Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (1 μέλη και 22 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Τα τσιγάρα δε με καίνε αλλά στα αλκοολούχα είναι 2 λίτρα... Άντε να τη βγάλεις με δύο κρασιά και 2 καραφάκια ούζο αν μένεις εδώ...

Thanx luciano με κάλυψες γιατί αν δε με στόλιζες απόψε θα το είχα βάρος! Περισσότερη παραπληροφόρηση σε λίγο... όσο για το δάγκωμα έχω κάτι σκυλιά στη γειτονιά περιμένουν πως και πως!
Aτι να πεις καμια σοβαρη κουβεντα για το τι θα βρει καποιος στην ΒΚΚ αν εχει αλλαξει κατι,διαφορες απο Ισανιωτησες και Βακοκιανες(Ται)κλπ..αν τα ξερεις βεβαια αυτα??ασχολεισαι με τα ουζα...Μαρτη που θα κατεβω θα σου φερω 2 ουζα......

adiso

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
0
τι ξερόλας κ εγωιστής????
ο λουτσιάνο είναι χαζός, είναι από αυτούς που σε προκαλούν να τους βρίσεις κ να τους καρπαζώσεις,
κ πραγματικά χαίρομαι που υπάρχει να μας φεύγουν κ τα νεύρα με τον γραφικό του χωριού!
κ ποιό 80%??? το 100% τον θεωρεί τελευταίο!
κ αφού εδώ μες την ανωνυμία κανείς δεν τον πάει, στη προσωπική του ζωή δε θα ακούει καλημέρα από κανέναν!
άντε άλλη μια καρπαζιά στο νούμερο μιά κ έχω νεύρα!!!

bestathens1972

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Aτι να πεις καμια σοβαρη κουβεντα για το τι θα βρει καποιος στην ΒΚΚ αν εχει αλλαξει κατι,διαφορες απο Ισανιωτησες και Βακοκιανες(Ται)κλπ..αν τα ξερεις βεβαια αυτα??ασχολεισαι με τα ουζα...Μαρτη που θα κατεβω θα σου φερω 2 ουζα......
Επιγραμματικά θα αναφέρω ένα, αλλά υπάρχουν και άλλα κρυφά. Αν δεν έχεις κάποιο μόνιμο μαζί σου δεν πρόκειται να τα βρεις που να χτυπιέσαι.
Σταθμός MRT Petchaburi στις γραμμές του τραίνου μεγάλη πιάτσα freelancers. Οι περισσότερες είναι του επαγγέλματος αλλά συνήθιζεται τα Σαββατοκύριακα να ψωνίζονται και κοπέλες, μετά την έξοδό τους στο παρακείμενο σύμπλεγμα του RCA, για έξτρα χαρτζιλίκι. (1000ρικό short time και άνω).
Όσο για τα ούζα τί να κάνουμε όταν μένεις και δουλεύεις εδώ δεν μπορείς να βγαίνεις για κηνύγι κάθε μέρα οπότε ένα ουζάκι πότε πότε χρειάζεται! ;)

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Ρε μαγκες εγώ για την πάρτυ μου θα το πω τελευταία φορά. Ολοι εδώ μαζευόμαστε για τον ίδιο σκοπό,να πούμε πέντε πράγματα για την Ταϊλάνδη, να μοιραστούμε τις εμπειρίες μας,να ενημερώσουμε κανα καινούργιο που κατεβαίνει κάτω και τον γδύνουν και πάνω από όλα να κάνουμε την πλάκα μας σε μιά εποχή που όλοι μας πάνε πίπα κώλο. Μπαίνεις σε ένα ξένο σαϊτ παρόμοιου περιεχομένου και όλοι είναι με το σεις και με το σας και ας μιλάνε για πουτάνες και δεν ξέρω γω τι. Ακόμα και οι Έλληνες που μπαίνουν εκεί όλο στην κυρίλα είναι οι κουβέντες τους.Γιατί ξέρουν ότι δεν τους παίρνει για μαλακίες. Εδώ όμως η καφρίλα που μας έχει γαμήσει τον εγκέφαλο όλα αυτά τα χρόνια εκφράζεται από ένα τεράστιο ΕΓΩ από όλους μας.ΡΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΞΕΦΤΥΛΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΣΑΪΤ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΠΙΝΕΛΙΚΩΝΟΥΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟ ΑΛΛΟ ΩΣ ΠΟΥ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΟ PC ΜΕ ΕΝΑ ΑΪ ΣΙΧΤΗΡ.Το φαινόμενο βέβαια δεν είναι καινούργιο και για αυτό τον λόγο δεν είχα την διάθεση να συμμετέχω.Η ξεφτύλα μας είναι τόσο μεγάλη που ορισμένοι μπαίνουν και δημιουργούν ένα καινούργιο nickname και λένε αυτά που δεν λένε με το άλλο λές και εκείνο είναι η βιτρίνα τους.Ποιός είσαι ρε adiso που μπαίνεις κάθε τόσο για να ρίξεις λάδι στη φωτιά και να μην τελειώνουμε;Ρε  Lusiano ακόμα και αν υποθέσουμε ότι κάνεις την πλάκα σου θα πρέπει να καταλαβαίνεις που ο άλλος ενοχλείται και να το σταματάς. Οσον αφορά τους expats υπάρχουν παιδιά σοβαρά και είναι ευχάριστο τουλάχιστον για μένα να διαβάσω την γνώμη τους. Αλλά ο προσδιορισμός που ντόπιου δεν σημαίνει και την απόλυτη γνώση. Το να πάρεις ένα βλάκα και τον τοποθετήσεις στην Αθήνα στην Μπανγκόκ, στο Τόκιο στην Νέα Υόρκη σε καμία περίπτωση οι γεωγραφικές συντεταγμένες της παρουσίας του δεν θα αλλάξουν το βαθμό ευφϊας του. Τώρα για άλλους που μπαίνουν αφήνουν μια κλανιά μαγκιάς και νομίζουν ότι άφησαν την στάμπα της ανεξίτηλης γνώσης δεν έχω να πω τίποτα.Εχει μπει στο dna της φυλής μας και μας έχει γαμήσει τη ζωή.
Κάθησα εχθές και έφαγα τρεις ώρες για να γράψω με κέφι μια ιστορία πέρα για πέρα αληθινή. Θα μπορούσα να έχω αυτές τις ώρες ένα πουτανάκι στα τέσσερα και να το ξεμουνιάζω. Αλλά κάθησα και έγραψα΄εδώ όχι για κανένα άλλο λόγο αλλά γιατί και γω γουστάρω όταν κάθομαι και ξεραίνω το σκατό μου στην Αθήνα να μπαίνει κάποιος και να μου δίνει μια τζούρα από το μέρος που γουστάρω.Λοιπό κύριε Χ,Ψ, ξέρω γω έχεις πεις κάτι μπες και πες το, κάνε την πλάκα σου σε βαθμό που δεν προσβάλλει το άλλο,κράτα αυτό που θεωρείς χρήσιμο γράψε στα άρχίδια σου τα υπόλοιπα.Τα υπόλοιπα ειναι του κώλου τα εννιάμερα.
Αυτα προς το παρόν σας αφήνω γιατί ήρθε το σορτ ταϊμ μου.
ΚΑΛΑ ΜΥΑΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ.

Επισκέπτης
Εγω δεν βλεπω μπινελικομα,απο την μερια μου τουλαχιστον...απλα ανταλαγη αποψεων μεταξυ ανθρωπων διαφορετικης αντιληψης και κουλτουρας....Τωρα για τα ξενα φορουμ...χαχαχα..εκει να δεις μπινελικι!!!σχηματιζουν ομαδες μα τα ιδια γουστα ή την ιδια λογικη και οποιος τους πει κατι διαφορετικο,τον ξευτιλιζουνε στο μπινελικι,τουλαχιστον σ'αυτα που μπαινω εγω!!Ειδικα αυτοι οι Αγγλοι και Αυστραλοι....χαμος!!!!

Επισκέπτης
LYST:Δεν ξερω αν μενεις στο Poppa palace....Αλλα εκει εχω γραψει ιστορια (εννοειται στο παλιο 1ο κτιριο )περιοδο 2003-Μολις ειχε ανοιξει τοτε!!!πριν τσουναμι-προσφορα απο γραφειο φιλου Ταυλανδου 800 Μπατ Delux δωματιο 4-5 Floor!!! Μετα εφτασε μεχρι και 3500 σε Hi season..αλλα μετα τσουναμι εγω μετακομισα σε διαμερισμα Nanai...Ολες εκει στη ρεσεψιον τις εχω πηδηξει!!!!και αν θυμαμαι καλα κανα δυο απ'αυτες ειχαν και σοβαρο δεσμο με Ταυλανδους!!!Ατελειωτα πορνιδια!!!! Αν πεις το ονομα μου θα σου κανουν Παρτυ!!!!!

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Ρε μαγκες εγώ για την πάρτυ μου θα το πω τελευταία φορά. Ολοι εδώ μαζευόμαστε για τον ίδιο σκοπό,να πούμε πέντε πράγματα για την Ταϊλάνδη, να μοιραστούμε τις εμπειρίες μας,να ενημερώσουμε κανα καινούργιο που κατεβαίνει κάτω και τον γδύνουν και πάνω από όλα να κάνουμε την πλάκα μας σε μιά εποχή που όλοι μας πάνε πίπα κώλο. Μπαίνεις σε ένα ξένο σαϊτ παρόμοιου περιεχομένου και όλοι είναι με το σεις και με το σας και ας μιλάνε για πουτάνες και δεν ξέρω γω τι. Ακόμα και οι Έλληνες που μπαίνουν εκεί όλο στην κυρίλα είναι οι κουβέντες τους.Γιατί ξέρουν ότι δεν τους παίρνει για μαλακίες. Εδώ όμως η καφρίλα που μας έχει γαμήσει τον εγκέφαλο όλα αυτά τα χρόνια εκφράζεται από ένα τεράστιο ΕΓΩ από όλους μας.ΡΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΞΕΦΤΥΛΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΣΑΪΤ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΠΙΝΕΛΙΚΩΝΟΥΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟ ΑΛΛΟ ΩΣ ΠΟΥ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΟ PC ΜΕ ΕΝΑ ΑΪ ΣΙΧΤΗΡ.Το φαινόμενο βέβαια δεν είναι καινούργιο και για αυτό τον λόγο δεν είχα την διάθεση να συμμετέχω.Η ξεφτύλα μας είναι τόσο μεγάλη που ορισμένοι μπαίνουν και δημιουργούν ένα καινούργιο nickname και λένε αυτά που δεν λένε με το άλλο λές και εκείνο είναι η βιτρίνα τους.Ποιός είσαι ρε adiso που μπαίνεις κάθε τόσο για να ρίξεις λάδι στη φωτιά και να μην τελειώνουμε;Ρε  Lusiano ακόμα και αν υποθέσουμε ότι κάνεις την πλάκα σου θα πρέπει να καταλαβαίνεις που ο άλλος ενοχλείται και να το σταματάς. Οσον αφορά τους expats υπάρχουν παιδιά σοβαρά και είναι ευχάριστο τουλάχιστον για μένα να διαβάσω την γνώμη τους. Αλλά ο προσδιορισμός που ντόπιου δεν σημαίνει και την απόλυτη γνώση. Το να πάρεις ένα βλάκα και τον τοποθετήσεις στην Αθήνα στην Μπανγκόκ, στο Τόκιο στην Νέα Υόρκη σε καμία περίπτωση οι γεωγραφικές συντεταγμένες της παρουσίας του δεν θα αλλάξουν το βαθμό ευφϊας του. Τώρα για άλλους που μπαίνουν αφήνουν μια κλανιά μαγκιάς και νομίζουν ότι άφησαν την στάμπα της ανεξίτηλης γνώσης δεν έχω να πω τίποτα.Εχει μπει στο dna της φυλής μας και μας έχει γαμήσει τη ζωή.
Κάθησα εχθές και έφαγα τρεις ώρες για να γράψω με κέφι μια ιστορία πέρα για πέρα αληθινή. Θα μπορούσα να έχω αυτές τις ώρες ένα πουτανάκι στα τέσσερα και να το ξεμουνιάζω. Αλλά κάθησα και έγραψα΄εδώ όχι για κανένα άλλο λόγο αλλά γιατί και γω γουστάρω όταν κάθομαι και ξεραίνω το σκατό μου στην Αθήνα να μπαίνει κάποιος και να μου δίνει μια τζούρα από το μέρος που γουστάρω.Λοιπό κύριε Χ,Ψ, ξέρω γω έχεις πεις κάτι μπες και πες το, κάνε την πλάκα σου σε βαθμό που δεν προσβάλλει το άλλο,κράτα αυτό που θεωρείς χρήσιμο γράψε στα άρχίδια σου τα υπόλοιπα.Τα υπόλοιπα ειναι του κώλου τα εννιάμερα.
Αυτα προς το παρόν σας αφήνω γιατί ήρθε το σορτ ταϊμ μου.
ΚΑΛΑ ΜΥΑΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ.

+1

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.868
Πόντοι
19.795
Μετα και από παλαιότερη αναφορά του φιλου
Hard για το doctor bj κανω καθημερινη περατζαδα
Από το σοι 7 της σουκχουμβιτ.Τι να πω για αυτο το
δρομακι, ειναι το απολυτο καλτ δρομακι της Μπανγκοκ
Ειδικα το τσιμπουκαδικο με τα ξεκωλα του ,
και ειδικοτερα ενσ μωρο με γυαλακια τη πρωτη
μερα που περασα απο εκει φτιαχτηκα σα δεκαπενταχρονος μου εγινε στυλιαρι,,δεν

μπορουσα να  περπατησω στο δρομο
εγινα ρεζιλι.Το μωρο με τα γυαλακια :pipa1:
θα το τιμησω τη τελευταια μερα.

kolobaras76

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
5
Like
3.328
Πόντοι
446
Φιλε για να πας μπροστα,να φυγεις απο το κατεστημενο και τους μαλακες,πρεπει να κανεις ριξεις..να γινεις ριζοσπαστικος...αλλιως θα βαυκαλιζεσαι-μαλακιζεσαι στα ιδια και τα ιδια....
Είναι η πρώτη φορά που συμφωνώ μαζί σου Lusiana-κο μου ! Αν και ο HARD μάλλον είναι απ'τα καλύτερα παιδιά που μπαίνουν εδώ μέσα (χωρίς να τον ξέρω προσωπικά , αλλά κρίνοντας απ'το πως γράφει...).Δεν μοιάζει για "φιγουράντζα του κώλου" και δεν το παίζει ο super γαμιάς της Ν.Α Ασίας . Ειλικρινέστατος και straight.
O Lusiano στην συγκεκριμένη περίπτωση λοιπόν , έχει δίκιο , κι όσο κι αν τον έχω κράξει στο παρελθόν (και μ'έχει κράξει...) , νομίζω ότι αυτά που λέει , τουλάχιστον τα πιστεύει και φυσικά είναι σχεδόν αδύνατον να γίνουν πράξη απ'τους κάθε λογής στερημένους και κομπλεξικούς αγάμητους-Ελληνάρες που πάνε Ταϋλάνδη.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.868
Πόντοι
19.795
Κατα τα αλλα το σοι καουμποι αρκετα ανεβασμενο
με το ντεζαβου να εχει ισως τα καλυτερσ κοριτσια.
Δεν ξερω βεβαια τι μενει οταν βγουν τα 20ποντα.

kolobaras76

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
5
Like
3.328
Πόντοι
446
Απλά προσθέτω , στο σχόλιο του lusiano , ότι το να είσαι ριζοσπαστικός και να μην πηγαίνεις με τον όχλο , θέλει αρχίδια , άντερα και "θυσίες" παντός τύπου που σημαίνει ότι δεν είναι για όλους. Τίποτα στη ζωή δεν είναι "τζάμπα" .Κατά τη γνώμη μου ...
Η ανεξέλεγκτη έκκριση αδρεναλίνης , μπορεί να σε πάει στον 7ο ουρανό , αλλά μπορεί ν'αποβεί και μοιραία.
Κατάσταση μη αναστρέψιμη. Όλα έχουν το τίμημά τους.
Ακόμα και μία εβδομάδα άκρατου σεξοτουρισμού στην Pattaya , έχει το τίμημά της και δεν εννοώ μόνο τα baht ή τα σεξουαλικώς ματαδιδώμενα νοσήματα.
Εικόνες που γράφονται για παντά στο μυαλό , συναισθήματα και έντονες σαρκικές και μη συγκινήσεις , πολύ δύσκολα σβήνονται απ'τη μνήμη και πολύ δύσκολα ξαναγυρνάς να κοιτάξεις πίσω.

Επισκέπτης
Απλά προσθέτω , στο σχόλιο του lusiano , ότι το να είσαι ριζοσπαστικός και να μην πηγαίνεις με τον όχλο , θέλει αρχίδια , άντερα και "θυσίες" παντός τύπου που σημαίνει ότι δεν είναι για όλους. Τίποτα στη ζωή δεν είναι "τζάμπα" .Κατά τη γνώμη μου ...
Η ανεξέλεγκτη έκκριση αδρεναλίνης , μπορεί να σε πάει στον 7ο ουρανό , αλλά μπορεί ν'αποβεί και μοιραία.
Κατάσταση μη αναστρέψιμη. Όλα έχουν το τίμημά τους.
Ακόμα και μία εβδομάδα άκρατου σεξοτουρισμού στην Pattaya , έχει το τίμημά της και δεν εννοώ μόνο τα baht ή τα σεξουαλικώς ματαδιδώμενα νοσήματα.
Εικόνες που γράφονται για παντά στο μυαλό , συναισθήματα και έντονες σαρκικές και μη συγκινήσεις , πολύ δύσκολα σβήνονται απ'τη μνήμη και πολύ δύσκολα ξαναγυρνάς να κοιτάξεις πίσω.
To forum απ'οτι βλεπω απεκτησε ποιοτικες κρισεις και αναφορες,και πιστευω οτι και εγω εχω βαλει λιγο το χερακι μου!!!ας ακολουθησουν και αλλοι για να βγει κατι το διαφορετικο απο το κατεστημενο boom-boom και την γνωστη μαλακισμενη νοοτροπια που τελικα δεν μας αξιζει...τουλαχιστον οχι σε ολους!!!!Τελικα μεσα απο τις διαφωνιες και τις βιαιες ανταλαγες αποψεων και δεδομενον παντα βγαινει κατι καινουργιο και διαφορετικο....keep walking....go ahead!!!!

Επισκέπτης
Κοίτα, όπως λες τα βασικά τα ξέρεις. Τελευταία αναλυτική ανταπόκριση από ΒΚΚ ήταν η δική μου.
Ξεκινάει από εδώ

« Απάντηση #37061 στις: 04/12/12, 16:04 »

και στις επόμενες σελίδες υπάρχουν αρκετές πληροφορίες από μένα καθώς και συμβουλές και υποδείξεις από συναγωνιστές...
Οπότε ξεκίνα να διαβάζεις από εκεί και πέρα και σε συνδυασμό με τις εντυπώσεις που περιμένουμε από τα παιδιά που είναι τώρα κάτω ή θα πάνε και θα έχουνε γυρίσει μέχρι το Πάσχα όλα θα είναι οκ μέχρι να φύγεις. Έχεις καιρό ακόμα. Μην αγχώνεσαι..

Tip. Αν πάλι δεν την παλεύεις με τπτ γίνε μέλος στο

και εκεί θα βρεις τα πάντα up to this very day....

:grin:

ευχαριστω

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Μετα και από παλαιότερη αναφορά του φιλου
Hard για το doctor bj κανω καθημερινη περατζαδα
Από το σοι 7 της σουκχουμβιτ.Τι να πω για αυτο το
δρομακι, ειναι το απολυτο καλτ δρομακι της Μπανγκοκ
Ειδικα το τσιμπουκαδικο με τα ξεκωλα του ,
και ειδικοτερα ενσ μωρο με γυαλακια τη πρωτη
μερα που περασα απο εκει φτιαχτηκα σα δεκαπενταχρονος μου εγινε στυλιαρι,,δεν

μπορουσα να  περπατησω στο δρομο
εγινα ρεζιλι.Το μωρο με τα γυαλακια :pipa1:
θα το τιμησω τη τελευταια μερα.

Σαν δε ντρέπεστε κωλόγερος να γυρίζεις τα τσιμπουκάδικα  :grin:  :thumbsup:
1000 Β οι γραμματείς, 700 οι νοσοκόμες (τιμές Δεκ), δίνε οδηγίες, χούφτωνε, δαχτύλιαζε. γλύφε και γενικά κάνε ότι γουστάρεις εκτός από το να την γαμήσεις, αλλά και κόβε τις διότι θα σε κάνουν να χύσεις στο 10λεπτο απ την καύλα - το έχουν τρελά το άθλημα του τσιμπουκιού - ενώ ο προβλεπόμενος χρόνος είναι μισάωρο. Βέβαια αν θέλεις με 1000 Β έξτρα στο δωμάτιο τις γαμάς κιόλας..

No problem...

******************************************************000-----------------------------000************************************************************

:offtopic:

Δεν χρειάζεται να είσαι ούτε ριζοσπαστικός ούτε οτιδήποτε άλλο. Απλά να είσαι ο εαυτός σου. Πάρε τις πληροφορίες σου από εδώ και κάνε χρήση προηγούμενης από σένα γνώση για το πρώτο ταξίδι και μετά κρίνε ο ίδιος. Από εσένα εξαρτάται μετά. Αυτό που χρειάζεται είναι η ιδία σκέψη και όχι η αναπαραγωγή των άλλων.. Be you...

*************************************************************************************

Είναι η πρώτη φορά που συμφωνώ μαζί σου Lusiana-κο μου ! Αν και ο HARD μάλλον είναι απ'τα καλύτερα παιδιά που μπαίνουν εδώ μέσα (χωρίς να τον ξέρω προσωπικά , αλλά κρίνοντας απ'το πως γράφει...).Δεν μοιάζει για "φιγουράντζα του κώλου" και δεν το παίζει ο super γαμιάς της Ν.Α Ασίας . Ειλικρινέστατος και straight.
O Lusiano στην συγκεκριμένη περίπτωση λοιπόν , έχει δίκιο , κι όσο κι αν τον έχω κράξει στο παρελθόν (και μ'έχει κράξει...) , νομίζω ότι αυτά που λέει , τουλάχιστον τα πιστεύει και φυσικά είναι σχεδόν αδύνατον να γίνουν πράξη απ'τους κάθε λογής στερημένους και κομπλεξικούς αγάμητους-Ελληνάρες που πάνε Ταϋλάνδη.

Αυτό το str8!!!! Πρέπει να παραδεχτώ ότι με κολάσανε ορισμένα LB και δεν ξέρω αν καταφέρω να αντισταθώ στον πειρασμό την επόμενη φορά... Άσε που είναι και καλή πηγή για διάφορες καβάτζες.. Όποιος κατάλαβε κατάλαβε... 

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Καλημέρα
Υπάρχουν ορισμένοι άνθρωποι που γεννιούνται με ένα χάρισμα που όταν το αξιοποιήσουν γίνονται αξεπέραστοι και καταπλήσουν τους υπόλοιπους.Το τρελλό μιλφόνι το οποίο ο μαλάκας βαριόμουν να πάρω τηλέφωνο τόσες μέρες το έχει και το μοιράζει απλόχερα σε όσους υποκληθούν στην χάρη της. Η γυναίκα αυτή ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΓΑΜΙΕΤΑΙ. Δεν πίνει, δεν καπνίζει, δεν τρώει μαλακίες για να διατηρεί τις αποδόσεις της στο μάξιμουμ,. Ευτυχώς για μας ο Θεός,ο Βούδας δεν ξέρω και εγώ ποιός την έκανε πεταλούδα της νύχτας για να μας χαρίζει στιγμές  αξεπέραστης ηδονής.
Ενας από τους λόγους που σκεφτόμουν να την πάρω τηλέφωνο ενώείχα περάσει μαζί της προ διετίας αξέχαστες βραδιές ήταν ότι δεν ήθελα να χαλάσω την εικόνα που είχα για αυτή στο μυαλό μου πιστεύοντας ότι ότι θα ήταν σαν ένα αυτοκίνητο που πέφτει η απόδοση του γράφωντας χιλιόμετρα αλλά αυτή είναι το κρασί από εξαιρετικές ποικιλίες. Οσο παλιώνει.... :rockon: :rockon: :rockon:
Βέβαια ουδέν καλό αμιγές κακού. Η τύπισα είναι τρελλό αρπακτικό.Ξέρει ποια είναι και τι προσφέρει και απαιτεί το μάξιμουμ και συνήθως το παιρνει. Εννοείται ότι δεν ενδείκνειται για άπειρους Ταϊλανδόπληκτους,ή σε τύπους επιρρεπείς σε αγάπες και λουλούδια.Η γκόμενα είναι τίγρης και θα σε κατασπαράξει χωρίς οίκτο.
Αυτά προς το παρόν πάω να τρυπώσω κάτω από τα σκεπάσματα παρότι κομμάτια θα προσπαθήσω για ένα ακόμα γύρο. :smitten:

Επισκέπτης
Αυτα τα βαρια ονοματα Lyst,με ταλαιπωρουν και μενα κατα καιρους......αλλα τα γαμημενα κανουν τη διαφορα!!!!

kolobaras76

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
5
Like
3.328
Πόντοι
446
@hard 19 : Το "straight" , χαρακτηρίζει τη συμπεριφορά κι όχι τον σεξουαλικό προσανατολισμό. Τουλάχιστον όσο εγώ χρησιμοποιώ τον όρο straight.
To τί κάνει ο καθένας στο σπίτι του όταν τραβάμε τις κουρτίνες , ειλικρινά δεν μ'ενδιαφέρει και είναι δικαίωμά του , εφ'όσον δεν "βιάζει"-"εξαναγκάζει" κάποιον ή δεν εκμεταλλεύεται ανήλικα.
Εκτός σπιτιού , το μόνο που μ'ενδιαφέρει και μπορώ να χαρακτηρίζω ενίοτε , είναι οι "εντάξει" συμπεριφορές που διέπονται από μια σχετική ευθύτητα (straight) και οι πούστικες  συμπεριφορές που όλοι ξέρουμε ...

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.868
Πόντοι
19.795
Κυριακη σημερα και η Μπανγκοκ ειναι μια διαφορετικη
πολη.