Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (2 μέλη και 9 επισκέπτες)

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Οκ ας αλαξω το ποστ μου. Περναω γαματα με μια κοπέλα η οποια ΜΕΧΡΙ στιγμης εχει δειξει αψογη συμπεριφορα και μου βγαζει και καυλα και gfe που ομως δεν ειναι ετσι γιατι ειναι πουτανα και σιγουρα θα μου φαει τα λεφτα. Σεβαστες οι εμπειριες σας αλλα κατανταει λιγο γελοιο να λεει καποιος πως περναει καλα μεχρι τωρα και η απαντηση να ειναι ''ερχονται τα χειροτερα''...
Πραγματικα ηθελα να ανεβασω ενα ποστ για την κοπελα και το πως την γνωρισα και τι μου εχει δειξει αυτες τις μερες, αλλα νομιζω πως ειναι περριτο αφου ειστε σιγουροι για το αληθινο της προσωπο σε βαθμο ειρωνιας-καζουρας
Αγαπητέ φίλε zironvenom κακώς στραβώνεις για τα ποστ που έλαβες. Από ότι είδες οι περισσότεροι που σου απάντησαν έχουν γράψει πολλά χιλιόμετρα εκεί που εσύ περπατάς τα πρώτα μέτρα. Και πιστεψε με το μόνο που σου λένε είναι έχεις τα μάτια σου ανοιχτά.
Επίσης κανένας δεν σου είπε ότι η κοπέλα θα σου φάει τα λεφτά σου.  Η κοπέλα είναι επαγγελματίας και προφανώς είναι καλή μιας και προσφέρει το gfe που από τις περισσότερες πια έχει χαθεί. Όμως αυτό που νομίζεις ότι προσφερε για πρωτη φορά σε σένα δεν είναι τίποτα διαφορετικό από αυτό που προσέφερε πολλές φορές στο παρελθόν και θα το κάνει ξανα με την πρώτη ευκαιρία όταν ανέβεις  και συ στο αεροπλάνο της επιστροφής.
Αν πραγματικά πιστεύεις ότι η κοπέλα είναι διαφορετική απλά μπορείς να κάνεις το εξής: Δοκίμασε στο τέλος να της πεις ότι  πέρασες πολύ όμορφα αλλά δεν θα την πληρώσεις γιατί είναι διαφορετική από τις άλλες. Και επίσης  ότι σκοπεύεις να ξαναέρθεις ξανά σύντομα για να περάσετε ωραία ξανά όμως χωρίς πληρωμή. Μάλιστα μην της δώσεις τηλέφωνα, facebook κτλ αλλά πες της ότι θα επικοινωνείς εσύ μαζί της. Τοτε θα δεις την πραγματική της αντίδραση. Θα δεις για πότε θα πληρώσεις για τις υπηρεσίες της....
Μπούρδες του στυλ ήθελα και τα έδωσα, τα είχε ανάγκη για την οικογένεια της κτλ είναι του κώλου τα εννιάμερα.  It's up to you ή όπως έλεγε ο πατέρας μου σε ξένο κώλο 100 ξυλιές.
Όσον αφορά την ιστορία για το πως την γνώρισες και όλα όσα ήθελες να γράψεις εγώ θα σου πρότεινα να το κάνεις.Μια καλή ιστορία έχει πάντα αναγνώστες....

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Οκ ας αλαξω το ποστ μου. Περναω γαματα με μια κοπέλα η οποια ΜΕΧΡΙ στιγμης εχει δειξει αψογη συμπεριφορα και μου βγαζει και καυλα και gfe που ομως δεν ειναι ετσι γιατι ειναι πουτανα και σιγουρα θα μου φαει τα λεφτα. Σεβαστες οι εμπειριες σας αλλα κατανταει λιγο γελοιο να λεει καποιος πως περναει καλα μεχρι τωρα και η απαντηση να ειναι ''ερχονται τα χειροτερα''...
Πραγματικα ηθελα να ανεβασω ενα ποστ για την κοπελα και το πως την γνωρισα και τι μου εχει δειξει αυτες τις μερες, αλλα νομιζω πως ειναι περριτο αφου ειστε σιγουροι για το αληθινο της προσωπο σε βαθμο ειρωνιας-καζουρας.

Οσον αφορα για το κοστουμι, νομιζω πως υπαρχει μια κενρικη βιοτεχνια που ραβει για ολους. Τα μαγαζια απλα ειναι πωλητες-κεντρα διανομης. Οποτε οπου και να πατε νομιζω θα εχετε την ιδια ποιοτητα

Φιλαράκο επειδή έτυχε να ζήσω κάτι ανσλογο λίγους μήνες πριν  σου παραθέτω τους στίχους από ένα τραγούδι του Μαχαιρίτσα που νομίζω τσιριάζει στη περίσταση.

Πεθαίνω για σένα
κι ας είσαι απάτη
δε πα να είσαι ψέμα
εγώ σε λέω αγάπη.

Η δική μου γνώμη, ζήσε τη στιγμή, αλλά έχε και το νού σου. Βλέπε και άκου αυτό που συμβαίνει και όχι αυτό που θα ήθελες να συμβει.

Λίγο πολύ όλοι τα ίδια πράγματα σου λέμε και σίγουρα κσλοπροέραιτα. Θα ήταν κσλό να τα κρατήσεις στο πίσω μέροε του μυαλού σου σαν ένα είδος "πισινής". Ο κανόνας πάντα έχειπολύ μεγαλύτερη πιυανότητα από την εξαίρεση, όσο και αν προσωπικά θέλουμε νσ πιστεύουμε ότι πετύχαμε την εξαίρεση.Οταν αγοράζουμε λαχεία το ίδιο συναίσθημα έχουμε.

Εύχομαι ειλικρινά να περάσεις άψογα.

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Μαλλον σε αυτη τη χωρα εχουμε προβλημα γλωσσας τελικα.
Αλλα γραφεις, αλλα καταλαβαινουν και για αλλα παρεξηγιονται.

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
487
Πόντοι
6.045
Απο την 2η μερα πηγαινω σε ενα συγκεκριμενο μασατζιδικο και διαλεγω την συγκεκριμενη κοπελα την τζιαν. Ενα πανεμορφο πλασμα που ομως δεν μου εχει δωσει ποτε το δικαιωμα να κανω κατι. Σε ενα κανονικο μασατζιδικο  δουλευει που μεσα δεν κανουν εξτρα. Απλα οποτε ειχα την ευκαιρια την αρχιζα στις φιλοφρονησεις. Αυτη παντα χαμογελουσε ντροπαλα και μου ελεγε ευχαριστω. Στην 4η φορα αφου εχουμε αποκτησει μια οικειοτητα την ρωταω αν εχει παιδια γκομενο.... Παντρεμενη χωρισμενη με παιδι. Ο αντρας της αυστραλος. Αυτη οπως μου ειπε εζησε και σπουδασε αυστραλια, αλλα επειδη δεν γινοταν να συνεχισουν να ζουν με τον αντρα της λογω πεθερας και το οτι αυτη οταν ηταν εγκυος, εμαθε πως ο αλλος ξενοπηδουσε. Υστερα απο δυσκολη γεννα αυτη γυρισε πισω με το παιδι στην ταιλανδι και επελεξε το τελευταιο 4μηνο να δουλευει πουκετ. Τα αγγλικα τηε τελεια, φοβερο χιουμορ αλλα κοπελα που ΔΕΙΧΝΕΙ πως δεν ψωνιζεται. Και το λεω αυτο γιατι βγαζει κατι το πολυ σοβαρο στο προσωπο της που δεν σ αφηνει περιθωρια να την πλησιασεις. Στο 5ο μασαζ (κανει πολυ καλο μασαζ) της λεω πως την επομενη μερα θα παω πι πι και αν θελει να ερθει μαζι μου. Μου λεει πως επρεπε να της το πω 2 μερες νωριτερα για να μπορεσει να παρει ρεπο. Εντωμεταξυ μου ειχε πει πως εδω λογω δουλειας δεν ειχε παει πουθενα αφου δουλευει 12 ωρα και θα ηθελε να κανει λιγο διακοπες. Τεσπα γυρνοντας απο τον παραδεισο πι πι παω να κανω ενα sunburn massage και της λεω ποσο γαματα περασα. Μου λεει αμα ξαναπας πες μ να ερθω. Της λεω οκ αλλα μπορουμε και σημερα μολις σχολασεις να βγουμε. Χαμογελαει ντροπαλα και μ λεει πως φευγει στις 12 το βραδυ οποτε κανονιζουμε συναντηση για τα μεσανυχτα. Ηρθε μαζι με μια φιλη της και πηγαμε σε ενα με λαιβ ρεγκε στυλ μουσικη στην μπαγκλά. Η φιλη της τρελενγκο καλο παιδι και ειχε ερθει μαλλον γιατι η αλλη ενιωθε ανασφαλεια. Στην αρχη ηταν πολυ αμηχανη η κατασταση (πηγα να την χουφτωσω και μου τραβηξε το χέρι πολυ αποτομα) αλλα μετά αρχισαμε τον χαβαλέ και το καλαμπουρι. Μετά απο κανα 2 ωρο μού λεει η φιλη της αν μου αρεσει η τζιαν και αν θα ηθελα να μας αφησει μονους. Της απανταω πως ναι θελω και στο επομενο δευτερολεπτο μου λεει  πως επειδη ειναι συγκατοικοι αν γινεται να της πληρωσω το ταξι γιατι ειναι πολυ αργα για να παει μονη της σπιτι. Ξενερωνω λιγο αλλα ειμαι περιεργος για το που θα καταληξει η ιστορια και της δινω 300 για να μας αφησει. Εντωμεταξυ η δικια μου να εχει μεθυσει με ενα κοκτειλ  και οπως περπατουσαμε προς το ξενοδοχειο να μου λεει συνεχεια το ποσο κουρασμενη ειναι και το ποσο νυσταζει. Η νυχτα μυριζε αποτυχια. Μπαινοντας στο δωματιο αυτο το ηρεμο πλασμα που νυσταζε με πιανει με ριχνει στο κρεβατι και με αρχιζει στα γλωσσοφιλα, μετα βιας μπαινουμε για μπανιο και μετα πεφτει το πιο βιτσιοζικο και κινκι γαμησι που εχω κανει ποτέ. Οταν την γαμουσα με δαγκωνε και μου εριχνε χαστουκια, ενω καυλωνε οταν της εριχνα μπατσες στα βυζια της. Ανεβηκε πανω μου και μου λεει ''ειμαι τωρα το αφεντικο και δεν θα κουνηθεις'' και αρχιζει ενα σεξουλιαρικο κουνημα μεχρι που εχυσε. Να προσθεσω πως απο την δυσκολη γεννα που μ ειπε πως είχε, πονάει φριχτα αν αρχίσω το εντονο σεξ, οποτε μαζι της επικρατει το παθος χωρις το ξεσκησμα. Εντωμεταξυ οταν ηταν απο πανω μου ειχε αρπαξει τον λαιμο. Μαγκες τα ειδα ολα λεμε με την κοπελα. Μετα πιασαμε κουβεντουλα για τις γυναικες της ταιλανδης και για το ποσες προτασεις ειχε για να γαμηθει με λεφτά αλλα δεν θα το κανει ποτε. Επι λεξη μου ειπε πως της αρεσε που ημουν ευγενικος και αστειος και γι αυτο βγηκε μαζι μου. Ειχε παει η ωρα 5 και στις 9 δουλευε. Ματαια την ελεγα να κοιμηθει. Σικωνοταν καθε λιγο και μ αρχιζε ενα τσιμπουκι ουρανοκατεβατο. Κατα της 6 κοιμηθηκαμε και στις 8 σικωθηκε και πηγε για δουλεια κομματια. Λεφτα δεν ζητησε φυσικα και μου ειπε πως επειδη ειμαι διακοπες και αν θελησω να πηδηξω κι αλλες να της το πω και θα το σταματησουμε γιατι παρόλο που σέβεται πως ηρθα εδω να περάσω καλά, αυτη δεν θελει να μπλεχτεί σε τέτοιες καταστάσεις.

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
487
Πόντοι
6.045
Φιλαράκο επειδή έτυχε να ζήσω κάτι ανσλογο λίγους μήνες πριν  σου παραθέτω τους στίχους από ένα τραγούδι του Μαχαιρίτσα που νομίζω τσιριάζει στη περίσταση.

Πεθαίνω για σένα
κι ας είσαι απάτη
δε πα να είσαι ψέμα
εγώ σε λέω αγάπη.

Η δική μου γνώμη, ζήσε τη στιγμή, αλλά έχε και το νού σου. Βλέπε και άκου αυτό που συμβαίνει και όχι αυτό που θα ήθελες να συμβει.

Λίγο πολύ όλοι τα ίδια πράγματα σου λέμε και σίγουρα κσλοπροέραιτα. Θα ήταν κσλό να τα κρατήσεις στο πίσω μέροε του μυαλού σου σαν ένα είδος "πισινής". Ο κανόνας πάντα έχειπολύ μεγαλύτερη πιυανότητα από την εξαίρεση, όσο και αν προσωπικά θέλουμε νσ πιστεύουμε ότι πετύχαμε την εξαίρεση.Οταν αγοράζουμε λαχεία το ίδιο συναίσθημα έχουμε.

Εύχομαι ειλικρινά να περάσεις άψογα.

φιλε μου εμειναν αλλες 3 μερες για να επιστρεψω πισω. Μεχρι στιγμης περνάω τέλεια με αυτο το άτομο οπότε δεν έχω κάποιο λόγο να γράψω κάτι κακό γι αυτην. Αν στο τέλος μου βγάλει κάτι άκυρο, δεν θα μασίσω να το γράψω. Εξάλου εμπειρίες μοιραζόμαστε εδω πέρα

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
487
Πόντοι
6.045
Ειναι αυτο που για ΟΛΑ φταινε οι ταιλανδοι/ες

Hank
Αυτο το αβαταρ τα σπαει .καρασουπερ

φιλε το βρηκες!!  :rockon: :rockon: :rockon:
εγω ειμαι ο συναισθηματικά πεινασμένος και έπεσα στην πρώτη παγίδα. Μαλλον με ξέρεις  και εβγαλες τοσο ευκολο συμπερασμα.  :) :) :)

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
487
Πόντοι
6.045
Επισκεψη χτες στην νυχτερινη αγορά του πουκέτ. Μαζι με την τζιαν περιμένουμε να ερθει να μας πάρει η φιλη της για να μας πάει με το αμαξι της. Μετα απο λίγο σκάει μύτη ένα κυριλέ μωρό 28 μαιων με περπάτημα και κουνημα του κώλου που θα ζωντάνευε και πουλί 80 χρονου. Μπία το ονομα της κορασίδας χωρίς γκόμενο χωρίς παιδί real estate η δουλεια της οπου οπως μου είπε βγάζει πολύ καλά λεφτά (κυρίως απο ενοικια γιατι ο κόσμος δεν αγοράζει πλεον). Το night market εκτος απο τις ακριδες και τις κατσαρίδες που πουλούσαν, δέν είχε τιποτα το νέο να προσφέρει απο τα μαγαζιά της πατόνγκ. Λίγο πιο φτηνά μέν αλλά αν πληρώσεις την διαδρομή μέχρι εκεί, τα ιδια λεφτά σου βγαίνουν. Εκτος άλλης εβρεχε και γινοταν της λασπης το καγκελο. Αγοράζω στην Τζιαν ενα ζευγάρι πέδιλα 300 μπατ, μου αγοράζει δωρο ενα αγαλματάκι του βούδα (500 εκανε) και απο κάμποση ωρα ξεκινάμε να γυρνάμε πίσω. Στον γυρισμό με ρωτάει τι θα κάνω σημερα και της λέω θα πάω seduction γιατι δεν εχω πάει ποτε και αν δεν νιωθει κουρασμένη ας έρθει. Μου λέει οκ θα πάμε οι 3 μας απλα πρώτα θα πάμε να αλλάξει ρούχα η φίλη της στο σπίτι της. Οδηγάει η φίλη της σε ενα πολυτελές κτήριο με 3 φρουρούς παρακαλώ και μας αφηνει στο αμαξι για να ανεβει να αλλάξει. Εντωμεταξύ βλέπω την δικιά μου με το ζόρι να κρατάει τα μάτια της ανοιχτά και να είναι έτοιμη να κοιμηθεί. Της λέω πως πραγματικα δεν εχω προβλημα να πάω μονος μου και αφου την επομενη μέρα δουλευε πρωί στις 9, καλύτερα να πάει να κοιμηθει. Τελικά δέχεται και απλά περιμένουμε να το πουμε στην φιλη της πως τσάμπα ετοιμαζόταν. Η άλλη κατεβαινει με ενα κοκκινο φορεμα και ψιλοτακουνες γοβες παναγία μου. Της το λέμε και απλά μας πηγαινει πατόνγκ όπου αφήνει την τζια μπροστά στο σπίτι της και εμένα στην μπαγκλά. Την προσκαλεσα για ενα ποτο γιατι κριμα ηταν που τσάμπα ετοιμαστηκε, αλλά ευγενικά αρνηθηκε και εφυγε.
Seduction 300 μπατ εισοδος χωρις ποτο. 10 λεπτα εκατσα και εφυγα.
Tiger 300 με ποτο. εκατσα κανα 30λεπτο διπλα στον αστυνομο που βλεπω καθε μέρα στην μπανγλά (ειχε αράξει και επαιζε με το κινητο του), δεν αντεξα απο την μουσική σικώθηκα και εφυγα. Απλά μόνο αραβογυφτους εβλεπες και τσιφτετέλια.
Τελευταιο μέρος η αγαπημένη ταιπαν για ενα τελευταιο ποτό.

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Αγαπητέ φίλε zironvenom κακώς στραβώνεις για τα ποστ που έλαβες. Από ότι είδες οι περισσότεροι που σου απάντησαν έχουν γράψει πολλά χιλιόμετρα εκεί που εσύ περπατάς τα πρώτα μέτρα. Και πιστεψε με το μόνο που σου λένε είναι έχεις τα μάτια σου ανοιχτά.
Επίσης κανένας δεν σου είπε ότι η κοπέλα θα σου φάει τα λεφτά σου.  Η κοπέλα είναι επαγγελματίας  :jerking:και προφανώς είναι καλή μιας και προσφέρει το gfe που από τις περισσότερες πια έχει χαθεί. Όμως αυτό που νομίζεις ότι προσφερε για πρωτη φορά σε σένα δεν είναι τίποτα διαφορετικό από αυτό που προσέφερε πολλές φορές στο παρελθόν και θα το κάνει ξανα με την πρώτη ευκαιρία όταν ανέβεις  και συ στο αεροπλάνο της επιστροφής.
Αν πραγματικά πιστεύεις ότι η κοπέλα είναι διαφορετική απλά μπορείς να κάνεις το εξής: Δοκίμασε στο τέλος να της πεις ότι  πέρασες πολύ όμορφα αλλά δεν θα την πληρώσεις γιατί είναι διαφορετική από τις άλλες. Και επίσης  ότι σκοπεύεις να ξαναέρθεις ξανά σύντομα για να περάσετε ωραία ξανά όμως χωρίς πληρωμή. Μάλιστα μην της δώσεις τηλέφωνα, facebook κτλ αλλά πες της ότι θα επικοινωνείς εσύ μαζί της. Τοτε θα δεις την πραγματική της αντίδραση. Θα δεις για πότε θα πληρώσεις για τις υπηρεσίες της....
Μπούρδες του στυλ ήθελα και τα έδωσα, τα είχε ανάγκη για την οικογένεια της κτλ είναι του κώλου τα εννιάμερα.  It's up to you ή όπως έλεγε ο πατέρας μου σε ξένο κώλο 100 ξυλιές.
Όσον αφορά την ιστορία για το πως την γνώρισες και όλα όσα ήθελες να γράψεις εγώ θα σου πρότεινα να το κάνεις.Μια καλή ιστορία έχει πάντα αναγνώστες....
καλα ρε τρομπα  :jerking: αρχι(δια)πρυτανη της ταυλανδης, που ξερεις πια ειναι η κοπελα και που δουλευει και την λες "επαγγελματια"

πως προσβαλεις ετσι τον  φιλο ζιρονβενομ

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
487
Πόντοι
6.045
κανω μια γύρα και βλέπω την πέν να αράζει με μια φίλη της. Την χαμογελάω και με πλησιάζει και με αγκαλιάζει και μ λεεί how are you?? καλα της λέω Πεν. Θυμάσαι πως με λένε??? Κολλάει και γελάει και μου λέει πως δεν θυμάται. Της λέω θα κάνω μια γύρα και θα την ξαναρωτήσω μπάς και θυμηθεί  :) :) :)
Κάνω μια γυρα και την ρωτάω παλι το ονομα μου. Μου λέει you are from greece . Της λέω ονομα θελω οχι χώρα και φευγω. Σε ενα αλλο τραπεζάκι καθόταν η Νονγκ ενα πουτανακι στα 30κατι που την εχω πάρει κι αυτην τις πρώτες μέρες. Φορουσε ενα κολλάν και η κωλάρα της μου γυρισε τα μυαλά. Καθόταν με εναν τυπο 30κατι και αυτος την ειχε αγκαζε. Την κοιτάω την χαμογελάω μου χαμογελάει πάω και την χερετάω.  How are you swetie?? I am fine and you?? Great!! Nongk do you remember my name??  Of course ****. Οραια της λέω σικω φευγουμε. Τώρα??? Ναι τωρα παμε για σορτ στο δωματιο μου τώρα, η μηπως θες να πας με αυτον που σε εχει αγκαλιά??
Στο δευτερολεπτο αφηνει τον αλλον στο τραπεζι μονο του και την κανουμε για το δωματιο μου. Η κοπέλα ξεσκηστηκε καλά, πληρώθηκε με το 1000ρικο (value for money) και μετα με χαιρετησε.

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
περνα καλα με ματια ανοιχτα αυτο σου λεμε ....ολοι την εχουμε πατησει ολα αυτα τα χρονια καπου, αλλοι λιγο αλλοι πολυ γιαυτο  και στα χωνουμε λιγο με τη καλη εννοια.

το καλυτερο ραφτη τον εχω βρει στο asia hotel απεναντι απο την παραπλευρη εισοδο του ξενοδοχειου

στη τελευταια διελευση μου περυσι ανακαλυψα μια γυναικα Αλι νομιζω τη λενε που μαγειρευει φοβερα πιατα (για αυτους που τους αρεσει το φαγητο στους δρομους)

το μαγαζι υπαιθριο κατω απο τον αυτοκινητοδρομο sirat εκει που διασταυρωνει με την Thanon Charu Mueang ...αυτα για οσους ειναι μπακονγκ και θελουν κατι διαφορετικο ...για καποιο λογο δεν μπορω να ανεβασω φωτο

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
κανω μια γύρα και βλέπω την πέν να αράζει με μια φίλη της. Την χαμογελάω και με πλησιάζει και με αγκαλιάζει και μ λεεί how are you?? καλα της λέω Πεν. Θυμάσαι πως με λένε??? Κολλάει και γελάει και μου λέει πως δεν θυμάται. Της λέω θα κάνω μια γύρα και θα την ξαναρωτήσω μπάς και θυμηθεί  :) :) :)
Κάνω μια γυρα και την ρωτάω παλι το ονομα μου. Μου λέει you are from greece . Της λέω ονομα θελω οχι χώρα και φευγω. Σε ενα αλλο τραπεζάκι καθόταν η Νονγκ ενα πουτανακι στα 30κατι που την εχω πάρει κι αυτην τις πρώτες μέρες. Φορουσε ενα κολλάν και η κωλάρα της μου γυρισε τα μυαλά. Καθόταν με εναν τυπο 30κατι και αυτος την ειχε αγκαζε. Την κοιτάω την χαμογελάω μου χαμογελάει πάω και την χερετάω.  How are you swetie?? I am fine and you?? Great!! Nongk do you remember my name??  Of course ****. Οραια της λέω σικω φευγουμε. Τώρα??? Ναι τωρα παμε για σορτ στο δωματιο μου τώρα, η μηπως θες να πας με αυτον που σε εχει αγκαλιά??
Στο δευτερολεπτο αφηνει τον αλλον στο τραπεζι μονο του και την κανουμε για το δωματιο μου. Η κοπέλα ξεσκηστηκε καλά, πληρώθηκε με το 1000ρικο (value for money) και μετα με χαιρετησε.

Αγαπητέ φίλε να  θυμάσαι τον ποιο βασικό  κανόνα  εδώ,  να επενδύεις  τα χρήματα σου σε   εμπειρίες όχι σε συναισθήματα.
Απόλαυσε αυτό που έχεις, πέρνα καλά  και όταν  με το καλό κλείσει η πόρτα του αεροσκάφους  της επιστροφής, κράτα  μόνο τις αναμνήσεις  καμιά επαφή.
Οι επαφές  φέρνουν δυσάρεστες  καταστάσεις.

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Επίσης κανένας δεν σου είπε ότι η κοπέλα θα σου φάει τα λεφτά σου.  Η κοπέλα είναι επαγγελματίας και προφανώς είναι καλή μιας και προσφέρει το gfe που από τις περισσότερες πια έχει χαθεί. Όμως αυτό που νομίζεις ότι προσφερε για πρωτη φορά σε σένα δεν είναι τίποτα διαφορετικό από αυτό που προσέφερε πολλές φορές στο παρελθόν και θα το κάνει ξανα με την πρώτη ευκαιρία όταν ανέβεις  και συ στο αεροπλάνο της επιστροφής.
τελικα ειχα δικιο τωρα διαβασα οτι η κοπελα δουλευει σε κανονικο μασατζιδικο και καμια σχεση με  "επαγγελματιας"

ποσο μαλακας εισαι και καθησες και εφτιαξες μια φανταστικη ιστορια παραδειγματισμου για μια φανταστικη επαγγελματια κοπελα
μεγαλε συμβουλατορα  :jerking: 
εχεις εκτεθει ανεπανορθωτα

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
487
Πόντοι
6.045
τελικα ειχα δικιο τωρα διαβασα οτι η κοπελα δουλευει σε κανονικο μασατζιδικο και καμια σχεση με  "επαγγελματιας"

ποσο μαλακας εισαι και καθησες και εφτιαξες μια φανταστικη ιστορια παραδειγματισμου για μια φανταστικη επαγγελματια κοπελα

φιλε σε παρακαλώ ο καθενας εχει την αποψη του και την κριση του. Ας μην αναλωνομαστε σε χαρακτηρισμούς και απλά να λέμε τις εμπειριες μας εδω πέρα.  Καταλαβαινω πως τα παιδιά προσπαθουν να με προφυλάξουν απο καποιους κινδυνους που ομως είναι ΕΝ ΔΥΝΑΜΗ και οχι πραγματικότητα. Δεν ηρθα να βρω εδω νυφη προς θεού. Ηθλεα να ζησω τα πάντα με απολυτο σεβασμό σε αυτές απο συναναστρεφομαι. Εζησα αρχικά το πουτανάκια του κλάμπ και τωρα ζω αυτην την κατασταση με την ως τώρα νορμάλ κοπέλα, Ενας φίλος απο κάτω με συμβουλευει να επενδυσω τα χρηματα μου σε εμπειριες και οχι σε συναισθηματα. Φιλε για μένα καποια συναισθηματα ειναι και εμπειριες.  :) :) :)

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
καλα ρε τρομπα  :jerking: αρχι(δια)πρυτανη της ταυλανδης, που ξερεις πια ειναι η κοπελα και που δουλευει και την λες "επαγγελματια"

πως προσβαλεις ετσι τον  φιλο ζιρονβενομ

Βρε χρυσε μου ανθρωπε αιμμοροϊδες εχεις;
Χαλαρωσε λιγο δεν χρειαζεται να προσβαλεις κανενα ετσι.

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
487
Πόντοι
6.045
παρελαβα το κοστουμι το οποιο ειναι οντως καλό. 90 ευρω μου στοιχησε και μετα απο ερωτηση στον βιρμανο επιβεβαιωθηκα πως αυτοι απλα περνουν ενα ποσοστο περιπου 30% απο το συνολικό κοστος. Οποτε λογικα οπου και να πατε, ιδια βιοτεχνια θα σας το ράψει, αλλιώς αν θέλετε τον συγκεκριμένο στειλτε μου μνμ να σας πώ.

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216

Κυριακή σήμερα. Σε είχαμε ξεχάσει εσένα. Σόρρυ δεν ήξερα ότι είσαι κολλητάρι με τον συνάδελφο και παρεξηγήθηκες για λογαριασμό του. Μάλλον όμως στον ύπνο σου με βλέπεις. Δεν εξηγείται αλλιώς.Σε καταλαβαίνω που έχεις μπερδευτεί. Σου επαναλαμβάνω είμαστε σε σαιτ που ασχολείται με αγοραίο έρωτα και για τέτοια συζητάμε Τώρα ποιος παιζεί το πουλάκι του, εγώ που λέω ανοιχτά την γνώμη μου σε ένα  thai sex trip θρεντ  ή εσύ που σε ένα σαιτ με πουτάνες  ανοιγεις θρεντ και ζητάς γνώμη για επενδύσεις στα ελληνικά νησιά ας το κρίνουν αυτοί που μας διαβάζουν. Δια του λόγου το αληθές:

.......... παιδια μια μπισνα σε ελληνικο νησι μεχρι 50 χιλιαρικα (χωρις τις επιδοτησεις αν υπαρχουν) (σεζον η και μονιμη) πειτε νησι και τη επιχειρηση και αν θελετε δικαιολογιστε το 
ποια νησια δεν ειναι ακομα κορεσμενα και σε ποιους τομεις, ποια  αναπτυσονται τα τελευταια χρονια? 
ευχαριστω

Πάντως ειλικρινά μου κάνει εντύπωση εσύ που συναστρέφεσαι με τα  golden girls των επιχειρήσεων στην μακρυνή Bangkok πως και ψάχνεις  εδώ για απαντήσεις.
Είσαι τυχερός μιας και δεν προβλέπεται από την Ευρωπαική νομοθεσία το βλακόμετρο  στα αεροδρόμια γιατί θα σου απογορεύανε την έξοδο από τη χώρα.
Σόρρυ απο τους υπόλοιπους αλλά κάτι πρέπει να του βάλω για τις αιμοροίδες.........

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Πολύ καλός φίλος από την Ελλάδα  είχε έρθει κάτω πριν  από 2 χρόνια.
Οι δουλείες εδώ είναι η αλήθεια,  δεν μου έδωσαν τον χρόνο  που  θα ήθελα να διαθέσω  για αυτόν.
 Στο διάστημα της   παραμονής του εδώ, γνώρισε μια κοπέλα   που θα μπορούσα να πω ότι βρισκόταν πολύ κοντά σε αυτό που ονομάζουμε εξαίρεση.
Ένα πολύ όμορφο πλάσμα,  με σταθερή δουλεία  σε   κυβερνητικό  οργανισμό,  με  μια  πολύ κακή εμπειρία συγκατοίκησης με κάποιον συμφοιτητή,    δεν ήθελε να έχει σχέση με τον ανδρικό πληθυσμό της  χώρας της.
 Θα μπορούσα να πω ειδικά το πρώτο διάστημα   που τους έζησα από κοντά πολύ ταιριαστό ζευγάρι .
Ο φίλος   γύρισε πίσω, η επαφή ήταν καθημερινή,  φυσικά τον απέτρεψα όσο βέβαια μπορούσα και  όσο  τελικά γνώριζα, από οποιαδήποτε οικονομική σχέση.
Όλα πήγαιναν καλά, δυστυχώς παρόλο που μου το είχε ζητήσει, δεν είχα  τακτική επαφή με την κυρία, μιας και  πρέπει να φροντίζω καθημερινά πολλά πράγματα εδώ.
Διατήρησε κάποια επαφή μαζί της η σύντροφος που είχα εκείνη την εποχή .
Ο καιρός πέρασε και ο φίλος   ετοιμάστηκε να μας ξανά επισκεφτεί,  με σχέδια και πλάνα, με δώρα και με μια  κρυφή  σκέψη στο διάστημα  της παραμονής του εδώ, να γνωρίσει τούς δικούς της και να επισημοποιήσει την σχέση.
Αυτά ήταν όσα μου μετέφερε λίγες ημέρες πριν έρθει και δεν έβρισκα κανένα λόγο  να τον αποτρέψω εκείνη την εποχή.
   Λίγες  ήμερες μετά  τον  υποδέχτηκα στο αεροδρόμιο τρομερά ανήσυχο, μιας  και   στις προσπάθειες που έκανε να  επικοινωνήσει μαζί της, το  τηλέφωνο της ήταν κλειστό.
Αλλά και πάλι  πίστεψα  η ότι είχε μείνει  από  μπαταρία η κάποια βλάβη μου ήταν δύσκολο να πιστέψω κάτι κακό
'Οταν μετά από κάποιες ώρες όλες οι  προσπάθειες του ήταν  άκαρπες προσπάθησα μέσω της συντρόφου μου  να έρθω σε επαφή μετά από  αλλεπάλληλα τηλεφωνήματα.
 Ταν τελικά κατάφερα να έρθω σε επαφή μαζί της σε άλλο τηλέφωνο  μου ανακοίνωσε ότι υπήρχε κάποιος άλλος άνθρωπος στην ζωή της  και θα ήθελε να μείνει με αυτόν .
Μου ζήτησε μάλιστα να το μεταφέρω εγώ μιας  και δεν ήθελε με τίποτα να του μιλήσει.
Ο φίλος έμεινε  4-5 ήμερες   δυστυχώς παρ όλες τις παροτρύνσεις να συνεχίσει την ζωή του  και τις διακοπές του,   γύρισε πίσω σε όχι και τόσο καλή κατάσταση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom