Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (3 μέλη και 4 επισκέπτες)

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
487
Πόντοι
6.045
εχει γαμηθει εντελως το thread η μου φαινεται??

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Ρε παιδια τι απαντατε στον καθε πικραμενο που τη βρισκει να πηδαει το νημα γιατι δεν εχει τιποτε αλλο να προσφερει;  :shit:
ΗΜΑΡΤΟΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Μεγαλοι ανθρωποι εισατε
Γραφτε τον τον μαλακα!!

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Το thread στόχο έχει κυρίως την ενημέρωση, την ανταλλαγή απόψεων και πληροφοριών και δευτερευόντως μέχρι ενός σημείου τη πλάκα.

Οι προσωπικές αντιπαραθέσεις ελάχιστους αφορούν εκτός απο αυτούς που τσακώνονται, εκτός αν αυτή η αντιπαράθεση έχει να αναδείξει κάτι που να είναι ενδιαφέρον και για τους υπόλοιπους που παρακολουθούν το thread.

Οσοι θέλουν να συνεχίσουν τους τσακωμούς υπάρχουν και τα pm.

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Αντι για ξυδακι θα προτεινα σαουνα και τζακουζι στο παρακατω κουρτινοξενοδοχειο  :booty:

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    71,9 KB · Εμφανίσεις: 36
  • image.jpg
    image.jpg
    66,4 KB · Εμφανίσεις: 40
  • Like
Αντιδράσεις: 968

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Joob joob
จุ๊บๆ

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    81,2 KB · Εμφανίσεις: 22

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
σιγα σιγα θρεντ ανατολικης ευρωπης γινατε κι εδω
προσωπικες αντιπαραθεσεις και τρολλινγκ
γκουντ γορκ

Απόλυτα λογικό.
Ελληναράδες δεν είμαστε? Όπως είπε και κάποιος, δεν θυμάμαι τώρα αλλα οκ, "Ο Έλληνας, όταν βλέπει τον εαυτό του στον καθρέπτη, αντικρίζει είτε τον Μεγαλέξανδρο είτε τον Κολοκοτρώνη, είτε τουλάχιστον τον Ωνάση. Ποτέ τον Καραγκιόζη".
Ιφ γιου νόου γουάτ άι μιν....

big poutsa

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2013
Like
8
Πόντοι
1
Οι προσωπικές αντιπαραθέσεις ελάχιστους αφορούν εκτός απο αυτούς που τσακώνονται, εκτός αν αυτή η αντιπαράθεση έχει να αναδείξει κάτι που να είναι ενδιαφέρον και για τους υπόλοιπους που παρακολουθούν το thread.

Φιλε εγω δεν εχω προσωπικες αντιπαραθεσεις με κανεναν.Απλα ειναι αυτοι οι γνωστοι 5-6 που θεωρουν δικο τους το θρεντ,και οποιος εχει διαφορετικη αποψη τον σκυλοβριζουν και προσπαθουν να τον εκθεσουν! Επισης ειναι και ο γνωστος αρχιρουφιανος της ΒΚΚ,ο οποιος να ειστε σιγουροι οτι ειναι αρχιρουφιανος στο εκει Ελληνικο προξενειο ! Σε καθε πρεσβεια - προξενειο Ελληνικο υπαρχουν καποιοι τετοιοι για να δινουν τους εργαζομενους εκει αλλα και τους ταξιδιωτες στις εκει προξενικες αρχες και αυτοι με την σειρα τους στις Ελληνικες! Αυτη την δουλεια κανει αυτος ο λινατσας!!και ταχα λεει εχει αποθηκες....χαχαχα!!

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Βεβαίως  θα συμφωνήσω μαζί σας ότι    οι όποιες  προσωπικές αντιπαραθέσεις  δεν βοηθούν.   Όταν όμως   ο καθένας από εμάς,    για  τους  διάφορους προσωπικούς η  ψυχιατρικούς λόγους,  δέχεται  βροχή επιθέσεων και αντεγκλήσεων από τα  2-3 συγκεκριμένα άτομα οφείλει να προστατεύσει τον εαυτό του.
Είναι τόσο απλό   να σταλεί μια  αναφορά στον συντονιστή του  φόρουμ, καλό  θα ήταν  να το έκαναν όλοι,    όταν διακρίνουν  μια  απρεπή συμπεριφορά ατόμων  που βρίσκονται εδώ  χωρίς να προσφέρουν τίποτα παρά μόνο  να  λοιδορούν,  να  χλευάζουν,  να κατηγορούν, άνευ λόγου και   αιτίας  τον καθένα.

Τις περισσότερες φορές η σιωπή  παίρνετε  ως αδυναμία  από κάποιους  και γίνονται ανεξέλεγκτοι
Η σιωπή δεν είναι  χρυσός, πολλές  φορές  είναι σιωπηλή αποδοχή ακραίων συμπεριφορών  η συνενοχή.
  Το φόρουμ   όπως   και όλα στην ζωή διέπεται  από  κανόνες .

big poutsa

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2013
Like
8
Πόντοι
1
Βεβαίως  θα συμφωνήσω μαζί σας ότι    οι όποιες  προσωπικές αντιπαραθέσεις  δεν βοηθούν.   Όταν όμως   ο καθένας από εμάς,    για  τους  διάφορους προσωπικούς οι  ψυχιατρικούς λόγους,  δέχεται  βροχή επιθέσεων και αντεγκλήσεων από τα  2-3 συγκεκριμένα άτομα οφείλει να προστατεύσει τον εαυτό του.
Είναι τόσο απλό   να σταλεί μια  αναφορά στον συντονιστή του  φόρουμ, καλό  θα ήταν  να το έκαναν όλοι,    όταν διακρίνουν  μια  απρεπή συμπεριφορά ατόμων  που βρίσκονται εδώ  χωρίς να προσφέρουν τίποτα παρά μόνο  να  λοιδορούν,  να  χλευάζουν,  να κατηγορούν, άνευ λόγου και   αιτίας  τον καθένα.

Τις περισσότερες φορές η σιωπή  παίρνετε  ως αδυναμία  από κάποιους  και γίνονται ανεξέλεγκτοι
Η σιωπή δεν είναι  χρυσός, πολλές  φορές  είναι σιωπηλή αποδοχή ακραίων συμπεριφορών  η συνενοχή.
   Το φόρουμ   όπως   και όλα στην ζωή διέπεται  από  κανόνες .
Ξερεις εσυ απο αναφορες και τετοια!!!Τι να προστατευσεις ρε??Τον εφιαλτη και το Γουση κανενας δεν τον προστατεψε!
και κατι αλλο οταν εσυ μας σκυλοβριζεις αδερφες και τετοια ειναι καλα ε?

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
γραφώμενα σας παρέθεσα αγαπητέ έαν σας ενοχλούν σταματήστε να  γράφετε.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.835
Πόντοι
19.795
Οσο για το θεμα που ασχολιθηκε τελευταια το θρεντ και που ειναι το κυριο θεμα μας.
Για τις ταυλανδεζες εννοω και οχιμε τα ξεκατινιασματα.
Να πω και εγω τη γνωμη μου. Φυσικα ειναι η γνωμη ενος 58χρονου (ασχετο που για τους
λιγους που με γνωριζουν προσωπικα απο το θρεντ θα μπορουσα να τ παιζω και καμμια
15αρια χρονια μικροτερος). Πηγαινω στη Ταυλανδη εδω και 7 χρονια κυριως για δουλεια
δηλ.μετα τα 50 μου. Το λεω αυτο γιατι δεν εχω την εμπειρια της σχεσης ενος 30χρονου
η 40χρονου που πιθανον να ζητανε ηλικιακα η συναισθηματικα (για την εμφανιση δεν μπορω
να πω τιποτα γιατι τα γουστα του καθενος ειναι διαφορετικα) αλλα πραγματα απο αυτα που
ζηταω εγω απο μια ταυλανδεζα.
Κατ αρχας μεσα απο τη δουλεια μου εχω γνωρισει ανθρωπους στη Ταυλανδη ανδρες και
γυναικες αλλα ακομα και κατοις που οικονομικα δεν τους φτανω ουτε στο ενα αρχιδι (η στο
ενα μουνοχιλο).
Θελω να πω με αυτο πως αλλο πραγμα ειναι να μιλαμε για τις εργατριες του σεξ στη Σουκχουμβιτ
και αλλο να κατακρινουμε ολο το γυναικειο πληθυσμο της Ταυλανδης ετσι αβιαστα, χωρις να
λαμβανουμε υποψιν μας τη διαφορετικοτητα του λαου αυτου, πολιτιστικα και κυριως οικονομικα
και θρησκευτικα.
Καμμια λοιπον δεν μας εβαλε το πιστολι στο κεφαλι να μας αναγκασει να την παμε στο κρεβατι
μας. Εμεις κανουμε τις επιλογες μας και ει αστε υπευθυνοι για αυτες.
Θελω να πω με αυτο, τι μπορω να περιμνω εγω ενας 58 χρονος απο ενα κοριτσακι 20-22 χρονων η
ακομα χειροτερα ενας 70 χρονος κωλογερος;
Να με ερωτευτει; Θα μου πειτε ,ρε κωλογερε εμεις ειμαστε 35αρηδες, ωραιοι, και πνευματωδεις,
τι σχεση εχουμε με σενα; Για αυτο στην αρχη ειπα οτι γραφω για τους καπως μγαλυτερους.
Επειτα λεμε για την αλλιωση που εχουν υποστει οι κοπελες του αγοραιου ερωτα σε σχεση με παλιοτερα.
Μα μονο στη Ταυλανδη συμβαινει αυτο;
Τελος για το θεμα της ταυλανδεζας σχετικα με την αγαπη που δειχνει για την οιογενεια της.
Τα  τελευταια 24 χρονια ζω σε ενα νησι του Ιονοιου. Εω συμβαινει το απολυτως αντιθετο στην
ακραια του ομως μορφη. Οι νυφες ειναι σκλαβες που πρεπει να υπηρετουν τα πεθερικα.
Πραγμα που οπως ξερετε χει γινει αντικειμενο μελετης απο ξενα τηλεοπτικα μεσα, λογω των
πολλων αλλοδαπων νυφων που εχουν τα νησια της Ελλαδας.
Και τελος για φανταστειτε ποσο μπορει να αλλιωθει μια ενα κοριτσακι απο  τα χωραφια του Ισααν
που δουλευε για 300 μπατ, ενω στη Παταγια κατεβαζοντας τη κυλλοτα εισπρατει 2 χλιαρικακια;

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.835
Πόντοι
19.795
Συγχωρεστε με για τα οποια λαθη ορθογραφικα κλπ. αλλα προσπαθω να γραψω απο ενα
τηλεφωνο το οποιο πολλες φορες κολλαει.

pianoikisis

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2014
Like
12
Πόντοι
0
μαγκες....σκεφτομαι για ταξιδι εκει....φρεσκοχωρισμενος....σε ποια σελιδα να κοιταξω πληροφοριες.... :helpplea:

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
μαγκες....σκεφτομαι για ταξιδι εκει....φρεσκοχωρισμενος....σε ποια σελιδα να κοιταξω πληροφοριες.... :helpplea:
Μετα απο τις πρωτες 200
Υπαρχει και ενα θρεντ με χρηστικες πολυ καλο.
Κωλογερε, ρισπεκτ, καμια φορα ισοπεδωνονται ολα, και καμια φορα πρεπει να μπαινουν στη θεςη τους.

Mr Kavlitsekis

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Ας ξεκινησω με ενα ερωτημα που ειναι ο παγκταο ??????

Mr Kavlitsekis

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
0

Φιλε εγω δεν εχω προσωπικες αντιπαραθεσεις με κανεναν.Απλα ειναι αυτοι οι γνωστοι 5-6 που θεωρουν δικο τους το θρεντ,και οποιος εχει διαφορετικη αποψη τον σκυλοβριζουν και προσπαθουν να τον εκθεσουν! Επισης ειναι και ο γνωστος αρχιρουφιανος της ΒΚΚ,ο οποιος να ειστε σιγουροι οτι ειναι αρχιρουφιανος στο εκει Ελληνικο προξενειο ! Σε καθε πρεσβεια - προξενειο Ελληνικο υπαρχουν καποιοι τετοιοι για να δινουν τους εργαζομενους εκει αλλα και τους ταξιδιωτες στις εκει προξενικες αρχες και αυτοι με την σειρα τους στις Ελληνικες! Αυτη την δουλεια κανει αυτος ο λινατσας!!και ταχα λεει εχει αποθηκες....χαχαχα!!
Ασε μας κουκλιτσα μου κατσε θα ερθει και η σειρα σου, περιμενε στην ουρα !!!!!!!

Mr Kavlitsekis

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
0
α να μην ξεχασω ειμαι ο LOVERSPIEROS !!! το καταλαβες λουσιανακο

Stories

Νέο!

Stories