Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Αγαπητέ φίλε Πιπινομάνιακ
Έχω ζήσει πολύ λίγο την ελληνική πραγματικότητα,  αλλά δεν νομίζω ότι το παιχνίδι είναι ποιο διαφορετικό εκεί, από αυτό το λίγο που έχω ζήσει.
Η Ελλάδα και οι Ελληνίδες, να με συγχωρέσουν οι φίλοι εάν κάνω λάθος.
Το   είπα ποιό πριν οι γνώσεις μου και οι εμπειρίες  μου εκεί,  δεν είναι  τόσο πολλές.
  Είναι  ίσως περισσότερο αλλοτριωμένες από τα υλικά αγαθά  απλώς το παιχνίδι εκεί  γίνεται  λίγο ποιο κόσμια  και περισσότερο συγκεκαλυμμένα.
Η μη ύπαρξη ενός καλού αυτοκίνητου η αδυναμία προσφοράς υλικών αγαθών η απολαύσεων  η άκριτη επιδειξιμανία.
 Σε κατατάσσουν στα μη  επιθυμητά άτομα εάν κάποια από τα οικονομικά σου προσόντα δεν συμβαδίζουν με τις απαιτήσεις της συντρόφου.

Προσωπική μου άποψη  και ίσως σε ξενίσει.

Όπως μπορεί να σε ξενίσει ότι θεωρώ τις  περισσότερες γυναίκες  της χώρας, πολύ μακρυά από το πρότυπο της πατταγιανής.

Η γυναίκα που αποφασίζει να δουλέψει εκεί σε  οποίον τομέα,  απορρίπτει κάθε ηθικό φραγμό ξέρει εις γνώση της ότι ακολουθεί ένα δρόμο  που  τις περισσότερες των περιπτώσεων δεν έχει επιστροφή.
Όταν το γήρας η  όποιες άλλες συνθήκες επιβάλουν την επιστροφή, ζει σε  μια ιδιόμορφη κοινωνική  αποξένωση.

Θα προσπαθήσω κάποια στιγμή να αναλύσω πράγματα που για εμάς  φαίνονται   παράξενα πόση σημασία και  πια λογική από μέρους τους  τα διέπει.
Έχετε     φανταστεί παραδείγματος χάρη παίρνοντας μια κοπέλα από ένα μαγαζί  και επιστρέφοντας την επόμενη μέρα να πάρετε  κάποια άλλη,  την  εικόνα της απόρριψης τόσο στην ίδια, όσο και στο περιβάλλον  που δημιουργείτε;
Πόσο  θίγεται  επαγγελματικά;
Δεν είναι η  αίσθηση της  ζήλιας όπως κάποιοι βαυκαλίζονται.
Η ζήλια υπάρχει  και μάλιστα σε πολύ μεγάλο βαθμό αφορά  όμως τις σχέσεις εκείνες που δεν περιέχουν χρηματική απολαβή.

I am disappointed in love
So now I have worked to keep the hope of a better future and to forget my past.
Money is my God.
I only work for money.
So now that's OK happy happy ka.
Mistakes in my life so many times
So I'm scared about having a partner of my life

Από το προφίλ  μια κοπελιάς που γνωρίζω.
Παντρεμένη πριν με ένα παιδάκι  με  καλή δουλίτσα , αναγκάστηκε να κάνει αυτό το επάγγελμα  για να συντηρήσει το παιδί και τους γονείς της μετά τον χωρισμό
Σίγουρα πολλοί από εδώ θα  την λάτρευαν πριν.
Τώρα τόσο διαφορετική, πραγματικά τρόμαξα  να την γνωρίσω, όχι τόσο εξωτερικά αλλά  σε θέμα απόψεων και τρόπου ζωής.

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Δεν υποστηριξα πως η κατασταση που βιωνουμε εδω στην Ελλαδα απεχει παρασαγγας...
Παγκοσμιως το πιο ισχυρο αφροδισιακο για τη γυναικα ειναι το χρημα..Η για την ακριβεια η "ασφαλεια" που μπορει να της προσφερει ενας αντρας,που τις περισσοτερες φορες μεταφραζεται στην καπατσοσυνη και την οικονομικη ευμαρια που εχει.

Υπαρχει ομως μια σημαντικοτατη κατ εμε,ειδοποιος διαφορα μεταξυ Ελληνιδας και Ταυλανδης σε περιπτωση που θες να προχωρησεις σε γαμο.
Και μιλαμε για μια απλη καθημερινη Ταυλανδη και οχι τις μπαροβιες..

Σε περιπτωση ενδοοικογενειακης κρισης στη σχεση του Ελληνα συζυγου με τα πεθερικα του,η Ελληνιδα μανα και συζυγος,εχει συντριπτικα περισσοτερες πιθανοτητες να υποστηριξει αυτον ΚΑΠΟΙΑ φορα και οχι τους γονεις της.
Γιατι πολυ απλα θεωρει ως νεα οικογενεια της τον αντρα και το παιδι της.
Χωρια που οι γονεις της θα εχουν και καποια συνταξουλα οποτε δε χρειαζεται συνηθως  και να συνδραμεις οικονομικα.
Στη Ταυλανδη ΑΠΟ ΟΣΟ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ (κι αν κανω λαθος ΔΙΟΡΘΩΣΕ ΜΕ),ο φαρανγκ συζυγος θα ειναι παντα σχεδον (εκτος εξαιρεσεων) στην απο κατω..Μονο και μονο γιατι καθε Ταυλανδεζα θεωρει υποχρεωση να "take care" τους γονεις της στα γεραματα και με δεδομενο πως συνταξη συνηθως δεν παιζει.Κι αυτοι απο τα παιδια τους κρεμονται για να επιζησουν οταν δεν εχουν τη δυνατοτητα να δουλεψουν λογω γηρατος.
Ειναι αλλο επισης,εσυ να γουσταρεις να βοηθησεις τα πεθερικα σου και αλλο ΝΑ ΣΤΟ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ.

Αυτο και μονο ως παραδειγμα,αποτελει εναν αποτρεπτικο λογο συναψης σοβαρης σχεσης μς Ταυλανδη..Και ας ειναι το πιο χρυσο κοριτσι του κοσμου..Απαξ και ξερεις πως δε παντρευεσαι γυναικα αλλα και τα πεθερικα μαζι..Μακρια.. ;)

Και να συμπληρωσω πως ο γαμος Ταυλανδης με φαρανγκ,προυποθετει οτι τον διαλεξε και για το γεγονος πως συγκριτικα θα εχει περισσοτερες πιθανοτητες να της παρεχει μια πιο ανετη ζωη.
Αν ηξερε οτι θα πρεπει να λιωσει στη δουλεια 12 ωρες τη μερα μαζι με τον αντρα της για να βγαζει ισα ισα τα προς το ζην,πολυ πιο ευκολα θα διαλεγε Ταυλανδο παρα φαρανγκ.
Η εχω αδικο?

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Αφήνω να το σχολιάσουν οι φίλοι μην γινόμαστε μονότονοι.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Παγκοσμιως το πιο ισχυρο αφροδισιακο για τη γυναικα ειναι το χρημα..Η για την ακριβεια η "ασφαλεια" που μπορει να της προσφερει ενας αντρας,που τις περισσοτερες φορες μεταφραζεται στην καπατσοσυνη και την οικονομικη ευμαρια που εχει.

Σε περιπτωση ενδοοικογενειακης κρισης στη σχεση του Ελληνα συζυγου με τα πεθερικα του,η Ελληνιδα μανα και συζυγος,εχει συντριπτικα περισσοτερες πιθανοτητες να υποστηριξει αυτον ΚΑΠΟΙΑ φορα και οχι τους γονεις της.
Γιατι πολυ απλα θεωρει ως νεα οικογενεια της τον αντρα και το παιδι της.
Στο πρώτο περί αφροδισιακού θα συμφωνήσω, θα προσθέσω επίσης και την ανώτερη κοινωνική θέση η την επωνυμία ως αφροδισιακά χαρακτηριστικά  που όμως  στις περισσότερες των περιπτώσεων συνυπάρχουν με το χρήμα σε ένα άντρα.

Στο δεύτερο φιλαράκο θα διαφωνήσω. Αν η γυναίκα βρεθεί στην περίεργη εκείνη κατάσταση όπου θα έχει να διαλέξει ανάμεσα στη προηγούμενη και την τρέχουσα οικογένειά της να μην είσαι καθόλου σίγουρος για το τι θα διαλέξει, ιδίως αν το θέμα τεκνοποίηση έχει με τον ένα η άλλο τρόπο κλείσει για αυτή. Ακόμη περισσότερο δε αν η οικονομική ευχέρεια του άντρα είναι είτε πολύ μεγάλη ( που σημαίνει μεγάλη διατροφή σε περίπτωση διαζυγίου ) είτε πολύ μικρή ( που σημαίνει γιατί άλλο  τον θελω τώρα τον ''σογαμπρο''  να τον τρέφω).

Και τέλος πάντων το παραπάνω θέμα δεν νομίζω ότι αυτό έχει να κάνει με την εθνικότητα της γυναίκας. Είτε σου αρέσει είτε όχι όταν παντρεύεσαι μια γυναίκα παντρεύεσαι και όλη την οικογένειά της.Το ίδιο ισχύει και για τη γυναίκα παντρεύεται όλη την οικογένεια του άντρα της. Το να μπορέι να οριοθετεί μια γυναίκα τη σχέση ανάμεσα στη παλιά και την καινούργια της οικογένεια έχει να κάνει με τις πολιτισιικές της καταβολές που καθορίζουν το πως βλεπει το ρόλο του κάθε μέλους της οικογένειας και την καλλιέργειά της και όχι με την εθνικότητά της.

Τα ανέκδοτα που σχετίζονται με τις σχέσεις γαμπρών και πεθερών είναι κοινά σε πάρα πολλές κουλτούρες.Δυτικές και ανατολίτικες, Η δε σχέση γαμπρού πεθεράς τείνει να γίνει παγκόσμια σταθερά !!!  :2funny: :2funny: :2funny:

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Πρωτον.Οταν λεω να "διαλεξει" αναμεσα στο συζυγο η τη μανα της,εννοω σε μια διαφωνια.Δε μιλησα για διαζυγιο.
Και ειναι διαφορετικο το να προβληματιστει ποιανου θεση θα παρει ακομα και στην απειροελαχιστη διαφωνια και αλλο να ξερεις εκ των προτερων οτι θα υποστηριξει τη μανα και την οικογενεια της χωρις δευτερη σκεψη.

Δευτερον.Αλλο "παντρευομαι και ολη την οικογενεια της" που σαφως γινεται και ειναι θεμιτο και ΑΛΛΟ αναλαμβανω και ΝΑ ΤΗ ΖΗΣΩ με τα δικα μου λεφτα.

Τελος παντων.Ας μη το κανουμε Ελληνιδα συζυγος VS Ταυλανδεζα συζυγος.

Εγω προσωπικα δεν εχω προβλημε με ΟΛΕΣ τις ταυλανδεζες,αλλα με τη ταυλανδικη κουλτουρα και ΟΣΕΣ την ακολουθουν πιστα χωρις να ενστερνιζονται οτι οι εποχες αλλαζουν.

Εχω προβλημα με τις Ταυλανδεζες που:

α)Η οικογενεια της (η μανα τους) ζηταει σιν σοντ,δηλαδη ΠΡΟΙΚΑ,αλλιως ΔΕΝ στη δινει για γυναικα.ΕΙΔΙΚΑ με καποιες πεθερες που νομιζουν οτι βρηκαν τη κοτα με τα χρυσα αυγα και θελουν να σε ξεζουμισουν εκμεταλευομενες τη καψουρα που εχεις για τη κορη τους.

β)Η οικογενεια της,ζηταει να τους κοψεις "μισθο" καθε μηνα (κανα 300αρι ευρω) γιατι αλλιως και παλι δε στη δινουν,η αν δε στειλεις εμβασμα ενα μηνα παει η κρεβατομουρμουρα συννεφο.

γ)Βαζουν πανω απο ολους κι απο ολα την οικογενεια τους κι εσενα σε βλεπουν σαν επιβητορα που εδωσες το σπερμα σου για να διαιωνησεις το ειδος και το μαλακα που πρεπει να δουλευει σα το σκυλο για να ζησει δυο οικογενειες.

δ)Τους ενδιαφερει το "face" που εχουν στη τοπικη κοινωνια του χωριου η της πολης που εμεναν πριν σε παντρευτουν.

ε)Λενε ψεμματα πολυ ευκολα,εχουν εφεση στο πιωμα και γουσταρουν το χαρτι και το τζογο.

στ)Και τελος που θελουν καθε χρονο να κοβεις το λαιμο σου να βρεις λεφτα για να μπορουν να πηγαινουν 2-3 μηνες τουλαχιστον να βλεπουν την οικογενεια τους.

ΑΝ ο τυπος της Ταυλανδεζας που περιγραφω ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ...δηλαδη οι Ταυλανδεζες ειναι κατι το ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ απο αυτο που περιγραφω και ΚΑΝΕΝΑ απο αυτα τα "σημεια" που προανεφερα δεν ανταποκρινονται στη πραγματικοτητα,τοτε ΣΥΓΝΩΜΗ ΕΧΩ ΛΑΘΟΣ.

ΑΝ ομως καποιο η καποια απο αυτα τα στοιχεια,ειναι αληθινα,τοτε ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑΑ  :2funny:

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
ο τυπος της Ταυλανδεζας υφισταται αλλα για ποιο τυπο Ελληνα κανει??? η δεν κανει τελικα?

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Πρωτον.Οταν λεω να "διαλεξει" αναμεσα στο συζυγο η τη μανα της,εννοω σε μια διαφωνια.Δε μιλησα για διαζυγιο.
Και ειναι διαφορετικο το να προβληματιστει ποιανου θεση θα παρει ακομα και στην απειροελαχιστη διαφωνια και αλλο να ξερεις εκ των προτερων οτι θα υποστηριξει τη μανα και την οικογενεια της χωρις δευτερη σκεψη.

Δευτερον.Αλλο "παντρευομαι και ολη την οικογενεια της" που σαφως γινεται και ειναι θεμιτο και ΑΛΛΟ αναλαμβανω και ΝΑ ΤΗ ΖΗΣΩ με τα δικα μου λεφτα.

Τελος παντων.Ας μη το κανουμε Ελληνιδα συζυγος VS Ταυλανδεζα συζυγος.

Εγω προσωπικα δεν εχω προβλημε με ΟΛΕΣ τις ταυλανδεζες,αλλα με τη ταυλανδικη κουλτουρα και ΟΣΕΣ την ακολουθουν πιστα χωρις να ενστερνιζονται οτι οι εποχες αλλαζουν.

Εχω προβλημα με τις Ταυλανδεζες που:

α)Η οικογενεια της (η μανα τους) ζηταει σιν σοντ,δηλαδη ΠΡΟΙΚΑ,αλλιως ΔΕΝ στη δινει για γυναικα.ΕΙΔΙΚΑ με καποιες πεθερες που νομιζουν οτι βρηκαν τη κοτα με τα χρυσα αυγα και θελουν να σε ξεζουμισουν εκμεταλευομενες τη καψουρα που εχεις για τη κορη τους.

β)Η οικογενεια της,ζηταει να τους κοψεις "μισθο" καθε μηνα (κανα 300αρι ευρω) γιατι αλλιως και παλι δε στη δινουν,η αν δε στειλεις εμβασμα ενα μηνα παει η κρεβατομουρμουρα συννεφο.

γ)Βαζουν πανω απο ολους κι απο ολα την οικογενεια τους κι εσενα σε βλεπουν σαν επιβητορα που εδωσες το σπερμα σου για να διαιωνησεις το ειδος και το μαλακα που πρεπει να δουλευει σα το σκυλο για να ζησει δυο οικογενειες.

δ)Τους ενδιαφερει το "face" που εχουν στη τοπικη κοινωνια του χωριου η της πολης που εμεναν πριν σε παντρευτουν.

ε)Λενε ψεμματα πολυ ευκολα,εχουν εφεση στο πιωμα και γουσταρουν το χαρτι και το τζογο.

στ)Και τελος που θελουν καθε χρονο να κοβεις το λαιμο σου να βρεις λεφτα για να μπορουν να πηγαινουν 2-3 μηνες τουλαχιστον να βλεπουν την οικογενεια τους.

ΑΝ ο τυπος της Ταυλανδεζας που περιγραφω ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ...δηλαδη οι Ταυλανδεζες ειναι κατι το ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ απο αυτο που περιγραφω και ΚΑΝΕΝΑ απο αυτα τα "σημεια" που προανεφερα δεν ανταποκρινονται στη πραγματικοτητα,τοτε ΣΥΓΝΩΜΗ ΕΧΩ ΛΑΘΟΣ.

ΑΝ ομως καποιο η καποια απο αυτα τα στοιχεια,ειναι αληθινα,τοτε ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑΑ  :2funny:
καλα ο αλλος ο  σορτ ταιμ εχει ψωνιο να το παιζει συμβουλατορας και υπερπροστατευτικη μητερα
εσυ μας προεκυψες ειδημονας  :jerking: με μερικα ολιγοημερα ταξιδια (οπως ο ιδιος λες παραπανω)  :uglystupid:
πολυ αναλυση ρε τυπε  :helpplea:  απλα αντιγραφεις οτι στερεοτυπα διαβαζεις σε αγγλοφωνα αντιστοιχα φορουμ
και να χαμε να λεγαμε  :jerking:

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
καλα ο αλλος ο  σορτ ταιμ εχει ψωνιο να το παιζει συμβουλατορας και υπερπροστατευτικη μητερα
εσυ μας προεκυψες ειδημονας  :jerking: με μερικα ολιγοημερα ταξιδια (οπως ο ιδιος λες παραπανω)  :uglystupid:
πολυ αναλυση ρε τυπε  :helpplea:  απλα αντιγραφεις οτι στερεοτυπα διαβαζεις σε αγγλοφωνα αντιστοιχα φορουμ
και να χαμε να λεγαμε  :jerking:
Αν δεν υπηρχα εγω,ο love you short time,ο fantomas,ο newfan και καποια αλλα παιδια που εξακολουθουν να γραφουν (καθως και καποιοι παλιοι που σταματησαν να ειναι τοσο ενεργοι)...να μοιραζομαστε τις σκεψεις και τις γνωσεις μας (σωστες η λαθος) για τη Ταυλανδη,πολλοι εδω μεσα θα πηγαινανε ξεβρακωτοι στα αγγουρια στο πρωτο ταξιδι τους (εισαι ΚΑΙ ΕΣΥ μεσα σε αυτους)...θα εχεις ξεχασει προφανως τα πρωτα σου ποστ πριν 5 χρονια στο τοπικ αυτο..
Λιγος σεβασμος λοιπον δε βλαπτει.Ακομα κι αν λεμε παπαρολογιες.
Οπως και να εχει,εγω προσωπικα δεν πτοουμαι,ουτε προκειται να σου απαντησω στο ιδιο υφος γιατι εχω και μια παιδεια σαν ανθρωπος.
Αλλωστε τυπους σα και σενα,αναιδεις,αχαριστους που αντι να προσφερουν μια πληροφορια η εστω να διαφωνησουν προβαλωντας τον αντιλογο με επιχειρηματα...αντι να συμβαλλουν δημιουργικα στη συζητηση,αναλλωνονται στο να κατακρινουν και να βριζουν χυδαια,εχει κι αλλους. ;)

Υ.Γ:Κανε τωρα παραθεση το μηνυμα μου αυτο και προσθεσε το αγαπημενο σου emoticon..Ξερεις εσυ...Το πρασινο ανθρωπακι.. ;)

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
830
Πόντοι
4.255
Καλησπερα Παιδες........τι εγινε ρε παιδια??παλι μαλωματα και παρεξηγησεις??Ψοφιους για καυγα σας κοβω.....Γιατι δεν μπορει ενας ανθρωπος να πει την εμπειρια του και αυτα που εζησε και ειδε με τα ιδια του τα ματια και να μην το κατακρινετε η να τον σχολιασετε???
Τι να κανουμε δηλαδη...δεν συμφωνουμε ολοι σε ολα...ο καθενας μας εχει διαφορετικα "γουστα" και ιδεες....Η Ταυλανδη ειναι μια χωρα για ολα τα γουστα.....Πας για να περασεις καλα.....αυτο δεν σημαινει οτι ειναι Παραδεισος αλλα ουτε και Κολαση...και πιστευω ο καθενας μας εδω μεσα ειναι σκεπτομενος και εχει λιγο μυαλο για να καταλαβει αν καποια τον "δουλευει" η οχι....και ακομη αν τον "δουλευει".σιγα το πραγμα!!!αν ειναι να περασω καλα ας το κανει!!!!ας νομιζει με το μυαλο της οτι με "δουλευει"!!!

οτι η Παταγια εχει "χαλασει",εχει "χαλασει"...το διαπιστωσα και εγω μαζι με τον φιλο Στεφαν στο τελευταιο ταξιδι μας....

τωρα αν η Ταυλανδες ειναι καριολες η οι Ελληνιδες η Ρωσσιδες.........Παντου ηπαρχουν καριολες!!!!τι να κανουμε???και παντου υπαρχουν εξαιρεσεις

Οσα παιδια γραφουν τις εμπειριες τους και το τι ζησανε στην Ταυλανδη,τα ευχαριστω πολυ(και τους παλιους και τους νεους)!!!Και Παιδια...μην "μασατε"...Συνεχιζετε να γραφετε....μην δινετε σημασια για τα σχολια....υπαρχουν ατομα εδω που εκτιμουν οτι χαραμιζετε λιγο απ'το χρονο σας για να μας ενημερωσετε....
και μια παρατηρηση....βλεπω οτι το φορουμ εχει ξεφυγει λιγο απ'τον αρχικο του στοχο και θεμα.....ειμαστε εδω για να γραψουμε τις εμπειριες μας και αυτα που ζησαμε ως ταξιδιωτες η ως μονιμοι στην Ταυλανδη....Συγνωμμη κιολας αλλα δεν το βλεπω να γινεται αυτο(εκτος μερικων εξαιρεσεων)...

και ρε Παιδια....ασ περιοριστουν αυτες οι διαμαχες και οι παρεξηγησεις....Ειπαμε...ο καθενας γραφει οτι εχει δει....και οπως το νοιωθει...δεν μπορεις να το "κακιζεις" γι'αυτο....μπορεις ομορφα και ωραια να εκφρασεις την αντιθετη αποψη....η ιτι θα εκανες εσυ αν ησουν στην θεση του....

Ετσι απλα

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Αν δεν υπηρχα εγω,ο love you short time,ο fantomas,ο newfan και καποια αλλα παιδια που εξακολουθουν να γραφουν (καθως και καποιοι παλιοι που σταματησαν να ειναι τοσο ενεργοι)...να μοιραζομαστε τις σκεψεις και τις γνωσεις μας (σωστες η λαθος) για τη Ταυλανδη,πολλοι εδω μεσα θα πηγαινανε ξεβρακωτοι στα αγγουρια στο πρωτο ταξιδι τους (εισαι ΚΑΙ ΕΣΥ μεσα σε αυτους)...θα εχεις ξεχασει προφανως τα πρωτα σου ποστ πριν 5 χρονια στο τοπικ αυτο..
Λιγος σεβασμος λοιπον δε βλαπτει.Ακομα κι αν λεμε παπαρολογιες.
Οπως και να εχει,εγω προσωπικα δεν πτοουμαι,ουτε προκειται να σου απαντησω στο ιδιο υφος γιατι εχω και μια παιδεια σαν ανθρωπος.
Αλλωστε τυπους σα και σενα,αναιδεις,αχαριστους που αντι να προσφερουν μια πληροφορια η εστω να διαφωνησουν προβαλωντας τον αντιλογο με επιχειρηματα...αντι να συμβαλλουν δημιουργικα στη συζητηση,αναλλωνονται στο να κατακρινουν και να βριζουν χυδαια,εχει κι αλλους. ;)

Υ.Γ:Κανε τωρα παραθεση το μηνυμα μου αυτο και προσθεσε το αγαπημενο σου emoticon..Ξερεις εσυ...Το πρασινο ανθρωπακι.. ;)
πρωτον εσενα προσωπικα ποτε σε εβρισα?
εισαι σιγουρος οτι απ τα δικα σου ποστ πρωτοπηγα ταυλανδη  :2funny:
ταυλανδη πηγαινω απ το νοεμβρη του 2006  εχω 10 ταξιδια συνολικα
μετα ανακαλυψα το σαιτ  :idiot:
και το μεγαλυτερο συνεχομενο 6 μηνες  :uglystupid:
τα πρωτα μου ποστ στο φορουμ τι κακο ελεγαν? (δε θυμαμαι κιολας)
ειμαι αναιδης γιατι ειπα τον σορτ ταιμ παπαρα  :2funny:
που λεει ολη την ωρα να προσεχετε να προσεχετε και σεντονια με ιστοριες (φανταστικες οι πιο πολλες) με μαλακοκαβληδες ελαφρομυαλους
αχαριστος φυσικα θα εννοεις οτι ειμαι γιατι  δεν εκτιμω τις πληροφοριες που μου εδωσες
μεσω του φορουμ  :2funny:
ναι το παραδεχομαι ειμαι αχαριστος
αν δεν ειχα διαβασει τα ποστ σου δε θα πηγαινα ταυλανδη  :grin:

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
830
Πόντοι
4.255
Α.....Στεφαν!!!Ελεος πια με τους "Ματζιριδες" και τους "Σφιχτοχερηδες"!!!Ο ανθρωπος δεν θα μπορει να λοικηνθει τα βραδια απ'τον λοξυγγα!!!!
τον εχεις "σκισει"!!!!Φτανει!!!! :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
πρωτον εσενα προσωπικα ποτε σε εβρισα?
εισαι σιγουρος οτι απ τα δικα σου ποστ πρωτοπηγα ταυλανδη  :2funny:
ταυλανδη πηγαινω απ το νοεμβρη του 2006  εχω 10 ταξιδια συνολικα
μετα ανακαλυψα το σαιτ  :idiot:
και το μεγαλυτερο συνεχομενο 6 μηνες  :uglystupid:
τα πρωτα μου ποστ στο φορουμ τι κακο ελεγαν? (δε θυμαμαι κιολας)
ειμαι αναιδης γιατι ειπα τον σορτ ταιμ παπαρα  :2funny:
που λεει ολη την ωρα να προσεχετε να προσεχετε και σεντονια με ιστοριες (φανταστικες οι πιο πολλες) με μαλακοκαβληδες ελαφρομυαλους
αχαριστος φυσικα θα εννοεις οτι ειμαι γιατι  δεν εκτιμω τις πληροφοριες που μου εδωσες
μεσω του φορουμ  :2funny:
ναι το παραδεχομαι ειμαι αχαριστος
αν δεν ειχα διαβασει τα ποστ σου δε θα πηγαινα ταυλανδη   :grin:
Δεν αναφερομαι επι προσωπικου,ουτε μπορω να γνωριζω αν διαβαζεις τα δικα μου ποστ.
Θα χαιρομουνα ομως αν κατι απο ολα οσα εχω γραψει εγω η καποιος αλλος, σε βοηθησε σε καποιο απο τα 10 ταξιδια σου.
Αλλωστε αυτος ειναι ο σκοπος υπαρξης του συγκεκριμενου τοπικ.Η ανταλλαγη πληροφοριων και εμπειριων με σκοπο να βοηθησουμε ο ενας τον αλλον.
Ουτε εγω,ουτε κανενας αλλος πιστευω δε διεκδικουμε το αλαθητο.Και η παπαρολογια μεσα στο προγραμμα ειναι.
Αρκει να μη γινεται εσκεμμενα..Και τουλαχιστον απο τη πλευρα μου δεν εγινε ποτε... ;)

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Δεν αναφερομαι επι προσωπικου,ουτε μπορω να γνωριζω αν διαβαζεις τα δικα μου ποστ.
Θα χαιρομουνα ομως αν κατι απο ολα οσα εχω γραψει εγω η καποιος αλλος, σε βοηθησε σε καποιο απο τα 10 ταξιδια σου.
Αλλωστε αυτος ειναι ο σκοπος υπαρξης του συγκεκριμενου τοπικ.Η ανταλλαγη πληροφοριων και εμπειριων με σκοπο να βοηθησουμε ο ενας τον αλλον.
Ουτε εγω,ουτε κανενας αλλος πιστευω δε διεκδικουμε το αλαθητο.Και η παπαρολογια μεσα στο προγραμμα ειναι.
Αρκει να μη γινεται εσκεμμενα..Και τουλαχιστον απο τη πλευρα μου δεν εγινε ποτε... ;)
πιπι δεν εχω τιποτα προσωπικο μαζι σου
απλα θα μου επιτρεψετε να διαφωνω με τεκμηριωσεις του στυλ ολες οι ταλυλανδες ειναι ετσι, ολη η χωρα ειναι ετσι
και λοιπα στερεοτυπα
πιστευω 100+ ποστ με χρηστικες πληροφοριες για ταυλανδη τα εχω ολα αυτα τα χρονια
οχι για τη σεξ σκηνη παταγιας κλτ   αλλα για ειστητηρια, κοστος κτλ  εχω γραψει αρκετα

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
445
Πόντοι
36
Μιλαω με πολλες Ταιλανδεζες μεσο fcb καθημερινος γιατι ετσι μαρεσει να εχω μια φιλικη επαφη χωρις σεξ υπονοουμενα και μλκιες.
Οταν δεν βαριεμε θα σας γραψω και εγω για το θεμα γαμου τι ζητανε κτλ.Γιατι πολλες φορες συζηταμε για πλακα για το θεμα αυτο.
Αν πχ σε παντρευομουν στο μελλον τι θα ζητουσες αΠτην ζωη μου και αλλες τετοιες μλκ.
Ειναι ενδιαφεροντα αυτα που με λενε και ειναι κοριτσια πιατσας και εκτος πιατσας.
Οταν εχω ορεξη θα σας τα αναφερω copy paste απο τις συζητησεις.

Ενα παραδειγμα μονο για μια Ταιλανδεζα εκτος πιατσας μου εχει πει για να ερθω Ελλαδα να ζησω μαζι σου πρεπει να με βρεις μια δουλεια πρωτα για να καταφερνω να στελνω στους δικους μου τουλαχιστον 10,000 baht.
Eγω την ανεφερα το μονο που μπορεις να εχεις με εμενα ειναι μια στεγη,φαι,αμαξι για βολτες,cinema,κανα εστιατοριο και που και που καμια εκδρομη και διακοπες.Δηλαδη μια normal ζωη στην Ελλαδα.
Λεει ολα καλα.Αλλα αν δεν μπορω να στελνω λεφτα στους γονεις μου δεν γινεται να ζησω μαζι σου.
Εχω παραδειγματα και για ποση προικα ζητανε.
Θα προσπαθησω μια μερα να τα ταξινομησω ολα.Αλλα πρεπει να ψαχνω τα μυνηματα απο τα τσατ που εκανα με ολες αυτες για να  θυμηθω καλυτερα και ειναι λιγο μανικι αυτο.

Παντως τα κοριτσια που ειναι της πιατσας απο agogo απο ibar και λοιπα ειναι οι λιγοτερες ομιλητικες στο fcb.Δηλαδη πολλες θα ασχοληθουν μονο αν δουν κατι το συμφερον.Ασε που αυτες εχουν και εκατονταδες μυνηματα απο τον καθενα falang καθημερινα.

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Διαφορετικες αποψεις, διαφορετικες οπτικες γωνιες, διαφορετικες γνωμες. Αυτη ειναι ακριβως η λειτουργια ενος ανοικτου φορουμ οπου ο καθενας μπορει ελευθερα να πει τη γνωμη του, συμφωνουμε-διαφωνουμε πρεπει να τη σεβομαστε.
Τωρα να καθομαστε να διεκδικουμε μεταλια και πιστοποιητικα παλαιοτητας αναλογα με το ποτε πρωτοπηγε ο καθενας ή ποσο καιρο εχει κατσει Ταυλανδη ή αλλου ειναι γελοιο.
Οσοι κρινουν και κατακρινουν ανθρωπους μιας χωρας, στη περιπτωση μας η Ταυλανδη και οι κατοικοι της, κανουν ενα βασικο λαθος. Κρινουν μια κουλτουρα ή ενα τροπο ζωης διαφορετικο απο το δικο τους αλλα με κριτηρια της δικης τους κουλτουρας. Επειδη γραφτηκε για προικα στους γονεις της νυφης να θυμισω τα δικα μας προικια στη νυφη ή τον γαμπρο και ποσοι αρραβωνες ή γαμοι ειχανε χαλασει εξαιτιας τους; Να θυμισω τον ορο προικοθηρας;
Νομιζω οτι πρεπει να δεχομαστε τους ανθρωπους της καθε χωρας με τις ιδιαιτερες συνηθειες ή τα ιδιαιτερα εθιμα τους και οχι να τα συγκρινουμε με τα δικα μας. Δεν βγαινει ακρη.
Τωρα για οσους αναφερουν οτι βρηκαν τον ανθρωπο τους εκει στο προσωπο μιας επαγγελματιας πουτανας, (ο ορος πουτανα δεν χρησιμοποιειται προσβλητικα απλα δηλωνει επαγγελμα) ή ερασιτεχνισας πουτανας εφοσον ζουνε τη στιγμη ή τις στιγμες των διακοπων τους ετσι και το φχαριστιοντε μπραβο τους και καλα κανουν και ζουνε το ονειρο τους αρκει να εχουν την επιγνωση οτι το ονειρο θα σταματησει, και πρεπει να σταματησει οταν μπουν στο αεροπλανο της επιστροφης.
Εχω να κανω επισης 2 παρατηρησεις.
1. Δεν ειναι δυνατον να δηλωνει καποιος οτι λατρευει τη Ταυλανδη ή την Ασια γενικοτερα και αντι να την εχει γυρισει οσο περισσοτερο μπορει να πηγαινει μονο σε ενα μερος και ειδικα στη Πατταγια.
2.Βλεπω τακτικα να γινεται συγκριση της Ταυλανδης (πουτανας) με την Ελληνιδα κοπελλα. Ακυρο, συγκρινεται μια επαγγελματιας, που πουλαει καλα ή καλλυτερα το εμπορευμα της ή τις υπηρεσιες της με μια νορμαλ Ελληνιδα κοπελα. Νομιζω οτι η ποιο σωστη και δικαιη συγκριση θα ηταν μεταξυ της Ταυλανδης επαγγελματια και της Ελληνιδας εαπαγγελματια.
Και τελος να το ξαναπω αν και ειμαι σιγουροε οτι πολυ λιγοι θα το καταλαβουν,
Η  Ασια, Ταυλανδη κλπ ΔΕΝ ειναι η πουτανια και το πηδημα, ειναι οι μυρωδιες οι ηχοι και τα χρωματα της περιοχης,οι ανθρωποι απλοι και μη, οι γευσεις και οι εικονες, εαν δεν αφησει καποιος τον εαυτο του να τα νοιωσει αυτα οσες φορες και να παει δεν θα δει παρα μονο την επιφανεια.

kolobaras76

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
5
Like
3.334
Πόντοι
446
Διαφορετικες αποψεις, διαφορετικες οπτικες γωνιες, διαφορετικες γνωμες. Αυτη ειναι ακριβως η λειτουργια ενος ανοικτου φορουμ οπου ο καθενας μπορει ελευθερα να πει τη γνωμη του, συμφωνουμε-διαφωνουμε πρεπει να τη σεβομαστε.
Τωρα να καθομαστε να διεκδικουμε μεταλια και πιστοποιητικα παλαιοτητας αναλογα με το ποτε πρωτοπηγε ο καθενας ή ποσο καιρο εχει κατσει Ταυλανδη ή αλλου ειναι γελοιο.
Οσοι κρινουν και κατακρινουν ανθρωπους μιας χωρας, στη περιπτωση μας η Ταυλανδη και οι κατοικοι της, κανουν ενα βασικο λαθος. Κρινουν μια κουλτουρα ή ενα τροπο ζωης διαφορετικο απο το δικο τους αλλα με κριτηρια της δικης τους κουλτουρας. Επειδη γραφτηκε για προικα στους γονεις της νυφης να θυμισω τα δικα μας προικια στη νυφη ή τον γαμπρο και ποσοι αρραβωνες ή γαμοι ειχανε χαλασει εξαιτιας τους; Να θυμισω τον ορο προικοθηρας;
Νομιζω οτι πρεπει να δεχομαστε τους ανθρωπους της καθε χωρας με τις ιδιαιτερες συνηθειες ή τα ιδιαιτερα εθιμα τους και οχι να τα συγκρινουμε με τα δικα μας. Δεν βγαινει ακρη.
Τωρα για οσους αναφερουν οτι βρηκαν τον ανθρωπο τους εκει στο προσωπο μιας επαγγελματιας πουτανας, (ο ορος πουτανα δεν χρησιμοποιειται προσβλητικα απλα δηλωνει επαγγελμα) ή ερασιτεχνισας πουτανας εφοσον ζουνε τη στιγμη ή τις στιγμες των διακοπων τους ετσι και το φχαριστιοντε μπραβο τους και καλα κανουν και ζουνε το ονειρο τους αρκει να εχουν την επιγνωση οτι το ονειρο θα σταματησει, και πρεπει να σταματησει οταν μπουν στο αεροπλανο της επιστροφης.
Εχω να κανω επισης 2 παρατηρησεις.
1. Δεν ειναι δυνατον να δηλωνει καποιος οτι λατρευει τη Ταυλανδη ή την Ασια γενικοτερα και αντι να την εχει γυρισει οσο περισσοτερο μπορει να πηγαινει μονο σε ενα μερος και ειδικα στη Πατταγια.
2.Βλεπω τακτικα να γινεται συγκριση της Ταυλανδης (πουτανας) με την Ελληνιδα κοπελλα. Ακυρο, συγκρινεται μια επαγγελματιας, που πουλαει καλα ή καλλυτερα το εμπορευμα της ή τις υπηρεσιες της με μια νορμαλ Ελληνιδα κοπελα. Νομιζω οτι η ποιο σωστη και δικαιη συγκριση θα ηταν μεταξυ της Ταυλανδης επαγγελματια και της Ελληνιδας εαπαγγελματια.
Και τελος να το ξαναπω αν και ειμαι σιγουροε οτι πολυ λιγοι θα το καταλαβουν,
Η  Ασια, Ταυλανδη κλπ ΔΕΝ ειναι η πουτανια και το πηδημα, ειναι οι μυρωδιες οι ηχοι και τα χρωματα της περιοχης,οι ανθρωποι απλοι και μη, οι γευσεις και οι εικονες, εαν δεν αφησει καποιος τον εαυτο του να τα νοιωσει αυτα οσες φορες και να παει δεν θα δει παρα μονο την επιφανεια.
Eπιτέλους μια σωστή και αντικειμενικά ορθή άποψη εδώ μέσα , γιατί πήξαμε στους ξερόλες και τους El Patron της Ταϋλάνδης που τα ξέρουν όλα , δίνουν συμβουλές για τα πάντα και τελικά είναι αυτοί που παίρνουν τ'αρχίδια μου.
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιοι , προσπαθούν τόσο, για να πείσουν ότι η γνώμη τους είναι σωστή σ'ένα μπουρδελο-forum.
Άλλες παραστάσεις , διαφορετικά βιώματα και διαφορετικές προσωπικότητες όλοι , με διαφορετική ηλικία , μυαλό κι εμφάνιση.
Πώς είναι δυνατόν να υπάρχει κοινός παρανομαστής ?
By the way , αυτός ο καρπαζοεισπράκτορας ο Lusiano που χάθηκε τόσο καιρό ?(μάλλον τρώει παντόφλα απ'την κυρά και δε σηκώνει κεφάλι..)

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Εγω δε μπορω να πω πολλα επι των θεματων που παραθετουν οι φιλοι πιο πανω λογω ελαχιστης εμπειριας.
Μπορω ομως να διαβεβαιωσω το φορουμ οτι πολλοι απο οσους ταξιδευουν στην ταιλανδη ειναι ομορφοπαιδα ,και ενας απο αυτους εχει κανει και εξωφυλλο στο cosmopolitan :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom