Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
H Egypt απο 20/5 έως 15/6 ...στα 588€ , για τον φίλο που θα πάει στη πατάγια με μπελ , δεν χρειάζεται να κάνει κράτηση online , βάζουν όσα λεοφορεία χρειάζονται ανα 2ωρο , κανένας δεν μένει απ`εξω ! Μίλα και με το hotel σου για μεταφορά απο αεροδρόμιο στο ξενοδοχείο , εμένα μου έκαναν προσφορά για 900 μπατ αλλά δεν έκλεισα γιατί δεν ξέρω αν καταφέρω να πάω για φέτος !

mathima solfez

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
41
Πόντοι
6
για τον φίλο που θα πάει στη πατάγια με μπελ , δεν χρειάζεται να κάνει κράτηση online , βάζουν όσα λεοφορεία χρειάζονται ανα 2ωρο , κανένας δεν μένει απ`εξω !

Λαθος συναθλητη, η μπελλ βαζει μονο ενα λεωφορειο ανα διωρο, και αυτο ειναι το λεωφορειο που ερχεται απο Πατταγια. Το οτι δεν χρειαζεται να μεινει κανεις στο αεροδρομιο, ωφειλεται στο οτι στο ιδιο γκισσε με την μπελλ, πωλουνται και εισητηρια με λεωφορειο της γραμμης Σουβαρναμπουμι-Γιομτιεν, το οποιο ναι μεν ειναι φτηνωτερο της μπελλ (καπου 120 μπατ εχει), αλλα δεν σε πηγαινει στο ξενοδοχειο, αλλα στον σταθμο λεωφορειων της Γιομτιεν. Απο εκει και μετα, απαιτειται ταξι.

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Λαθος συναθλητη, η μπελλ βαζει μονο ενα λεωφορειο ανα διωρο, και αυτο ειναι το λεωφορειο που ερχεται απο Πατταγια. Το οτι δεν χρειαζεται να μεινει κανεις στο αεροδρομιο, ωφειλεται στο οτι στο ιδιο γκισσε με την μπελλ, πωλουνται και εισητηρια με λεωφορειο της γραμμης Σουβαρναμπουμι-Γιομτιεν, το οποιο ναι μεν ειναι φτηνωτερο της μπελλ (καπου 120 μπατ εχει), αλλα δεν σε πηγαινει στο ξενοδοχειο, αλλα στον σταθμο λεωφορειων της Γιομτιεν. Απο εκει και μετα, απαιτειται ταξι.

Πέρισι είχα κλείσει online , έφτασα 10` πριν φύγει το λεοφορειο και ο τύπος στο γκισέ μου είπε πως το 1ο γέμισε και περιμένεις το 2ο που φεύγει 5` αργότερα , μέχρι να βάλω τη τσάντα μου στο 2ο , έφτασε και το 3ο που φόρτωνε όσους είχαν μείνει εκτός του 2ου !
Ίσως να έχει να κάνει με την μέρα και την εποχή ! Αν και ο Ιούλιος που πήγα είναι low season , είχε πολύ κόσμο για πατάγια !!!

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Φυσιολατρεία 0:) - Τιλακοκυνηγητό :tits: 1-0, στο γήπεδο Κο τσανγκ...  :2funny:
να πας με τιλακ μπικ αν δεν εχεις παει ηδη, αξιζει, το νησι θυμηζει τζουρασικ παρκ και στο λεω εγω που εχω παει σε πολλα Ταυλανδικα νησια
εκανα καγιακ στη θαλασσα και εβλεπα τις πυκνες και παρθενες ζουγκλες απο αποσταση και λεω οπου να ναι θα πεταχτει κανας δεινοσαυρος
βεβαια τους δεινοσαυρους τους εβλεπα το βραδυ στα μπαρ   :2funny:
αλλα διαπιστωνω για μια ακομη φορα  οτι το σονκραν ειναι η χειροτερη περιοδος για τιλακοκυνηγητο ισως να μη φταιει μονο το κο τσανγκ...την παταγια την ειδα πεσμενη και τωρα χουα χιν που ειμαι βλεπω επισης ψιλοερημα μπαρ...τα κοριτσια ειναι ακομη στα χωρια τους

Συνημμένα

• koritsi_koh_chang.jpg
    koritsi_koh_chang.jpg
    77 KB · Εμφανίσεις: 36

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
αντε και λιγη φυσιολατρεια τωρα  :tits2: :rockon:

Συνημμένα

• kohchang (1).jpg
    kohchang (1).jpg
    121,9 KB · Εμφανίσεις: 21
  • kohchang (2).jpg
    kohchang (2).jpg
    81,3 KB · Εμφανίσεις: 18

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
μπραβο φαντομα πολυ χρησιμα ολα αυτα τα reports

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
αντε και λιγη φυσιολατρεια τωρα  :tits2: :rockon:

κο τσαγκ ισως καλυτερο απο πολλα διασημα νησια λεω, ισως...
αλλα πως να χαλαρωσεις με τη φυσιολατρεια οταν το μυαλο ειναι στο ψωνηστηρι και στην αγρα ασιατικων κορμιων.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
χαίρετε και απο μένα ,

διαβάζω τις περιγραφές σας, και πραγματικά μου έχετε κεντρίσει το ενδιαφέρον,
οπότε ένα τέτοιο ταξίδι αρχίζει και γίνεται ολοένα και πιο δελεαστικό  ;)

αν κάποιος ταυλανδολάγνος συναγωνιστής , μπορεί να μου δώσει
κάποιες πληροφορίες για το πορνοτιμολόγιο εκεί , θα το εκτιμούσα δεόντως...!

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
χαίρετε και απο μένα ,

διαβάζω τις περιγραφές σας, και πραγματικά μου έχετε κεντρίσει το ενδιαφέρον,
οπότε ένα τέτοιο ταξίδι αρχίζει και γίνεται ολοένα και πιο δελεαστικό  ;)

αν κάποιος ταυλανδολάγνος συναγωνιστής , μπορεί να μου δώσει
κάποιες πληροφορίες για το πορνοτιμολόγιο εκεί , θα το εκτιμούσα δεόντως...!
Φίλε ξεκίνα από το θρεντάκι με τις χρηστικές πληροφορίες.Για τα υπόλοιπα εδώ είμαστε όλοι για να τα πούμε.
Προσοχή στις ισοτιμίες γιατί έχουν πάρει την κατηφόρα  :headbang:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Φίλε ξεκίνα από το θρεντάκι με τις χρηστικές πληροφορίες.Για τα υπόλοιπα εδώ είμαστε όλοι για να τα πούμε.
Προσοχή στις ισοτιμίες γιατί έχουν πάρει την κατηφόρα  :headbang:
thnx το βρήκα  ;)
έχει πολύ υλικό για διάβασμα  :grin:

alex88

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1

Chris McNeil

Νέο Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παλικαρια. Επειδη παει μια 6ετια απο τοτε που ανοιξε το thread και πλεον οχι μονο χρειαζεται να χει κανεις ικανοτητες ληξιαρχου για να βρει ακρη μεσα στις 2500 σελιδες αλλα εχουν αλλαξει και καποια πραγματα, εχει κανεις την ορεξη να φτιαξει ενα σωστο guide (με links) για το τι παιζει με την ολη φαση πια? Δηλαδη:

Προτεινομενες αεροπορικες, ξεονοδοχεια και λοιπες υπηρεσιες διαμονης, βαση τιμης και αποδοσης.

Ενα γενικο κοστος κατα μεσο ορο που να περιλαμβανει το πληρες πακετο - γιατι εσεις μπορει να λετε 1.500 και καθαρησες αλλα εγω που κοιταξα για αεροπορικα μολις πριν λιγο παει σχεδον αλλο τοσο. Για 10 μερες γαμηση, τσιμπας 2 cg dueto ολη τη βδομαδα ή πας σε ξενοδοχειακι και περνεις αλλη κθε οταν σου ρθει για επιτοπου και καθαρησες. Με μονο αρνητικο αντι για φρεσκο αστακο να τρως περσινης φουρνιας εισαγωμενα λυθρινια ιχθυοτροφειου απο Τιμπυκτου... Αλλα chill. Και αυτο φρεσκο θα στοιχισει!  :dancing:

Ποτε ειναι καλες εποχες να παει κανεις? Ο φαντομας λιγες σελιδες πριν, απογοητευμενος φανηκε και αναφερει κατι-που-γινεται-εκει-και-δε-καταλαβα-τι-ειναι-αλλα-γυρισαν-ολες-στα-χωρια-τους-για-αυτο. Δηλαδη, μη κανονησει κανεις και φαει πικρα αλλα μην ειναι και high season και πιασει βηχα το πορτοφολι διχως λογο.

Και τελος, τι παιζει με τις τανες εκει. Ο kostas 6-7 χρονια πριν ειπε το επικο "50 για 24 ωρες". Που? Πως? Τι ισχυει τωρα? Πως παιζεται η ολη φαση? Πινεις ποτο και ερχοντε ή θελει ενα στοιχειωδες καμακι + τα φραγκα? Υπαρχουν ξενοδοχεια που ειδικευονται ή ειναι χυμα στο κυμα μαζι με οικογενεις και παπουδες? Αν θες αλλες δραστηριοτητες (μασαζακια, σπορ, καμια πιστα για 4 ροδες κτλ) ποσο ευκολα βρισκεις?

Τιποτα golden tips για αποφυγη μαλακιας κατα τη διαρκεια?

Σε οποιον βρει την υπομονη, thanks.

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Ξεκίνα από το θρεντ με τις χρηστικές πληροφορίες. Θα βρεις αρκετές απαντήσεις.
Οσον αφορά τα αεροπορικά εισητήρια θέλει υπομονή και ψάξιμο.Πάντα υπάρχουν καλές ευκαιρίες αν ψάξεις με τον τρόπο που έχουμε πει αρκετές φορές.Τώρα για το 1500 (και τα αεροπορικά μέσα) δεν νομίζω να το έχει πει κανείς και φυσικά δεν παίζει ούτε στα παραμύθια.Μόνο ο γίγαντας Mr Kamagra έλεγε τέτοια φίδια πριν κανα χρόνο.
Μην ξεχνάς βέβαια ότι όταν ξεκίνησε το θρεντ η ισοτιμία ευρώ/μπατ ήταν σχεδόν 1/50 και το τώρα έχει γκρεμιστεί στο 1/37. Δηλαδή το κόστος του ταξιδιού έχει αυξηθεί μόνο από την πτώση της ισοτιμίας κατά 30%. Αν βάλεις και τις αυξήσει των τιμών κατά 20% περίπου στα έξι αυτά χρόνια θα καταλάβεις γιατί οι τιμές έχουν αλλάξει.Φυσικά εννοείται ότι θα πρέπει να υπολογίσεις και τις διαφορές τιμών μεταξύ high και low season.
Και πάλι όμως το όλο πακέκο αυτών των διακοπών είναι φθηνότερο από σχεδόν όλα τα παρεμφερή.....

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
Για να πεις οτι περνας καπως καλα ενα 100 ευρω θες για μια μερα εκει και δεν φτανουν.
Αν θες boom boom καθε μερα και αξιοθεατα που πρεπει καποια να δεις  οποσδηποτε Δεν φτανουν 100 ευρω..αν σε νοιαζει μονο η πισινα και καθε μερα παραλια κανα ποτο το βραδυ χωρις κερασματα στις γκομενες ισως φτασουν..
εγω φετος ημουν περιπου μεσο ορο 85 ευρω περιπου την ημερα για να φαω για 25 μερες και δυσκολευτικα πολυ..εκανα λιγο κρατη στο boom..

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Τα πολλα κερασματα ποτε δεν τα καταλαβα, δηλαδη κερναμε το καθε βλαχαδερο, απλα μετα μας κοροιδευουν,
Κερασμα ποτα, αλλα μετα παζαρι για τα υπολοιπα, λαθος.

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Μιάς και το thread συντηρείται μόνο από τις εξαιρετικές ανταποκρίσεις του Φαντομά και με αφορμή  το  ποσταρίσμα του καινούργιου φίλου  στις “Χρηστικές πληροφορίες” έχουμε ευκαιρία για κουβέντα....

.............Ρε παιδες, ειμαι γενικα καινουργιος στο ολο ενχυρημα του αγοραιου ερωτα ποσο μαλλον οταν προκειτε για κρατη εκτος Ελλαδας. Και ερωτω... Με μεσο ορο 100 e. παιρνεις για μια ωριτσα την καθε ανεξαρτητη ή amateur τανα. Αμα τις καλες εποχες ηθελες 1,5 χιλιαρικο για 10 μερες Ταιλανδη + απροοπτα + αεροπορικα + κανα αναμνηστικο που βγαινουν αλλα τοσα, που στο διαολο ειναι το value for money οταν με τοσα παιρνεις 20-25 φορες και σου περισσευουν για να τρως και καθε μερα Ταιλανδεζικο στο Ψειρι; Και τα μπυρονια απ το super... Για να μη πω οτι φτανουν και για 5 κιλα toblerone για οποιον θελει να παιξει τις 9μιση βδομαδες + ΔΕΗ..

Αγαπητέ φίλε καταρχήν μιλάμε για διαφορετικά πράγματα.Εμείς μιλάμε πάνω απ’ολα για διακοπές που περιλαμβάνουν και άφθονο σεξ ενώ έσύ κάνεις focus μόνο στο δεύτερο μέρος. Με την λογική αυτή με ένα εικοσαρικάκι στην Φυλής ή και αλλού πιθανότατα θα βρεις κάτι του γούστου σου.Σου μένουν τα 80 για φαγητό στο Ταϊλανδέζικο στου Ψυρρή,μπύρες , toblerone,γαριδάκια και αρκετά άλλα...
Για να το σοβαρέψουμε λίγο όμως με 100 ευρώ η 4000 μπατ κατ’αντιστοιχία στην Ταϊλάνδη παίρνεις (ειδικά στην low season) τα εξής : Με 25 ευρώ (1000 μπατ) ένα πεντακάθαρο ωραίο δωμάτιο σε ξενοδοχείο με πισίνα και πρωϊνό που στην Ελλάδα χρειάζεται να πληρώσεις την τετραπλάσια τιμή. Με 500-600 (12-15 ευρώ) δύο πλήρη γεύματα σε νορμαλ restaurant οποιασδήποτε κουζίνας γουστάρεις.Ένα μασσαζάκι  που εδώ είναι της κακίας ώρας και το πληρώνεις ένα πενηντάρικο θα το βρεις εκεί με 250 μπατάκια δήλαδή 6 ευρουδάκια.Θα πιείς με πεντακόσια μπατ 3-4 ποτάκια το βράδυ σου σε μπαράκια και ντίσκο που θα έχεις γύρω σου δεκάδες μωράκια να λυκνίζονται στους ρυθμούς της μουσικής και τελικά θα έχεις την δυνατότητα να επιλέξεις από εκατοντάδες κορίτσια αυτό που πιστεύεις ότι ταιριάζει στα γούστα σου για να περάσεις την νύχτα σου, και όχι μία ώρα με το ρολόϊ, με 1500 μπάτ.Με τα ρέστα ή αν παραλείψεις κάτι από τα παραπάνω για κάποια μέρα  κάθε τρεις-τέσσερις μέρες θα μπορείς να πας μια ημερήσια εκδρομή να δείς εξωτικά μέρη που μόνο σε ντοκιμαντέρ στην τηλεόραση μπορείς να δεις,να κάνεις βόλτες με ελέφαντες, να δείς απίστευτους ζωολογικούς κήπους και άλλα πολλά ανάλογα με τα γούστα σου.Αυτά ακριβώς αξίζουν τα 100 ευρώ στην Ταϊλάνδη. Τώρα αν πιστεύουν κάποιοι ότι επειδή θα  σηκώσουν τον κώλο τους να μπουν στο αεροπλάνο για να κάνουν στους Ταϊλανδούς την χάρη και επισκευτούν την χώρα τους και με εκατό ευρώ θα πηδάνε δύο δύο τις μοντέλες της χώρας, θα τρώνε και θα πίνουνε σχεδόν τζάμπα να μας δείξουν και εμάς τους κολλημένους με την Ταϊλάνδη την χώρα που γίνεται αυτό μπας και ξεκολλήσουμε από την αρρώστια μας.

........Και τωρα ερχομαι και στο πιο βασικο που βιωσα γαμω τις ξενερες με το ποστ του LYST υστερα απο διαβασμα του παλιου ποστ του kostaf16... Ποιες ειναι οι χαρες του να παει καποιος εκει; Γιατι ωραιο ακουγεται οταν λετε οτι οι τανες εκει ειναι αντιστοιχες του Batman στο sex σε σχεση με τη μεση Ελλεινηδα (οχι τανα) που ναι υπονομος αλλα αμα κινδυνευεις:
να φας ξυλο για ψηλου πηδημα (δε μηλαω για το μαλακα Αυστραλοπυθικο που αναφερθηκε πριν),
να γινει καμια μαλακια και να μη βρισκεις δικιο (παρα μονο thai ορχεις) να πιαστεις,
να σε κοροϊδευουν η τανα με τις φιλες της που χαλας τα baht για να γαμησεις )ειδικα ενω τις ταϊζεις),
και να προσπαθουν να σε πιασουν ολοι κοροϊδο (που κανει το ολο ενχηρημα ακομα πιο δυσκολο για τους νεους) απο τον βοσκο μεχρι τον μπατσο

Ο καθένας που μπαίνει να γράψει εδώ για την τρέλα του καταθέτει την δική του άποψη από την δική του οπτική γωνία για αυτό που έζησε. Αυτά που έχω γράψει εγώ κατά καιρούς δεν αφορούν σε μεγάλο βαθμό αυτούς που πηγαίνουν εκεί με σεβασμό στην χώρα και τους ανθρώπους της για να περάσουν καλά τις διακοπές τους αλλά όλους εκείνους τους Ελληναράδες που δυστυχώς είναι πάρα πολλοί και νομίζουν ότι με τον παρά τους  και τους υποανάπτυκτους τρόπους συμπεριφοράς τους  θα τα γαμήσουν όλα , με τα γκομενάκια να  τους προσκυνάνε για τις σεξουαλικές τους επιδόσεις και να τρέχουν καψουρεμένα από πίσω τους λες και η πούτσα που φάγαν από αυτούς ήταν η πρώτη και μοναδική της ζωής τους  και τους υπόλοιπους ντόπιους να  τους κάνουν και μετάνοιες για την χάρη που τους κάναν να ταξιδέψουν ως εκεί.
Η Ταϊλάνδη παρόλα τα στραβά που έχουμε αναφέρει κατά καιρούς δεν έχει πάψει ποτέ να είναι μια από τις ασφαλέστερες χώρες για τουρισμό. Ένας από τους βασικούς  λόγους για αυτό είναι η παθολογική τους αγάπη για το χρήμα. Το τουριστικό συνάλλαγμα που μπαίνει στην χώρα είναι τεράστιο έσοδο για αυτούς και κάνουν το παν για να το κερδίσουν σχεδόν πάντα με χαμόγελο (έστω και προσποιητό τις περισότερες φορές) και απίστευτη ανοχή στις μαλακισμένες συμπεριφορές πολλών farang.  Τέτοια ανοχή που δεν θα βρεις πουθενά στην χώρα μας όπως για παράδειγμα στον Κάβο της Κέρκυρας ή στο Φαληράκι της Ρόδου και τα Μάλια της Κρήτης όταν ο μεθυσμένος Εγγλέζος θα αρχίσει να κάνει μαλακίες .....

ε, δεν αισθανεστε  λιγο μαλακες να τους δινετε τα φραγκα σας;! Που ειναι η αποζημιωση;
Και μην ακουσω καμια μαλακια τυπου "στη φυση" γιατι πατε sex trip οχι να καταγραψετε τη χλωριδα και πανιδα του νησιου..

Όχι φίλε μου τουλάχιστον εγώ  δεν αισθάνομαι μαλάκας . Μαλάκας αισθάνομαι όταν πληρώνω το  ανήλιαγο δωμάτιο της κυρά Κατίνας στην Σίφνο όσο ένα πανάκριβο resort στο Phuket , ένα πιάτο φάβα στην Σαντορίνη όσο ένα πλήρες γεύμα με γαρίδες στην Pattaya.Μαλάκας αισθάνομαι όταν πληρώνω την δήθεν ρεζερβέ ξαπλώστρα με ένα καφέ στην παραλία της Πάτμου όσο όλη την βραδυνή μου διασκέδαση στην Πατόγκ και τα τρία τέσσερα ποτά  σε ένα μπαρ στην Μυκονο όσο ένα 22  thai γκομενάκι που θα μου χαρίσει μία αξεχαστη βραδιά κάνοντας μου όλα τα γούστα.
Έτσι και αλλιώς όπως λένε και τα thai γκομενάκια “up to you” αν κάνεις το ταξίδι ή όχι. Γιατί μόνο εκεί θα καταλάβεις αν αποζημιώνεσαι ή όχι.

Chris MacNeil

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Thanks για την απαντηση και αν καταλαβα καλα το πραμα συνοψιζεται ως εξης : Διακοπες (οπως θα πηγαινες οπουδηποτε αλλου) με θεμα το boom boom αντι για αξιοθεατα, οχι το αναποδο.

Διαβασα και το αλλο thread με τις χρηστικες πληροφοριες (παρεπιπτωντος λινκ εδω ) αλλα παραμενουν καποιες αποριες που λιγο πολυ μονο εμπειρος μπορει να τις ξεκαθαρησει. Απο τις ιστοριες σας βλεπω οτι τα κοριτσια πουλανε GFE φαση και οι περισσοτερες κανουν μαμ για τα φραγκα οποτε το να σκεφτεις να βγαλεις γκομενα ειναι σα να πηγαινεις ταβερνα Πειραια και να ζητας να φας φρεσκο ψαρι (οξυμορο, το ξερω). Οποτε το παιχνιδι πως γινεται; Σκας στο μπαρ και σε πλησιαζουν λες και εισαι στριπτιτζαδικο; Θελει κανα καμακι και μετα αν γουσταρει πατε;! Γιατι εδω αποφευγω τις Ελλεηνιδες (τανες ή μη) για να μην αναγκαστω να αλλαξω ονομα σε "Αισωπος". Να χρειαστει να πουλαω τωρα γαλιφιες και εκει, θα ειναι η απολυτη ξενερα για μενα.

Επισης. Παταγια απο οτι καταλαβα ειναι σαν ενα μεγαλο μπουρδελο με περαστικους.
Μπανγκογκ ειναι ακριβα και επυκινδηνα για νεους οποτε καλυτερα να μεινει στην απ εξω.
Πατονγκ και Πουκετ (αν και ειναι στις αντιθετες πλευρες) ειναι καλα για εξοδο και διαμονη αντιστοιχως και
Κο Σαμουι ειναι για φαση οικογενειακα/παρεα για καθαρα διακοπες στυλ Ιος, Μυκονος και τετοια.
Για καποιον που θελει οχι μονο να γινει λιαρδα στις παραλιες, αφηνωντας την πετσα του να κανει νεα στρωση, ή να βολταρει με ελεφαντες, υπαρχει καποια λυση που να περιλαμβανει αμαξακια ή μπαγκι; Τιποτα που να περιλαμβανει πολεμικες τεχνες; Να πεις ρε παιδακι μου "ξυπναω, τρωω, παω παραλια, μεσιμερακι κανω και μαθηματακι Silat για τα γουστα και το απογευμα φρεσκαριζομαι και τσιμπαω το buggy για 2-3 γυρους πριν συνεχισω για το βραδυνο ποτακι-αγορα boom boom."

Τελος, με κανα οδηγο βολευεσαι; Αν δεν εχεις μαζι σου καποιον παλιο, συνησταται να τσιμπησεις κανεναν ντοπιο να σε ξεναγει για οσες μερες εισαι εκει;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom