Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
435
Πόντοι
36
Κοstas και γω θελω λιγο σημασια....
Σχολιαστε και καμια φωτο που βαζω καντε κανα like.
Πειτε ωωωωωω τι ωραιο μωρο ειναι αυτο...Η πως σαρεσει αυτο το γκρεμλιν?...
Τζαμπα γραφω μονος μου τα λεω μονος μου τακουω  :'( :'( :'(

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
balos:Δυνατα για Isabella, πρωην Dona...με θητεια Βασιλικον,Συγγρου κλπ...εχει πολλα χιλιομετρα ..και προβληματα...αλλα το λεει η καρδια της.... συγνωμη,ο κωλος της και η ψωλη της ηθελα να πω!!
Ο Copy Αλεφας τι λεει γι'αυτο??

ναι...με την διαφορα ομως οτι εγω της ανοιξα το κωλαντερο...γιατι επρεπε να πηδιεται εκτος του να πηδαει.

H χωρα με την μεγαλυτερη παραγωγη Τραβελιων ειναι η Βραζιλια και απο κοντα η Ταυλανδη!!
Επισης η Βραζιλια ειναι η μεγαλυτερη σε εξαγωγη ποδοσφαιριστων και τραβελιων!
Οι Ελληνιδες τι να κλασουν??Κατεβαινεις στη Beira mar στην Fortaleza το βραδυ και εχει 50 τραβελους στην σειρα μες στην καβλα!!! και εδω στην Συγγρου κατι σκατομπαζα που πουλανε και μουρη!!

ποιος Promoter βρε κοπανε? 3 χρονια εχω ζησει κατω!!!
και να σου πω και κατι που μαλλον δεν ξερεις...εδω ερχονται 3η-4η διαλογη Βραζιλιανες!!

Μπραβο εισαι ηθικο στοιχειο...αλλα δεν μας πειθεις...τοση πρεμουρα για τα σωστα ατομα?
Μολις θα φερω τις Βραζιλιανες σιγουρα θα πεσει πολυ προμοταρισμα...τωρα δεν υπαρχει λογος...αλλωστε με τις Ελληνιδες τρανς εχω σχεδον ξεκοψει!!

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Θεμα:ΠΟΙΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΡΑΝΣΕΞΟΥΑΛ

"Μόδα έχουν γίνει τον τελευταίο καιρό για πολλούς άντρες οι «αταξίες» με άτομα που ανήκουν στο τέταρτο φύλο! Παντρεμένοι, καταπιεσμένοι ομοφυλόφιλοι, άντρες που φοβούνται τις γυναίκες και άλλοι που νιώθουν πολύ έντονη τη θηλυκή τους πλευρά είναι οι τέσσερις βασικές κατηγορίες των συνηθισμένων πελατών των εκδιδόμενων τρανσέξουαλ."

Παραθετω και το λεπτομερες αρθρο

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
LYST: γιατί είσαι σκληρός επιβήτορας........
και σενα αμα θες ολα γινονται...ειδικα τις κρυφαδερφες!

Έλα αγόρι μιας και τους βαρέθηκες όλους ήρθε η ώρα  να πάρεις το θρεντάκι επάνω σου. Μίλησε μας σοβαρά για τις σχέσεις σου  με τα αγοροκόριτσα της Ταιλάνδης. Είναι καλές ερωμένες (εραστές) ; Σε αγαπήσανε ή απλά θέλαν να τρυγίσουν το ατελείωτο κορμί σου; Μετά τον σκληρό έρωτα κοιμάστε αγκαλιά; Πιστεύεις στον πληρωμένο έρωτα ή στην αληθινή αγάπη;  Πήγες καμια φορά στο χωριό του πούστη να γνωρίσεις τα πεθερικά; Χίλιες απορίες αφήνει η ηθελημένη σιωπή σου. Τόσο καιρό εδώ και δεν μας έχεις πει ούτε μία ιστορία.  Μήπως σου έχουν ματώσει την καρδιά;

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16

Παραπονιαρη!!!! :*

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Μαύρα Μαντάτα ρε Πίπινο.
Μάλλον  για  να γλυτώσουν το SIN SOT το κάνουν

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
αρχησες παλι τις ελλεημοσυνες για λαικ βρε ψωνιο? σοβαρεψου λιγο

geroksouras

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
290
Like
37.864
Πόντοι
34.478
σιγα σιγα θρεντ ανατολικης ευρωπης γινατε κι εδω
προσωπικες αντιπαραθεσεις και τρολλινγκ

γκουντ γορκ

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Τελικά το βρήκα τι έφταιγε  και   δεν έχω την επιτυχία και τις γνώσεις κάποιων στις γυναίκες.
Δεν έχει εδώ  Βασιλόπουλο  και η γιαγιά δεν στέλνει κάνα  μπουκαλάκι κρασί από το  χωριό .
Άντε τώρα  να  κτυπήσεις  γκόμενα με KFC.

Μπερκέτια και  κουβαρντοσύνες   που να φτουρήσουμε εμείς.
Μείναμε  στην  Άλφα Βήτα.

οποια   το   σκεφτετε   να  γινει   αματουρι    απο   25-45   χρονων   και   ειναι   απο   αδυνατη   εως  πιο   κατω   απο κανονικη  (οχι   χοντρες  παρακαλω)   προσφερω   20  ευρω   για   τουλαχιστον   3   ωρες   σπιτι   μου   (μεταφορα   δωρεαν   οπουδηποτε   απο  αθηνα   με  τη  δικια   μου  μηχανη Wink    κερναω   και   ψητο  κοτοπουλο   αβ  βασιλοπουλος   και  κρασακι   απ   το  χωριο.   αν   μεινω   ευχαριστημενος  η  συναντηση  θα   επαναλειφθει,  και   ενα  μπουκαλι   κρασακι   δωρο   p.m   παρακαλω

big poutsa

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2013
Like
8
Πόντοι
1
Έλα αγόρι μιας και τους βαρέθηκες όλους ήρθε η ώρα  να πάρεις το θρεντάκι επάνω σου. Μίλησε μας σοβαρά για τις σχέσεις σου  με τα αγοροκόριτσα της Ταιλάνδης. Είναι καλές ερωμένες (εραστές) ; Σε αγαπήσανε ή απλά θέλαν να τρυγίσουν το ατελείωτο κορμί σου; Μετά τον σκληρό έρωτα κοιμάστε αγκαλιά; Πιστεύεις στον πληρωμένο έρωτα ή στην αληθινή αγάπη;  Πήγες καμια φορά στο χωριό του πούστη να γνωρίσεις τα πεθερικά; Χίλιες απορίες αφήνει η ηθελημένη σιωπή σου. Τόσο καιρό εδώ και δεν μας έχεις πει ούτε μία ιστορία.  Μήπως σου έχουν ματώσει την καρδιά;
Θα σου πω και ιστοριουλα βρε παραπονιαρικο! Αλλα ειμαι σιγουρος δεν θα σου αρεσει,γιατι δεν θα ειναι Αρλεκιν!Βρε λιγουρι αμα παρω το θρεντακι εσυ τι θα κανεις?ποιον θα συμβουλευεις?
Μου κανει εντυπωση ομως πως αμεσως ολοι οι αγαμητοι, κομπλεξικοι εραστες της πλακας εχουν τις ιδιες ανησυχιες!

big poutsa

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2013
Like
8
Πόντοι
1
newfan  Καλα το καταλαβαν καποιοι οτι εισαι ρουφιανοειδες και ρεταλι πρωτης διαλογης...και πρωτος απο ολους ο ΓΙΓΑΣ LUSIANO τον οποιο απο οτι εμαθα εσυ φροντισες σα σωπασει! Αλλα με  εμενα δεν ειναι το ιδιο!! Και να ξερεις και κατι αλλο: Τους ρουφιανακους Εφιαλτες, τους γιαουρτωνουνε και τους κρεμανε τενεκε οπου και αν βρισκονται!

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Θα σου πω και ιστοριουλα βρε παραπονιαρικο! Αλλα ειμαι σιγουρος δεν θα σου αρεσει,γιατι δεν θα ειναι Αρλεκιν!Βρε λιγουρι αμα παρω το θρεντακι εσυ τι θα κανεις?ποιον θα συμβουλευεις?
Μου κανει εντυπωση ομως πως αμεσως ολοι οι αγαμητοι, κομπλεξικοι εραστες της πλακας εχουν τις ιδιες ανησυχιες!

Όλοι οι κομπλεξικοί εραστές της πλάκας αναμένουμε την  ιστορία σου. Με χίλια αυτιά σε αναμονή όλα τα λιγούρια περιμένουμε να ακούσουμε τις περιπέτειες του  βαρβάτου εραστή στα βάθη της Ασίας.
Και στο τέλος ελάτε όλες μαζί...........

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Αγαπητέ  φίλε balos τι έγινε, τις επιτυχημένες εισαγωγές από την Βραζιλία   τρανσέξουαλ τις διακόψατε;
Η η παρουσία σας στη Ταΐλάνδη αφορούσε το θέμα αυτό;
Ώστε να μην μονοπωλούν το Αθηναϊκό ενδιαφέρων αποκλειστικά  η βραζιλιάνες.

Μην ασχολείστε μαζί τους.
Δεν διαθέτουν το επιχειρηματικό σας δαιμόνιο μετά από τόσα χρόνια  παραμονής στην Βραζιλία (3 αν ενθυμούμαι καλώς) και την Ταΐλάνδη.
Εσείς  την  χώρα την  βλέπεται επιχειρηματικά, αυτοί οι ποταποί απλώς  διασκορπίζουν στα καταγώγια της Ταϊλάνδης χρήσιμο ελληνικό συνάλλαγμα, χωρίς  να σκέπτονται  το καλό της πατρίδας.
Σας εύχομαι γρήγορα και εξαγωγές.

Κάτι  για να ευθυμήσουμε
Ξέρω το αγαπημένο σου

big poutsa

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2013
Like
8
Πόντοι
1
Bρε αγορια ενας ενας....τοσο πολυ μισος και κακια?γιατι αραγε?
Απο κομπλεξ μονο? ή ειναι κατι αλλο?

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
kosmikosxl
εσυ ειπες αμα βαλω και σας δειξω. εγω δεν ειπα τιποτα του στυλ αμα βαλω και αμα δειξω. οπότε δεν ξερω τιποτα ο ερμος. απο χωριο ειμαι προβατακια φυλαω. απλα δεν εχεις μαθει στην ζωη σου πως με το να κριτηκαρεις λαθος ανθρωπους με τον λαθος τροπο και να τους επιτηθεσαι με λαθος οπλα  δεν ξεπερνριεται το κομπλεξ που ενδεχομένωςνα εχεις  για τη κοινωνια . δεν σου φταιει ουτε η παμελα ουτε εγω ουτε κανενας αλλος εδω μεσα. ολοι μιλανε ομορφα και ωραια και εσυ αρχιζεις τα εξυπνα... τυχαιο? δεν νομιζω...

δεν προσπαθω να σε πεισω για τιποτα. ο αρνητικος ο κακος και ο ξερολας δεν εχει την γνωση της πίθου. εχει γνωση μονο οσα ο εγκεφαλος του του επιτρεπει α επεξεργαστει και φυσικα παντα προς οφελος του. αδικος κοπος θα ειναι να καταβαλω την οποια προσπαθεια να σε πεισω για κατι που εσυ δεν ξερεις και απλα νομιζεις οτι ξερεις. ειναι λιγα τα πραγματα που ολοι μας γνωριζουμε και τοσα πολλα αυτα που θα διδαχτουμε

Σε εσάς  δεν απευθήνονται σε άλλο Θρέντ Αγαπητέ balos και ομιλείτε πέρι  κόμπλεξ;

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
newfan  Καλα το καταλαβαν καποιοι οτι εισαι ρουφιανοειδες και ρεταλι πρωτης διαλογης...και πρωτος απο ολους ο ΓΙΓΑΣ LUSIANO τον οποιο απο οτι εμαθα εσυ φροντισες σα σωπασει! Αλλα με  εμενα δεν ειναι το ιδιο!! Και να ξερεις και κατι αλλο: Τους ρουφιανακους Εφιαλτες, τους γιαουρτωνουνε και τους κρεμανε τενεκε οπου και αν βρισκονται!

Το γιαουρτάκι  να είναι  ΦΑΓΕ  και  όσο  για το  τενεκέ,    να είναι από το λάδι που χρησιμοποιείτε    δια    εύκολη διείσδυση  ώστε  να μην έχετε πόνους αγαπητέ πισωγλέντη.

big poutsa

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2013
Like
8
Πόντοι
1
kosmikosxl
εσυ ειπες αμα βαλω και σας δειξω. εγω δεν ειπα τιποτα του στυλ αμα βαλω και αμα δειξω. οπότε δεν ξερω τιποτα ο ερμος. απο χωριο ειμαι προβατακια φυλαω. απλα δεν εχεις μαθει στην ζωη σου πως με το να κριτηκαρεις λαθος ανθρωπους με τον λαθος τροπο και να τους επιτηθεσαι με λαθος οπλα  δεν ξεπερνριεται το κομπλεξ που ενδεχομένωςνα εχεις  για τη κοινωνια . δεν σου φταιει ουτε η παμελα ουτε εγω ουτε κανενας αλλος εδω μεσα. ολοι μιλανε ομορφα και ωραια και εσυ αρχιζεις τα εξυπνα... τυχαιο? δεν νομιζω...

δεν προσπαθω να σε πεισω για τιποτα. ο αρνητικος ο κακος και ο ξερολας δεν εχει την γνωση της πίθου. εχει γνωση μονο οσα ο εγκεφαλος του του επιτρεπει α επεξεργαστει και φυσικα παντα προς οφελος του. αδικος κοπος θα ειναι να καταβαλω την οποια προσπαθεια να σε πεισω για κατι που εσυ δεν ξερεις και απλα νομιζεις οτι ξερεις. ειναι λιγα τα πραγματα που ολοι μας γνωριζουμε και τοσα πολλα αυτα που θα διδαχτουμε

Σε εσάς  δεν απευθήνονται σε άλλο Θρέντ Αγαπητέ balos και ομιλείτε πέρι  κόμπλεξ;
Βρε αρχιρουφιανε ιδιοκτητη αρχιδιων ...και οχι αποθηκων οπως καυχιεσαι,τι πινεις? Αντι να ψαξεις για κανενα μπαχτ,καθεσαι ολη μερα και ολη νυχτα και ψαχνεσαι για το τι κανει ο ενας και ο αλλος! Ειλικρινα μετανιωνω που δεν ηρθα να σε γνωρισω τον Αυγουστο στο soi 4 ..Εχασα! Αλλα δεν θα την γλυτωσεις next time!

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Με τα χαράς σας περιμένω.
 Οι  επιχειρηματικές μου συναλλαγές   γίνονται σε ευρώ   και δολάρια Σιγκαπούρης  το μπάτ το φοβάμαι.
Όσο  για το χρόνο  είστε  μια όαση δροσιάς  για μένα αγαπητέ .

Απαντήστε   όμως στις ερωτήσεις  τόσο τις δικές μου όσο και τον Άλλων φίλων αγαπητέκάτοχε μάστερ στην συστημική Φιλοσοφία όπως δηλώνετε.
Με χαρά θα διδαχτούμε από τα κείμενα και τις επιχειρηματικές σας δραστηριότητες.

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Βρε αρχιρουφιανε ιδιοκτητη αρχιδιων ...και οχι αποθηκων οπως καυχιεσαι,τι πινεις? Αντι να ψαξεις για κανενα μπαχτ,καθεσαι ολη μερα και ολη νυχτα και ψαχνεσαι για το τι κανει ο ενας και ο αλλος! Ειλικρινα μετανιωνω που δεν ηρθα να σε γνωρισω τον Αυγουστο στο soi 4 ..Εχασα! Αλλα δεν θα την γλυτωσεις next time!

Βεβαίως και είμαι ιδιοκτήτης αρχιδιών .
Εσείς δεν είστε;
Για αυτόν τον λόγο πήγατε και παραμείνατε τόσο διάστημα στην  Βραζιλία η το  κάνατε εδώ στη Ταϊλάνδη ;
Άργησε  τόσο πολύ ο γιατρός ;
Εύχομαι να  είχε επιτυχία η εγχείρηση  και  να πέτυχε η αφαίρεση.  
Αλλά όπως φαίνεται σε άλλο σημείο    σε συνομιλία  σας με άλλον φίλο μάλλον ήταν επιτυχής

image.jpg

Νομίζω αγαπητέ Lyst  ότι ήρθε η  ώρα μετά από το μικρό φωτογραφικό ενσταντανέ  να βάλω  τέλος στην αγωνία σου σχετικά με τις προθέσεις τους λόγους και τις προσδοκίες του αγαπητού balos για το άτομο σου.
Μια  και μοναδική λέξη φτάνει για να αποδώσει  όλα εκείνα που τον οδήγησαν   σε αυτές τις απέραντες  αντεκδικήσεις.

ΖΗΛΙΑ.

Τι έχουν  αυτές που δεν το έχει “αυτός”.

ΓΙΑΤΙ;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom