Ελληνικά ρε Μιμίκο. Δεν τελειώσαμε όλοι την Οξφόρδη.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ταϊλάνδη sex trip...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 58K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 82 άτομα (0 μέλη και 82 επισκέπτες)
πιανγκ-ραι=ποσες?เพียงไร ?
το σωστο μαλλον ειναι กี่วัน =gee wan...
Αρχισαμε βλεπω μαθηματα ;)...
Συναγωνιστές, καθώς θα έχω την τύχη να βρεθώ στην Μπανγκόκ για 3 μερόνυχτα και βλέπω ότι τα ποστς είναι χιλιάδες, θα
μπορούσε κανάς ειδήμονας που τα χει ζήσει να πει κάποια βασικά όπως τι πληρώνουμε (φιλοδωρήματα στα μαγαζιά, πόσα πάνω κάτω στην κοπέλα, έξτρα στα ξενοδοχεία...), και τι προσέχουμε (ψωνίζουμε απ οπουδήποτε; υπάρχει κάποια διαδικασία; υπάρχουν πράγματα που δεν ζητάμε; ). Α και κάνα καλό μέρος για αρχή.
Ευχαριστώ
μπορούσε κανάς ειδήμονας που τα χει ζήσει να πει κάποια βασικά όπως τι πληρώνουμε (φιλοδωρήματα στα μαγαζιά, πόσα πάνω κάτω στην κοπέλα, έξτρα στα ξενοδοχεία...), και τι προσέχουμε (ψωνίζουμε απ οπουδήποτε; υπάρχει κάποια διαδικασία; υπάρχουν πράγματα που δεν ζητάμε; ). Α και κάνα καλό μέρος για αρχή.
Ευχαριστώ
04fantomas05
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 16
Επιστροφη και για μενα πισω στο καμινι της Μπανγκοκ. Τη συγνωμη μου στους φιλους που μου εγραψαν εδω η στο εμαιλ και δεν απαντησα. Δε συνηθιζω να γραφω στο φορουμ οταν κανω τα μπανια του λαου αλλα ενα εμαιλ θα το εστελνα αν ειχα προσβαση στο ιντερνετ. Για 12 μερες ημουν απομονωμενος απο τον εξω κοσμο ουτε καν τηλεοραση δεν εβλεπα...και να ηθελα δηλαδη δεν ειχε.
Σαπισα στην κυριολεξια στο μπανιο, ζαρωσε το δερμα, γυρισα πισω καταμαυρος, με ξεραμενα απο τον ηλιο χειλη, αφησα και μουσακι, μιλαμε για τρομακτικη εμφανιση αλλα απαραιτητη για να ολοκληρωθει η εικονα του ροβινσωνα κρουσου που μου αρεσει να προσδιδω στα ταξιδια μου. Τρομαξα χθες γυριζοντας σπιτι οταν ειδα τη φατσα μου στον καθρεφτη, σουλουπι δολοφονου μου ειχε οτι εχω η γυναικα μου . Μαρτυραει και αυτη η κακομοιρα με την ψωναρα που κουβαλαω, ωρες-ωρες τη λυπαμαι να την τρεχαλιζω εδω και εκει μεσα στους ηλιους και στα αντισκοινα, την επομενη φορα με βλεπω να φευγω μονος μου.
Γυρισα λοιπον ακομα μερικα νησακια απο τα τελευταια που μου ειχαν απομεινει στη λιστα των νησιων που δεν ειχα δει μεχρι σημερα. Λιγοστοι πλεον οι παραδεισοι οτι κι αν σας λενε. Περασα υπεροχα αλλα δεν μπορω να κρυψω και μια μικρη απογοητευση που πηρα βλεποντας νησακι που ειχα επισκεφτει πριν 2 χρονια, φορτωμενο με αλλα 4 καινουργια resorts και τις τιμες στα υψη. Η εποχη των bamboo huts στα 150 Μπαχτ μπροστα σε κρυσταλλινα νερα εχει περασει για μενα στο χρονοντουλαπο της ιστοριας. Λιγα μερη πλεον προσφερουν αυτη τη δυνατοτητα και θελει γερο ψαξιμο. Αυτα δινουν σταδιακα τη θεση τους στα τσιμεντενια bungalows και τα τελευταια χρονια στα πολυτελη resorts τα οποια ξεφυτρωνουν σαν τα μανιταρια. Πολλοι θα με πουνε γραφικο και δεν κρυβω οτι και εγω πολλες φορες θελω το κομφορ μου αλλα δεν μπορω να παραβλεψω το γεγονος οτι πλεον οι περισσοτεροι ανθρωποι προτιμουν να κοιμηθουν ακουγοντας το αιρκοντισιον παρα το κυμα και το θροισμα των φυλλων. Να πω επισης για μια ακομη φορα οτι οποιος λεει οτι η Ταυλανδη δεν εχει κρυσταλλινα νερα, λυπαμαι αλλα δεν εχει παει στα καταλληλα μερη. Εδω που φτασαμε πλεον για να δουμε πραγματικα ομορφα νερα πρεπει να ξεχασουμε τις ανεσεις μας, το μαλακο μας κρεβατακι, πισινες, resorts, ξενοδοχεια αστερων, νυχτερινη ζωη, μπαρακια κτλ. Ολα μαζι δε γινονται ;). Ενα αντισκοινο και καλη διαθεση αρκει.
Τους χαιρετισμους μου σε ολους τους φιλους και ιδιαιτερα σε κυκλαδες, ουτοπικος και τον συνταξιδιωτη mind. Φιλε mind σε θυμηθηκα γιατι βρεθηκα χωρις να το επιδιωξω ακριβως εξω απο το σπηλαιο που κολυμπας μεσα στα σκοταδια για καμια 100στη μετρα και πεφτεις στο τελος πανω στο λαγκουν (ξερεις εσυ, τα ειπαμε απο κοντα). Λοιπον ενω το ειχα ηδη επισκεφτει πριν μερικα χρονια, ειχα ορκιστει να μην ξαναβαλλω τον εαυτο μου σε τετοιες κλειστοφοβικες καταστασεις (αν γινει τσουναμι την ωρα που εισαι μεσα, τον ηπιες) αλλα ηρθαν ετσι τα πραγματα που πηγαινοντας απο ενα νησακι σε ενα αλλο, το ρημαδι το καραβι σταματησε απεξω απο το σπηλαιο. ΕΕΕ τι να εκανα τωρα να μην εμπαινα?
Αντε μπραβο, θελω να δω ποιος θα ειναι ο πρωτος που θα μου κανει παρεα.
Σαπισα στην κυριολεξια στο μπανιο, ζαρωσε το δερμα, γυρισα πισω καταμαυρος, με ξεραμενα απο τον ηλιο χειλη, αφησα και μουσακι, μιλαμε για τρομακτικη εμφανιση αλλα απαραιτητη για να ολοκληρωθει η εικονα του ροβινσωνα κρουσου που μου αρεσει να προσδιδω στα ταξιδια μου. Τρομαξα χθες γυριζοντας σπιτι οταν ειδα τη φατσα μου στον καθρεφτη, σουλουπι δολοφονου μου ειχε οτι εχω η γυναικα μου . Μαρτυραει και αυτη η κακομοιρα με την ψωναρα που κουβαλαω, ωρες-ωρες τη λυπαμαι να την τρεχαλιζω εδω και εκει μεσα στους ηλιους και στα αντισκοινα, την επομενη φορα με βλεπω να φευγω μονος μου.
Γυρισα λοιπον ακομα μερικα νησακια απο τα τελευταια που μου ειχαν απομεινει στη λιστα των νησιων που δεν ειχα δει μεχρι σημερα. Λιγοστοι πλεον οι παραδεισοι οτι κι αν σας λενε. Περασα υπεροχα αλλα δεν μπορω να κρυψω και μια μικρη απογοητευση που πηρα βλεποντας νησακι που ειχα επισκεφτει πριν 2 χρονια, φορτωμενο με αλλα 4 καινουργια resorts και τις τιμες στα υψη. Η εποχη των bamboo huts στα 150 Μπαχτ μπροστα σε κρυσταλλινα νερα εχει περασει για μενα στο χρονοντουλαπο της ιστοριας. Λιγα μερη πλεον προσφερουν αυτη τη δυνατοτητα και θελει γερο ψαξιμο. Αυτα δινουν σταδιακα τη θεση τους στα τσιμεντενια bungalows και τα τελευταια χρονια στα πολυτελη resorts τα οποια ξεφυτρωνουν σαν τα μανιταρια. Πολλοι θα με πουνε γραφικο και δεν κρυβω οτι και εγω πολλες φορες θελω το κομφορ μου αλλα δεν μπορω να παραβλεψω το γεγονος οτι πλεον οι περισσοτεροι ανθρωποι προτιμουν να κοιμηθουν ακουγοντας το αιρκοντισιον παρα το κυμα και το θροισμα των φυλλων. Να πω επισης για μια ακομη φορα οτι οποιος λεει οτι η Ταυλανδη δεν εχει κρυσταλλινα νερα, λυπαμαι αλλα δεν εχει παει στα καταλληλα μερη. Εδω που φτασαμε πλεον για να δουμε πραγματικα ομορφα νερα πρεπει να ξεχασουμε τις ανεσεις μας, το μαλακο μας κρεβατακι, πισινες, resorts, ξενοδοχεια αστερων, νυχτερινη ζωη, μπαρακια κτλ. Ολα μαζι δε γινονται ;). Ενα αντισκοινο και καλη διαθεση αρκει.
Τους χαιρετισμους μου σε ολους τους φιλους και ιδιαιτερα σε κυκλαδες, ουτοπικος και τον συνταξιδιωτη mind. Φιλε mind σε θυμηθηκα γιατι βρεθηκα χωρις να το επιδιωξω ακριβως εξω απο το σπηλαιο που κολυμπας μεσα στα σκοταδια για καμια 100στη μετρα και πεφτεις στο τελος πανω στο λαγκουν (ξερεις εσυ, τα ειπαμε απο κοντα). Λοιπον ενω το ειχα ηδη επισκεφτει πριν μερικα χρονια, ειχα ορκιστει να μην ξαναβαλλω τον εαυτο μου σε τετοιες κλειστοφοβικες καταστασεις (αν γινει τσουναμι την ωρα που εισαι μεσα, τον ηπιες) αλλα ηρθαν ετσι τα πραγματα που πηγαινοντας απο ενα νησακι σε ενα αλλο, το ρημαδι το καραβι σταματησε απεξω απο το σπηλαιο. ΕΕΕ τι να εκανα τωρα να μην εμπαινα?
χεχε καποιος ψαχνει για δουλεια στην Ταυλανδη ;)τι ειναι αυτο?
kykladesgr
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
δεν χάρηκα που γύρισες... ήθελα να κάτσεις περισσότεροΑντε μπραβο, θελω να δω ποιος θα ειναι ο πρωτος που θα μου κανει παρεα.
πολλά φίλια και χαιρετίσματα
Πολλοι απο μας θελουν αλλα δεν μπορουνχεχε καποιος ψαχνει για δουλεια στην Ταυλανδη ;)
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
εγω ρωτησα για το joburl αλλα δεν ψαχνω για δουλεια.χεχε καποιος ψαχνει για δουλεια στην Ταυλανδη ;)
αληθεια σε ποιους θα πεις που ειναι τα νησακια? θα γινει κληρωση?
σε μενα πρεπει, γιατι αρχιζει και μου λειπει η πατταγια, εχω στερηση.
αναμενουμε φωτο, καλως ηλθες.
vonmakoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
654 ?กี่วัน ?
Καλα σου λέει ο George31 sto τέλος θα την μάθεις την γλώσσα θες δε θεςกี่วัน ?
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
του σωματος ?sto τέλος θα την μάθεις την γλώσσα
Ε όχι ρε Κωστή.Σε αυτην την γλώσσα έχεις πάρει ταυλανδέζικο διδακτορικό πλέοντου σωματος ?
Καλως όρισες!!!Επιστροφη και για μενα πισω στο καμινι της Μπανγκοκ.
την επομενη φορα με βλεπω να φευγω μονος μου.
χμμμμμμ...
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
ωχ ! προσεχε τα τραβελια, ειναι δυσκολα αναγνωρισιμα εκει τα ατιμα.Συναγωνιστές, καθώς θα έχω την τύχη να βρεθώ στην Μπανγκόκ για 3 μερόνυχτα
spiros1968
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 51
- Πόντοι
- 16
Φευγω για κουβα την δευτερα θα αλολουθηση κανενας συναγωνιστης?
Τι δουλεια εχει η κουβα εδω? Τελως παντων καλα να περασεις.Φευγω για κουβα την δευτερα θα αλολουθηση κανενας συναγωνιστης?
mimikos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
Καλως ηρθες φιλε μου !!!
εκανες αντιπερισπασμο για να πας πατταγια την επομενη φορα ?
.... Μαρτυραει και αυτη η κακομοιρα με την ψωναρα που κουβαλαω, ωρες-ωρες τη λυπαμαι να την τρεχαλιζω εδω και εκει μεσα στους ηλιους και στα αντισκοινα, την επομενη φορα με βλεπω να φευγω μονος μου.
εκανες αντιπερισπασμο για να πας πατταγια την επομενη φορα ?
Φευγω για κουβα την δευτερα θα αλολουθηση κανενας συναγωνιστης?
πολυ θα το ηθελα, η αβανα ειναι η ομορφοτερη πολη που εχω επισκευτει στη ζωη μου.
καλα να περασεις ρε αρχοντα.