You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ταϊλάνδη sex trip...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 59K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)
HARD19
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 11
- Like
- 72
- Πόντοι
- 246
@hard 19 : Το "straight" , χαρακτηρίζει τη συμπεριφορά κι όχι τον σεξουαλικό προσανατολισμό. Τουλάχιστον όσο εγώ χρησιμοποιώ τον όρο straight.
To τί κάνει ο καθένας στο σπίτι του όταν τραβάμε τις κουρτίνες , ειλικρινά δεν μ'ενδιαφέρει και είναι δικαίωμά του , εφ'όσον δεν "βιάζει"-"εξαναγκάζει" κάποιον ή δεν εκμεταλλεύεται ανήλικα.
Εκτός σπιτιού , το μόνο που μ'ενδιαφέρει και μπορώ να χαρακτηρίζω ενίοτε , είναι οι "εντάξει" συμπεριφορές που διέπονται από μια σχετική ευθύτητα (straight) και οι πούστικες συμπεριφορές που όλοι ξέρουμε ...
To κατάλαβα βρε. Απλά έκανα μία νοηματική υπέρβαση προκειμένου να γράψω αυτό που έγραψα..
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
Η πλακα ειναι οτι οσοι δεν ξερουν απο ταιλανδη δεν φανταζονται οτι τα μιλφ εκει ειναι τριαντα και κατι, το πολυ, και δειχνουν 25 ομως.
Κωλογερε,οσοι ειστε κατω, καλα να περνατε και μην ξεχνατε οτι η ενημερωση του φορουμ ειναι υποχρεωση και καθηκον.
Κωλογερε,οσοι ειστε κατω, καλα να περνατε και μην ξεχνατε οτι η ενημερωση του φορουμ ειναι υποχρεωση και καθηκον.
Love you sort time
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2012
- Like
- 1.158
- Πόντοι
- 216
Στα 33 λέει αλλά δεν μπορείς να προσδιορίσεις με αυτές τις γαμιόλες.Δήλωσε ότι έχει τελειώσει πανεπιστήμιο (πιθανό),ντύνεται ακρίβα (άρα κάργα κοροϊδα χορηγοίlyst οταν λεμε μιλφ που ειμαστε στο περιπου , γιατι τα μεγεθη στην ασια ειναι τελειως διαφορετικα οπως στα μπλουζακια εσωρουχα κλπ
![Idiot :idiot: :idiot:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/idiot2.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Από το μεσημέρι που βγήκαμε έξω σε χρόνο dt μου φύγανε για κυριλέ φαγητό, μασαζάκια, και καφέδες τρισήμιση χιλιαρικάκια ενώ ζήτησε να κάνουμε και shopping δηλαδή αυτή να ψωνίζει και ο μαλάκας να πληρώνει, αλλά δεν ......
Μετά από το πρωϊνό πήδημα μου ζήτησε να την βοηθήσω (
![Help Sos :helpplea: :helpplea:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/help-sos.gif)
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
Love you sort time
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2012
- Like
- 1.158
- Πόντοι
- 216
Αυτά όμως μπορούν και να μας κάψουνΑυτα τα βαρια ονοματα Lyst,με ταλαιπωρουν και μενα κατα καιρους......αλλα τα γαμημενα κανουν τη διαφορα!!!!
![Lheel :lheel: :lheel:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/lheel.gif)
oh yeah..Στα 33 λέει αλλά δεν μπορείς να προσδιορίσεις με αυτές τις γαμιόλες.Δήλωσε ότι έχει τελειώσει πανεπιστήμιο (πιθανό),ντύνεται ακρίβα (άρα κάργα κοροϊδα χορηγοί),δουλεύει στο Χονγκ Κονγκ σαν make up artist (πουτάνα δηλαδή), και βγάζει το μήνα όταν πάει εκεί 250000 μπατ (άμα έβγαζε τόσα θα ερχόταν στην Πατόγκ να κάνει την πουτανα για δύο χιλιάρικα
![]()
![]()
) και εδώ έρχεται όχι συχνά για διακόπες και ρηλαξάρισμα (της αρέσει φαίνεται το ρηλάξ πολύ γιατί εδώ έδω την βλέπω κάθε φορά) . Γενικά από σανό φάγαμε για δέκα γαϊδούρια. Αλλά έχει η καριόλα το χάρισμα.
Από το μεσημέρι που βγήκαμε έξω σε χρόνο dt μου φύγανε για κυριλέ φαγητό, μασαζάκια, και καφέδες τρισήμιση χιλιαρικάκια ενώ ζήτησε να κάνουμε και shopping δηλαδή αυτή να ψωνίζει και ο μαλάκας να πληρώνει, αλλά δεν ......
Μετά από το πρωϊνό πήδημα μου ζήτησε να την βοηθήσω ()να κάνει πλαστική στη μύτη. Της είπα ότι η μύτη της είναι μια χαρά έτσι αλλά για να μην με περάσει για γύφτο της είπα ότι αν αποφασίσει να ασπρίσει την κολοτρυπίδα τηε εγώ θα κάνω το καθήκον μου.
![]()
![]()
![]()
geo70
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Σεπ 2007
- Like
- 58
- Πόντοι
- 16
Πάντως ρε παίδες με τα ποσά που διαβάζω τελευταία , εγώ μάλλον τζάμπα την έβγαλα τον ιούλιο (μου τα πήρανε διαφορετικά βέβαια...!) αλλά 2χίλιαρο έδωσα σε 26χρονο gogo (ok δεν ξέρω πόσο ήταν αλλά έμοιαζε για λιγότερο) και 1500 σε freelancers στο ινσομνια και πάντα για long time . Μπορεί να ήταν η low season , μπορεί να μή χτυπούσα 1st class (αν και είμαι εκλεκτικός) , μπορεί γιατί είμαι ωραίος
, φυσικά φύγανε και κάποποια bonus όπως φαγητά , μπυρίτσες κλπ , αλλά τα ποσά ήταν μή υπολογίσιμα +200-300 μπατ σε κάθε περίπτωση ....τώρα αν εξαιρέσουμε ένα κομοδίνο γενικά το κυρίως πιάτο ήταν χορταστικό !!!
* Ιούλιος / Πατάγια
* Ιούλιος / Πατάγια
Love you sort time
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2012
- Like
- 1.158
- Πόντοι
- 216
Εγώ το είπα από την πρώτη μέρα που ήρθα εδώ. Μέρα με την νύχτα high με low σεζόν ειδικά στο Πουκέτ.Τον Αυγουστο καθόμασταν παρέα σε ένα τραπέζι και μαζευόντουσαν δύρω γύρω καμιά ντουζίνα έτοιμα σαν τα σκυλιά που θα τους πέταγες το κόκκαλο και τώρα σε πλησιάζουν κάθονται 5 λεπτά μαζί σου σου λένε πόσα δίνεις και άμα τους πεις κανα χιλιάρι,χιλιοπεντακοσάρι σε κοιτουν υποτιμητικά σαν να τις έβρισες και πάνε στον επόμενο.Πάντως ρε παίδες με τα ποσά που διαβάζω τελευταία , εγώ μάλλον τζάμπα την έβγαλα τον ιούλιο (μου τα πήρανε διαφορετικά βέβαια...!) αλλά 2χίλιαρο έδωσα σε 26χρονο gogo (ok δεν ξέρω πόσο ήταν αλλά έμοιαζε για λιγότερο) και 1500 σε freelancers στο ινσομνια και πάντα για long time . Μπορεί να ήταν η low season , μπορεί να μή χτυπούσα 1st class (αν και είμαι εκλεκτικός) , μπορεί γιατί είμαι ωραίος, φυσικά φύγανε και κάποποια bonus όπως φαγητά , μπυρίτσες κλπ , αλλά τα ποσά ήταν μή υπολογίσιμα +200-300 μπατ σε κάθε περίπτωση ....τώρα αν εξαιρέσουμε ένα κομοδίνο γενικά το κυρίως πιάτο ήταν χορταστικό !!!
* Ιούλιος / Πατάγια
Παρεπιπτόντως κανα καλό λινγκ για να δούμε γαύρο υπάρχει μιας και έχει pc το δωμάτιο?
![Help Sos :helpplea: :helpplea:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/help-sos.gif)
geo70
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Σεπ 2007
- Like
- 58
- Πόντοι
- 16
Εγώ το είπα από την πρώτη μέρα που ήρθα εδώ. Μέρα με την νύχτα high με low σεζόν ειδικά στο Πουκέτ.Τον Αυγουστο καθόμασταν παρέα σε ένα τραπέζι και μαζευόντουσαν δύρω γύρω καμιά ντουζίνα έτοιμα σαν τα σκυλιά που θα τους πέταγες το κόκκαλο και τώρα σε πλησιάζουν κάθονται 5 λεπτά μαζί σου σου λένε πόσα δίνεις και άμα τους πεις κανα χιλιάρι,χιλιοπεντακοσάρι σε κοιτουν υποτιμητικά σαν να τις έβρισες και πάνε στον επόμενο.
Παρεπιπτόντως κανα καλό λινγκ για να δούμε γαύρο υπάρχει μιας και έχει pc το δωμάτιο?![]()
αν δεν τους μπλοκάρει η nova ...
Μετα και από παλαιότερη αναφορά του φιλου
Hard για το doctor bj κανω καθημερινη περατζαδα
Από το σοι 7 της σουκχουμβιτ.Τι να πω για αυτο το
δρομακι, ειναι το απολυτο καλτ δρομακι της Μπανγκοκ
Ειδικα το τσιμπουκαδικο με τα ξεκωλα του ,
και ειδικοτερα ενσ μωρο με γυαλακια τη πρωτη
μερα που περασα απο εκει φτιαχτηκα σα δεκαπενταχρονος μου εγινε στυλιαρι,,δεν
μπορουσα να περπατησω στο δρομο
εγινα ρεζιλι.Το μωρο με τα γυαλακια
θα το τιμησω τη τελευταια μερα.
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 40.148
- Πόντοι
- 19.795
Ναι αυτό , καθε βράδυ πάω και το βλέπω
με τη ξεκωλη ιατρικη στολη ερεθίζομαι
και πάω και πάω και πάω και πηδάω άλλη.
Κατι σα βιαγκρα δηλαδη.Σα δε ντρέπομαι
ο γεροξεκουτης.
ο γεροξεκουτης.
Επισκέπτης
Ρε σαν τραβελι μου φαινεται!!!! Εισαι σιγουρος????
PONTIOS_PILATOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2013
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Ναι αυτό , καθε βράδυ πάω και το βλέπω
ο γεροξεκουτης.
για ταυλανδη πολυ καλο αν δεν εχει τιγκα στο photoshop!
Love you sort time
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2012
- Like
- 1.158
- Πόντοι
- 216
Να σου στείλουμε κανα sleeping bag να κοιμηθείς απέξω να πιάσεις σειρά πρωϊ πρωϊ σαν τα παπούδια στο ΙΚΑΝαι αυτό , καθε βράδυ πάω και το βλέπω
ο γεροξεκουτης.
![Γερο-μύστης :woldman: :woldman:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/oldman.gif)
στανταρ καλες οι 30αρες ταυλανδες.......Στα 33 λέει αλλά δεν μπορείς να προσδιορίσεις με αυτές τις γαμιόλες.Δήλωσε ότι έχει τελειώσει πανεπιστήμιο (πιθανό),ντύνεται ακρίβα (άρα κάργα κοροϊδα χορηγοί),δουλεύει στο Χονγκ Κονγκ σαν make up artist (πουτάνα δηλαδή), και βγάζει το μήνα όταν πάει εκεί 250000 μπατ (άμα έβγαζε τόσα θα ερχόταν στην Πατόγκ να κάνει την πουτανα για δύο χιλιάρικα
![]()
![]()
) και εδώ έρχεται όχι συχνά για διακόπες και ρηλαξάρισμα (της αρέσει φαίνεται το ρηλάξ πολύ γιατί εδώ έδω την βλέπω κάθε φορά) . Γενικά από σανό φάγαμε για δέκα γαϊδούρια. Αλλά έχει η καριόλα το χάρισμα.
Μετά από το πρωϊνό πήδημα μου ζήτησε να την βοηθήσω ()να κάνει πλαστική στη μύτη. Της είπα ότι η μύτη της είναι μια χαρά έτσι αλλά για να μην με περάσει για γύφτο της είπα ότι αν αποφασίσει να ασπρίσει την κολοτρυπίδα τηε εγώ θα κάνω το καθήκον μου.
![]()
![]()
![]()
αλλα εγω δεν αντεχω την αρχαιοκαπηλια χαχα
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 40.148
- Πόντοι
- 19.795
Θα πάω να μου πάρει την πίεσή. ΕιμουναΝα σου στείλουμε κανα sleeping bag να κοιμηθείς απέξω να πιάσεις σειρά πρωϊ πρωϊ σαν τα παπούδια στο ΙΚΑ![]()
ετοιμος σημερα αλλα αντισταθηκα στο καλεσμα
της και στο χαμογελο της. Θα τη τιμησω τη τελευταια
μερα.
Αλλη μια μαχη παντως μολις τελειωσε νικηφορα
ασχετο αν ο πολεμος ειναι προκαταβολικα χαμενος.
Θυμα η θυτης δεν εχει σημασια γειτονοπουλο
μασσαζοκοριτσο αφου εφαγα στησιμο για δευτερη
συνεχομενη μερα απο τη γυναικα που μου εχει
κανει το καλυτερο σεξ στη Ταυλανδη.
Παντως και τα μασσαζοκοριτσα ειναι σταθερες
αξιες και τα τιμουν τα μπατακια που παιρνουν
με το παραπανω.
Ωρα να ξεκουρασω τωρα το γερικο κορμι μου
γιατι αυριο εχω πρωινο ξυπνημα.
Tekillas Boom Boom
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2012
- Like
- 445
- Πόντοι
- 36
καλησπερα ρε καλοπαιδα της ταυλανδης..μετα 25 μερες ταξιδιου phuket,pattaya,bangkok δεν μπορω να πω πολλα ακομη διοτι επεσα σε καταθλιψη...Κωδικους ξεχασα και δεν μπορουσα να μπω απο την Thai...Βλεπω εμεινα πολυ πισω και βλεπω πολλα μαλλιοτραβηγματα αν και δεν τα διαβασα ολα...Τα καναμε ολα πουτανα κατω ακομη μια φορα και περνουμε και βραβειο μαλιστα..
Εδω Ειμαστε στο αγαπημενο μου Teazers στην Pattaya οπου παω παντα για ζεσταμα παρω δεν παρω γκομενα...Απο περσι αλλαξαν τα γκομενακια εδω και μονο κανα 4 ηταν τα ιδια με περσι..Τα πιο πολλα 2000 μπατ και 700 barfine και αν θελει η γκομενα καθετε ολο το βραδυ φυσικα...μπορεις να παιξεις μπαλα ομως και με 1500....
Εδω Ειμαστε στο αγαπημενο μου Teazers στην Pattaya οπου παω παντα για ζεσταμα παρω δεν παρω γκομενα...Απο περσι αλλαξαν τα γκομενακια εδω και μονο κανα 4 ηταν τα ιδια με περσι..Τα πιο πολλα 2000 μπατ και 700 barfine και αν θελει η γκομενα καθετε ολο το βραδυ φυσικα...μπορεις να παιξεις μπαλα ομως και με 1500....