Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Φον,
Οι καφροι αναγωγοι χαμηλης νοημοσυνης του θρεντ  επιτρεπεται να ερθουν? διευκρινισε το για να αποφυγουμε τις παρεξηγησεις.

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Αδελφέ Spicyman ευχαριστώ
Σε πεθύμισα φίλε, μου λείπουν οι πλάκες και οι τσάρκες που κάναμε.
Οι αγώνες συνεχίζονται με την αποδεκατισμένη ομάδα!
Να είσαι πάντα καλά.
Τι σου θυμίζει η φωτό.. :think:

Συνημμένα

• Roof.jpg
    Roof.jpg
    157,9 KB · Εμφανίσεις: 19

spicyman

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
0
solo hotel, το αγαπημένο μου, Παγκτάο.

Βρεθήκαμε στη ταυλάνδη, δε με ήξερε, δε τον ήξερα,
περάσαμε πανέμορφα, στιγμές που θα θυμάμαι με νοσταλγία μια ζωή.
Φάγαμε, καπνίσαμε σίσα, πήγαμε για γκόμενες, ήπιαμε, κάναμε καμάκι,μου έφερε φίλη του για οδηγό στα στενάκια της βκκ, φάγαμε χυλόπιτα στα go-go, ταλαιπωρηθήκαμε στη china town, ήπιαμε τα ρόδια μας, κάναμε τα μπανάκια μας στη πισίνα, αλλάζαμε γνώμες για γκομενίτσες κ με ποιά θα περάσουμε καλύτερα τη νύχτα μας.... κ πόσα άλλα!
επαναλαμβάνω, δεν τον ήξερα κ δε με ήξερε (τρείς μέρες βρεθήκαμε βκκ).
ο κάθε ένας είχε το πρόγραμμά του αλλά αυτό δε μας εμπόδισε να κάνουμε τη παρείτσα μας, την όμορφη παρέα, την αντρήκια, την καθαρή, την έξυπνη κ με το χιούμορ πάντα (κέρδισα την εμπειρία του κ του χάρισα τον αυθορμητισμό μου κ το γέλιο με την ελλειπή γνώση της χώρας που είχα)
κ όλα αυτά έγιναν γιατί κατά πρώτον είχαμε καλή διάθεση κ ανιδιοτελή σκοπό κ δεύτερον γιατί αγαπούσαμε την ίδια χώρα κ μας άρεσε που ήμασταν εκεί κ από τότε τον σκέφτομαι σαν αδελφό κ ας μην έχουμε ξαναβρεθεί εδώ κ ενάμιση χρόνο!
Κ όπως ο Παγκτάο κ εγώ, πιστεύω κ άλλα παιδιά γνωρίστηκαν σε αυτή τη χώρα κ μιλάνε με αγάπη για αυτή κ για τις περιπέτειες εκεί, πιστεύω είναι κ άλλα παιδιά,
για αυτό είναι ντροπή για  όλους εμάς που αγαπάμε αυτό το μέρος (ταυλάνδη κ θρεντ) να αφήσουμε τον κάθε μαλάκα να το χαλάσει επειδή είναι ο ίδιος χαλασμένος!
να πάει να γαμηθεί κ μη του ξαναπαντάτε! αυτό θα τον πληγώσει περισσότερο κ από τον ίδιο του τον εαυτό!

Επισκέπτης
solo hotel, το αγαπημένο μου, Παγκτάο.

Βρεθήκαμε στη ταυλάνδη, δε με ήξερε, δε τον ήξερα,
περάσαμε πανέμορφα, στιγμές που θα θυμάμαι με νοσταλγία μια ζωή.
Φάγαμε, καπνίσαμε σίσα, πήγαμε για γκόμενες, ήπιαμε, κάναμε καμάκι,μου έφερε φίλη του για οδηγό στα στενάκια της βκκ, φάγαμε χυλόπιτα στα go-go, ταλαιπωρηθήκαμε στη china town, ήπιαμε τα ρόδια μας, κάναμε τα μπανάκια μας στη πισίνα, αλλάζαμε γνώμες για γκομενίτσες κ με ποιά θα περάσουμε καλύτερα τη νύχτα μας.... κ πόσα άλλα!
επαναλαμβάνω, δεν τον ήξερα κ δε με ήξερε (τρείς μέρες βρεθήκαμε βκκ).
ο κάθε ένας είχε το πρόγραμμά του αλλά αυτό δε μας εμπόδισε να κάνουμε τη παρείτσα μας, την όμορφη παρέα, την αντρήκια, την καθαρή, την έξυπνη κ με το χιούμορ πάντα (κέρδισα την εμπειρία του κ του χάρισα τον αυθορμητισμό μου κ το γέλιο με την ελλειπή γνώση της χώρας που είχα)
κ όλα αυτά έγιναν γιατί κατά πρώτον είχαμε καλή διάθεση κ ανιδιοτελή σκοπό κ δεύτερον γιατί αγαπούσαμε την ίδια χώρα κ μας άρεσε που ήμασταν εκεί κ από τότε τον σκέφτομαι σαν αδελφό κ ας μην έχουμε ξαναβρεθεί εδώ κ ενάμιση χρόνο!
Κ όπως ο Παγκτάο κ εγώ, πιστεύω κ άλλα παιδιά γνωρίστηκαν σε αυτή τη χώρα κ μιλάνε με αγάπη για αυτή κ για τις περιπέτειες εκεί, πιστεύω είναι κ άλλα παιδιά,
για αυτό είναι ντροπή για  όλους εμάς που αγαπάμε αυτό το μέρος (ταυλάνδη κ θρεντ) να αφήσουμε τον κάθε μαλάκα να το χαλάσει επειδή είναι ο ίδιος χαλασμένος!
να πάει να γαμηθεί κ μη του ξαναπαντάτε! αυτό θα τον πληγώσει περισσότερο κ από τον ίδιο του τον εαυτό!
Παρτουζα κανατε???

Επισκέπτης
Μπουαχάο και ξερό ψωμί, τα ριάλλια λιγοστά
Ποσο λιγοστα????

Επισκέπτης
Eχεις ξεφύγει τελείως μου φαίνεται, κανείς χυδαιότατη επίθεση στην γυναίκα του ανθρώπου!!
είσαι τελείως παρανοϊκός, αυτό δεν αφορά το νήμα, αλλα τους κοντινούς σου ανθρώπους(αν σε εκτιμά και κανείς) που καλό θα είναι να σε πάνε σε κάνα γιατρό !

Ο ανθρωπος να απανταει αν θελει,και οποτε θελει μονος του!!!Εσυ εισαι ο δικηγορος του ή ο νταβαντζης του????
Με περασες απο γενεες 14....και ζητας και τα ρεστα!!!!Θα πρεπει να ντρεπεσαι!!!!

gioro27

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2005
Like
2
Πόντοι
1
καλα σου τα λεει ο μπικου εδω μεσα κανουμε την πλακα μας γραφουμε της εμπειριες μας 
δεν εχεις δικαιωμα να βριζεις την γυναικα καποιου και πολλυ περισοτερο με ρατσιστικες εκφρασεις
Απλα εισαι η ντροπη του φορουμ

Επισκέπτης
Οι καφροι αναγωγοι χαμηλης νοημοσυνης του θρεντ
Αλλος ενας τιμημενος αναβατης....ποιος του εδωσε το δικαιωμα να κριτικαρει δεν ξερω......

Suadam

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
76
Πόντοι
1
Απο την αρχη μου ξεκαθαρισε οτι η δουλεια παει μεχρι μπλοου τζαμπ,
αλλα αυτο δεν με ενδιεφερε τοσο πολυ αφενος γιατι δεν το πολυπιστεψα,
αφετερου γιατι εκει πηγα περισσοτερο για την εμπειρια του μασσαζ.

Tο Akane στο 33 είναι από τα πιο αγαπημένα μου στέκια, έχω δοκιμάσει και 2 φορές αυτό του Chidlom αλλά είναι λίγο πιο μακριά από εκεί που γυρίζω συνήθως.
Και (τουλάχιστον μέχρι την τελευταία φορά που πήγα) δεν έχει boom boom, το τελείωμα είναι BJ. Ίσως αν πιέσεις την κοπέλλλα να σου κάτσει τελικά, αλλά δεν υπάρχει και λόγος. Κατά καιρούς (διάβαζε low season) έχουν και "promotion"  :grin: :grin: με 2η κοπέλα που έρχεται αφού τελειώσει το πρώτο μέρος του μασάζ.
Τα "λαδάδικα" είναι για μένα το καλύτερο κομμάτι της ΒΚΚ.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.838
Πόντοι
19.795
Προμοσιον ειχε και προχθες και με 2 και με 3. Το διαφημιζουν και στο σαιτ τους.
Για να πω την αληθεια ακομα δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν πηρα τουλαχιστον
το διπλο. :think:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.838
Πόντοι
19.795
Φον,
Οι καφροι αναγωγοι χαμηλης νοημοσυνης του θρεντ  επιτρεπεται να ερθουν? διευκρινισε το για να αποφυγουμε τις παρεξηγησεις.
Εγω πιστευω οτι μονο αμα ερθουν και γνωριστουν μεταξυ τους, οχι μονο
θα σταματησουν τα καφριλικια αλλα πολυ πιθανον να γινουν και φιλοι μεταξυ τους.

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Γμτ.. Τελικά δεν ανέβηκα Αθήνα.. Next time....

palias4

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
κλασσικοι ελληνες, φωνες κραυγες κ στο τελος τιποτα...πλακωθειτε στα μπουκετα λεω εγω, να φυγει η ψευτομαγκια απο τον δαρμενο οποιος κ αν ειναι αυτος. μας εχετε ζαλισει τα αρχιδια με τις τρουμπες κ τα λοιπα. ενα γαματο σαιτ βρηκαμε να περναμε την ωρα μας, με το θρεντακι της ταυλανδης να ειναι πρωτο στην προτιμηση μου κ εχετε κουρασει με τις αποψεις σας κ τις μαλακιες σας πισω απο το πληκτρολογιο κ τα πατσοκοιλια πανω στο γραφειο. δαρθειτε κατω στην αθηνα να ησυχασουμε εμεις στην επαρχια, μπας κ μπουν οι παλαιοτεροι κ γραψουν τιποτα ομορφο. κλασσικοι ελληναρες ρε πουστη. μαγκια πισω απο τιμονι, πληκτρολογιο, γνωριμιες, nicknames κτλ.... ακου συναντηση στην τρουμπα...μονομαχια θα δωσετε, που ζειτε???????

Μπικου

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
6
Eχεις ξεφύγει τελείως μου φαίνεται, κανείς χυδαιότατη επίθεση στην γυναίκα του ανθρώπου!!
είσαι τελείως παρανοϊκός, αυτό δεν αφορά το νήμα, αλλα τους κοντινούς σου ανθρώπους(αν σε εκτιμά και κανείς) που καλό θα είναι να σε πάνε σε κάνα γιατρό !

Ο ανθρωπος να απανταει αν θελει,και οποτε θελει μονος του!!!Εσυ εισαι ο δικηγορος του ή ο νταβαντζης του????
Με περασες απο γενεες 14....και ζητας και τα ρεστα!!!!Θα πρεπει να ντρεπεσαι!!!!
Εχεις δίκιο για την συγκεκριμένη φράση. Την αποσύρω ! Αλλά μου γύρισε το μάτι με την ρατσιστική επίθεση που έκανες, και δεν χρειάζεται να πάρω την άδεια του θιγόμενου, όταν πρόκειτε για προσβολή της ανθρωπινης υπόστασης !
Το ζητούμενο όμως δεν αλλάζει σημαντικά, επιτίθεσε σε οποιονδήποτε δεν σου αρέσει η άποψη του και φτάνεις ως τον ρατσισμό, ισως χωρίς να το αντιλαμβάνεσε κιόλας !

Εχουμε φτάσει στο σημείο, να μην γράφουμε σχεδόν τίποτε το ωφέλιμο, το χιουμοριστικό,η την μαλακία μας βρε αδελφέ, μη τυχών και αρχίσουν οι ειρωνίες και οι βρισιές απο κάτω.
ΑΥΤΟ καταλήγει να είναι ένα είδος συναισθηματικού εκβιασμού, απο την άποψη όχι οτι φοβάται κανείς, αλλά ξενερώνει να εκφραστεί με την υφέρπουσα κατάσταση.
Κάνε μια επανεκτίμηση της συμπεριφοράς σου και θα είμαι  ο ΠΡΩΤΟΣ που θα σου ζητήσει συγνώμη !
Αλλα επιτέλους να σταματήσει το καφριλίκι !

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
αντε  ενα  τραγουδακι  να  ευθημησουμε   αποκρυεσ εχουμε ο  καθενασ  ντηνεται  οτι  θελει  αρκει  να  μην   ξεχναει  να αλλαξει  και  μενει ολο το  χρονο  με  αυτα τελευταια  νυχτα Αθηνα       καλα  να περνατε  υπολοιπα απο  κατω  να τα  εχω  και φρεσκα

22  μερες αθηνα μετα απο  1  χρονο  μονο  μια  γευση πικρας  θα παρω μαζι μου
κριμα  ολα αυτα  που  περνανε πολλοι εδω
  ξερεις τι ειναι παλιοφιλοι  να μην ανταποκρινονται στις προσκλησεις  γιατι  το πορτοφολι ειχε  ελαφρυνει πολυ  και  μιλαω   για ανθρωπους  με  επιχειρησεις  και  δουλειες  ασε  τον υπολοιπο    κοσμο
  καποτε  με επιανε η  νοσταλγια  και επαιρνα το πρωτο  αεροπλανο  να ερθω  να ξεδωσω  τωρα   φευγω πικραμενος
η  διχονια η κουτοπονηρια  το  κουτσαβακιλικι    και  η απατεωνια  με  εχουν κανει  να  μην κανω  παρεα  με ελληνεσ  κατω  το εχουμε υπερμετρα εδω  το  κουβαλαμε  και  κατω

φιλε λουτσιανο  θα  σου πω  μονο ενα ευχαριστω
χρονια παρακολουθουσα αυτο το   κομματι του  φορουμ  για  να μαθαινω  νεα  απο ελληνεσ  σαν ενα  ειδο   ψυχοθεραπιασ
 μεσα  αοπο την αντιπαραθεση  μαζι  σου μηλισα  και εκτιμησα  καποιους  και  μονιμουσ  αλλα  και επισκεπτες  και  με  χαρα  θα  τους δω κατω .
εσυ  παντως  μην  χαρεις  δεν εισαι  μεσα σε αυτους   παραμενεις  στην αλλη  οχθη  με αυτουσ που παντα προσπαθω να  αποφυγω

thailand lover

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
1
καλο ταξιδη και χαρηκα που σε γνωρισα θα τα πουμε κατω. Εισαι απο τα αξιολογα ατομα του φορουμ και θα χαρω ιδιαιτερα να συνεχισεις να γραφεις αφου εχεις να πεις πολλα πραγματα για την χωρα που  αγαπαμε

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
αντε  ενα  τραγουδακι  να  ευθημησουμε  αποκρυεσ εχουμε ο  καθενασ  ντηνεται  οτι  θελει  αρκει  να  μην  ξεχναει  να αλλαξει  και  μενει ολο το  χρονο  με  αυτα τελευταια  νυχτα Αθηνα      καλα  να περνατε  υπολοιπα απο  κατω  να τα  εχω  και φρεσκα

22  μερες αθηνα μετα απο  1  χρονο  μονο  μια  γευση πικρας  θα παρω μαζι μου
κριμα  ολα αυτα  που  περνανε πολλοι εδω
  ξερεις τι ειναι παλιοφιλοι  να μην ανταποκρινονται στις προσκλησεις  γιατι  το πορτοφολι ειχε  ελαφρυνει πολυ  και  μιλαω  για ανθρωπους  με  επιχειρησεις  και  δουλειες  ασε  τον υπολοιπο    κοσμο
  καποτε  με επιανε η  νοσταλγια  και επαιρνα το πρωτο  αεροπλανο  να ερθω  να ξεδωσω  τωρα  φευγω πικραμενος
η  διχονια η κουτοπονηρια  το  κουτσαβακιλικι    και  η απατεωνια  με  εχουν κανει  να  μην κανω  παρεα  με ελληνεσ  κατω  το εχουμε υπερμετρα εδω  το  κουβαλαμε  και  κατω

φιλε λουτσιανο  θα  σου πω  μονο ενα ευχαριστω
χρονια παρακολουθουσα αυτο το  κομματι του  φορουμ  για  να μαθαινω  νεα  απο ελληνεσ  σαν ενα  ειδο  ψυχοθεραπιασ
  μεσα  αοπο την αντιπαραθεση  μαζι  σου μηλισα  και εκτιμησα  καποιους  και  μονιμουσ  αλλα  και επισκεπτες  και  με  χαρα  θα  τους δω κατω .
εσυ  παντως  μην  χαρεις  δεν εισαι  μεσα σε αυτους  παραμενεις  στην αλλη  οχθη  με αυτουσ που παντα προσπαθω να  αποφυγω

Οπως και να με κρινεις-κρινετε εχω ενα βιτσιο; ανωμαλια; οπως θελετε πεστε τη
Δεν κανω παρεα με Ελληνες στο εξωτερικο και οχι μονο οταν παω καπου για λιγο αλλα και περιοδους που ημουν/ειμαι εξω για αρκετα μεγαλο διαστημα οσο και να με πιανει η λαχταρα ωρες - ωρες να μιλησω τη γλωσσα μου, ο λογος προφανης.
Δεν ειναι δυνατον να δεχτω να κατεβω σε επιπεδο βλακα/δυσλεκτικου ατομου μετρωντας ποιος την εχει ποιο μεγαλη.
Προτιμαω να εχω εγω την επιλογη εστω και εαν αυτο σημαινει να καθομαι μονος μου.
Και Δοξα το Θεο τα παω καλα με τον εαυτο μου και με τους μη Ελληνες φιλους μου.
Υπαρχουν βεβαια και εδω παιδια που θα εδινα και το δεξι μου χερι να παω μαζι τους ταξειδι εστω και στη ΠΑΤΤΑΓΙΑ που δε γουσταρω, οχι για να βρω γκομενα να πηδηξω αλλα για το χαβαλε που ΞΕΡΩ οτι αυτα τα ατομα θα κανουν ΧΩΡΙΣ να βγαλουν κανενα κομπλεξ.

Επισκέπτης
φιλε λουτσιανο  θα  σου πω  μονο ενα ευχαριστω
εσυ  παντως  μην  χαρεις  δεν εισαι  μεσα σε αυτους   παραμενεις  στην αλλη  οχθη  με αυτουσ που παντα προσπαθω να  αποφυγω

Πως μπορει να πιστευεις ρε ανθρωπε...οτι εισαι στα καλα σου?? Να με ευχαριστεις...και ταυτοχρονα να με διαβολοστελνεις απεναντι????Γιατι???Γιατι εκφραζω μια διαφορετικη αποψη....μια πραγματικα ρεαλιστικη αποψη της χωρας αυτης!!!!Ποσο κολημενοι μπορει να εισται??????

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom