Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.868
Πόντοι
19.795
ηθελα μονο να γραψω για το λαθος που κανα και
ειρωνευτηκα σε παλιοτερο ποστ εναν ανθρωπο
που τον εκρινα απο το νικ νειμ και τον τροπο
που γραφει. Εννοω τον Δημητλακη ο οποιος
ειναι ενας συμπαθεστστος και σξιοπρεπης
ανθρωπος. Συγγνωμη φιλε Δημητρη που
σε ειρωνευτηκα σε παλιοτερο ποστ.

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Έχω την εντύπωση πως κάνουμε ένα λάθος. Προσπαθούμε να κρίνουμε την ομορφιά των κοριτσιών από την Ταϊλάνδη με δυτικοευρωπαϊκές νόρμες και δεδομένα. Γι αυτό τον λόγο βλέπουμε ελάχιστες όμορφες κοπελιές εκεί πέρα.
Ευτυχώς εμένα μου άρεσε ο τύπος τους και τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους οπότε έβλεπα παντού ωραίες γυναίκες. Σίγουρα σε πολύ μεγαλύτερο ποσοστό από τι βλέπω Ελληνίδες επί του γενικού ποσοστού της κάθε χώρας. Ή όποιας άλλης χώρας που έχω πάει. Και έχω πάει σε κάμποσες.

Και κάτι άλλο. Αφού τα λέμε όλα και αφού έχω κάνει κάμποσες σκέψεις για τις καταστάσεις και εμπειρίες που έζησα κατάλαβα κάτι..
Θυμάστε που σας έλεγα ότι όταν πηγαίναμε στο Thai μπαράκι με την Meena και εκεί βρίσκαμε την "αδερφή" της και διάφορες φίλες της αυτή πλήρωνε το μπουκάλι?
Έστω και εν αγνοία μου, μαλακίες σας έλεγα. Πάντα έδινα 600-700 μπατ, αλλά νόμιζα ότι ήταν τα παρελκόμενα που πλήρωνα. Μου φαινόταν λίγα για να είναι όλος ο λογαριασμός. Με το ψάξε ψάξε όμως ανακάλυψα ότι το μπουκάλι της συγκεκριμένης βότκας ήταν πολύ φτηνό, όπως φτηνό ήταν και το μπαράκι.. Οπότε ήταν ο λογαριασμός. Ρε τον μαλάκα..  :jerking:
Μου αρέσει που γούσταρα που με κέρναγε κιόλας...  :2funny:    
Όχι ότι το μετανιώνω αφού περνούσαμε καλά.
Και ανακάλυψα ότι έχω κεράσει πολλά γκομενάκια - έστω και χωρίς να το ξέρω τότε  :rolleyes:

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Και κάτι άλλο. Αφού τα λέμε όλα και αφού έχω κάνει κάμποσες σκέψεις για τις καταστάσεις και εμπειρίες που έζησα κατάλαβα κάτι..
Θυμάστε που σας έλεγα ότι όταν πηγαίναμε στο Thai μπαράκι με την Meena και εκεί βρίσκαμε την "αδερφή" της και διάφορες φίλες της αυτή πλήρωνε το μπουκάλι?
Έστω και εν αγνοία μου, μαλακίες σας έλεγα. Πάντα έδινα 600-700 μπατ, αλλά νόμιζα ότι ήταν τα παρελκόμενα που πλήρωνα. Μου φαινόταν λίγα για να είναι όλος ο λογαριασμός. Με το ψάξε ψάξε όμως ανακάλυψα ότι το μπουκάλι της συγκεκριμένης βότκας ήταν πολύ φτηνό, όπως φτηνό ήταν και το μπαράκι.. Οπότε ήταν ο λογαριασμός. Ρε τον μαλάκα..  :jerking:
Μου αρέσει που γούσταρα που με κέρναγε κιόλας...  :2funny:    
Όχι ότι το μετανιώνω αφού περνούσαμε καλά.
Και ανακάλυψα ότι έχω κεράσει πολλά γκομενάκια - έστω και χωρίς να το ξέρω τότε  :rolleyes:
:thumbsup: Ετσι φεύγει η τσίμπλα από τα ματάκια.Αν το κάνουμε όλοι δεν θα μας πιάνουν εύκολα μαλάκες

Επισκέπτης
Σιγα-σιγα λυνονται οι γλωσες...αλλα καποιοι και ειναι δυστηχως πολλοι, παραμενουν ανεπιδεκτοι..και τουλαχιστον εγω ταχω κανει τα κουμαντα μου,ξερω που να κινηθω, και πως....ας μεινουν λοιπον στην βλακεια της επιδειξης και στην ματαιοδοξια τους!!!να τους αρμεγουν τα μαιμουδακια και να το ευχαριστιουνται κιολας!!!!

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Σιγα-σιγα λυνονται οι γλωσες...αλλα καποιοι και ειναι δυστηχως πολλοι, παραμενουν ανεπιδεκτοι..και τουλαχιστον εγω ταχω κανει τα κουμαντα μου,ξερω που να κινηθω, και πως....ας μεινουν λοιπον στην βλακεια της επιδειξης και στην ματαιοδοξια τους!!!να τους αρμεγουν τα μαιμουδακια και να το ευχαριστιουνται κιολας!!!!
Γνωρίζεις τα περισσότερα από όλους μας αλλά θα πρέπει να βρεις ένα πιο επικοινωνιακό τρόπο να περνάς τις γνώσεις σου για να μην δημιουργούνται προστριβές και σπάμε τα αρχίδια μας. :thumbsup:

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Γνωρίζεις τα περισσότερα από όλους μας αλλά θα πρέπει να βρεις ένα πιο επικοινωνιακό τρόπο να περνάς τις γνώσεις σου για να μην δημιουργούνται προστριβές και σπάμε τα αρχίδια μας. :thumbsup:

ΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Επισκέπτης
Δεν υπαρχει κανενας ,μα κανενας λογος φιλε LYST να ειμαι επικοινωνιακος...ειτε διεκδικω δαφνες,ουτε αγιοποιηση....την πλακα μου κανω,αναφεροντας συμπερασματικα, ωμα τα γεγονοτα,!!!! Τωρα ολοι αυτοι οι ΚΚΚΚΚΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...και οι τιμητες των Αγραμματων βλακων ας ομφαλοσκοπησουν στην χαζομαρα τους ,ανταλασοντας ευχαριστιες και συχγαρητηρια μεταξυ τους για να νοιωθουν ολοκληρωση και περηφανια για τις βλακωδης πορνοδιαδρομες και εμπειριες τους!!!!

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
τι γνωριζει ο λουτσιανο ρε τυπε που τον εχρησες και γκουρου της ταυλανδης :jerking:  που εχει παει στη ταυλανδη περα απ τη γουλκινγκ στριτ?  και  απο κατω βαυκαλιζετε, οτι ναι ειμαι αλλα ειμαι και μετριοφρων :2funny:

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Δεν υπαρχει κανενας ,μα κανενας λογος φιλε LYST να ειμαι επικοινωνιακος...ειτε διεκδικω δαφνες,ουτε αγιοποιηση....την πλακα μου κανω,αναφεροντας συμπερασματικα, ωμα τα γεγονοτα,!!!! Τωρα ολοι αυτοι οι ΚΚΚΚΚΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...και οι τιμητες των Αγραμματων βλακων ας ομφαλοσκοπησουν στην χαζομαρα τους ,ανταλασοντας ευχαριστιες και συχγαρητηρια μεταξυ τους για να νοιωθουν ολοκληρωση και περηφανια για τις βλακωδης πορνοδιαδρομες και εμπειριες τους!!!!

Έχεις ένα τρόπο να τα λες βρε μπαγάσα  :2funny:
Πλάκα κάνω :grin:

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
τι γνωριζει ο λουτσιανο ρε τυπε που τον εχρησες και γκουρου της ταυλανδης :jerking:   που εχει παει στη ταυλανδη περα απ τη γουλκινγκ στριτ?  και  απο κατω βαυκαλιζετε, οτι ναι ειμαι αλλα ειμαι και μετριοφρων :2funny:
Εσύ να πας στα κορίτσια των πολυεθνικών ή να πας να ζοχαδιάσεις κανα ανεγκεφαλο χρυσαυγήτη. Εδώ μιλάμε για πουτάνες και προφανώς δεν το έχεις πάρει χαμπάρι.

Επισκέπτης
Και να συμπληρωσω και κατι ακομα...Στάρχιδια μου αν o Mykonos πηδιεται με τραβελια..η Dimitrakis ή ο Asia fun ειναι επιχειρηματιες της δεκαρας και κανουν θεληματα σε νεοκοπους Ελληνες ταξιδιωτες για να βγαλουν κανενα Μπατακι...ποσως με ενδιαφερει!!!Up to thay!!!Αλλα μην πουλανε εξυπναδα και θριαμβολογουν!!!Οχι αλλο υποκρισια...κατι τετοιους τους εχω κυριολεκτικα φαει στη μαπα...
Και κατι τελευταιο χωρις ιχνος επαρσης-γιατι αυτη ειναι η πραγματικοτητα και αυτοι που την γνωριζουν... την γνωριζουν-. Ειμαι απο τους ελαχιστους Ελληνες που εφερε κερδος,δηλαδη χρηματα απο την Ταυλανδη στην Ελλαδα!!!!Και αυτο βεβαια εγινε οχι απο σουπερ εξυπναδα ή μαγκια...αλλα απο καθαρη συγκυρια και τυχη!!Μετα απο αυτη την εμπειρια δεν υπαρχει καμια πιθανοτητα να κανω κατι παλι στην Ταυλανδη!!!!

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16

Χωρις να εχω καμμια διαθεση να αρπαχτω μαζι σου, βαριεμαι, σκεψου το εξης:
Εισαι εδω στο σαιτ περιπου 4 χρονια, και εχεις καταφερει να αρπαχτεις με το 80% οσων γραφουν εδω.
Τωρα ή εσυ εχεις προβλημα ή ολοι οι αλλοι.

Suadam

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
76
Πόντοι
1
Ταυλανδη εχω να παω περιπου 4 ή 5 χρονια, ετοιμαζομαι πρωτα ο θεος για μετα το πασχα γαι 8 μερες το πολυ!!!
δεν πιστευω να αλλαξαν τιποτα παραπανω εκτος τις γαμημενης ισοτιμιας μπατ-ευρω (τελευταια φορα που πηγα ηταν 1 προς 48  :2funny: αρχαια χρονια  :2funny: )
τοτε στην αρχαιοτητα θυμαμε σοι 13 ή σοι 14 σουκουμβιτ ειχε ενα μακντοναλντς οπου μου ειχε κατσει και ενα και μοναδικο τσαμπα γαμησι (ι γοντ τλάϊ γιου) απο ενα συμπαθεστατο ταϋλανεζακι στρουμπουλουτσικο
παρακαλω μονο κατι καινουριο αν υπαρχει νανα. πατπονγκ σοι καομποϊ τα ξερω, το μονο νεο μαγαζι που δεν υπηρχε οταν ημουν εκει ήταν το ντοκορ μπλοουτζομπ και επειδη γουσταρω τα καλτ μαγαζια σαν εμπειρια καμια προταση αλλη; (λολιτας και εντεν εχω παει και θα παω τουλαχιστον απο μια φορα ακομα)

ΥΓ να σημειωσω οτι εχω παει μονο δυο φορες ΒΚΚ την πρωτη στο παλιο αεροδρομιο ακομα  :2funny:
Αν ψάχνεις για must see μαγαζί, Star of Light στην Patong. Θρυλικό παραδοσιακό και παρακμιακό τσιμπουκάδικο :grin: :grin: cult προσκύνημα για "σκληρούς" παίκτες.

Σωστος, ειδικα οι επιλογες για τους 40+, (50+)  ;) ειναι κατα απολυτη σειρα Πατταγια - Μπανγκοκ - Πατονγκ - Πατταγια - Πατταγια - Πατταγια.
Βιτεναμ, Καμποτζες , Λαος, Βιρμανιες και αλλες αρχιδιες αστες στους ''ειδικους''  :jerking: που ''ξερουν'' αλλα το εχουν μυστικο  :2funny: :2funny:

Όπως ξέρεις είμαι στα πολύ 50+  :'(
Η σειρά για μένα είναι Μπανγκοκ, γιατί υπάρχουν πολλοί γνωστοί και φίλοι, Πατάγια, Άντζελες Φιλιππίνες και μετά Τζακάρτα Ινδονησία. Βιετναμ, δεν ξέρω για σήμερα, αλλά την τελευταία φορά που πήγα (2005), ήταν πολύ τρέξιμο για το τίποτα. Η Καμπότζη καλύτερη αλλά καμία σχέση με τις πόλεις που έγραψα πριν.

Τέλος εποχής για την Washington Square. Τουλάχιστον έκανα την περατζάδα για να αποτίσω φόρο τιμής σε παλιές δοξασμένες εποχές την τελευταία φορά που ήμουνα Μπαγκοκ το καλοκαίρι του 11 πριν κλείσουν τα bar.
Έβγαλα και φωτογραφίες ακριβώς για να τα θυμάμαι, αλλά χάθηκαν όλες σε ένα σκληρό που κλώτσησε.

Silver dollar και Lone star με πρωινό, mekong cola, την σερβιτόρα να σου παίρνει τσιμπούκι καθισμένη δίπλα σου και στον πάγκο του μπαρ τα γερόντια να θυμούνται ιστορίες από το Βιετναμ...
Πιο κει το Sazanka το Κορεάτικο μασατζίδικο, το Sun flower ένα από τα καλύτερα μασατζίδικα, κανονικό όχι για boom boom και Bοurbon street με φαγητό από Ορλεάνη μεριά. Σνιφ!
Σιγά σιγά όλα τα παλιά μέρη ξερνάνε τις αναμνήσεις μας. Κορεάτες Ρώσοι Κινέζοι Ινδοί και φραγκάτα 20χρονα αλλάζουν το τοπίο.

Συνημμένα

• WS.jpg
    WS.jpg
    100 KB · Εμφανίσεις: 22

Επισκέπτης
Χωρις να εχω καμμια διαθεση να αρπαχτω μαζι σου, βαριεμαι, σκεψου το εξης:
Εισαι εδω στο σαιτ περιπου 4 χρονια, και εχεις καταφερει να αρπαχτεις με το 80% οσων γραφουν εδω.
Τωρα ή εσυ εχεις προβλημα ή ολοι οι αλλοι.
Και επειδη εισαι 4 χρονια τι εγινες πιο σοοφος ή πιο εμπειρος??
Και φυσικα οταν γραφω αποψεις που ειναι κοντρα στις υποκριτικες και γλυκαναλατες, χαζοχαρουμενες διαπιστωσεις καποιων,θα υπαρξουν αντιδρασεις, πολλες εξ αυτων δε ακραιες!!!
Και συ Π.Χ βαριεσαι και εισαι τιμητης των παντων...αλλα το ΚΚΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ..ξερεις και το γραφεις!!!Για να αποδειξεις  αραγε τι????

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Καλημέρα
Ευτυχώς η ζωή επέστρεψε στα κανονικά της.Αφού μπήκα τουρμπάτος στην ντίσκο έκλεισα τρία σόρτ για σήμερα (εννοείται θα κρατήσω ένα),γνώρισα πέντε έξι καλά και έφαγα και μια χυλόπιτα.Το βράδυ έκλεισε με φόρτωμα γκογκοκόριτσου από το Suzy Wong's που για κάποιο λόγο βρέθηκε εκεί.Για το 1,45 ύψος της έκανε παππάδες και τίμησε μέχρι τελευταίου σάταγκ τα μπατάκια που πήρε. Παρόλα αυτά η κατάρα της νύφης δεν λέει να με αφήσει.Πρωινο boom boom δεν είχε γιατί το γκομενάκι είχε περίοδο πράγμα που φάνηκε γιατί γέμισε το κρεββάτι και τα σεντόνια με αίματα.
Παρόλα αυτά έκανε μαγική κίνηση που παραλίγο να με στείλει έξω από τα παράθυρα από τα γέλια. Φιλότιμο καθώς φάνηκε πήρε την οδοντόβουρτσα της και προσπαθούσε να καθαρίσει τις στάμπες από το αίμα.Τα έκανε όλα κώλο και τα παράτησε. :2funny: :2funny: :2funny:

Επισυνάπτεται φώτο της προσπάθειας  :headbang: :headbang: :headbang:

αυτο ειναι ολο ''σιγα τα αιματα''
που να δεις σεντονια απο περιοδουχα κανονικη , σαν ταινια σπλατερ του ταραντινο , μου εχει τυχει

bestathens1972

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
  Ρε παιδία ακόμα να καταλάβετε τι θέλει ο "φίλος" μας ο luciano; Τη βρίσκει με το να μας κάνει να ασχολούμαστε μαζί του... Σε προηγούμενο post τον "κατηγόρησα" για ξερολισμό αλλά έκανα λάθος...
  Ο άνθρωπος έχει ένα "ΕΓΩ" στα γραφομενά του από δω ώς την Αθήνα και είναι επόμενο από τη στιγμή που κάποιος δε συμμερίζεται αυτά που μας λέει να τον κάνει να χάνει τον έλεγχο.
  Επιμένω πως πιθανότατα οι απόψεις του για το πορνοδρόμιο της Πατάγια να έχουν αρκετή δόση αλήθειας... Αλλά από τη στιγμή που επιτίθεται σε ανθρώπους που ζουν μόνιμα εδώ (και βγάζουν και αυτοί κάποια χρήματα με σοβαρές δουλειές, λίγα πολλά δεν έχει σημασία), βγαίνει αυτομάτως τουλάχιστον φάουλ. Και ειδικά όταν σε ένα από τα τελευταία του post που πέρασε κάποια άτομα γενεές 14 ξέχασε "σκοπίμως" πιθανόν να αναφερθεί σε εμένα και άλλο ένα άτομο που τον κοντράραμε ανοιχτά... που τυχαίνουμε μόνιμοι εδώ τριετία και πλέον.
  Εμείς δεν προσπαθούμε να επιβάλουμε τη γνώμη μας σε κανένα. Άμα δε σ'αρέσει η Μπανγκοκ, με γειά σου με χαρά σου, δε σημαίνει όμως πως εμείς που την προτιμάμε για το νυχτοπερπάτημα είμαστε μαλάκες...
  Ok man; μάζεψε λίγο το "εγώ" σου πες αυτά που θές και άσε τους άλλους να αποφασίσουν.
  Over and Out!

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ
Πριν λιγες μερες βετερανοι της πατταγια πληρωσαν διακοσια ευρω την καθε επιπλεον κουτα τσιγαρα, αλλιως αν δεν πληρωναν, πισω στο ελλαδισταν..
Νομιζω το οριο ειναι δυο κουτες,
Εχουν γραφτει πολλες φορες στο ταιλανδη σεξ τριπ αλλα οι εν λογω βετερανοι δεν διαβαζουν το θρεντ.
Το τσιγαρο βλαπτει σοβαρα την υγεια της τσεπης.

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ
Πριν λιγες μερες βετερανοι της πατταγια πληρωσαν διακοσια ευρω την καθε επιπλεον κουτα τσιγαρα, αλλιως αν δεν πληρωναν, πισω στο ελλαδισταν..
Νομιζω το οριο ειναι δυο κουτες,
Εχουν γραφτει πολλες φορες στο ταιλανδη σεξ τριπ αλλα οι εν λογω βετερανοι δεν διαβαζουν το θρεντ.
Το τσιγαρο βλαπτει σοβαρα την υγεια της τσεπης.

Αν δεν κάνω λάθος είναι μία κούτα και ένα λίτρο οινοπνευματώδους..
Εγώ είχα πάρει 3 κούτες και δύο λίτρα άλλα τα μοίρασα σε Έλληνες συναγωνιστές και τα πήρα μετά που βγήκαμε από το αεροδρόμιο στην ΒΚΚ :grin:

Επισκέπτης
Bestathens ομολογω οτι σε ξεχασα...αλλα με αυτα που καταλαβες απο οσο εγραψα σε βαζω και σενα μεσα στο ¨"πανθεον"των προαναφερθεντων και μαλιστα πολυ ψηλα και με πολυ υψηλο IO θα ελεγα....Δεν θα κανω κανενα αλλο σχολιο παρα μονο τουτο:Μακρυα απο αυτους που ζουν μονιμα σε καποια ξενη χωρα,και περισσοτερο απο αυτους που πιστευουν οτι θα ειναι μονιμοι εκει (εσυ εισαι μαλλον σε αυτη την κατηγορια)Γιατι ή θα σε δαγκωσουν ή τουλαχιστον θα σε παραπληροφορησουν!!!Βεβαια αναφερομαι για την Ταυλανδη στη συγκεκριμενη φαση, και εννοειται οτι υπαρχουν και οι αναλογες εξαιρεσεις του κανονα!!!

bestathens1972

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Τα τσιγάρα δε με καίνε αλλά στα αλκοολούχα είναι 2 λίτρα... Άντε να τη βγάλεις με δύο κρασιά και 2 καραφάκια ούζο αν μένεις εδώ...

Thanx luciano με κάλυψες γιατί αν δε με στόλιζες απόψε θα το είχα βάρος! Περισσότερη παραπληροφόρηση σε λίγο... όσο για το δάγκωμα έχω κάτι σκυλιά στη γειτονιά περιμένουν πως και πως!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom