Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (4 μέλη και 6 επισκέπτες)

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
435
Πόντοι
36
κρεατοσουπας εγω patong beach παντα νοικιαζα jet ski αφου πρωτα το ελενχα γυρω γυρω και τους ελεγα μην με κανουν καμια μαλακια...
την πρωτη φορα 2005 που πηγα νοικιασα 3 φορες και ειχα παει τελειως αδιαβαστος στην ταυλανδη χωρις να ξερω τπτ και δεν εγινε τπτ..σχετικα βιντεο με απατες εχω δει στην pattaya..πιστευω patong δεν εχεις τοσο θεμα.

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
κρεατοσουπας εγω patong beach παντα νοικιαζα jet ski αφου πρωτα το ελενχα γυρω γυρω και τους ελεγα μην με κανουν καμια μαλακια...
την πρωτη φορα 2005 που πηγα νοικιασα 3 φορες και ειχα παει τελειως αδιαβαστος στην ταυλανδη χωρις να ξερω τπτ και δεν εγινε τπτ..σχετικα βιντεο με απατες εχω δει στην pattaya..πιστευω patong δεν εχεις τοσο θεμα.
Μαλλον τυχερος ησουν. Το περιφημο πια jet ski scam ξεκινησε απο Πουκετ και ανεβηκε και στην Παταγια.

Φρεσκο φρεσκο το τελευταιο ζεματαει.

Εδω εχουν φτιαξει και οδηγιες προς ναυτιλομενους

Απλως γοογλαρετε jet ski scam phuket και θα κατεβουν τομοι

Αλλος για τζετ σκι?  :rolleyes:

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
435
Πόντοι
36
εντομεταξυ φαντομα και το 2005 και 2007 ειμασταν μοναδικοι στην παραλια patong beach με μετρημενους στα δαχτυλα τουριστες Σεπτεβριο και Μαιο,λες γιαυτο να μην εγινε τπτ οι ποιο εκτεθιμενοι ειμασταν?

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.833
Πόντοι
19.795
Τι τα θελουμε τα τζετ σκι; Κολυμπι και παλι κολυμπι. Το πολυ-πολυ να σε φαει κανενα σκυλοψαρο :grin:
Τωρα μαλιστα που εγραψες για δεινοσαυρους στο Κο-τσανγκ, μου φαινεται βρηκα τον ιδανικο φυσιολατρικο
προορισμο. Παρεα με τους δεινοσαυρους της διπλανης παρθενας ζουγκλας  :2funny:

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
εντομεταξυ φαντομα και το 2005 και 2007 ειμασταν μοναδικοι στην παραλια patong beach με μετρημενους στα δαχτυλα τουριστες Σεπτεβριο και Μαιο,λες γιαυτο να μην εγινε τπτ
Εχω την εντυπωση οτι το jet ski scam ειναι ψιλοκαινουργιο φρουτο δηλαδη τα τελευταια 3-4 χρονια
Το 2005 και 2007 δε νομιζω οτι υπηρχε σε τετοια εκταση...ασε που το 2005 μιλαμε για ενα χρονο μετα το τσουναμι που ειχε παρει ξωφαλτσα και την πατονγκ...γιαυτο εισασταν μονοι ποιος ασχολειται με τζετ σκι τοτε
Εγω προσωπικα δε θα νοικιαζα τζετ σκι ουτε πουκετ ουτε παταγια αλλου ισως

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
435
Πόντοι
36
μαλιστα,οποτε και πουκετ πλεον προσοχη για οσους δεν ξερουν...Στη παραλια laem sing φετος παντως νοικιαζαν αβερτα κουβερτα οι τουριστες που παρατηρουσα..για ιανουαριο μιλαω...

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
435
Πόντοι
36
2 μηνες περασαν απο το ταξιδι μου και ακομη δεν μπορω να συνελθω...εκει που λεγαμε μια φορα το χρονο καλα ειναι τωρα θελουμε 6μηνο..αλλα που τα λεφτα...φυλακισμενοι στα ιδια μας τα σπιτια γιναμε...αι στο διαολοοο

lagos

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
εκτος απο jet ski scam.Υπαρχει κ το αντιστοιχο στις ενοικιασεις σκουτερ- μηχανων.Θελει κ εκει προσοχη καλο ειναι να βγαλετε καμια φωτο με το κινητο σας το μηχανακι και να το επιθεωρησετε πριν το παρετε.Προσοχη στους ορους ενοικιασης κ ασφαλισης

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
435
Πόντοι
36
πιο παλια κρατουσαν διαβατηρια για να παρεις μηχανακι,περσι και φετος φωτοτυπια μου το βγαλαν...οποτε μην δινεται διαβατηριο,αν δεν σας το βγαζουν φωτοτυπια πηγαινετε αλλου..Εγω συνηθως νοικιαζω εαν βρω διπλα στο ξενοδοχειο μου εαν βρω για να δουν που μενω και να με προσεξουν καλυτερα σε εισαγωγικα παντα...πιο παλια καναμε ζημια σε μηχανακι και μας πηραν 2000 μπατ αποτι θυμαμε αλλα φταιγαμε,ο φιλος μου αρνουταν να τα δωσει ο εξυπνος αλλα δεν εδιναν το διαβατηριο και αυτοι..στο τελος τα δωσαμε και ολα καλα....

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Φυσικα και δεν αφηνουμε εγγραφα, ταυτοτητες διαβατηρια διπλωματα, σε κανεναν και πουθενα,  κανεις δεν εχει δικαιωμα να τα κρατησει εκτος αστυνομιας και επισημων αρχων. Οχι μονο στην ταιλανδη αλλα παντου .
Εγω νοικιασα αμαξι πολλες φορες , εβγαλε φωτοτυπιες και πεντε χιλιαρικα εγγυηση και καλα η απαλλαγη της μεικτης ασφαλειας, και ολα μια χαρα.
Δεν συνιστω οδηγημα μηχανης στην ταιλανδη, βρεγμενοι αναποδοι δρομοι και μεθυσμενοι φαραγκοταιλανδοι ειναι εκρηκτικο κοκταιηλ.
Ξενοδοχειο στο κεντρο ενδιαφεροντος, λιγο περπατημα η ταξι κανουν τις διακοπες χαλαρες και με ασφαλεια.

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
435
Πόντοι
36
pattaya και εγω δεν πολυ συνιστω μηχανακι αν και περνω,αλλα Phuket χρειαζεται πιστευω για να γυρισεις και ολο το νησι,ειναι ωραια γκαυλα και τελεια αισθηση η οδηγηση στο πουκετ και δεν γινεται και τοσο πανικος απο αμαξια στις γειτονικες παραλιες ειδικα σε low season...
Phuket πιστευω χρειαζεται αν εισαι και λιγο εξερευνητης..

kreatosoupa

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Με ειδοποιησε μια φιλη και προλαβα το δευτερο μισαωρο. Δεν δειξανε και τιποτα φοβερο. Αυτο εδω το βιντεακι ειναι πολυ καλυτερο αν θελει καποιος να δει Ταυλανδη. Δειτε την σπηλια στο 12:00 περιπου...

Suadam

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
76
Πόντοι
1
Κάποιος να τραβήξει το χειρόφρενο παιδιά...
37.4 (υποθέτω 37 στα ανταλλακτήρια) το κακόμοιρο το ευρουλάκι που έχει πάρει την μεγάλη κατηφόρα.
Από δίπλα και το peso φυσικά που από το 1€ = 70p έχει πάει στα 53p.
Μήπως να πάρω κονσέρβες από την Ελλάδα φεύγοντας;

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
37.4 (υποθέτω 37 στα ανταλλακτήρια) το κακόμοιρο το ευρουλάκι που έχει πάρει την μεγάλη κατηφόρα.
Καμια γυναικα να παρεις καλυτερα μαζι σου γιατι δεν νομιζω οτι πας εκει για το φαι...

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Πριν από λίγο διάβασα στο Pattaya addicts ότι στο google maps κανανε update(με φωτος 11/2012) στην εικονική περιήγηση στο Pattaya maps και έτσι κάποιος μπορεί να κάνει μια εικονική μεσημεριάτικη βολτίτσα στα αγαπημένα sois,μπαράκια και ξενοδοχεία.
Για τους μη εξοικιωμένους μπαινουμε στο google επιλέγουμε "maps", στο σημείο που αναβοσβήνει ο κενσορας πληκτρολογούμε Pattaya και μας βγάζει στον χάρτη της πόλης.Αφού μεγαλώσουμε (πάνω αριστερα)το χάρτη κλικαρουμε στο σημείο ενδιαφέροντος μας καιμετά μεγιστοποιούμε τον χάρτη.Με διπλό κλικ ξανά είμαστε μέσα,και ευκαιρία για μιά μεσημεριανή βόλτα στην Walking street..... :rockon:

Μπικου

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
6
Διακινδυνεύω την πρόβλεψη ότι η νέα "σταθερα" της ισοτιμίας θα είναι το "38".
Δηλαδή στο εξής θα έχουμε + - 2 γυρω απο το "38", όπως είχαμε τα τελευταία χρόνια το +- 2 στο "41"...

Φαίνεται ότι οι Ταυλανδοί, ως αναδυώμενη αγορά, προτιμούν να σταματήσουν την εισροή ξένων κεφαλαίων παρά να διατηρούν ένα σχετικά "μαλακό" νόμισμα που ευνοεί τις εξαγωγές τους.Ενδεικτικά : Εισροές 292 δις baht τους πρώτους μήνες του 2013 εναντι 32 δις baht που ηταν OΛΟ το 2012 !!!
Με αυτή τη λογική δείχνουν ότι επιθυμούν τις ξένες επενδύσεις στην πραγματική τους οικονομία και όχι σε ομόλογα και άλλα παρεμφερή "τζογαδορόχαρτα"...

Οσο αφορά τον τουρισμό -όπου είμαστε ένα κομμάτι του και εμείς-, οι απώλειες λόγω ακρίβειας απο Ευρώπη, Αμερική θα αντισταθμιστούν απο την Ασιατική αγορά ( Ρωσσία, Ινδίες, Κορέα, Ιαπωνία κλπ...)

Η εποχή που η Ταυλάνδη θα αποτελεί απαγορευμένο οικονομικά προορισμό για μας τους Ελληνες βρίσκεται πρό των πυλών...
Συνυπολογίζοντας την δική μας κατρακρύμνηση με τις εκεί πληθωριστικές τάσεις...

Οσοι προλάβαμε, προλάβαμε ... Αντε να' χουμε κάνα δυό ταξιδάκια ακόμη !  :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom