Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (0 μέλη και 46 επισκέπτες)

trelos21

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
12
Πόντοι
1
KALO PASXA Apo tin parea mas pou briskomaste sto Kho Chang
Doctor tilac - flynow - trelos21
simera kaname bouties se katarakti gia na eksacnistoume perissotera otan epistrepsoume piso
KALI ANASTASI SE OLOUS MAS
KAI KALA TAKSIDIA

palaios

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
φιλε κωστα16,πες μου.απο 1/6/08 εως 10/06/08 που πρεπει να παω(ξενοδοχειο),αν θελω να μεινω στο πουκετ,και να συνδυασω θαλασσα και σεξ.ενημερωσε μας αρχοντα.

lekes

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Γεια χαρα σε ολα τα tai αλανια....-επειδη εχω σκοπο να κατεβω patayya στις 1 Αυγουστου ημερα Παρασκευη μεχρι 10-11 θα ειναι κανεις κατω ?απο ξενοδοχεια,μηπως μπορει να νου δωσει καμια συμβουλη κανα φιλαρακι που να μεινω κ.τ.λ?και αν γινεται κανενα ταξιδιωτικο γραφειο που να....ξερει απο pattaya trip...-ευχαριστω για τον χρονο σας παλικαρια και καλη ανασταση σε ολους

kosats

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
1
κυριοι για ξενοδοχεια εδω ειναι μερικα πολυ καλα σαιτ.
σε αυτο σου λεει αν και ποσο χρεωνει το δωματιο για να μεινει η κοπελα το βραδυ κοιτας για joiner fee
αυτο εδω ειναι λεπτομερεστατο για τα ξενοδοχεια στο πουκετ εδω ενα σαιτ για προσφορες ξενοδοχειων με ημερομηνιες εδω ενα σαιτ οδηγος για την νυχτα αλλα και γενικες χρησιμες οδηγιες.
διαβαστε τα καλα και μετα εξετασεις στην ταυλανδη ;)

alphaset

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
Στο τελευταίο μου ταξίδι γνωρισα κάποιους ελληνες στο αεροδρόμιο του πεκίνο (είχα πάει για κάποια δουλειά) και μου είπαν οτι οσοι δεν ξέρουν πανε ταϊλάνδη,
και εγω ρωτάω όσοι ξέρουν που πάνε?
και μου απαντάνε χαμογελόντας. "οσοι ξέρουν πάνε hanoi. (vietnam)
Και εγώ σας ρωτάω φίλοι μου. ξέρει κανένας για εκεί τις παίζει?
συζητήσαμε αρκετά και μου είπαν για τιμές χαμηλότερες από ταϊλάνδη (σε κοστος ζωής + γκόμενες) και για περισσότερες γκόμενες απο παττάγια.

ψάχνοντας είδα οτι από bangkok είναι περίπου 2 ώρες με thai και περίπου 100 € τα εισητήρια και σκέφτικα μήπως έχει πάει κάποιος από εσας να μας δώσει περισσότερες πληροφορίες.

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ.

george31

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
Στο τελευταίο μου ταξίδι γνωρισα κάποιους ελληνες στο αεροδρόμιο του πεκίνο (είχα πάει για κάποια δουλειά) και μου είπαν οτι οσοι δεν ξέρουν πανε ταϊλάνδη,
και εγω ρωτάω όσοι ξέρουν που πάνε?
και μου απαντάνε χαμογελόντας. "οσοι ξέρουν πάνε hanoi. (vietnam)
Και εγώ σας ρωτάω φίλοι μου. ξέρει κανένας για εκεί τις παίζει?
συζητήσαμε αρκετά και μου είπαν για τιμές χαμηλότερες από ταϊλάνδη (σε κοστος ζωής + γκόμενες) και για περισσότερες γκόμενες απο παττάγια.

ψάχνοντας είδα οτι από bangkok είναι περίπου 2 ώρες με thai και περίπου 100 € τα εισητήρια και σκέφτικα μήπως έχει πάει κάποιος από εσας να μας δώσει περισσότερες πληροφορίες.

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ.
Καλα οι γνωστοι Ελληναρες ξερολες  :jerking:που εχουν εγκαταλειψει το αθλημα χρονια τωρα :idiot:αλλα εχουν γνωμη για ολα...
Στο Hanoi εχει σεξ σκηνη  αλλα δεν ειναι Ταυλανδη  :2funny:οι κοπελες ειναι πιο ασπρες αν αυτο ειναι προτερημα :huh:
Καλο ειναι να πας μια βολτα αλλα αν πας μονο για σεξ σκηνη θα απογοητευτεις αν εχεις συνηθησει την Ταυλανδη.Μην ξεχνας εχουν παραξενη "δημοκρατια" εκει.
Και γω ξεκινησα δυο φορες αλλα στο τελος το μετανοιωνα :sunglasses:
Υπαρχει θρεντ για Βιετναμ κατι θα λεει ;)

kriton5

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2007
Like
10
Πόντοι
1

Όταν μια αναφορά είναι καλογραμμένη και τεκμηριωμένη όχι μόνο να την μελετήσεις καλά πρέπει αλλά και να την αποθηκεύσεις στο φάκελο με τον τίτλο <<super reports>> που διατηρείς στον σκληρό σου δίσκο ώστε να την έχεις πρόχειρη για κάθε μελλοντική χρήση.

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Χ Ρ Ο Ν Ι Α  Π Ο Λ Λ Α

σε ολους τους ταιλανδοπληκτους :rockon: :rockon:

με πολλα ταξιδια στο μελλον

Συνημμένα

• 092-beer4-001.jpg
    092-beer4-001.jpg
    49,6 KB · Εμφανίσεις: 24

lostromos

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Απρ 2007
Κριτικές
42
Like
14
Πόντοι
5.760
ευχαρισουμε κωστα και εγω ξεκιναω για πρωτη φορα τον αυγουστο

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
αδελφια χρονια πολλα...

σπαω το κεφαλι μου να βρω HOTEL στη Pattaya... :headbang: :headbang:  :headbang:

οταν εχεις 100 δεν ξερεις απο που να αρχισεις!!! μαλλον στο Welcome Plaza με βλεπω στην αρχη...

Να παρω μαγιο μαζι μου??? Οι παραλιες λενε στη Pattaya???

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
η παραλιες στην πατταγια δεν ειναι για μπανιο
μονο για αραλικι θαλασσια σπορ και ψωνιστηρι.
welcome plaza δυαστερο, καλουτσικο.εχει πισινα
μην κλεισεις ξενοδ.
βρες επιτοπου κοντα στην πιατσα.

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
Μολλις εκλεισα στο Sunshine Hotel για 2 Βραδυα (38€) κ μετα βλεπω τι γινεται..

Χαρτης Pattaya ----> [size=8pt]]

By the way, απο central pattaya street στη South Pattaya street περπατιεται ή πιο ανετα τα τουκ τουκ??

Υπολογιζω αποστασεις

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
περπατιεται αν εχεις ορεξη,με τη ζεστη ομως σου κοβεται η ορεξη. ειναι ομως λιγο μακρια. τουκ τουκ δεν εχει, μονο φορτηγακια ταξι  10  μπατ ανα διαδρομη

karabe

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
By the way, απο central pattaya street στη South Pattaya street περπατιεται ή πιο ανετα τα τουκ τουκ??

Υπολογιζω αποστασεις
Μια χαρα περπατιεται. Πηγαινεις απο το πλακοστρωτο στην παραλια και μπορει να εχεις και κανενα τυχερο. ;) ;) ;)

poochay

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
λιγο στραβα μπηκες στο θρεντ,
σε 604 σελιδες δεν νομιζω να βρεις τη λεξη πουτανα η μπουρδελο.

για την ιστορια και μονο θα υπενθμισω τι εγραφε αυτο το καλο και ηθικο παιδι που διαπρεπει τοσο στο bourdela.com οσο και και στα μπορδελα της παταγια ... εγραφε λοιπον στις 11/04/07 και στο forum με θεμα "το κορυφαιο μπουρδελο της ευεωπης..."

...οποιος γραφει κατι καινουριο και προτοτυπο τοτε εχει σημασια αν ειναι νεος στο σαιτ αν εχει λιγα ποστ αν ειναι ορθογραφος κατλ. ΕΛΕΟΣ. γιατι να λεει ψεματα ο ανθρωπος? και με ποιον να μοιραστει τετοιες εμπειριες? με τη μανα του?  η τη γυναικα του? μονο οι bourdela.com θα τον καταλαβουν. εγω πριν μηνες δεν μπορουσα να φανταστω οτι θα ενημερωνομουν καθημερινα για τα μπουρδελα..
παντως αν παει κανεις εκει μονο για λιγες μερες αξιζει, οχι αυθημερον, απο οτι καταλαβα,  και τελος ολα στην ελλαδα ειναι  "ηθικα" και "παρανομα" για να πεφτει το "λαδι"  συννεφο, ετσι ολα τα καλα μουνια απλα δεν περνανε απο εδω.
εγω σκοπευω να αλλαξω οχι μονο χωρα και ηπειρο ,αλλα και ημισφαιριο....

αν το μαθει η μαμα σου θα σου βαλει πιπερι

καλη ανασταση ρεεεε...
Υ.Γ. ...2 φωτογραφιες  απο μια αλλη ταυλανδη σοφη και μηστυρια

Συνημμένα

• 1055.jpg
    1055.jpg
    129,7 KB · Εμφανίσεις: 34

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom