Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
καλο μου ταξιδι  και καλα  να περασετε
  το φορουμ  ειναι  μια  μικρογραφια της ελληνικης κοινωνιας
  μην  αφηνετε    και εδω να σας  διαφεντευουν καποιοι  φελοι

Καλο ταξειδι και καλη προσγειωση φιλε!
Και οπως ξερουμε ολοι δυστυχως οι φελοι και οι σκατουλες επιπλεουνε παντα οποτε......

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16

Συνημμένα

• Tom Yam.jpg
    Tom Yam.jpg
    148,6 KB · Εμφανίσεις: 19

Επισκέπτης
Eιδικα οι δικες σου που τις κανεις και μεγαλες....καθοτι pumpui!!!!!!!

Επισκέπτης
Παράθεση από: pipinomaniac στις χθες στις 23:44
]
Στις Φιλιπινες (Μanila-Angeles-Cebu) Εχει καποια μπαρ με νανακια (νανους) κανουν κονσομασιον κλπ...κανονικα σαν τις αλλες γυναικες .Θα σου προτεινα -αν δεν εχεις παει βεβαια-εκεις να πας ,γιατι απο οτι λες,εκει ειναι το στοιχειο σου!!!!Και να ανοιξεις και το αναλογο θρεντ....θα βρεθουνε και αλλοι ομοιοι σου!!!!!

thailand lover

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
1
λογω καθυστερησης εφτασα στο θησειο γυρω στισ 13¨00 δυστηχως δεν σας προλαβα κοιταξα γυρω και δεν βρηκα κανεναν την επομενη φορα θα ειμαι στην ωρα μου

thailand lover

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
1
ρε μαγκα λοσιον τι εγινε εριξες της πατσαβουρες σου η εξαφανηστικες !!!!!

pouk58

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2012
Like
206
Πόντοι
26
Αυτα που γραφτηκαν στην αρχη του thread ισχυουν ακομα και σήμερα? Επειδη εχουν περασει και 6 χρονια απο τοτε που γραφτηκαν.

Επισκέπτης
λογω καθυστερησης εφτασα στο θησειο γυρω στισ 13¨00 δυστηχως δεν σας προλαβα κοιταξα γυρω και δεν βρηκα κανεναν την επομενη φορα θα ειμαι στην ωρα μου
Παλι αναξιοπιστος???/ Τι θα γινει με σενα???? θα ειχες πολλες δουλειες μαλλον!!!! Δεν ερχεσαι το βραδακι καμια βολτιτσα προς τα κατω,να σε κερασω και τιποτα????

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.838
Πόντοι
19.795
μεχρι βεβαια να πετυχουμε το σκοπο μας.
Ο οποιος στοχος βεβαια ειναι...να πηδηξουμε καμια γριουλα...υποκαταστατο της γυναικας-γιαγιουλας!!!!!!
H τελευταια μου κατακτηση.

Συνημμένα

• old man and old woman.jpg
    old man and old woman.jpg
    8,7 KB · Εμφανίσεις: 20

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.838
Πόντοι
19.795
Και εδω σε τρυφερο τετ-α-τετ.

Συνημμένα

• ολδ μαν ολδ γουμαν.jpg
    ολδ μαν ολδ γουμαν.jpg
    7,4 KB · Εμφανίσεις: 19

thailand lover

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Παλι αναξιοπιστος???/ Τι θα γινει με σενα???? θα ειχες πολλες δουλειες μαλλον!!!! Δεν ερχεσαι το βραδακι καμια βολτιτσα προς τα κατω,να σε κερασω και τιποτα????
ενω εσυ εισαι αξιοπιστος  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
εγω τουλαχιστον πηγα απλως καθυστερησα λιγο και δεν τους προλαβα εσυ που μονο λογια εισαι. Τι να μου πεις και εσυ ρε λαμογιο μας απειλης κιολας οπως τοτε που κρυβοσουν στης τουαλατες στο σοι κροκονταιλ η τα ξεχασες κοτουλα 

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Μαλακία. Μία παρά 10  βαρεθήκαμε να περιμένουμε και την κάναμε διαγωνίως απέναντι.  Περάσαμε καλά πάντως . Θα επαναληφθεί πιο συντονισμένα.

Μπικου

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
6
Αυτα που γραφτηκαν στην αρχη του thread ισχυουν ακομα και σήμερα? Επειδη εχουν περασει και 6 χρονια απο τοτε που γραφτηκαν.
Mέσες άκρες ναί.
Τώρα για συγκεκριμένα μέρη,μαγαζιά,καταστάσεις κτλ. υπάρχουν οι φυσιολογογικές αλλαγές που φέρνει ο χρόνος...
Ριξε και μιά ματιά στα γρήγορα, στα ποστ των 2 τελευταίων ετών και ρωτα για ότι δεν καταλαβαίνεις ! 

Επισκέπτης
Γιατι σχεδον ολοι σας τσαντιζεστε οταν σας λενε την πραγματικοτητα που εσεις οι ιδιοι γραφετε και αναλυετε εδω μεσα????
Εσυ ρε κωλογερε...μονος σου δεν εχεις γραψει οτι σου αρεσουνε και πηδας μονο μιλφονια??Γιατι ξυνιζεις τωρα????

Επισκέπτης
Περάσαμε καλά πάντως
Τι ειπατε-τι ειπατε?????εμενα θα μου σουρατε τα εξ'αμαξης εε??......Αλλα να μην εχετε και ενα κινητο βρε παιδι μου να γινετε σωστη συνενοηση!!!!

gioro27

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2005
Like
2
Πόντοι
1
πραγματικα περασαμε καλα παρολο που εκαψε λιγο  ο ηλιος γιατι δεν ειχαμε σκια στο καφε που κατσαμε ειπαμε πολλα ενδιαφεροντα πραγματα με το μονο που δεν ασχοληθηκαμε ηταν με αλλα ατομα του σαιτ. Τα λεμε την επομενη φορα.
Ευχαριστω τον vonmakouli για την συναντηση και οσα παιδια ηρθαν

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
ΑΑΑΑΑ κριμα που δεν μπορεσα να σας δω.
Ελπιζω να το ξαναδιοργανωσουμε συντομα!

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.838
Πόντοι
19.795
Γιατι σχεδον ολοι σας τσαντιζεστε οταν σας λενε την πραγματικοτητα που εσεις οι ιδιοι γραφετε και αναλυετε εδω μεσα????
Εσυ ρε κωλογερε...μονος σου δεν εχεις γραψει οτι σου αρεσουνε και πηδας μονο μιλφονια??Γιατι ξυνιζεις τωρα????
Ρε αγορι μου πλακα κανουμε. Αντε την επομενη φορα να γνωριστουμε και να γινουμε
και φιλοι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom