ο λινατσας!!και ταχα λεει εχει αποθηκες....χαχαχα!!