κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.837
- Πόντοι
- 19.795
Λεω του χρονου να στραφω περισσοτερο σε τετοια στεκια και να αφησω για λιγοΚωλογερε ποιο αδερφακι λες μηπως αυτο στο δρομο ramithra?
Κοιττα μαγαζια σαν tawan daeng υπαρχουν πολλα απλα αυτο εχει δημιουργησει το ονομα αλλα δε σημαινει οτι ειναι και το καλυτερο...εγω παντα περναω καλα εκει και παντα νομιζα οτι εχει την καλυτερη μουσικη αλλα μετα απο μια επισκεψη στο παρακατω αναγκαστηκα να αναθεωρησω
Δυστυχως η σελιδα γραμμενη μονο ταυλανδικα αλλα εν ολιγοις ενω το tawan daeng πλασαρετε ως μπυραρια το παραπανω ειναι ουισκαδικο. βλεπω εχει πολλα παραρτηματα στην πρωτευουσα εγω πηγα σε αυτο του δρομου ραμα 2...προγραμμα πολυ παρομοιo με την μπυραρια εγω το εκρινα καλυτερο και μου αρεσε που εκτος της ζωντανης μουσικης επαιξε και μια ωριτσα ντι τζει με πολυ καλα κομματια..μεσα ενας χαμος, πολυ κεφι, κλεινει και πολυ πιο αργα απο tawan daeng (3 η ωρα εκλεισε), στο τελος που τα ειχαν κοπανησει ολοι ολα παιζονται...
Παρα πολυ γνωστη μπυραρια με πολυ καλα σοου ειναι και το παρακατω επισης επι του δρομου ραμα 2 μιλαμε για τεραστιο μαγαζι
τη Σουκχουμβιτ και τα σοι της. Αφου ετσι και αλλιως μιλφονια γουσταρω, γιατι να τα
πληρωνω ενω μπορω να δοκιμασω δωρεαν;(Παρολο που στα δωρεαν παραμονευει παντα ο κινδυνος
της καψουρας απο μερους μου).