Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 45 άτομα (0 μέλη και 45 επισκέπτες)

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16

Μην περιμενετε φυσικα τις ιδιες αντιδρασεις γιατι το χαπι δοκιμαστηκε σε υγειεστατο ανθρωπο, αλλα δουλευει... με βαση τις παρενεργειες :idiot:η συμπεριφορα θα αλλαξει αφου η ερωτικη επιθυμια γινεται πολυ εντονη :grin:και η ζωη μας πιο ευκολη ;) ;)
ΥΓ να το εισαγει καποιος παιδια εκει στην Ασια ειναι εντελως αχρηστο,ενω εδω... :2funny:

DSC00260.jpg

εδω στο ελλαντα... δεν προκειται να λειτουργησει το χαπι... οση ερωτικη επιθυμια και να εχει μια εδω ... δεν το δινει... ανευ προυποθεσεων... αρα τις βλεπω να σκανε με αυτο...  :rockon: :rockon: :rockon:

και συν οτι μια γυναικα ΠΑΝΤΑ για να επελθει ο οργασμος εχει ΒΑΣΙΚΟ παραγοντα το συναισθηματικο της κοσμο... σε αντιθεση με εμας τους αντρες...  ;)

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
και κατω στην ταυλανδη το βρισκω περιττο να χρησιμοποιησεις κατι τετοιο... οι γυναικες εκει σταζουν μελι !!!  :rockon: :rockon: :rockon:

αλλα μπραβο φιλε george31 για την ενημερωση ... και την προσφορα σου να πειραματιστεις για το καλο της επιστημης !!!

karabe

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Κωστα αφιερωμενο σε σενα  :rockon: :rockon: :rockon:<object width="425" height="355"><param name="movie" value="
"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed

karabe

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Και αυτο σε ολους τους υπολοιπους "
"

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
πιτσαρια στη σιαμ

Συνημμένα

• 102_2204.jpg
    102_2204.jpg
    199,6 KB · Εμφανίσεις: 73
  • 102_2205.jpg
    102_2205.jpg
    209 KB · Εμφανίσεις: 44

ELGEO2

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
σχετικα με εισιτηρια αεροπορικων εταιρειων απο αθηνα για την ΒΚΚ.χθες που εκανα τον ελεγχο μεσω διαδικτυου και στην συνεχεια σε πρακτορειο βρηκα  μεγαλες διαφορες..καποιες δε ανταποκρισεις ηταν ηδη γεματες.αναφερομαι για αρχες Μαιου .τελικα η φθηνοτερη και με διαφορα ειναι η ROYAL JORDAN μεσω ΑΜΜΑΝ  και τελικο κοστος απο Αθηνα 640 euro..η Thai ηταν πανω απο 1000 euro και με AIGYPT AIR μεσω Καιρου δεν υπαρχαν θεσεις...

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
σχετικα με εισιτηρια αεροπορικων εταιρειων απο αθηνα για την ΒΚΚ.χθες που εκανα τον ελεγχο μεσω διαδικτυου και στην συνεχεια σε πρακτορειο βρηκα  μεγαλες διαφορες..καποιες δε ανταποκρισεις ηταν ηδη γεματες.αναφερομαι για αρχες Μαιου .τελικα η φθηνοτερη και με διαφορα ειναι η ROYAL JORDAN μεσω ΑΜΜΑΝ  και τελικο κοστος απο Αθηνα 640 euro..η Thai ηταν πανω απο 1000 euro και με AIGYPT AIR μεσω Καιρου δεν υπαρχαν θεσεις...

δεν θα σου πω πολλα...

... απλα να ξερεις οι τιμες και οι διαθεσιμοτητα που εμφανιζονται και βρισκουν με την μια ματια... δεν ειναι οι αντικειμενικες!

απλα εχουμε προσδιορισει το κοστος απο οκτωβρη μεχρι και μαρτη απο 600 εως 800 ευρω . και το υπολοιπο διαστημα απο 600 εως 950. και τον αυγουστο που ειναι peak season για τις αεροπορικες η ΤΗΑΙ φτανει μεχρι τα 1100.

η διαφορα του να πεταξει με ΤΗΑΙ απο καποια αλλη εταιρια ανερχεται στα 100 με 150 ευρω ακριβοτερα...

αυτα ομως και παλι ειναι απλα συμπερασματα τα οποια δεν σημαινει οτι ειναι και αντικειμενικα παλι...

αρα ενα ταξιδι στην Ταυλανδη στοιχιζει μεσο ορο εισητηριων στα 800 ευρω. και απο εκει και περα εχουμε κοστος διαμονης περιπου 20 ευρω την ημερα, 10 ευρω φαγητο (για σενα και την εννιοτε καλη σου εφοσον τρως ταυλανδεζικο γευμα), 20 με 30 ευρω ΤΟ ΠΟΛΥ για την καλη σου... ενα δυωρο μασαζ γυρω στα 10 ευρω. ψωνια απο το μινι μαρκετ (7elevel ή Family mart) τσιγαρα προφυλακτικα και διαφορους χυμους να πινετε στα διαλλειματα απο το σεξ !!! (κοστος αλλα 10 ευρω το ΠΟΛΥ)! συν την εξοδο σας ή καποια δραστηριοτητα που μπορειτε να κανετε παραπανω! 
αρα εχουμε γυρω στα 80 ευρω ημερησιο κοστος συν κανα 20αρικο την βραδυνη διασκεδαση, καποιο μπαρ φαϊν, καποιο δευτερο γευμα, ενοικιαση μηχανης και τα σχετικα!!!

αρα με 100 ευρω την ημερα εισαι αρχοντας !!! (εφοσον εχεις και καποια σχετικη πειρα πρωτα)

αρα εχωντας 800 τα εισητηρια και 10 μερες διαμονης το κοστος φτανει στα 1800 συμπεριλαμβανομενου και των εισητηριων ως το μεσο κοστος ενος ταξιδιου στην χωρα που θα σε κανει να νιωσεις ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ με την ΣΑΓΗΝΕΥΤΙΚΗ της ομορφια !!! ....

... αρα τα πραγματα ειναι απλα ! απλα βρειτε λιγο χρονο... κλειστε ενα εισητηριο... βαλτε και πεντε δεκαρες στην τσεπη και ... απλα πηγαιντε να γευτειτε το ονειρο !!!

να ειμαστε καλα !!!

Oυτοπικός

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
ψωνια απο το μινι μαρκετ (7elevel ή Family mart)  προφυλακτικα και διαφορους χυμους να πινετε στα διαλλειματα απο το σεξ !!! (κοστος αλλα 10 ευρω το ΠΟΛΥ)!
να ειμαστε καλα !!!
Γιατι παραπληροφορεις τον κόσμο?
Γιατι δε λες οτι πρέπει να αγοράσουν προφυλακτικά απο την Ελλάδα αν θέλουν να βρουν το νουμερό τους σε λογική τιμή??? :2funny: :2funny: :2funny:

ELGEO2

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
(Γιατι παραπληροφορεις τον κόσμο?
Γιατι δε λες οτι πρέπει να αγοράσουν προφυλακτικά απο την Ελλάδα αν θέλουν να βρουν το νουμερό τους σε λογική τιμή??? :2funny: :2funny: :2funny:)
αυτη ειναι η πιο χρησιμη πληροφορια για την ταυλανδη..

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
Γιατι παραπληροφορεις τον κόσμο?
Γιατι δε λες οτι πρέπει να αγοράσουν προφυλακτικά απο την Ελλάδα αν θέλουν να βρουν το νουμερό τους σε λογική τιμή??? :2funny: :2funny: :2funny:

πλεον εχει και στην ταυλανδη οχι ομως σε ολα τα μινι μαρκετ !!! περιπου 80μπατ το πακετακι !!! εναντι των 45 μπατ που κανουν οι μικρες!!!

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
o mimikos μας καλυψε,
αυτη τη φορα θα δοκιμασω ται προφυλακτικα, τα γαμημενα στα 7/11 εχουν γραμματα μονο ταιλανδεζικα και δεν λενε τι ειναι.
δωστε τα φωτα σας, μην παρω κανα που να μπαινει στον δεικτη του χεριου :2funny: :2funny:

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
o mimikos μας καλυψε,
αυτη τη φορα θα δοκιμασω ται προφυλακτικα, τα γαμημενα στα 7/11 εχουν γραμματα μονο ταιλανδεζικα και δεν λενε τι ειναι.
δωστε τα φωτα σας, μην παρω κανα που να μπαινει στον δεικτη του χεριου :2funny: :2funny:

τα μεγαλου μεγεθους ειναι τα μονα που εχουν τετοια τιμη... στην πισω πλευρα των συσκευασιων αναγραφονται τα cm που ειναι το προφυλακτικο !!!

αντε καλο βολι !!!

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
χθες ξημερωματα ειχαμε ενα γαματο τσατ με τους ουτοπικο και george31.
πολυωρο
η θεματολογια γνωστη. μην ρωτατε. το γελιο το καλο ηταν οταν η ωρα ειχε παει 4.30 ξημερωματα και στην ταιλανδη ηταν 9.30.
οποτε ειχαν ξυπνησει τα τιλακ.
ο ουτοπικος μιλαγε τηλεφωνικα με το δικο του και μετεφερε στο τσατ τα δρωμενα. του george δεν ξεραμε που ηταν, που ηταν γιωργακη?
το δε δικο μου τιλακ στραβοξυπνησε ως συνηθως και αφου μιλησαμε στο τσατ του yahoo και μου βαλε χερι επειδη δεν θυμομουν οτι η μανα της δουλευει μερα ο αδελφος της δουλευει νυχτα και ο πατερας της δεν δουλευει.μετα βγηκε να ποτισει τις αγελαδες,
μην βαλετε αλλα με το νου σας, ακουγα τα μουουου απο τις αγελαδες.
το γαλα στην ταιλανδη δεν θα μας λειψει συντροφοι. να το επαναλαβουμε ταιλανδοπληκτοι κρητικαροι.

Oυτοπικός

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
πλεον εχει και στην ταυλανδη οχι ομως σε ολα τα μινι μαρκετ !!! περιπου 80μπατ το πακετακι !!! εναντι των 45 μπατ που κανουν οι μικρες!!!
Ειναι δυσκολο να τις βρεις.Στην βκκ εβρισκα στα 95 μπατ!!!!

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
αυτο με τις καρτες που ρωτησα παραπανω δεν ξερει κανεις?  :think:

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
καλα, ασε, θα παρω απο δω. σιγα μην μετραω το πουλι μου εκει κατω.

γιατι βρε εγω μια χαρα την εχω βγαλει με αυτα τα προφυλακτικα !!! και μην ξεχνας οτι ειναι DUREX !!!
και συν οτι μπορεις να πας στα φαρμακεια και να τις παρεις και σε πολυ καλυτερη τιμη !!!

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
γιατι βρε εγω μια χαρα την εχω βγαλει με αυτα τα προφυλακτικα !!! και μην ξεχνας οτι ειναι DUREX !!!
και συν οτι μπορεις να πας στα φαρμακεια και να τις παρεις και σε πολυ καλυτερη τιμη !!!
Κι εγω!..Κι εγω!...
Αφου τα δοκιμασα και ειδα οτι δε μου χωραγανε και παθαινε κραμπα το πουλι μου,τα φουσκωσα για μπαλονια και τα κρεμασα στο φωτιστικο του δωματιου..!! :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom