Love you sort time
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2012
- Like
- 1.156
- Πόντοι
- 216
Αγαπητέ φίλε zironvenom κακώς στραβώνεις για τα ποστ που έλαβες. Από ότι είδες οι περισσότεροι που σου απάντησαν έχουν γράψει πολλά χιλιόμετρα εκεί που εσύ περπατάς τα πρώτα μέτρα. Και πιστεψε με το μόνο που σου λένε είναι έχεις τα μάτια σου ανοιχτά.Οκ ας αλαξω το ποστ μου. Περναω γαματα με μια κοπέλα η οποια ΜΕΧΡΙ στιγμης εχει δειξει αψογη συμπεριφορα και μου βγαζει και καυλα και gfe που ομως δεν ειναι ετσι γιατι ειναι πουτανα και σιγουρα θα μου φαει τα λεφτα. Σεβαστες οι εμπειριες σας αλλα κατανταει λιγο γελοιο να λεει καποιος πως περναει καλα μεχρι τωρα και η απαντηση να ειναι ''ερχονται τα χειροτερα''...
Πραγματικα ηθελα να ανεβασω ενα ποστ για την κοπελα και το πως την γνωρισα και τι μου εχει δειξει αυτες τις μερες, αλλα νομιζω πως ειναι περριτο αφου ειστε σιγουροι για το αληθινο της προσωπο σε βαθμο ειρωνιας-καζουρας
Επίσης κανένας δεν σου είπε ότι η κοπέλα θα σου φάει τα λεφτά σου. Η κοπέλα είναι επαγγελματίας και προφανώς είναι καλή μιας και προσφέρει το gfe που από τις περισσότερες πια έχει χαθεί. Όμως αυτό που νομίζεις ότι προσφερε για πρωτη φορά σε σένα δεν είναι τίποτα διαφορετικό από αυτό που προσέφερε πολλές φορές στο παρελθόν και θα το κάνει ξανα με την πρώτη ευκαιρία όταν ανέβεις και συ στο αεροπλάνο της επιστροφής.
Αν πραγματικά πιστεύεις ότι η κοπέλα είναι διαφορετική απλά μπορείς να κάνεις το εξής: Δοκίμασε στο τέλος να της πεις ότι πέρασες πολύ όμορφα αλλά δεν θα την πληρώσεις γιατί είναι διαφορετική από τις άλλες. Και επίσης ότι σκοπεύεις να ξαναέρθεις ξανά σύντομα για να περάσετε ωραία ξανά όμως χωρίς πληρωμή. Μάλιστα μην της δώσεις τηλέφωνα, facebook κτλ αλλά πες της ότι θα επικοινωνείς εσύ μαζί της. Τοτε θα δεις την πραγματική της αντίδραση. Θα δεις για πότε θα πληρώσεις για τις υπηρεσίες της....
Μπούρδες του στυλ ήθελα και τα έδωσα, τα είχε ανάγκη για την οικογένεια της κτλ είναι του κώλου τα εννιάμερα. It's up to you ή όπως έλεγε ο πατέρας μου σε ξένο κώλο 100 ξυλιές.
Όσον αφορά την ιστορία για το πως την γνώρισες και όλα όσα ήθελες να γράψεις εγώ θα σου πρότεινα να το κάνεις.Μια καλή ιστορία έχει πάντα αναγνώστες....