Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
445
Πόντοι
36
Αχχχ καλε αισθανεται ενοχλημενη  :uglystupid: :idiot: :idiot:
Για τα ματια του φαλαγκουλι της,τον εχει ξαφρισει για τα καλα  :2funny: :2funny:
Πρεπει να τον στειλω πρωσοπικο μυνημα που με γραφει...When you come in Thailand?

Συνημμένα

• Καταγραφή.JPG
    Καταγραφή.JPG
    51,7 KB · Εμφανίσεις: 44

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Ε,δεν αντεχω.Θα το συνεχισω το κουτσομπολιο με τη συγκεκριμενη που ανεφερε ο Tekillas.
Λιγο πριν παω φετος το καλοκαιρι Ταυλανδη,μου ειχε δωσει το line της και μιλαγαμε ολη μερα.
Εντωμεταξυ,οταν πηγα ειχα μπλεξει με κατι αλλες και δεν της εδινα πολυ σημασια..Της ειχα πει ομως πως ειμαι εκει και να "βρεθουμε" καποια μερα.
Ο "φαλανγκογκομενος" της...(Αυτος για τον οποιο γραφει εδω και μηνες στο fb "i love you..you are my man..my boyfriend...my husband" κλπ κλπ)...τον Αυγουστο ειχε μπει νοσοκομειο για λιγες μερες με καποιο σοβαρο προβλημα υγειας..ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΠΑΚΙ,μου στελνει μηνυμα "Can you come take me from bar tonight"??
Ο ανθρωπος χαροπαλευε κι αυτη το ΜΟΝΟ που την ενοιαζε ηταν να μη χασει το "μεροκαματο".
Τι να πεις?
ΚΛΑΣΙΚΗ ΠΑΤΤΑΓΙΑΝΝΗ ΓΚΟΜΕΝΑ.
Αυτα να τα βλεπουν καποιοι εδω μεσα που προσπαθουν να τις "αγιοποιησουν".
ΠΟΥΤΑΝΕΣ ειναι...Και στο σωμα ΚΑΙ ΣΤΗ ΨΥΧΗ.
Νυν υπερ παντων το μεροκαματο. :zfuck:

Υ.Γ:Η συγκεκριμενη πριν λιγο καιρο,αλλαξε και το λογαριασμο της στο Line....αλλα παροτι εχουμε καιρο να μιλησουμε,εσπευσε να μου στειλει τα καινουρια της στοιχεια και να με κανει add,για να μη χασει την επαφη...Με εχει,(οπως σιγουρα και εκατονταδες αλλους) στη "καβατζα".

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
ελα μωρε μη μου πειραζετε την aunny μου που την κρυβεις κιολας
κοριτσι απο σπιτι , βαλε και το μποιφρεντ να απολαυσουμε ομορφια

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Ε,δεν αντεχω.Θα το συνεχισω το κουτσομπολιο με τη συγκεκριμενη που ανεφερε ο Tekillas.
Λιγο πριν παω φετος το καλοκαιρι Ταυλανδη,μου ειχε δωσει το line της και μιλαγαμε ολη μερα.
Εντωμεταξυ,οταν πηγα ειχα μπλεξει με κατι αλλες και δεν της εδινα πολυ σημασια..Της ειχα πει ομως πως ειμαι εκει και να "βρεθουμε" καποια μερα.
Ο "φαλανγκογκομενος" της...(Αυτος για τον οποιο γραφει εδω και μηνες στο fb "i love you..you are my man..my boyfriend...my husband" κλπ κλπ)...στα μεσα Αυγουστου ειχε μπει νοσοκομειο με καποιο σοβαρο προβλημα υγειας..ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΠΑΚΙ,μου στελνει μηνυμα "Can you come take me from bar tonight"??
Ο ανθρωπος χαροπαλευε κι αυτη το ΜΟΝΟ που την ενοιαζε ηταν να μη χασει το "μεροκαματο".
Τι να πεις?

Υ.Γ:Η συγκεκριμενη πριν λιγο καιρο,αλλαξε και το λογαριασμο της στο Line....αλλα παροτι εχουμε καιρο να μιλησουμε,εσπευσε να μου στειλει τα καινουρια της στοιχεια και να με κανει add,για να μη χασει την επαφη...Με εχει,(οπως σιγουρα και εκατονταδες αλλους) στη "καβατζα".
τι επαθε ρε το παλικαρι αυτος φαινοταν μια χαρα

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Ο "φαλανγκογκομενος" της...(Αυτος για τον οποιο γραφει εδω και μηνες στο fb "i love you..you are my man..my boyfriend...my husband" κλπ κλπ)...στα μεσα Αυγουστου ειχε μπει νοσοκομειο με καποιο σοβαρο προβλημα υγειας..ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΠΑΚΙ,μου στελνει μηνυμα "Can you come take me from bar tonight"??
Τι να πεις?

πιο ευκολα αγιοποιεις τον δρακουλα η τον συντροφο σταλιν παρα αυτες

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
πιο ευκολα αγιοποιεις τον δρακουλα η τον συντροφο σταλιν παρα αυτες
Οσο ηταν εντωμεταξυ ο τυπος μεσα στο νοσοκομειο και παλευε για τη ζωη του,η γκομενα ειχε ξεσαλωσει..Το τι εγραφε στο facebook..θυμασαι νομιζω...
Ε..μολις ειδε οτι βγηκε ζωντανος..ΕΣΒΗΣΕ το καριολακι τα επιμαχα μηνυματα για να μη τα δει... :2funny: :2funny: :2funny:

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
445
Πόντοι
36
lol την εχεις και εσυ φιλη?  :2funny: :2funny:

Ρε δεν μπορει να ξεφυγει καμια.Μια φορα πουτ@νες αυτες? Δυο εγω.
Αν θελω μπορω να εκθεσω πολλες πουτ@νες στα boyfriend τους αλλα οκ δεν ειμαι τετοιος μαμακοφαλαγκ.
Μπορω να χωρισω και τις παντρεμενες ακομη.

Περα απο αυτα εγω σταματησα να ασχολουμε με ibar και gogo κοριτσια.
Υπαρχουν απιστευτα γκομενακια στα χωρια τριγυρω που λυσανε για 1000 μπατ.Και με σχεδον κανενα φαλαγκ φιλο στο fcb.
Τις εχω εξηγηθει κιολας αν παω 3 μερες εσυ 2 μερες εσυ 3 μερες η επομενη. Αλλα που να βγει προγραμμα στην Ταιλανδη.Πρεπει να εχεις πολλες μερες στην διαθεση σου για να δεις ολες αυτες που θελεις. Τουλαχιστον 2 μηνες αλλα και λεφτα.

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
445
Πόντοι
36
Χρονια Πολλα σε ολους!!!
Σας ευχομαι να βρειτε μια καλη Ελλεινιδα  :s&m_2: και να σταματησετε να ασχολειστε με την Καταρα της Thai.

Συνημμένα

• newego_LARGE_t_1101_54415390.JPG
    newego_LARGE_t_1101_54415390.JPG
    373,6 KB · Εμφανίσεις: 35
  • Like
Αντιδράσεις: 968

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
445
Πόντοι
36
Τουλαχιστον καποιες ειναι ειλικρινεις.........

Συνημμένα

• Page1.jpg
    Page1.jpg
    137,8 KB · Εμφανίσεις: 33

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Οσο ηταν εντωμεταξυ ο τυπος μεσα στο νοσοκομειο και παλευε για τη ζωη του,η γκομενα ειχε ξεσαλωσει..Το τι εγραφε στο facebook..θυμασαι νομιζω...
Ε..μολις ειδε οτι βγηκε ζωντανος..ΕΣΒΗΣΕ το καριολακι τα επιμαχα μηνυματα για να μη τα δει... :2funny: :2funny: :2funny:
τοσο αρωστος ηταν?? ρε τον καημενο τον αντριαν θα τον φαει η πουτανα

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
445
Πόντοι
36
Nα πω την αληθεια το κοριτσι καλα κανει και αρμεγει τους Falang  :zfuck:
Ειναι στα ντουζενια της. 18-19 ετων ομορφη,σεξυ και ναζιαρα.
Αν δεν μασει τωρα ποτε θα μασει?
Αυτες ειναι εξυπνες και βγαζουν λεφτα οχι αστεια.Τωρα αν ο αλλος τα χαφτει ολα καλα να παθει.

Κανω θυσιες να παω ενα ταξιδι αλλα ποτε δεν θα πουλουσα τα πραγματα μου για να τα φαω εκει.
Eιμαι και εγω αγαπουλης αλλα εχω συνειδηση το τι μου γινεται.Δυστηχως αλλοι δεν εχουν.
Λεφτα που θα παρει απο μενα Ταιλανδεζα θα ειναι μονο για boom boom για κανα ποτο κερασμα και κανα δωρακι να την κανω.

Το να ειμαι 10,000 χιλιομετρα μακρια και να λεω εχω σχεση και να την στελνω λεφτα το θεωρω την υπερτατη μαλακια ακομη και πλουσιος να εισαι.
Αν ειχα μονο τα εκατομμυρια (τζακ ποτ στο τζοκερ) και ηξερα οτι καποια που πηδηξα ειχε πραγματικη αναγκη ναι ισως να την βοηθουσα.

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
11
Like
550
Πόντοι
6.045
Τουλαχιστον καποιες ειναι ειλικρινεις.........

δηλαδη συγνωμη ρε παιδια, αν εδω πέρα οι γονεις μιας κοπέλας πεινουσαν και επρεπε να στέλνει λεφτά για να ζησουν, τι νομίζετε οτι θα έκανε? Θα έλεγε στο μουνι μου η οικογενεια μου, θελω να ζησω την εμπειρια μαζι σου??

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Εδω ομως μιλαμε για τερατα.

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Προσωπική εμπειρία.
Αν και θα ξεσηκώσω  πάλι τούς “καλοπροαίρετους”.
Πριν από 2-3 χρόνια είχα γνωρίσει μια πολύ όμορφη πιτσιρίκα, στα ντουζένια της που λέει ο  Πιπίνος. 
Την γνώρισα σε ένα από τα μπαράκια    του Σόι  Καουμπόη,  το επισκέφτηκα  για να κάνω την χάρη σε κάποιο φίλο, φαινόταν πολύ καλό κοριτσάκι συνεσταλμένη και γενικά  έδειχνε  καλό  χαρακτήρα.
Αρχίσαμε  να κάνουμε λίγο παρέα,  έτσι την κάλεσα  να  φάμε και όχι μόνο  3-4 φορές.
Αλλά επικοινωνούσαμε  και μου έλεγε  για την ζωή της και την φτώχεια  που την οδήγησε εδώ  από μια κωμόπολη 3-4  ώρες βόρεια της Μπανγκόκ.

Θέλεις η έμφυτη καχυποψία που έχω αποκτήσει,  θες διαίσθηση, κάτι δεν μου κόλλαγε

Κάποια στιγμή  που είχα λίγο χρόνο ελεύθερο, την πήρα τηλέφωνο αν ήθελε να  με επισκεφτεί,  ήταν κάποια θρησκευτική γιορτή εδώ  και έτσι  υπήρχαν 3-4  μέρες  κενό,  σκέφτηκα να την πάρω να πάμε  κάπου,  πραγματικά διασκέδαζα  πολύ μαζί της.

Όταν μου απάντησε στο τηλέφωνο, μου  είπε ότι δυστυχώς δεν μπορεί γιατί έχει να επισκεφτεί τούς γονείς της.
Θεμιτόν

Δεν είπα τίποτα, αλλά  δεν ξέρω γιατί ο  διάβολος με έβαλε να αποφασίσω  να επισκεφτώ ένα μέρος εκεί κοντά και αν υπήρχε ευκαιρία  να πεταχτώ να την δω.
Όπερ  και εγένετο,  βρέθηκα λοιπόν κάποια στιγμή στην κωμόπολη που μένει και την πήρα τηλέφωνο .
Ήρθε  μετά από μια ώρα  και επισκεφτήκαμε το σπίτι της.
Η άγνοια της  ότι γνωρίζω αρκετά την γλώσσα, μιας  και ποτέ δεν το έδειξα η το ανέφερα,  με διευκόλυνε πολύ, δεν χρειάστηκε πολύ να καταλάβω ότι δεν ήμουν ο πρώτος  φάρανγ που το επισκεπτόταν.
Επίσης  ότι με τα χρήματα που κέρδιζε αυτή  και η μεγαλύτερη αδελφή της με το  εν λόγο  επάγγελμα, η οικογένεια ασκούσε  το ευγενή άθλημα της  τοκογλυφίας  και μάλιστα σε αισχρό επίπεδο.
  Φυσικά και ότι οι σκέψεις και οι βλέψεις  περί του  ατόμου μου δεν ήταν και η καλύτερες.

Μάλλον  για  επίχρυση πινακίδα με το όνομα  μου και την  λέξη Μέγας Ευεργέτης  στο τοίχο  με προόριζαν .

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Αν ειχα μονο τα εκατομμυρια (τζακ ποτ στο τζοκερ) και ηξερα οτι καποια που πηδηξα ειχε πραγματικη αναγκη ναι ισως να την βοηθουσα.
Ποια "πραγματικη αναγκη" ρε Tekilla?
Που ολες οι ξεκολιαρες εχουν iphone η Samsung Note και ipad?
Που ΚΑΘΕ βραδυ πινουν απο τουλαχιστον ενα μπουκαλι και γινονται ΦΕΣΙ?
Που κονομανε απο 50.000 μπατ και πανω (χωρια αυτες που εχουν και σπονσορα)?
Ενταξει..δεν ειναι ολες ετσι..Υπαρχουν και καποιες "freelancers" που "ψωμοζουν"..Δηλαδη βγαζουν μονο 20-30 χιλιαρικα μπατ το μηνα..
Κι αυτο γιατι η ειναι πατσαβουρες η ΒΑΡΙΟΥΝΤΑΙ να δουλεψουν και να φορτωνονται καθε βραδυ.
Αλλα εχω την "τιμη" να γνωριζω και αγκογκοκοριτσο που κονομαει κατα μεσο ορο 200.000 μπατ το μηνα..Δηλαδη 5000 ευρω!!
Απο αυτα στελνουν 5-10 χιλιαρικα στους γονεις επανω και τα υπολοιπα τα "γλεντανε".Οχι βεβαια μονο στο πιωμα,τα γκατζετ,τις αισθητικες επεμβασεις και τα λουσα..Αλλα τα "χωνουν" στο Ταυλανδεζο boyfriend κι αυτος καλοπερναει στην υγεια του καθε μαλακα φαρανγκ.

Γιατι?Τοσο "μυστικο" ειναι οτι μολις σχολασουνε πανε στα καραοκε και τα μπαρ με αγορακια η tomboys?

Εν ολιγοις...Το ΠΑΡΑΜΥΘΙ με τη "φτωχια πλην τιμια" Ταυλανδεζα,που εφυγε απο το χωριο και ξεπεσε να γινει πουτανα στη Πατταγια για να βγαλει "ενα κομματι ψωμι" να ζησει τον εαυτο της και την οικογενεια της,ΕΧΕΙ ΔΡΑΚΟ.
ΜΠΟΡΕΙ μεχρι πριν 6-7 χρονια,το "παραμυθι" να ειχε βαση,αλλα τωρα πια εκει που εχει φτασει η μπιζνα της πουτανιας,δεν πανε για ενα κομματι ψωμι,αλλα για ενα φορτηγο παντεσπανι.
Ειναι αδηφαγα τερατα,που εχουν τοσο πολυ αλλοτριωθει απο τη λαιλαπα του δυτικου πολιτισμου,τον υπερκαταναλωτισμο και τη διψα για χρημα,που δεν υπολογιζουν ΤΙΠΟΤΑ στο περασμα τους.
Που και 1-2 σπονσορες να εχουν και να τους στελνουν απο 45.000 μπατ το μηνα ο καθενας (ΤΟΣΟ ειναι επισημως το ποσο που ζητανε για να σταματησουν το πουτανιλικι),ΠΑΛΙ ΣΤΟ "ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ" βγαινουν κρυφα το βραδυ.Γιατι θελουν ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ φραγκα.

Οσο και "αγνες" να ειναι στη ψυχη στην αρχη,με το που κατεβαινουν απο το χωριο,τις "δασκαλευουν" οι υπολοιπες,πως το πιο αηδιαστικο και σιχαμερο ζωντανο του ζωικου βασιλειου ΕΙΝΑΙ Ο ΦΑΡΑΝΓΚ που ηρθε εδω να γαμησει..Ακομα και το βουβαλι που εχει ο πατερας τους για να οργωνει,ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΑ απο τον ανθρωπο φαρανγκ...Με το που λενε και τη λεξη "φαρανγκ",η μουρη τους περνει τη εκφραση της "απαξιωσης"..Αρμεξτε τον..Πουληστε παραμυθι..Φατε του τα φραγκα..Με οσο λιγοτερο κοπο,τοσο καλυτερα..

Οσοι δε με πιστευετε,πηγαινετε κατω να βρειτε νυφη...Να γνωρισετε το καλο κατα βαθος κοριτσι,που "η ατιμη η κοινωνια" και οι "συγκυριες" το εριξαν στο βουρκο της αμαρτιας της Πατταγια και πηγαιντε να το παντρευτειτε για να το "σωσετε".

Οι υπολοιποι ακολουθηστε τη λογικη..ΠΟΥΤΑΝΕΣ ειναι...διασκεδαστε-γαμηστε-πληρωστε-τελειωσατε. ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom