Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (4 μέλη και 22 επισκέπτες)

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
εχει καλες περιπτωσεις θαλασσας...αλλα μακριααααααα απο μπανγκοκ πατταγια πατονγκ με την τελευταια να υποφερεται ελαχιστα

mandipl

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
4
Like
12
Πόντοι
6
qCoFph8.gif

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Γιατί άδικο έχει. Ετσι όπως τα λέει ο σ. κρεατόπουπα είναι.
Ωραίο περιτύλιγμα (ζούγκλες, φοίνικες, βραχάκια κλπ) αλλά το νερό μάπα. Σαν να κολυμπάς σε σούπα είναι.
Εξαιρούνται οι παραλίες του Ινδικού αλλά εκεί τα νερά είναι μαύρα.
Κακά τα ψέμματα αλλά σαν τις ελληνικές θάλασσες πολύ λίγες στον κόσμο.
Για τα δικα μας νερα συμφωνω,οχι ομως οτι η Ταυλανδη δεν εχει ωραιες θαλασσες,μην τρελαθουμε εντελως.
Πηγαινετε κο σαμουι,κο τσανγκ,κο σαμετ,κραμπι.Μια χαρα  ειναι τα νερα.Η ταιλανδη ξεχωρα απο τον σεξοτουρισμο,ειναι υπεροχα για διακοπες.
Πες μου που στην Ελλαδα μπορεις να περασεις ανετα ενα τριμηνο με λιγα χρηματα,οπως μπορεις στο Σαμουι.

Επισκέπτης
Για τα δικα μας νερα συμφωνω,οχι ομως οτι η Ταυλανδη δεν εχει ωραιες θαλασσες,μην τρελαθουμε εντελως.
Πηγαινετε κο σαμουι,κο τσανγκ,κο σαμετ,κραμπι.Μια χαρα  ειναι τα νερα.Η ταιλανδη ξεχωρα απο τον σεξοτουρισμο,ειναι υπεροχα για διακοπες.
Πες μου που στην Ελλαδα μπορεις να περασεις ανετα ενα τριμηνο με λιγα χρηματα,οπως μπορεις στο Σαμουι.
με θερμοκρασια θαλασσας 27 βαθμους!!!
αυτο λεει ο κυριος Μακης
ειναι σαν να κολυμπας σε σουπα :2funny:

kreatosoupa

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
1

Μια χαρα μπιζελοσουπα ειναι τα νερα. Ειναι ωραια για να τραβηξεις κανα βιντεακι και να λες στους αλλους "Κοιτα που ειμαι, γαματη παραλια ε?" αλλα ο Αγ. Προκοπης στην Ναξο εχει μακραν καλυτερα νερα (και ειναι ενα ταπεινο παραδειγμα)

Το ξερεις οτι εχουμε δικιο και γι' αυτο αναφερεις το θεμα κοστους  :grin: Το 2011 χαλασα σε 3 μερες στις Σπετσες οσα χαλασα 10 μερες στην Ταυλανδη ενα μηνα αργοτερα. Προφανως δεν θα ξαναπαω Σπετσες...  :2funny:

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Μη μαλωνετε τον φον, οταν λεει μπανιο σε θαλασσα σουπα, εννοει  μπανιο σε χλιαρα ταιλανδεζικα κολπικα υγρα.

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Και αυτό... :2funny:, αλλά εδώ μίλαγα για το νερό της θάλασσας.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Και αυτό... :2funny:, αλλά εδώ μίλαγα για το νερό της θάλασσας.
Ενταξει μην με τρελαινεις τωρα Βον οπως στα αθλητικα,συμφωνω οτι εδω εχουμε καλυτερες
θαλασσες,αλλα οχι οτι στην ταυλανδη δεν αξιζουν.Απλα στις περιοχες που ανθει η σεξοβιομηχανια,
οι θαλασσες ειναι για τον πουτσο,συμφωνω.

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Παντού  στην Ταϋλάνδη η θάλασσα είναι για τον πούτσο.
Με 25 βαθμούς δεν κάνεις μπάνιο.
Έχω κολυμπήσει σε όλη σχεδόν την χώρα (με εξαίρεση τις παραθαλάσσιες περιοχές του Βορρά) και είμαι και κρυουλίαρης.
Απλά οι θάλασσες εκεί με ξενερώνουν.
Άλλο βέβαια οι παραλίες και τα φυσικά τοπία, που ναι, είναι καλύτερα και από την Ελλάδα. 

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Και ποιος σας ειπε πως σε ολους αρεσουν οι κρυες θαλασσες?
Εχω μαλιστα ενα φιλο που μπαινοντας για μπανιο πρωτη φορα στη Πατονγκ μου ειπε επι λεξη "Επιτελους!Μια θαλασσα με σωστη θερμοκρασια.Μπαινεις κατευθειαν μεσα.Στην Ελλαδα για να κανω μπανιο και να βουτηξω ολος μεσα,θελω τουλαχιστον ενα τεταρτο βημα-βημα για να συνηθισω τη θερμοκρασια "

Μπικου

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
6
Σίγουρα στην Ταυλάνδη υπάρχουν κάποιες εξαιρετικές "θάλασσες" ! Μιά που μπορώ να σκεφτώ είναι το blue Lagoon, μια περιοχή ανάμεσα στους βράχους των Phi pi islands που δεν σου κάνει καρδιά να βγείς...
Φυσικά το Τροπικό τοπίο και κάτω απο ειδικές συνθήκες προσφέρει αραλίκι και ανανέωση στους φυσιολάτρες στους ερωτιάρηδες και στους Honeymooners...

ΑΛΛΑ

Ας μην κάνουμε άδικες συγκρίσεις... Μόνο στον νομό Χανίων υπάρχουν "νερά" που δύσκολά θα βρεθούν στην Ταϋλάνδη... Μπάλος, Ελαφονήσι,Παλαιοχώρα... κλπ κλπ κλπ

Οποιος θέλει να κάνει τα μπάνια του σε καταπληκτική θάλασσα, πάει σε εκατοντάδες φοβερά μέρη στην Ελλάδα.

Η Ταϋλάνδη δεν προσφέρεται για τα μπάνια του Λαού... Ειναι για κανα πλατσουρισματάκι στο ενδιάμεσο των  :fuck1: :knockinb: :s&m_1:    :grin:

psofilospso

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
1
πραγματικα στο Πουκετ η θαλασσα εκτος απο χλιαρη ηταν και ρηχη,περπαταγες περπαταγες και η θαλασσα σου εφτανε μεχρι το γονατο και εκτος απο αυτο τα ψαρια που φαγαμε,εκτος απο το οτι ηταν φτηνα,η γευση τους δεν θυμιζε τιποτα απο τα δικα μας ψαρια,αν εχω λαθος διορθωστε με. . .

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.939
Πόντοι
19.795
Τα πάντα ειναι  θεμα συνηθειας οσον αφορα τη θερμοκρασια της θαλασσας.Εγω π.χ που ειμουν κρυονιαρης λογω δουλειας αναγκαζομαι να κολυμπαω καθε
πρωι απο τις 7.30. Βεβαια αυτη την ωρα πιο πολυ κρυο κανει εξω οποτε μεσα
σου φαίνεται ζεστα.Αν δειτε και την παραλια που  κολυμπαω θα τρελαθειτε.
Η περιοχη ειναι χαρακτηρισμενη "νατουρα" μια απο τις πιο ομορφες παραλιες
της Μεσογειου,  δεν μπορω να βαλω φωτο γιατι αν συνδιασει καποιος με τις
ποδοσφαιρικες μου προτιμησεις θα καταλαβει αμεσως ποιος ειμαι, και μετα
αλοιμονο μου κομενη η Ταυλανδη, παντρεμενος  ανθρωπος ων.

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Ας μην κάνουμε άδικες συγκρίσεις... Μόνο στον νομό Χανίων υπάρχουν "νερά" που δύσκολά θα βρεθούν στην Ταϋλάνδη... Μπάλος, Ελαφονήσι,Παλαιοχώρα... κλπ κλπ κλπ

Οποιος θέλει να κάνει τα μπάνια του σε καταπληκτική θάλασσα, πάει σε εκατοντάδες φοβερά μέρη στην Ελλάδα.

Η Ταϋλάνδη δεν προσφέρεται για τα μπάνια του Λαού... Ειναι για κανα πλατσουρισματάκι στο ενδιάμεσο των  :fuck1: :knockinb: :s&m_1:     :grin:

:rockon: :rockon:
Αν και εγώ δεν θα ανέφερα Παλαιόχωρα αλλά Σειτάν Λιμάνι αλλά οκ...

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Κωλογερε, ναυαγοσωστης εισαι?

Suadam

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
76
Πόντοι
1
Θα συμφωνήσω ότι "σαν τις Ελληνικές θάλασσες (και ψάρια) καμιά" αλλά...

... σ' ευχαριστώ καλέ θεούλη που έκανες τις ΖΕΣΤΕΣ θαλασσίτσες σαν κι αυτές της Ταιλάνδης για να κάνουμε κι εμείς μπάνιο  :grin: :grin:

Υ.Γ ΤΙΚ ΤΑΚ ΤΙΚ ΤΑΚ 2 βδομαδούλες έμειναν. 39.7 το μπατάκι, κουράγιο το 45 είναι κοντά...  :2funny:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.939
Πόντοι
19.795
Εσυ δεν ησουν κατω το Πασχα η κανω λαθος;

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ιδού η Ζάκυνθος κύριοι...
Θυμίζει κάτι?
ΠιΠι και σούπες νερόβραστες, μπάνια σε ρηχά ανακατεμένα νερά παρέα με τη μισή υφήλιο και μετά φαγούρα. :huh:
Ντους ανύπαρκτα σε χώρα που βρέχει τόνους νερό,γιατί τίποτα εκεί δεν είναι τζάμπα  :headbang:
Η Ταιλάνδη είναι μόνο για πήδημα, τα υπόλοιπα είναι δικαιολογίες για αυτούς που αφήνουμε πίσω

[size=12pt]ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ[/size]

Συνημμένα

• Ζάκυνθος.jpg
    Ζάκυνθος.jpg
    161,3 KB · Εμφανίσεις: 18

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom