You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ταϊλάνδη sex trip...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 58K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 103 άτομα (0 μέλη και 103 επισκέπτες)
Ανακαλυψε και κατι μονος σου. Μην τα περιμενεις ολα στο πιατο.2μετρες ή 2μετρους???
14/1??
Μην απορριπτεις τιποτα, στην Πατταγια θα εισαι ;)δεν θελω στο πιατο... αλλα απο οτι καταλαβα θα το βρω!!!! απλα δεν θελω 2μετρους....
Η ζεστη αυτη την εποχη θα ειναι ανυποφορη,αρα να μειωνεις το περπατημα γιατι χανεις δυναμεις
mimikos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
Μολλις εκλεισα στο Sunshine Hotel για 2 Βραδυα (38€) κ μετα βλεπω τι γινεται..
Χαρτης Pattaya ----> [size=8pt]]
By the way, απο central pattaya street στη South Pattaya street περπατιεται ή πιο ανετα τα τουκ τουκ??
Υπολογιζω αποστασεις
Xρονια Πολλα !!!
αγαπητε παντερ στο ιδιο ξενοδοχειο διαμενω και εγω οταν βρισκομαι στην πατταγια... ευρισκεται στο soi 8. εχει παρκινγκ υπογειο για το μηχανακι σου!!! το οποιο μπορεις να το νοικιασεις απο το τελος του soi8 στην παραλια αρκετα οικονομικα. (θα σου περασω πμ το τηλ του φιλου ταυλανδου να πας συστημενος). και αν δεν νοικιασεις μηχανακι ειναι 15 λεπτα περπατημα μεχρι την walking street ή χρησιμοποιεις τα "λεωφορειακια" που κανουν τον κυκλο του beach road και γυρνανε απο το 2nd road. η τιμη που εκλεισες ειναι μια χαρα !!!
εχει ομορφη πισινα το ξενοδοχειο αυτο και ειναι επισης και μεσα στην δρασης του soi8 και του soi7 !!!
Xρονια Πολλα !!!
αγαπητε παντερ στο ιδιο ξενοδοχειο διαμενω και εγω οταν βρισκομαι στην πατταγια... ευρισκεται στο soi 8. εχει παρκινγκ υπογειο για το μηχανακι σου!!! το οποιο μπορεις να το νοικιασεις απο το τελος του soi8 στην παραλια αρκετα οικονομικα. (θα σου περασω πμ το τηλ του φιλου ταυλανδου να πας συστημενος). και αν δεν νοικιασεις μηχανακι ειναι 15 λεπτα περπατημα μεχρι την walking street ή χρησιμοποιεις τα "λεωφορειακια" που κανουν τον κυκλο του beach road και γυρνανε απο το 2nd road. η τιμη που εκλεισες ειναι μια χαρα !!!
εχει ομορφη πισινα το ξενοδοχειο αυτο και ειναι επισης και μεσα στην δρασης του soi8 και του soi7 !!!
ρε Μιμικο και εγω που νομιζα οτι κατοικεις μονο σε Τρυπες στο βυθο...
mimikos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
ρε Μιμικο και εγω που νομιζα οτι κατοικεις μονο σε Τρυπες στο βυθο...
γιαννακη χρονια πολλα !!!
θα τα καταφερεις τελικα τον αυγουστο κατω? ή θα πας με ερωτηματολογιο στις κοπελες?
γιαννακη χρονια πολλα !!!
θα τα καταφερεις τελικα τον αυγουστο κατω? ή θα πας με ερωτηματολογιο στις κοπελες?
βεβαιως. Μαλιστα σκεφτομαι να μην παρω αεροπλανο αλλα να με πας εσυ
που ξερεις τα κατατοπια μεσω θαλασσης!!! (βυθου δηλαδη).
Το μονο προβλημα ειναι οτι καποια στιγμη θα τελειωσουν οι μπουκαλες
οξυγονου! Οποτε που να ανεβαινεις στην επιφανεια...
Εσυ βεβαια αν ανεβεις θα βρεθεις "σουπιτσα" σε κανα εκλεκτο σπιτι!
Μεχρι τον Αυγουστο θα ειμαι πανετοιμος.
Αυτο που κοιταω τωρα ειναι να βρω μια ψηφιακη φτηνη φωτογραφικη μηχανη για να αποτυπωσω
ωραιες φωτογραφιες χωρις να τρεχω μετα στα φωτογραφεια! εχετε υποψην σας κατι σχετικο
για να μην ψαχνω πολυ?
Αληθως λοιπον θα παω Ταυλανδη....εχμ
Αληθως ο Κυριος ηθελα να πω!
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
τα οποια soi ειναι για κλαματα απο γυναικες. milf κτλ. μονο για milfofun σαν τον μιμικοτο ξενοδοχειο αυτο και ειναι επισης και μεσα στην δρασης του soi8 και του soi7 !!!
Ρε συ κωστα αδικος εισαι.Στην lusifer τι εχει 90% δηλαδη. Ειναι ζητημα τυχης. ;) ;) ;)τα οποια soi ειναι για κλαματα απο γυναικες. milf κτλ. μονο για milfofun σαν τον μιμικο
cm615et
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 12
- Like
- 195
- Πόντοι
- 5.765
Χρονια πολλα παιδες .
Γυρισα και εγω απο τον παραδεισο .
Με μαυρη καρδια ειμαι απο τοτε που πατησα το ποδι μου στο Ελ Βενιζελος ...
Μια εβδομαδα ειμαι εδω και ακομα δεν μπορω με τιποτα .
Που θα παει θα ξαναπαω συντομα .
το μονο που με χαλασε ( και αυτο στην αρχη ) ηταν τα πακετα απο τα τσιγαρα .....
Γυρισα και εγω απο τον παραδεισο .
Με μαυρη καρδια ειμαι απο τοτε που πατησα το ποδι μου στο Ελ Βενιζελος ...
Μια εβδομαδα ειμαι εδω και ακομα δεν μπορω με τιποτα .
Που θα παει θα ξαναπαω συντομα .
το μονο που με χαλασε ( και αυτο στην αρχη ) ηταν τα πακετα απο τα τσιγαρα .....
mimikos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
τα οποια soi ειναι για κλαματα απο γυναικες. milf κτλ. μονο για milfofun σαν τον μιμικο
ναι ναι τα μιλφ κανουν ομως το καλυτερο πηδημα μακραν απο τις υπολοιπες !!! και ενα ακομη προτερημα της ταυλανδης εχεις 35αρα μιλφ διπλα σου και μοιαζει με 20αρα ευκολα !!!
ενα ακομη θετικο στις μιλφ ειναι οτι ειναι ποιο συνηδιτοποιημενες στο τι κανουνε και γιατι το κανουνε !!!
Σωστος ο μιμιςναι ναι τα μιλφ κανουν ομως το καλυτερο πηδημα μακραν απο τις υπολοιπες !!! και ενα ακομη προτερημα της ταυλανδης εχεις 35αρα μιλφ διπλα σου και μοιαζει με 20αρα ευκολα !!!
ενα ακομη θετικο στις μιλφ ειναι οτι ειναι ποιο συνηδιτοποιημενες στο τι κανουνε και γιατι το κανουνε !!!
Το 90% πηγαινε στις milf και οχι βεβαια στο γυναικες για κλαματαΡε συ κωστα αδικος εισαι.Στην lusifer τι εχει 90% δηλαδη. Ειναι ζητημα τυχης. ;) ;) ;)
χριστος ανεστη κι απο εμενα, τον παραστρατημενο του θρεντ..
βλεπετε, εκανα ανασταση στην οδησσο φετος.
συντομα θα γραψω τις εντυπωσεις μου για τους λατρεις της ανατολικοευρωπαικης ομορφιας στο σωστο θρεντ.
απλα, εδω θα γραψω ενα συμπερασμα, χρησιμοποιωντας τα λογια του γιωργου, που με καλυπτουν απολυτα.
οπουδηποτε αλλου στον κοσμο να συμπληρωσω!
βλεπετε, εκανα ανασταση στην οδησσο φετος.
συντομα θα γραψω τις εντυπωσεις μου για τους λατρεις της ανατολικοευρωπαικης ομορφιας στο σωστο θρεντ.
απλα, εδω θα γραψω ενα συμπερασμα, χρησιμοποιωντας τα λογια του γιωργου, που με καλυπτουν απολυτα.
Καλο ειναι να πας μια βολτα αλλα αν πας μονο για σεξ σκηνη θα απογοητευτεις αν εχεις συνηθησει την Ταυλανδη.
οπουδηποτε αλλου στον κοσμο να συμπληρωσω!
ναι ναι τα μιλφ κανουν ομως το καλυτερο πηδημα μακραν απο τις υπολοιπες !!! και ενα ακομη προτερημα της ταυλανδης εχεις 35αρα μιλφ διπλα σου και μοιαζει με 20αρα ευκολα !!!
αστους ρε μιμικο, δεν ξερουν τι χανουν.. ;)
cm615et
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 12
- Like
- 195
- Πόντοι
- 5.765
αντε οσοι πατε κατω βγαλτε καμια φωτογραφια απο το μετωπο!