Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (4 μέλη και 24 επισκέπτες)

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
TEDDY BEAR
Δανέζικη παραγωγή , αργή κ λίγο βαρετή , δεν είναι όμως και κακή ...
Υπάρχει ανάλογο torrent στο piratebay κ greek subs στο subs4you

Επισκέπτης
Οι φοιτητριες στην πανεπιστιμιουπολη εσας περιμενουν....Υπαρχει κανενας λογος????? βαυκαλιζεσθαι με ονειρα θερινης νυχτας ή ονειρα γλυκα!! Τα λενε οι μονιμοι γεροταυλανδοπληκτοι και ακολουθατε και καποιοι αλλοι ανιδεοι...Ξυπνατε επιτελους!!!!!

Επισκέπτης
Θες να πεις κατι????πεστο με δικα σου κρητικα λογια!!!!
Και να προσθεσω και κατι αλλο...Εδω δεν μπορειτε να πηδηξετε Ελεινιδες(Ελεεινιδες οπως της λετε) φοιτητριες στα ελληνικα πανεπιστημια!!!,υπαρχει καποιος ιδιαιτερος λογος οι Ταυλανδες να προτημησουν εσας??? ή εμας τελος παντων!!!!

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Παιδια και για να μη λετε οτι ειμαι φανατικος μπανγκοκος που ειμαι δηλαδη γιατι να το κρυβω ενα μικρο κουιζ...ποια πολυ γνωστη πανεπιστιμιουπολη προσφερεται για κυνηγι κορασιδων ολων των ειδων...για να βοηθησω κοιτταξτε το χαρτη απο ΒΚΚ και πανω...αν ειχα δουλεια εμενα ανετοτατα εκει για πολλα χρονια μεχρι τελικης πτωσης

Λορδε αν δεν πηζω απο δουλειες ειμαι στη διαθεση σου...αν και εσενα ειδικα θα προτιμουσα να σε συναντησω καμποτζη...μου αρεσε το φωτορεπορταζ που εκανες απο το κο κονγκ.  :rockon:

Ναμαστε ολοι καλα και του χρονου θα σε ειδοποιησω νωριτερα γιατι μαλλον παλι στη Καμποτζη θα παω,βρισκω ενα φιλαρακι που μενει εκει.
Και φυσικα ολο και καποιες αλλες περιοχες μη τουριστικες θα εξερευνησουμε.
Ρε συ lusiano χαλαρωσε λιγο θα σου βγουνε οι αιμορροιδες παλι. :grin:

Mykonos

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
... λουσιανούλη μου , πάλι βρήκες την ευκαιρία να ξεράσεις τη "μαυρίλα" σου σε μας τους γεροταΐλανδόπληκτους ανίδεους ... Δεν μας είπες όμως εσύ Τι να κάνουμε για άλλη μια φορά (με τις φοιτήτριες η όλες τις άλλες), εσύ που γνωρίζεις με την ΤΕΡΑΣΤΙΑ εμπειρία σου , ο πανμέγιστος σοφός , παρά μόνο μας την "λες" ΞΑΝΑ ...

... Δε νομίζω να υπάρχει κάποιος εδώ μέσα που να μην θέλει να κερδίσει γνώση από την τεράστια εμπειρία σου στην Ταΐλάνδη και όχι μόνο όπως λες (ίσως από όλους πρώτος εγώ), αλλά ΜΟΝΟ αυτό δεν κάνεις ... Το τι συμβαίνει σε όλους μας το ξέρουμε εμείς πολύ καλύτερα από σένα , δεν χρειάζεται να μας τη λες συνέχεια , δεν μας γνωρίζεις , κάνε τη ζωή σου και μεις τη δική μας ...

... Ειλικρινά ελπίζω να μην είναι η τεράστια ΜΟΝΑΞΙΑ σου που σε κάνει να αντιδράς με αυτόν τον τρόπο , ίσως γι αυτό θέλεις να ασχολούνται μαζί σου έστω και αρνητικά , αρκεί να ασχολούνται !!! ... Προσπάθησε να δεις και τη θετική πλευρά της ζωής , ναι υπάρχει φως και χρώμα εκτός από τη "μαυρίλα σου" ...

... Δεν μπορώ να φανταστώ , σε ποιον να το πεις και να μην ξεραθεί στα γέλια ότι ο Έλληνας ΔΡΑΚΟΥΜΕΛ ταξιδεύει στη χώρα του ΧΑΜΟΓΕΛΟΥ !!! ... Τρολλάρισμα τέλος εδώ , έχουν δίκιο τα παιδιά , ούτε αυτό δεν αξίζεις ...

kolobaras76

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
5
Like
3.334
Πόντοι
446
Ρε σεις ηθελα ναξερα αν φταιω για καποια γεγονοτα που συνεβησαν ή συμβαινουν σε ολους εσας που φωναζετε βριζετε και βγαινετε εξω απο τα ρουχα σας...πχ:Εγω φταιω που ο Κολομπος ειναι μεγας σπονσορας και στελνει εκτος απο εμβασματα,laptop ipad apple κινητο και δεν ξερω τι αλλο??και βριζει οταν αναφερω αντιθετη αποψη απο την σπονσοριστικη δικη του??Ή εγω φταιω που του geo του κλεβουν τα λεφτα τα τραβελια??? Ή που οΔημητρακης δεν μπορεσε να σταυρωσει εδω γκομενα και βρηκε πιθικακι για ζωολογικο κηπο στην Βκκ..Ή ο Μυκονος δεν βρισκει καλα ενεργοτραβελα στην Ταυλανδη και τρεχει Φιλιππινες για femboys???Και οι παλιοι προφεσορες και οι αλλοι Ταυλοπαντρεμενοι εμπειροι....δεν μπορουν να δεχθουν μια διαφορετικη προσεγγιση απο την δικια τους απο καποιον αλλο που εχει τεραστια εμπειρια στην Ταυλανδη και οχι μονο???
Eμένα πάντως , το tee-rak μου , με αγαπάει στ'αλήθεια και συ αγάμητε , λέγε ό,τι θες .Χτες κάναμε skype και το μωρό μου έβαλε τα κλάματα κοιτώντας το χρυσό δαχτυλίδι που της είχα πάρει απ'το Central. Kλάμα , με λυγμούς , όχι αστεία .
Τώρα βάζω ουισκάκι και ακούω το παρακάτω τραγουδάκι γιατί απόψε έχω σεκλέτια ! !
<iframe width="420" height="315" src="
" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

suncity

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
21
Like
347
Πόντοι
2.027
κυριοι το μονο που μπορω να πω παρατηρωντας τα τεκτενομενα ειναι οτι  το ΤΑΙΛΑΝΔΗ sex trip...
το εχετε κανει ΤΑΙΛΑΝΔΗ fight club....

παντως το να μαλωνετε για το τι γουστα εχει ο καθενας και πως τα αξιοποιει στην ταυλανδη ...για να κανετε τον καμποσο και να προσπαθειτε να δειξετε ποιος ειναι ο mister thai..το λιγοτερο που μπορω να πω ειναι ΜΑΛΑΚΙΕΣ :jerking: :jerking:
οτι αρεσει στον καθενα να κανει καλα κανει και το κανει ειτε αυτο λεγετε τραβελια-χορηγιες -φυσιολατρεια -γαμος με ταυλανδη -μονο πουτανιλικια...κτλ....
αλλα να μαλωνετε για αυτο παει πολυ...
και το σημαντικοτερο ειναι οτι γαματε το thread

παντως να ειστε ολοι καλα και να συνεχισετε να πηγαινετε ταυλανδη ..για τα γουστα σας!!!!!

PONTIOS_PILATOS

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2013
Like
2
Πόντοι
1
Eμένα πάντως , το tee-rak μου , με αγαπάει στ'αλήθεια και συ αγάμητε , λέγε ό,τι θες .Χτες κάναμε skype και το μωρό μου έβαλε τα κλάματα κοιτώντας το χρυσό δαχτυλίδι που της είχα πάρει απ'το Central. Kλάμα , με λυγμούς , όχι αστεία .
Τώρα βάζω ουισκάκι και ακούω το παρακάτω τραγουδάκι γιατί απόψε έχω σεκλέτια ! !
<iframe width="420" height="315" src="
" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Εχεις φάει πολύ απόρριψη στην ζωή σου για να κανεις δώρα σε πουτάνες της Aσίας χρυσά κοσμήματα και η phone,laptop όσα λεφτά και να έχεις διαθέσιμα να πετάξεις μπορείς να τα δόσεις σε κάποιους που έχουνε ανάγκη! ιδρύματα με ορφανά υπάρχουνε! μην δωροδοκείται πόρνες για να έχετε την ψευδαίσθηση ότι έχετε και εσείς γκόμενα!

Επισκέπτης

τι να μας πεις και συ....ουτε ενα σωστο μαργαριτη δε βαζεις!!!!

kolobaras76

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
5
Like
3.334
Πόντοι
446
Aν σας νοιάζουν τόσο πολύ οι άνθρωποι που πεινάνε και τα ορφανά , δεν έχετε παρά να βάλετε το χέρι στην τσέπη . Δεν νομίζω ότι σας εμποδίζει κανένας .
Όσον αφορά τις συμβουλές σας , κρατήστε τις για πάρτη σας ! Συμβουλάτορες του κώλου και φιλάνθρωποι της καρπαζιάς ! ! !

kolobaras76

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
5
Like
3.334
Πόντοι
446

τι να μας πεις και συ....ουτε ενα σωστο μαργαριτη δε βαζεις!!!!
Όσον αφορά εσένα , σκατόψυχε , όταν θα έρθει το teerak μου στην Ελλάδα και θα την κάνω πραγματική βασίλισσα , εσύ θα τρως ακόμα παντοφλιές και θα περιμένεις πως και πως να ξαναπας κάνα Pukhet μπας και γαμήσεις κάτι , ελαφρύτερο των 100 κιλών ! Βρε ουστ ! ! !

kolobaras76

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
5
Like
3.334
Πόντοι
446
θα μας μιλήσεις και για τον Μαργαρίτη τώρα ??? Όταν εγώ άκουγα Μαργαρίτη , εσύ ακόμα φόραγες πάνες ρεεεεεε ! ! ! !Ξύπνα ! ! ! !Για όλα έχεις άποψη  και σκατά ξέρεις !

Επισκέπτης
Tι kolobos του κωλου ειναι αυτος ρε???σιγουρα καποιος Κλωνος ειναι στυλ abiso....που βγαζει τ'απωθημενα του!!!!!

thailand lover

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
1
ποσο γουσταρω να διαβαζω τα τελρευταια ποστ για λουσιανο γιατι οταν τα ελεγα  πριν 1 χρονο για τον απατεωνα δεν με πιστευατε ααφηστε  τωρα που ετοιμαζει μεγαλη μπιζνα στο τσιανγκ μαι ο ανθρωπος ειναι για πολλες παντοφλες ετσι αντωνακη!!!!!!!!

kolobaras76

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
5
Like
3.334
Πόντοι
446
Nαι ...Τεράστια μπίζνα ! Θα κάνει εισαγωγή "τσάι αδυνατίσματος" ο μπουχέσας και θα χεστεί στο τάληρο ! ! ! Βρε UFO , σταμάτα να γράφεις παπαριές ! Σε πήρανε χαμπάρι όλοι πλέον ότι είσαι απατεώνας και φιδέμπορας ! ! !

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
χαλαρωσε kolobos μεινε στο skype ακου λαικατζιδικα στελνε μαρουλια , δικα σου ειναι αλλα για να ερθει ....τστσ
εκτος και αν τη στεφανωθεις με παππα και με κουμπαρο η μαλλον με βουδιστη μοναχο και ολα τα ''παρελκομενα'' (αναλυτικα εχουν γραφει πολλα σε προηγουμενες σελιδες) , αν ειναι ετσι ευχομαι βοιον ανθοσπαρτο αν οχι καλα ξενυχτια στο skype το εχουμε περασει αυτο :headbang:
λουσιανο ωωωωπ....θα σου την πω τωρα και εγω για τις ελΕΙΝιδες :zombie:...δεν θα θα παρω ευχαριστω
ειναι σαν να παιρνω σκετο μουχλιασμενο λεμονι η ενα γευμα πικροδαφνης η στην καλυτερη ληγμενο μουρουνελαιο...
και ναι εχω φαει πολυ πραμα απο τετοια :offtopic:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom